המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Allan Turing כתב:where is the love? כתב:אני בעד היוונים במשחק מול ברצלונה למרות שנגד צסק"א יהיה להם קשה.
למי לא יהיה קשה נגד צסק"א?
jol9 כתב:תנו זמן ותוצאה לפחות, לטובת אלה שלא רואים.
קודי כתב:jol9 כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהמון המון אנשים בטוויטר אומרים כמה האווירה של אוהדי מכבי חסרה
כולל אנשים מטורקיה
אני חושש שעם הפדרמניזם אנחנו עלולים לא לראות פיינל פור בקרוב. ואם התקציב מוגבל, האם הכסף באמת צריך ללכת לשחקן מוגבל יחסית כמו הנדריקס?
תסתכל על אול' ועל מכבי של השנה שעברה. גם בלי הרבה כסף, אפשר להגיע לשם.
דווקא החשיבה של להשאיר את לאנגפורד ואת ריצ' היא חשיבה בכיוון הנכון, והיא גם תעלה כסף למכבי. נקווה שגם השחקנים החדשים שיגיעו
יהיו טובים וישתלבו מהר.
מה שכן, לאולימפיאקוס יש שחקן על, מה שלמכבי אין ולא יהיה.
Allan Turing כתב:שמישהו יגיד לי מה יש להנדריקס שאין לדורסי. שחקן נהדר.
jol9 כתב:קודי כתב:jol9 כתב:שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק שתדעו שהמון המון אנשים בטוויטר אומרים כמה האווירה של אוהדי מכבי חסרה
כולל אנשים מטורקיה
אני חושש שעם הפדרמניזם אנחנו עלולים לא לראות פיינל פור בקרוב. ואם התקציב מוגבל, האם הכסף באמת צריך ללכת לשחקן מוגבל יחסית כמו הנדריקס?
תסתכל על אול' ועל מכבי של השנה שעברה. גם בלי הרבה כסף, אפשר להגיע לשם.
דווקא החשיבה של להשאיר את לאנגפורד ואת ריצ' היא חשיבה בכיוון הנכון, והיא גם תעלה כסף למכבי. נקווה שגם השחקנים החדשים שיגיעו
יהיו טובים וישתלבו מהר.
מה שכן, לאולימפיאקוס יש שחקן על, מה שלמכבי אין ולא יהיה.
עם כיוון נכון, לאנגפורד הוא סוג של שחקן על. נכון, לא כמו הגדולים ביותר, אבל עדיין שחקן סופר איכותי, ושחקנים כאלה עושים הבדל גדול במשחקי האסל כאלה.
קודי כתב:jol9 כתב:תנו זמן ותוצאה לפחות, לטובת אלה שלא רואים.
7 ליוונים, 2 וחצי דקות לסיום. ברצלונה נראית חושך מוחלט.
gandya כתב:Allan Turing כתב:שמישהו יגיד לי מה יש להנדריקס שאין לדורסי. שחקן נהדר.
אני אגיד לך ריצי טוב במכבי, ולא כל שחקן מתאים למכבי.
דברי שני מי אמר לך שדורסי עולה פחות?\ יעלה פחות שנה הבאה?
gandya כתב:Allan Turing כתב:שמישהו יגיד לי מה יש להנדריקס שאין לדורסי. שחקן נהדר.
אני אגיד לך ריצי טוב במכבי, ולא כל שחקן מתאים למכבי.
דברי שני מי אמר לך שדורסי עולה פחות?\ יעלה פחות שנה הבאה?
קודי כתב:
אני מסכים שזה הכי גבוה שמכבי יכולה להחזיק אצלה ולכן צריך לעשות הכל כדי שישאר כאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים