המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

refael כתב:אין למכבי סכומים כאלה
בטח לא ישמו את זה על ישראלי
ינאי מושפל אז הוא מדבר שטויות
אליאור כתב:refael כתב:אין למכבי סכומים כאלה
בטח לא ישמו את זה על ישראלי
ינאי מושפל אז הוא מדבר שטויות
ינאי לא צריך להיות מושפל בשביל לעשות את זה.
אליאור כתב:אגב מדר חתם על החוזה בכלל? למה לא הייתה הודעה רשמית?
Gevaudan כתב:שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק
לפי שטילמן הם כבר סיכמו עם גארד זר ללא קשר ללונדברג ויש כוונה להחתים 2 גבוהים.
לא ראיתי עדכון נוסף על זה. מקור?
A.Parker כתב:Gevaudan כתב:שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק
יש לינק לזה?
מאיפה?my man כתב:שמועה שהולמס גם סגר

Gevaudan כתב:A.Parker כתב:Gevaudan כתב:שועל כתב:אז לפי הדיווחים אין כוונה להחתים גארד נוסף
וזה ממש לא מספיק
יש לינק לזה?
לגבי הידיעה על ה-4 זרים - התראיין כמה וכמה פעמים ודיבר על זה. לדעתי יש את זה מתומלל ב"5 באוויר".
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=548979
בדיעבד אחד מהם היה בונזי, הם רוצים שני סנטרים ועוד רכז \ גארד זר.
ללונדברג ובלאט הוא התייחס בנפרד.
על הרכז שהם סיכמו איתו שמעתי שאישר בשיחת זום שהוא קיים עם מעריצים לפני בערך שבוע וענה בה לשאלות.
אני אנסה לחפש כל מיני ציטוטים אבל אני לא חושב שהוא התראיין פומבית. מניח שדברים כאלה לא יוצאים עד שלא סגורים.
Gevaudan כתב:ככה לפחות אני הבנתי אותו בזום (הייתי שם לכמה דקות כי הצטרפו מלא ילדים והיה קשה להקשיב).
הוא דיבר על 4 החתמות של זרים ו-2 של ישראלים.
הכיוון היה שני סנטרים לעמדה 5 (מה שיזיז את רומן ל-4 לצד הורד), רכז וגארד.
אני מניח שהגארד היה בונזי, הם הביאו את מדר ואאל"ט הם רוצים להחזיר את שיין האנטר מהשאלה (2 ישראלים).
לגבי הרכז, הוא אמר אז שיש שחקן שכבר סוכם איתו והוא צופה שיחתום עד ה-15.7.
באותה תקופה רצו שמועות על סאטורנסקי, אבל לא נראה שזה הוא אלא שחקן אחר.
לגבי זהות הסנטרים - זה לא סוד שהם רוצים את רישון הולמס ומנסים לשכנע אותו לשחק בארץ.
מאז גם השם של ברודו פרננדו קושר למכבי. מעריך שאחד מהם \ שניהם ישחקו כאן בוודאות.
עופר ינאי,
כולנו צפינו בוידאו שלך שבו דיברת על החתמת ים מדר, כשאמרת שם: ״אתם תשאלו את עצמכם שאלה אחת ויחידה: האם בעצם ניצחנו פה בקרב על שחקן, או שזה מה שעופר תכנן כל הזמן״.
הרבה תגובות היו בפוסט הזה שלך.
ולדעתי, נתת לנו כאן רמז ענק - ופשוט אף אחד לא קלט אותו. אני חושב שלא רק תכננת שים מדר יהיה במכבי, אלא תכננת גם את הדברים הבאים:
תכננת להרחיק את אוהדי הפועל מהמגרשים.
תכננת שהישראלים בהפועל יהיו מתוסכלים וירצו לעזוב.
תכננת לא לקחת תואר אחד בארץ עם הפועל.
תכננת שמכבי תיקח דאבל על הראש של הפועל!
ראית שיש צמיחה טובה של הפועל - ולכן תכננת להיכנס לשם על מנת לפרק אותם מבפנים. הכל זו בעצם אסטרטגיה אחת ענקית שלך בשביל לגמור אותם אחת ולתמיד. אני אפילו חושב שיום יבוא ועוד יכתבו סרט על התקופה הגדולה הזאת.
אין שום הוכחה כרגע שאתה תכננת את כל הדברים האלה ולכן אני חוזר ומדגיש שזו דעתי.
אך מדוע, לתפיסתי, עשית את כל זה? כי אני חושב, שבתוך תוכך, אתה מכביסט ענק. אני אולי חשפתי את התוכנית הענקית שלך עכשיו, אך לא יכולתי להתאפק מלכתוב את נקודת המבט שלי.
בעיניי, כל הסיפור שלך בהפועל זו הצגה אחת גדולה. מצטער, עופר, אני לא קונה את זה. אני חושב שקרוב מאוד היום שבו נראה אותך חוזר הביתה - אל הכסא שלך בפרקט
אדם כתב:אני לא מבין דיבורים כמו חול ואין מה לאכול ,הגדלה ועוד הגדלה של 200 אחוז של 400 וזרים בשקל וחצי ,במקום ללכת מחוץ לקופסה מביאים לנו את הולמס ,אם כבר למה לא ברננדו והולמס אם יש כל כך הרבה כסף וכולם משקיעים ומכבי נהית עשירה חרטה ברטה.
למה איזק בונגה לא פה בקצת יותר מ2 מליון ,אול אראונד מצוין דבק של קבוצות .

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־81 אורחים