yarinsaky כתב:er79 כתב:די, נו, מה לא ברור שפארגו לא יהיה פה?
ברור שהשמש תזרח מחר ( אני מקווה שלא ניחסתי אותה ).
אני לא הייתי שם כסף על חזרה שלו, זה נכון.
גם אני לא הייתי שם כסף על זה אבל , " never say ever..." .....
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:er79 כתב:די, נו, מה לא ברור שפארגו לא יהיה פה?
ברור שהשמש תזרח מחר ( אני מקווה שלא ניחסתי אותה ).
אני לא הייתי שם כסף על חזרה שלו, זה נכון.
ankram כתב:JasonWilliams12 כתב:מקסימום לא יעזור בטופ16 אבל יעזור מעבר לזה כמו הצלבה אם נגיע או פיינל פור של הליגה שאנחנו לא נהייה הכי פייבוריטים כמו שנה שעברה
לגבי מוטיבציה שחקן שרוצה NBA חייב להראות את זה על הפרקט אני לא חושב שפארגו ממש לא רוצה לבוא לפה הוא מעדיף ובצדק NBA אם הוא יראה שאין סיכוי לNBA הוא יעדיף לחזור למקום כמו מכבי שהוא נהנה ולא סבל פה
תגיד לי , מה צריך כדי שתכניס לגולגולת שלך שפארגו לא יהיה פה?
אוןלי תעמוד איזו רבע שעה ותמלמל לעצמך , "הוא לא יהיה במכבי" ,"הוא לא יהיה במכבי","הוא לא יהיה במכבי","הוא לא יהיה במכבי". יכול להיות שבשלב מסויים זה ייקלט.
מה , שאתה מבלה עם בחורה והיא אומרת לך לא בא לי , אתה עדיין משכנע את עצמך שבא לה? ואם היא מוציאה נגדך צו הרחקה , עדיין אתה מייחל שהיא תבוא?
קובי כתב:ankram כתב:JasonWilliams12 כתב:מקסימום לא יעזור בטופ16 אבל יעזור מעבר לזה כמו הצלבה אם נגיע או פיינל פור של הליגה שאנחנו לא נהייה הכי פייבוריטים כמו שנה שעברה
לגבי מוטיבציה שחקן שרוצה NBA חייב להראות את זה על הפרקט אני לא חושב שפארגו ממש לא רוצה לבוא לפה הוא מעדיף ובצדק NBA אם הוא יראה שאין סיכוי לNBA הוא יעדיף לחזור למקום כמו מכבי שהוא נהנה ולא סבל פה
תגיד לי , מה צריך כדי שתכניס לגולגולת שלך שפארגו לא יהיה פה?
אוןלי תעמוד איזו רבע שעה ותמלמל לעצמך , "הוא לא יהיה במכבי" ,"הוא לא יהיה במכבי","הוא לא יהיה במכבי","הוא לא יהיה במכבי". יכול להיות שבשלב מסויים זה ייקלט.
מה , שאתה מבלה עם בחורה והיא אומרת לך לא בא לי , אתה עדיין משכנע את עצמך שבא לה? ואם היא מוציאה נגדך צו הרחקה , עדיין אתה מייחל שהיא תבוא?
![]()
![]()
![]()
ודווקא ביום שבו קצב נכנס לכלא ?
קודי כתב:פארגו לא יחזור למכבי בגלל תשלום של 270 אלף דולר וישחק העונה ב-NBA. אני חושב ששני הצדדים יכולים להיות מרוצים מהפסיקה: מצד אחד מכבי זכתה בתביעה וגם קיבלה קצת כסף ומצד שני פארגו הפסיד ונדרש לשלם סכום לא קטן אבל גם לא משהו שהוא לא יכול לעמוד בו. אם נניח היו פוסקים על פיצוי של מיליון דולר, אז ברור שפארגו לא היה משלם והיה חוזר לכאן בעל כורחו לעוד עונה נגד רצונו וגם נגד רצונו של פדרמן והשידוך הזה גם היה נראה כך.
ankram כתב:כולם הפסידו , אין מורווחים מגירושין מכוערים , מכבי הפסידה את קו הגארדים שהיא רצתה בו , פארגו הפסיד חצי עונה בלי לשחק כדורסל , ואת הערכת הקהל ,צוות האימון והנהלת מכבי , אנחנו הפסדנו שחקן מצויין , יאללה , עוד יום בהיסטוריה של המועדון המפואר הזה , ברור לכם שהוא נכנס עכשיו לקללת מכבי המפורסמת , נכון?
ובכל אופן ,מה זה כבר משנה? יאללה , היה פה , היה נחמד , הביא לנו אצבע משולשת , נגמר.
חלאס לטחון על שחקן שלעולם יותר לא ילבש צהוב , הוא לא שווה את קוד ה HTML שהפוסט הזה מייצר , NEXT.
where is the love? כתב:אני אומר גייקוב פולן יכולה להיות בחירה טובה, לפי הסרטונים בחור מאוד רגיש עם המון לב, נראה לי שיהיה מאוד אפשר להתחבר אליו.
קודי כתב:מישהו יכול לומר לי מדוע לוקח כל כך הרבה זמן למצוא מחליף לפרמאר? הרי דני פדרמן אמר לפני יותר משבוע שהם ידעו וציפו שפרמאר יעזוב והתכוננו ליום הזה כמו שצריך, אז מה בדיוק ההכנה שהם עשו? השביתה ב-NBA הסתיימה כמעט לפני שבועיים (ליתר דיוק - בשבת בבוקר זה יהיה שבועיים), אז מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להחתים שחקן שעוד צריך להשתלב בקבוצה רצה ולדעת לאן הוא הגיע? הם מחכים שם לאיזה סליק סודי של שחקנים שיצוץ פתאום? הרי כל המועמדים ידועים ובאמת שאין יותר מדי סיבות "לקחת את הזמן ולחשוב", שהרי לא מדובר כאן באיזה ניסוי גרעיני שדורש חישובים וניסויים לפני ביצועו אלא בסה"כ בהבאת גארד בתקציב מוגבל מאוד. אז כנראה, שלא רק שהפקידו את העמדה הכי שחשובה בידיים של שחקן עם חוזה זמני ופיתחו בו תלות עצומה, אלא שגם לא התכוננו בשום צורה ליום שאחרי (שכולם ידעו שהוא יגיע במוקדם או במאוחר). מה היו עושים אם פרמאר היה עוזב אחרי המשחק הראשון או השני ביורוליג? היו זורקים את כל העונה לפח ולא עוברים לטופ 16? פשוט התנהלות לא רצינית.
קודי כתב:מישהו יכול לומר לי מדוע לוקח כל כך הרבה זמן למצוא מחליף לפרמאר? הרי דני פדרמן אמר לפני יותר משבוע שהם ידעו וציפו שפרמאר יעזוב והתכוננו ליום הזה כמו שצריך, אז מה בדיוק ההכנה שהם עשו? השביתה ב-NBA הסתיימה כמעט לפני שבועיים (ליתר דיוק - בשבת בבוקר זה יהיה שבועיים), אז מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להחתים שחקן שעוד צריך להשתלב בקבוצה רצה ולדעת לאן הוא הגיע? הם מחכים שם לאיזה סליק סודי של שחקנים שיצוץ פתאום? הרי כל המועמדים ידועים ובאמת שאין יותר מדי סיבות "לקחת את הזמן ולחשוב", שהרי לא מדובר כאן באיזה ניסוי גרעיני שדורש חישובים וניסויים לפני ביצועו אלא בסה"כ בהבאת גארד בתקציב מוגבל מאוד. אז כנראה, שלא רק שהפקידו את העמדה הכי שחשובה בידיים של שחקן עם חוזה זמני ופיתחו בו תלות עצומה, אלא שגם לא התכוננו בשום צורה ליום שאחרי (שכולם ידעו שהוא יגיע במוקדם או במאוחר). מה היו עושים אם פרמאר היה עוזב אחרי המשחק הראשון או השני ביורוליג? היו זורקים את כל העונה לפח ולא עוברים לטופ 16? פשוט התנהלות לא רצינית.
MTA2311 כתב:קודי כתב:מישהו יכול לומר לי מדוע לוקח כל כך הרבה זמן למצוא מחליף לפרמאר? הרי דני פדרמן אמר לפני יותר משבוע שהם ידעו וציפו שפרמאר יעזוב והתכוננו ליום הזה כמו שצריך, אז מה בדיוק ההכנה שהם עשו? השביתה ב-NBA הסתיימה כמעט לפני שבועיים (ליתר דיוק - בשבת בבוקר זה יהיה שבועיים), אז מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להחתים שחקן שעוד צריך להשתלב בקבוצה רצה ולדעת לאן הוא הגיע? הם מחכים שם לאיזה סליק סודי של שחקנים שיצוץ פתאום? הרי כל המועמדים ידועים ובאמת שאין יותר מדי סיבות "לקחת את הזמן ולחשוב", שהרי לא מדובר כאן באיזה ניסוי גרעיני שדורש חישובים וניסויים לפני ביצועו אלא בסה"כ בהבאת גארד בתקציב מוגבל מאוד. אז כנראה, שלא רק שהפקידו את העמדה הכי שחשובה בידיים של שחקן עם חוזה זמני ופיתחו בו תלות עצומה, אלא שגם לא התכוננו בשום צורה ליום שאחרי (שכולם ידעו שהוא יגיע במוקדם או במאוחר). מה היו עושים אם פרמאר היה עוזב אחרי המשחק הראשון או השני ביורוליג? היו זורקים את כל העונה לפח ולא עוברים לטופ 16? פשוט התנהלות לא רצינית.
כנראה שמחכים למאלט..
where is the love? כתב:אני אומר גייקוב פולן יכולה להיות בחירה טובה, לפי הסרטונים בחור מאוד רגיש עם המון לב, נראה לי שיהיה מאוד אפשר להתחבר אליו.
קודי כתב:מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.
roy1000 כתב:קודי כתב:מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.
סבלנות. במכבי מזיזים עניינים רק אחרי שמפסידים כמה משחקים. אתה חדש לעניין הזה?
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.
לא חדש, אבל זה משגע אותי כל פעם מחדש. למה צריך להפסיד כדי לקבל את חוות הדעת המקצועית של המאמן?
asafb96 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.
לא חדש, אבל זה משגע אותי כל פעם מחדש. למה צריך להפסיד כדי לקבל את חוות הדעת המקצועית של המאמן?
איזה קבוצה בעולם כולו עושה שינויים שכן הולך להם?
asafb96 כתב:קודי כתב:איזה קבוצה בעולם כולו עושה שינויים שכן הולך להם?
roy1000 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:איזה קבוצה בעולם כולו עושה שינויים שכן הולך להם?
כסף מוציאים רק כשהחרב על הצוואר. בכל מקרה, כל שחקן שתביא לא ישחק עד לטופ 16. משחק המפתח הוא עדיין מול אפס בהיכל. זה המשחק שיעשה את ההבדל בין מקום 1-2 לבין 3-4 וזה יכול להיות ההבדל בין הצלבה ללא הצלבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־17 אורחים