09 מאי 2012, 09:24
felix_r כתב:צפריר, אנא ממך.
אתה נדבק לאיזה שחקן ודוחף אותו בלי הפסקה כאילו היית אמא שלו.
כמה אפשר?
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי....
09 מאי 2012, 09:41
yzafrir כתב:דובי עוד לא שיחק בקבוצה כמו מכבי ובקבוצות איכותיות שמאפשרות לו לקחת זריקות נוחות יותר מבקבוצות קטנות בו כל העומס נופל עליו .
בקבוצה כמו מכבי יהיה לו הרבה יותר נוח להגיע לזריקות נוחות . והאחוזים שלו ישתפרו .
חוץ מלהסתכל על הסטט' שלו , ראית אותו משחק השנה ?
לגבי לאנגפורד , השנה במכבי הוא אסף הרבה נקודות במשחקים שהגיעו לגארבז' טיים וללא הפרעה מיוחדת . בחימקי הוא היה המוציא לפועל העיקרי שלהם ולכן הקבוצה עבדה בשבילו ולכן המצבים שהוא זורק הם נוחים בדרך כלל . אגב בחימקי שנה שעברה בשלב הראשון הוא זרק פי 3 ל-2 מאשר במכבי בשלב הראשון (כשפארמר היה ) וסביר להניח שאם היה לוקח יותר זריקות גם האחוזים שלו היו יורדים . מה גם ש40-45 אחוז לקלעי שזורק בעיקר מבחוץ זה לא אחוז רע...
09 מאי 2012, 12:05
חנו'ש כתב:felix_r כתב:צפריר, אנא ממך.
אתה נדבק לאיזה שחקן ודוחף אותו בלי הפסקה כאילו היית אמא שלו.
כמה אפשר?
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי
דובי....
אולי היה לו חסך בילדות....![]()
איזה ילד רע לקח לו את הדובי שלו??
10 מאי 2012, 03:54
10 מאי 2012, 04:31
yzafrir כתב:זה בסדר , אני כבר מזמן לא לוקח את הדברים של פליקס ברצינות....ד"ש מראקוביץ'...
בסופו של דבר אני לא חושב שדובי הוא היחידי שיכול להחליף את לאנגפורד אלא אני אומר שאתם מפריזים בחשיבות של לאנגפורד בבניית הסגל . הקבוצה של השנה ללא מנהיג וללא הרבה כשרון התאימה לו כמו כפפה אבל אני לא בטוח שהוא השחקן שסביבו הייתי בונה קבוצה .
אפשר למצוא הרבה שחקנים שיתנו 11 נק' למשחק ביורוליג ולהיות לא פחות אפקטיבים במשחק הקבוצתי של מכבי .
יותר מיזה אני חושב שאפילו בנקס מנתניה יכול להפוך לשחקן כזה ולהיות גניבה לא רעה בכלל .
מבחינתי שתי העמדות הכי חשובות ובהם נימצאים גם השחקנים הכי יקרים הם 1 ו 5 ...
10 מאי 2012, 04:54
jol9 כתב:yzafrir כתב:זה בסדר , אני כבר מזמן לא לוקח את הדברים של פליקס ברצינות....ד"ש מראקוביץ'...
בסופו של דבר אני לא חושב שדובי הוא היחידי שיכול להחליף את לאנגפורד אלא אני אומר שאתם מפריזים בחשיבות של לאנגפורד בבניית הסגל . הקבוצה של השנה ללא מנהיג וללא הרבה כשרון התאימה לו כמו כפפה אבל אני לא בטוח שהוא השחקן שסביבו הייתי בונה קבוצה .
אפשר למצוא הרבה שחקנים שיתנו 11 נק' למשחק ביורוליג ולהיות לא פחות אפקטיבים במשחק הקבוצתי של מכבי .
יותר מיזה אני חושב שאפילו בנקס מנתניה יכול להפוך לשחקן כזה ולהיות גניבה לא רעה בכלל .
לאנגפורד הוא שחקן של 15 נק למשחק, לא 11. אי אפשר להתייחס ברצינות למשחקים שלו בתחילת העונה, כשהיה לא בכושר בכלל.
אתה יכול לקחת את ג'קסון ולהפוך אותו לשחקן הכי יקר בסגל, אבל זה לא יהפוך אותו להיות שחקן יותר טוב ממה שהוא היום, וגם לא יותר טוב מלאנגפורד.
כמו שאתה אומר שבנקס יכול להיות מחליף מצויין ללאנגפורד, כך אני יכול להגיד גם שקיצ'ן יכול להפוך להיות רכז מצויין במכבי ולא פחות טוב מג'קסון.
שתי האמירות האלה הגיוניות בדיוק באותה המידה.
10 מאי 2012, 07:51
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:זה בסדר , אני כבר מזמן לא לוקח את הדברים של פליקס ברצינות....ד"ש מראקוביץ'...
לאנגפורד הוא שחקן של 15 נק למשחק, לא 11. אי אפשר להתייחס ברצינות למשחקים שלו בתחילת העונה, כשהיה לא בכושר בכלל.
אתה יכול לקחת את ג'קסון ולהפוך אותו לשחקן הכי יקר בסגל, אבל זה לא יהפוך אותו להיות שחקן יותר טוב ממה שהוא היום, וגם לא יותר טוב מלאנגפורד.
כמו שאתה אומר שבנקס יכול להיות מחליף מצויין ללאנגפורד, כך אני יכול להגיד גם שקיצ'ן יכול להפוך להיות רכז מצויין במכבי ולא פחות טוב מג'קסון.
שתי האמירות האלה הגיוניות בדיוק באותה המידה.
אני לא מסכים להגדרה שלאנגפורד יותר טוב מג'אקסון כי הם לא באותה עמדה . אני משווה את ג'אקסון לרכזים אחרים ביורוליג ולדעתי הוא בדרך למעלה
ג'אקסון לא הולך להיות כלכך יקר , אני בספק אם יקבל את מה שמכבי מציעה אפילו ללאנגפורד עכשיו (1 מליון ) .
קיצ'ן יכול להפוך להיות רכז מצויין רק שאני מעדיף לא להמר על עמדה 1 וכן להמר על עמדה 2 כי שם גם יש לי גיבוי טוב (הלפרין ואולי גם לאנדסברג...)
אם מכבי תיפול שוב בעמדה 1 עם זר כבר מתחילת העונה אני לא בטוח שאוחיון יוכל להחזיק את העמדה הזאת לבד ואם הלפרין יאלץ לרכז גם כן אז נאבד אפקטיביות בעמדה 2 שתשאר בלעדית של לאנגפורד . שזה בעצם די דומה למה שקרה העונה.
לאנגפורד שחקן של 15 נק' בקבוצות בהם הוא המוציא לפועל העיקרי כמו חימקי ואפשר לאגיד כמו במכבי של השנה אחרי פארמר . אבל בקבוצה שבנוייה נכון הוא שחקן של 11-12 נק' למשחק שזה פחות או יותר כמו מה שהיה שנה שעברה שיש מספר שחקנים עם ממוצע נק' דומה ולא אחד שפתאום עם 15-16 נק' . בטח ובטח שלא בכדורסל של דיויד בלאט.
10 מאי 2012, 08:42
10 מאי 2012, 10:43
yzafrir כתב:הבנתי סוף סוף את ההבדל בגישה שלנו לגבי לאנגפורד .
אני טוען שהוא לא יכול לשחק רכז וכשהוא עושה את זה אז הוא משחק בעיקר בשביל מהלכים אישיים או שההתקפה באה לידי ביטוי בחדירה והוצאת כדור וזהו . אם הוא היה קומבו גארד אמיתי שבאמת מסוגל לשחק רכז כמו שפארגו היה אז ההשוואה לג'אקסון רלוונטית .
לאנגפורד נמדד ביכולת שלו לשים נקודות וג'אקסון נבחן ביכולת שלו לנהל את ההתקפה ולא בהכרח לסיים אותה . זו גם הסיבה שאני חושב שהם צריכים לשחק ביחד ולא אחד במקום השני .
ג'אקסון לא נוטה לכיוון הריכוז אלא הוא רכז פרופר . כך גם לאנגפורד הוא שוטינג גארד פרופר .
הסיכון הוא לא בלאנגפורד עצמו אלא בהחתמת רכז זול וחסר נסיון ליד לאנגפורד . כמו שאמרתי קודם לדעתי עמדה 1 חשובה יותר מעדה 2 ולכן אני מעדיף קודם כל שיחתימו רכז טוב ואחרי זה ימצאו שוטינג גארד שיוכל להשלים אותו .
עם שלישייה של אוחיון יותם וקית' , מי יהיה הרכז הפותח ?
מבחנתי בהנחה שבשני האפשריות אני נכשל בבחירת השחקן ( רכז זר צעיר ליד לאנגפורד או שוטינג גארד זול ליד ג'אקסון ) , אני מעדיף בחמישייה את ג'אקסון כרכז ואת הלפרין כשוטינג גארד מאשר את אוחיון כרכז ולאנגפורד כשוטינג גארד . אם הלפרין יאלץ לשחק רכז במקרה כזה אנחנו נראה משהו דומה למה שהיה השנה בספרטק שרוב הזמן הכדור היה בידיים של השחקן שאוהב את הכדור בוורלי בגלל שהלפרין לא מנהיג באופי שלו ולא יקח את הכדור אליו וינהל את ההתקפה ( לאנגפורד\ בוורלי יאכלו אותו חיי )
אתם מסתכלים על הנייר ומשווים כשרון של שחקנים ואני מסתכל על התפקוד שלהם בקבוצה . כל הרעיון זה להוציא את הכדור מהידיים של שחקן כמו לאנגפורד מבחינת ניהול משחק ולשים אותו בידיים של הרכז .
הדרך הכי טובה מבחינה מקצועית זה לשים רכז דומיננטי כמו ג'אקסון ליד לאנגפורד כמו שהיו צמד הפפאים...
10 מאי 2012, 11:17
10 מאי 2012, 15:17
10 מאי 2012, 17:22
yzafrir כתב:זה בסדר , אני כבר מזמן לא לוקח את הדברים של פליקס ברצינות....ד"ש מראקוביץ'...
10 מאי 2012, 17:52
rc4991 כתב:ג'ואל פרילנד מתלבט אם להישאר במלאגה או לעבור לצאסק"א,ברצלונה או פורטלנד
שוב פעם כתבתי באשכול הלא נכון
10 מאי 2012, 19:24
10 מאי 2012, 22:10
10 מאי 2012, 22:27
yellowaura כתב:שם שמאוד מעניין מבחינת PF במידה ובלו עוזב:
דבון ג'פרסון (25)- כולנו מכירים. MVP ברוסיה בעונה עתירת כוכבים. שחקן שגם ששיחק בחיפה היה מאוד כשרוני. יתכן שעכשיו אפילו בשל יותר.
לטעמי מושלם לעמדת PF
11 מאי 2012, 08:30
11 מאי 2012, 10:48
שחף כתב:עוד גמד בלי קליעה לעמדת הפאוור פורוורד? די נמאס כבר מהשחקנים האלה.
11 מאי 2012, 10:49
11 מאי 2012, 10:49
rc4991 כתב:התחילה אליפות אירופה לקבוצות נוער(NIJT)אם אני לא טועה(מישהו יכול לפרט עליה?)
ומה יותר מתאים לאשכול הסקאוטינג אם לא זה?
יש שם שחקן שכבר חפרתי עליו בשנה שעברה בשם דאריו סאריץ' הקרואטי
מדובר בשחקן פנים סופר מגוון שמסוגל לעשות הכל ולקלוע מכל מקום וכבר זכה בכינוי של השחקן הקרואטי הנהדר שעשה קריירה יפה בnba אבל שכחתי את שמו
סאריץ' העמיד במשחק במשחק הראשון של הטורניר:26 נק',17 ריב',6 אס' וחמש חטיפות(מה זה אם לא מושלמות)
הוא מסיים חוזה השנה בק.ק. זאגרב וכדאי מאוד למכבי להחתים אותו אפילו בשביל הביי-אאוט העצום שהיא תקבל עבורו כי בינתיים אין ממש קבוצות שמעוניינות בו