כדורסל ישראלי 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 24/25

הודעהעל ידי Gevaudan » 17 יולי 2025, 00:41

עידן כתב:
Gevaudan כתב:שורה תחתונה, הנחית מגה סטאר שאף קבוצה אחרת ביורוליג לא הצליחה להביא (בין שזה בגלל הפרשי עלויות, פרויקטי דירות בת"א וטייטלים של עוזר נשיא בע"מ - זה פחות רלוונטי). הם בנו קבוצה שכרגע מאיימת על הפלייאוף, ועוד החתמה אחת כזו או שתיים כאלה, והם קונטנדרים רציניים לפיינל פור בלי ביתיות. זה פסיכי.

לא רואה שום מצב שהם מחתימים עוד שתי החתמות כאלו. הם מתקרבים ל-20 שחקנים בסגל, זה כבר כמות של קבוצת כדורגל.

יחתימו עוד שחקן אחד בעמדה 4 ויסגרו את העסק. תלוי בשחקן שיגיע, אבל אני לא חושב שהסגל הנוכחי שלהם שווה פיינל פור.

אם יגיעו שני שחקנים רציניים בעמדות 2 ו-4 (סטרץ' איכותי ועוד שוטינג שישחק ליד בלייקני, והם מדברים על זה לפי ההדלפות), הם שווים טופ 5 על הנייר מול רוב המפעל. אם הייתה להם ביתיות, הייתי אומר שהם פייבוריטים לזכייה בתרחיש כזה.

מי שיגיע לא צריך לעלות 6 מיל' דולר לעונה כדי להיחשב מגה סטאר במונחי יורוליג. הם הביאו את ברייאנט שנחשב לכזה בעמדה שלו בפחות מחצי.
עוד שם אחד "גדול" ועוד שחקן עם אפסייד והם שם.

אני למען האמת לא זוכר קבוצה עם כאלו עלויות ותקציבי שחקנים אי פעם ביורוליג. לדעתי הם עומדים לשבור או שברו שיא.
בחישוב גס - עופר\נופר סל\יו ניים איט בהפסד של 100 מיליון ש"ח העונה+-. זה אסטרונומי
Gevaudan

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים