פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

07 דצמבר 2011, 15:14

קודי כתב:
MTA2311 כתב:
קודי כתב:מישהו יכול לומר לי מדוע לוקח כל כך הרבה זמן למצוא מחליף לפרמאר? הרי דני פדרמן אמר לפני יותר משבוע שהם ידעו וציפו שפרמאר יעזוב והתכוננו ליום הזה כמו שצריך, אז מה בדיוק ההכנה שהם עשו? השביתה ב-NBA הסתיימה כמעט לפני שבועיים (ליתר דיוק - בשבת בבוקר זה יהיה שבועיים), אז מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להחתים שחקן שעוד צריך להשתלב בקבוצה רצה ולדעת לאן הוא הגיע? הם מחכים שם לאיזה סליק סודי של שחקנים שיצוץ פתאום? הרי כל המועמדים ידועים ובאמת שאין יותר מדי סיבות "לקחת את הזמן ולחשוב", שהרי לא מדובר כאן באיזה ניסוי גרעיני שדורש חישובים וניסויים לפני ביצועו אלא בסה"כ בהבאת גארד בתקציב מוגבל מאוד. אז כנראה, שלא רק שהפקידו את העמדה הכי שחשובה בידיים של שחקן עם חוזה זמני ופיתחו בו תלות עצומה, אלא שגם לא התכוננו בשום צורה ליום שאחרי (שכולם ידעו שהוא יגיע במוקדם או במאוחר). מה היו עושים אם פרמאר היה עוזב אחרי המשחק הראשון או השני ביורוליג? היו זורקים את כל העונה לפח ולא עוברים לטופ 16? פשוט התנהלות לא רצינית.

כנראה שמחכים למאלט..

מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.

יש לך הסבר יותר טוב? כנראה שהמחיר שלו אחרי שלב הבתים יהיה נמוך יותר.. אני עדיין מקווה שההנהלה תתאמץ קצת יותר ותביא שחקן יותר ראוי

07 דצמבר 2011, 15:16

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.

סבלנות. במכבי מזיזים עניינים רק אחרי שמפסידים כמה משחקים. אתה חדש לעניין הזה?

לא חדש, אבל זה משגע אותי כל פעם מחדש. למה צריך להפסיד כדי לקבל את חוות הדעת המקצועית של המאמן?

איזה קבוצה בעולם כולו עושה שינויים שכן הולך להם? :?

בלי קשר לתוצאות של מכבי, יש לך ספק שמכבי צריכה עוד גארד?

ממש לא, אבל מה שנכתב פה לא היה רק על החוסר בגארד, אלא על ההתנהלות הכללית של מכבי
לא ברור איך אפשר להתלונן על זה שמכבי "באופן מסורתי" מביאה שחקנים כשלקבוצה לא הולך. מה הבעיה פה עוד לא הבנתי..

07 דצמבר 2011, 15:17

MTA2311 כתב:
קודי כתב:
MTA2311 כתב:
קודי כתב:מישהו יכול לומר לי מדוע לוקח כל כך הרבה זמן למצוא מחליף לפרמאר? הרי דני פדרמן אמר לפני יותר משבוע שהם ידעו וציפו שפרמאר יעזוב והתכוננו ליום הזה כמו שצריך, אז מה בדיוק ההכנה שהם עשו? השביתה ב-NBA הסתיימה כמעט לפני שבועיים (ליתר דיוק - בשבת בבוקר זה יהיה שבועיים), אז מדוע לוקח כל כך הרבה זמן להחתים שחקן שעוד צריך להשתלב בקבוצה רצה ולדעת לאן הוא הגיע? הם מחכים שם לאיזה סליק סודי של שחקנים שיצוץ פתאום? הרי כל המועמדים ידועים ובאמת שאין יותר מדי סיבות "לקחת את הזמן ולחשוב", שהרי לא מדובר כאן באיזה ניסוי גרעיני שדורש חישובים וניסויים לפני ביצועו אלא בסה"כ בהבאת גארד בתקציב מוגבל מאוד. אז כנראה, שלא רק שהפקידו את העמדה הכי שחשובה בידיים של שחקן עם חוזה זמני ופיתחו בו תלות עצומה, אלא שגם לא התכוננו בשום צורה ליום שאחרי (שכולם ידעו שהוא יגיע במוקדם או במאוחר). מה היו עושים אם פרמאר היה עוזב אחרי המשחק הראשון או השני ביורוליג? היו זורקים את כל העונה לפח ולא עוברים לטופ 16? פשוט התנהלות לא רצינית.

כנראה שמחכים למאלט..

מה יש בדיוק לחכות לו? הרי אחרי המחזור היום כנראה שלשרלרואה לא יהיה גם סיכוי תאורטי לעלות לטופ 16, אז אם רוצים הוא יכול להגיע כבר בסוף השבוע הקרוב ולהתחיל להשתפשף עם הקבוצה באימונים, באדריאטית ובקופליג. כך יש סיכוי לא רע שעוד קצת יותר מחודש, כשיתחיל הטופ 16, הוא כבר יהיה חלק אינטגרלי מהקבוצה.

יש לך הסבר יותר טוב? כנראה שהמחיר שלו אחרי שלב הבתים יהיה נמוך יותר.. אני עדיין מקווה שההנהלה תתאמץ קצת יותר ותביא שחקן יותר ראוי

בטח שיש עוד הסבר יותר טוב-פדרמן!!!!!11

07 דצמבר 2011, 15:56

קודי כתב:
MTA2311 כתב:

כנראה שמחכים למאלט..

אני לא בטוח שזה חוקי מה שאתה מציע. הוא שחקן בקבוצה שאתה עוד תשחק מולה. לדעתי אין אפשרות לנהל מגעים כאלה. רק בתום שלב הבתים.

07 דצמבר 2011, 16:05

jol9 כתב:
קודי כתב:
MTA2311 כתב:

כנראה שמחכים למאלט..

אני לא בטוח שזה חוקי מה שאתה מציע. הוא שחקן בקבוצה שאתה עוד תשחק מולה. לדעתי אין אפשרות לנהל מגעים כאלה. רק בתום שלב הבתים.

לא חושב שיש חוקים כאלה. אין כאן סדר כמו ב-NBA...

07 דצמבר 2011, 18:52

פדר ( מה יש, רק לקירי או סופו מותר לקרוא בקיצור ? ) האשם תמיד אומר שיש 2-3 שמות שהגיעו למקצה האחרון . פארדו בהחלט לא יהיה בינהם, והפעם זה סופי מבחינתו ואבוי למי שיעלה את השם הזה שוב.

07 דצמבר 2011, 20:14

yarinsaky כתב:פדר ( מה יש, רק לקירי או סופו מותר לקרוא בקיצור ? ) האשם תמיד אומר שיש 2-3 שמות שהגיעו למקצה האחרון . פארדו בהחלט לא יהיה בינהם, והפעם זה סופי מבחינתו ואבוי למי שיעלה את השם הזה שוב.

לא הבנתי, תסביר?

07 דצמבר 2011, 20:17

where is the love? כתב:
yarinsaky כתב:פדר ( מה יש, רק לקירי או סופו מותר לקרוא בקיצור ? ) האשם תמיד אומר שיש 2-3 שמות שהגיעו למקצה האחרון . פארדו בהחלט לא יהיה בינהם, והפעם זה סופי מבחינתו ואבוי למי שיעלה את השם הזה שוב.

לא הבנתי, תסביר?

יש את כל הכתבה בערוץ הספורט עם פדרמן.

07 דצמבר 2011, 20:25

תודה

08 דצמבר 2011, 06:51

והנה מתחילים להם התירוצים. ציטוט מעיתון מעריב של הבוקר:
"במקביל נמשכים החיפושים אחרי חיזוק, אבל השוק בעייתי עוד יותר מאשר בשנים רגילות. גם המבחר הצטמצם מאוד, כיוון ששחקני NBA רבים נשארים באירופה, כך שיותר שחקנים שמתנדנדים בשגרה עשויים למצוא השנה עבודה בארה"ב. גם המחיר צפוי לטפס.
פארמר עלה למכבי 30 אלף דולר בחודש. דמי כיס ביחס למחיר הריאלי של רכז על ביורוליג. מחליף, בשלב הזה של העונה, מעבר להתפשרות המקצועית, אמור לעלות הרבה יותר. גם אם מדובר בשחקן זול יחסית ממועדון בינוני, בדרך כלל אין סיבה לשחרר אותו אלא תמורת פיצוי. מבחינת רוב הקבוצות באירופה, בצדק או שלא, מכבי נתפסת כמעצמת-על כלכלית. תג המחיר צפוי להיקבע בהתאם."

כאילו שלא ידענו ואמרנו את כל זה לפני כמה חודשים...

08 דצמבר 2011, 07:09

קודי כתב:
roy1000 כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:איזה קבוצה בעולם כולו עושה שינויים שכן הולך להם? :?

כסף מוציאים רק כשהחרב על הצוואר. בכל מקרה, כל שחקן שתביא לא ישחק עד לטופ 16. משחק המפתח הוא עדיין מול אפס בהיכל. זה המשחק שיעשה את ההבדל בין מקום 1-2 לבין 3-4 וזה יכול להיות ההבדל בין הצלבה ללא הצלבה.

כן, אבל לכל שחקן שיגיע יהיו מספיק משחקים באדריאטית ובליגה לשחק לפני הטופ 16 בכדי להשתלב בקבוצה כמו שצריך. אתה לא רוצה שחקן שעוד בשלבי התאקלמות במהלך הטופ 16 כי באותה תקופה אין לך זמן לחילופים חברתיים ולנסיונות ואתה צריך את הקבוצה במלוא כוחה.

עזוב. לא יגיע שחקן לפני סוף הטופ 16. כולנו יודעים את זה. מי שיגיע (אם יגיע) יצטרך להשתלב מהר. במקרה הרע אפשר לתת לשייר את מה שהוא מבקש ולאפשר לו לשחק ביורוליג...

08 דצמבר 2011, 07:11

roy1000 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:איזה קבוצה בעולם כולו עושה שינויים שכן הולך להם? :?

כסף מוציאים רק כשהחרב על הצוואר. בכל מקרה, כל שחקן שתביא לא ישחק עד לטופ 16. משחק המפתח הוא עדיין מול אפס בהיכל. זה המשחק שיעשה את ההבדל בין מקום 1-2 לבין 3-4 וזה יכול להיות ההבדל בין הצלבה ללא הצלבה.

כן, אבל לכל שחקן שיגיע יהיו מספיק משחקים באדריאטית ובליגה לשחק לפני הטופ 16 בכדי להשתלב בקבוצה כמו שצריך. אתה לא רוצה שחקן שעוד בשלבי התאקלמות במהלך הטופ 16 כי באותה תקופה אין לך זמן לחילופים חברתיים ולנסיונות ואתה צריך את הקבוצה במלוא כוחה.

עזוב. לא יגיע שחקן לפני סוף הטופ 16. כולנו יודעים את זה. מי שיגיע (אם יגיע) יצטרך להשתלב מהר.

אני מניח שעם התמשכות המו"מ הרגילה עם שחקנים יוחתם שחקן לכל המוקדם שבוע לפני הטופ 16. חבל רק שלא למדו מנסיון העבר (כולל העבר הקרוב מאוד) ולא הפנימו שיש צורך בתקופת הסתגלות והשתלבות ארוכה. בכל מקרה, הכל הוא במקרה שאכן יגיע שחקן כזה ובזה אני בכלל לא בטוח, מאחר שאני ממש לא רואה את ראשי מכבי משלמים עכשיו ביי אאוט משמעותי על כל מיני שחקנים שהם לא ברמות הגבוהות ביותר דומגת מאלט ואחרים.
מה שמדהים אותי הוא שמועדון שהוא כביכול מסודר כמו מכבי לא התכונן בכלל לסיטואציה של עזיבת פרמאר, מאחר שאם היתה הכנה מוקדמת היה כאן כבר מחליף שהרי עברו כבר שבועיים מהיום בו הוא הסתיימה השביתה. ושלא יספרו לי סיפורים על כך שמחכים לסוף השלב הראשון ביורוליג/יורוקאפ/יורוצ'אלנג', כי אף שחקן לא יושב ומחכה למכבי וזו לא סיטואציה שבסוף הסיבוב מכבי תוכל להצביע על מי שהיא רוצה ולקחת אותו. יש לשחקנים האלה קבוצות שהן לא בהכרח פושטות רגל ויש להן עוד מטרות בעונה הזו ולכן לא ישחררו אף אחד בזול. כך שבמקרה הטוב יתחילו במכבי מו"מ עם קבוצות ושחקנים ב-23 לחודש. מנסיון העבר, מו"מ כזה לוקח כמה שבועות טובים אם הוא בכלל עולה יפה, כך שזמן להשתלב לא יהיה בכל מקרה לפני הטופ 16.

08 דצמבר 2011, 07:19

קודי כתב:אני מניח שעם התמשכות המו"מ הרגילה עם שחקנים יוחתם שחקן לכל המוקדם שבוע לפני הטופ 16. חבל רק שלא למדו מנסיון העבר (כולל העבר הקרוב מאוד) ולא הפנימו שיש צורך בתקופת הסתגלות והשתלבות ארוכה. בכל מקרה, הכל הוא במקרה שאכן יגיע שחקן כזה ובזה אני בכלל לא בטוח, מאחר שאני ממש לא רואה את ראשי מכבי משלמים עכשיו ביי אאוט משמעותי על כל מיני שחקנים שהם לא ברמות הגבוהות ביותר דומגת מאלט ואחרים.
מה שמדהים אותי הוא שמועדון שהוא כביכול מסודר כמו מכבי לא התכונן בכלל לסיטואציה של עזיבת פרמאר, מאחר שאם היתה הכנה מוקדמת היה כאן כבר מחליף שהרי עברו כבר שבועיים מהיום בו הוא הסתיימה השביתה. ושלא יספרו לי סיפורים על כך שמחכים לסוף השלב הראשון ביורוליג/יורוקאפ/יורוצ'אלנג', כי אף שחקן לא יושב ומחכה למכבי וזו לא סיטואציה שבסוף הסיבוב מכבי תוכל להצביע על מי שהיא רוצה ולקחת אותו. יש לשחקנים האלה קבוצות שהן לא בהכרח פושטות רגל ויש להן עוד מטרות בעונה הזו ולכן לא ישחררו אף אחד בזול. כך שבמקרה הטוב יתחילו במכבי מו"מ עם קבוצות ושחקנים ב-23 לחודש. מנסיון העבר, מו"מ כזה לוקח כמה שבועות טובים אם הוא בכלל עולה יפה.

אין מה לעשות. זאת המציאות וצריך לקבל את זה.
להביא שחקן זה לא חזות הכל. צריך להביא שחקן טוב שבאמת יוכל להשפיע ולעזור. במה תעזור לך גרסה מחודשת של יירטין? רק בשביל להגיד - הבאנו?

זאת גם הגישה של בלאט, ככה שאתה מציג את הדברים לא נכון. זה לא שבלאט עומד על ברכיו מחוץ למשרדו של פדרמן ומתחנן לשחקן חיזוק. הוא עצמו אומר שצריך
לעשות את זה לאט ולהביא רק שחקן שיתאים.

08 דצמבר 2011, 07:29

jol9 כתב:
קודי כתב:אני מניח שעם התמשכות המו"מ הרגילה עם שחקנים יוחתם שחקן לכל המוקדם שבוע לפני הטופ 16. חבל רק שלא למדו מנסיון העבר (כולל העבר הקרוב מאוד) ולא הפנימו שיש צורך בתקופת הסתגלות והשתלבות ארוכה. בכל מקרה, הכל הוא במקרה שאכן יגיע שחקן כזה ובזה אני בכלל לא בטוח, מאחר שאני ממש לא רואה את ראשי מכבי משלמים עכשיו ביי אאוט משמעותי על כל מיני שחקנים שהם לא ברמות הגבוהות ביותר דומגת מאלט ואחרים.
מה שמדהים אותי הוא שמועדון שהוא כביכול מסודר כמו מכבי לא התכונן בכלל לסיטואציה של עזיבת פרמאר, מאחר שאם היתה הכנה מוקדמת היה כאן כבר מחליף שהרי עברו כבר שבועיים מהיום בו הוא הסתיימה השביתה. ושלא יספרו לי סיפורים על כך שמחכים לסוף השלב הראשון ביורוליג/יורוקאפ/יורוצ'אלנג', כי אף שחקן לא יושב ומחכה למכבי וזו לא סיטואציה שבסוף הסיבוב מכבי תוכל להצביע על מי שהיא רוצה ולקחת אותו. יש לשחקנים האלה קבוצות שהן לא בהכרח פושטות רגל ויש להן עוד מטרות בעונה הזו ולכן לא ישחררו אף אחד בזול. כך שבמקרה הטוב יתחילו במכבי מו"מ עם קבוצות ושחקנים ב-23 לחודש. מנסיון העבר, מו"מ כזה לוקח כמה שבועות טובים אם הוא בכלל עולה יפה.

להביא שחקן זה לא חזות הכל. צריך להביא שחקן טוב שבאמת יוכל להשפיע ולעזור. במה תעזור לך גרסה מחודשת של יירטין? רק בשביל להגיד - הבאנו?

זאת גם הגישה של בלאט, ככה שאתה מציג את הדברים לא נכון. זה לא שבלאט עומד על ברכיו מחוץ למשרדו של פדרמן ומתחנן לשחקן חיזוק. הוא עצמו אומר שצריך

בלאט מיישר קו עם הבעלים של הקבוצה, כך שאל תיקח את הדברים שהוא אומר לתקשורת כדעתו האישית. הרי בהתחלה בלאט עמד על הרגליים האחוריות ולא רצה אף שחקן עם חוזה זמני. לאחר מכן, כשהוחתם פרמאר, הוא טען שמדובר בבונוס ושהקבוצה תיבנה כאילו הוא לא נמצא (כנראה שזה מה שהבטיחו לו הבעלים) ושנינו יודעים שזה לא היה אפילו בכיוון. במהלך העונה הוא אמר שכשפרמאר יעזוב יכול להיות שיהיו שבוע או שבועיים בהם יצרכו להסתדר עד שיגיע מחליף, מה שברור היום כבדיחה (במקרה הטוב זה יהיה חודש). עכשיו די ברור ששחקנים שהוא רוצה הם מחוץ לטווח המחיר של הבעלים (גם גלדסטון אמר את זה בספורט 5) ולכן בלאט אומר ש"לוקחים את הזמן". אני ממש לא חושב שצריך כאן איזה ירטין או די בראון אבל אני חושב שחייבים ומהר לחזק את העמדה הכי חשובה במגרש, במיוחד כשהיה ברור מראש שפרמאר יעזוב ובאופן מודע הוחלט לחפש לו מחליף רק אחרי שיעזוב. אז אני לא יודע אם בלאט מתחנן או יורד על ברכיו, אבל ברור לכולם שהוא מאוד מאוד רוצה מחליף ומהר וזה גם ניכר בלחץ האימים בו הוא נמצא ובעצבנות המטורפת שלו בראיונות האחרונים. לא קשה לראות שבלאט בלחץ גדול מהסיטואציה הנוכחית.

08 דצמבר 2011, 08:33

קודי כתב:
jol9 כתב:

בלאט מיישר קו עם הבעלים של הקבוצה, כך שאל תיקח את הדברים שהוא אומר לתקשורת כדעתו האישית. הרי בהתחלה בלאט עמד על הרגליים האחוריות ולא רצה אף שחקן עם חוזה זמני. לאחר מכן, כשהוחתם פרמאר, הוא טען שמדובר בבונוס ושהקבוצה תיבנה כאילו הוא לא נמצא (כנראה שזה מה שהבטיחו לו הבעלים) ושנינו יודעים שזה לא היה אפילו בכיוון. במהלך העונה הוא אמר שכשפרמאר יעזוב יכול להיות שיהיו שבוע או שבועיים בהם יצרכו להסתדר עד שיגיע מחליף, מה שברור היום כבדיחה (במקרה הטוב זה יהיה חודש). עכשיו די ברור ששחקנים שהוא רוצה הם מחוץ לטווח המחיר של הבעלים (גם גלדסטון אמר את זה בספורט 5) ולכן בלאט אומר ש"לוקחים את הזמן". אני ממש לא חושב שצריך כאן איזה ירטין או די בראון אבל אני חושב שחייבים ומהר לחזק את העמדה הכי חשובה במגרש, במיוחד כשהיה ברור מראש שפרמאר יעזוב ובאופן מודע הוחלט לחפש לו מחליף רק אחרי שיעזוב. אז אני לא יודע אם בלאט מתחנן או יורד על ברכיו, אבל ברור לכולם שהוא מאוד מאוד רוצה מחליף ומהר וזה גם ניכר בלחץ האימים בו הוא נמצא ובעצבנות המטורפת שלו בראיונות האחרונים. לא קשה לראות שבלאט בלחץ גדול מהסיטואציה הנוכחית.

לדעתי אתה קצת נסחף לניתוחי אישיות ולהנחות.

אי אפשר להתאים את הדברים שאומרים אנשים לדעות שלך. כלומר, אם אנחנו מתייחסים למה שאומר אדם א' כדבר מוסמך ומהימן (כי הרי הוא עצמו אמר את זה),
אז זה עובד גם כשזה מסתדר עם התאוריה שלך וגם כשלא. יכול להיות שכל דבר שבלאט אומר הוא יישור קו עם ההנהלה, ואז פשוט לא צריך להתייחס
לדברים שלו, ויכול להיות שכל מה שהוא אומר הוא דעתו האישית, ואז צריך לרדת מהספקולציות ולהתייחס רק לתוכן של הדברים.
אבל המישמש הזה, לא נראה לי.

08 דצמבר 2011, 08:39

אני נוטה להאמין שבלאט משתדל לייצג את הדע של המנהלים שלו שמשלמים לו את המשכורת...את הדע האמיתית שלו נשמע כשהוא יעזוב את מכבי ...האמת שבניגוד לפיני גרשון שאיך שיצא ממכבי כבר פתח את הפה , בלאט הוא אדם הגון יותר ואני מניח שישמור את הלכלוך עמוק בפנים...

08 דצמבר 2011, 08:42

דווקא פיני הפתיע אותי לטובה אחרי שמכבי זרקה אותו בלי לתת לו את התפקיד של המנהל המקצועי או מה שהובטח לו ( איזו פונקציה לא ברורה שתשאיר אותו במערכת ). מכבי לא עמדה בסיכום והוא פתח את הפה בצורה מינורית לחלוטין. אני בטוח שיש לו הרבה מה להגיד על כל מה שקרה ועוד לא שמענו אפס קצהו.
לא יודע אם בלאט יותר הגון, הוא יותר דיפלומט ששוקל כל מילה ( לפחות עד יום שני הוא היה כך :) ).. דיפלומטיה לא בהכרח אומרת הגינות.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 08 דצמבר 2011, 08:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

08 דצמבר 2011, 08:43

אני חושב שקודי צודק, לא ייתכן שלא חשבו בהנהלה על מחליף ליום שאחרי פארמר...

08 דצמבר 2011, 09:05

yarinsaky כתב:דווקא פיני הפתיע אותי לטובה אחרי שמכבי זרקה אותו בלי לתת לו את התפקיד של המנהל המקצועי או מה שהובטח לו ( איזו פונקציה לא ברורה שתשאיר אותו במערכת ). מכבי לא עמדה בסיכום והוא פתח את הפה בצורה מינורית לחלוטין. אני בטוח שיש לו הרבה מה להגיד על כל מה שקרה ועוד לא שמענו אפס קצהו.
לא יודע אם בלאט יותר הגון, הוא יותר דיפלומט ששוקל כל מילה ( לפחות עד יום שני הוא היה כך :) ).. דיפלומטיה לא בהכרח אומרת הגינות.

נכון מאוד. פיני בכלל בכלל לא דיבר על זה.

אני אומר שוב. צריכה להיות אחידות.
לא יכול להיות שחלק מהדברים שבלאט אומר נלקחים כתורה מסיני (למשל שהוא לא רוצה שחקן זמני, או לשחק בשלוש מסגרות) וחלק אחד נלקח כיישור קו עם ההנהלה.

מותר לבלאט לחשוב הפוך ממה שחושבים האוהדים, מותר לו להביע דעה שמתבססת על המציאות ועל מצב שוק השחקנים ומותר לו גם להגיד דברים שלנו פחות נעים לשמוע.
זה לא אומר שהוא לא עומד מאחורי הדברים שלו.

אני גם בטוח שסה"כ לא רע לבלאט. הוא נמצא בתפקיד האימון הכי נחשק בספורט הישראלי, מקבל משכורת יפה, מצליח מקצועית, המניה שלו נמצאת בעליה בשנים האחרונות,
ולא צריך לנתח את האישיות שלו כאילו הוא נמצא במצוקה או בדיכאון.

08 דצמבר 2011, 15:29

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1883753

אין ספק שמדובר במועמד הטוב ביותר להגיע. עדיף עשרות מונים על כל מיני מאלטים ואחרים. הבעיה היא שאני לא רואה איזו סיבה יש לקבוצה עשירה לשחרר את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה ולכן אני לא מאמין שזה יקרה.
נושא נעול