פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: קופל פור, גמר- מכבי מול אשדוד, חמישי 21:00

24 מאי 2012, 19:48

שמואל1 כתב:זהו, דיוויד בלאט יורד בפעם האחרונה מהפרקט. עצוב. אחד השחקנים הגדולים בתולדות מכבי תל אביב. ווינר מדהים.

לאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!! :bigsmile2

24 מאי 2012, 19:49

yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
זה נטו בלאט ואוחיון ומגיע לשניהם כל הכבוד. בהתחלת העונה לא ממש הבנתי מדוע הוא במכבי, היום אני מתנגד בכל תוקף לעזיבה שלו.

אתה יודע מה, אני לא בטוח שאני לא רוצה אותו רכז ראשון בעונה הבאה. פשוט נהדר. ילד נפלא.

24 מאי 2012, 19:50

יש אליפות! אליפות 50 למכבי! משחק מצויין. יוגב אוחיון צריך להיות ה MVP ללא ספק.
מגיע שאפו לאשדוד על שלושה רבעים של לחימה.

מכבי מסיימת עונה ארוכה ומתישה, עם אליפות ישראל, גביע המדינה, גביע האדריאטית ומרחק סל אחד מפיינל פור יורוליג.
עכשיו תתחיל הבנייה של הקבוצה. יהיו הרבה שינויים, ואני מקווה שהשחקנים שצריכים להישאר ישארו והשחקנים שצריכים להגיע יגיעו.

24 מאי 2012, 19:51

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
זה נטו בלאט ואוחיון ומגיע לשניהם כל הכבוד. בהתחלת העונה לא ממש הבנתי מדוע הוא במכבי, היום אני מתנגד בכל תוקף לעזיבה שלו.

אתה יודע מה, אני לא בטוח שאני לא רוצה אותו רכז ראשון בעונה הבאה. פשוט נהדר. ילד נפלא.

טוב, בכל מקרה יהיו שני רכזים ומי שיהיה טוב ינצח ויוביל. במילא כל קבוצת יורוליג צריכה שני רכזים לפחות.

24 מאי 2012, 19:54

נכון זה נראה בהתחלה כאילו בלאט מדבר בקצב של השיר בהיכל? :laugh2

24 מאי 2012, 19:54

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

טוב, בכל מקרה יהיו שני רכזים ומי שיהיה טוב ינצח ויוביל. במילא כל קבוצת יורוליג צריכה שני רכזים לפחות.

כן. אבל זה כ"כ שקוף שלאנג ויוגי משלימים מצויין אחד את השני. לא חושב שצריך להכניס לשם איזשהו שחקן זר דומיננטי.
יותם מתאים כמו כפפה, אבל חוץ מזה לפעמים כל המוסיף גורע.

24 מאי 2012, 19:55

עודד קטש?? :unsure

24 מאי 2012, 19:56

עד שיוכח לי אחרת יוגב רכז יורוליג מצויין, אולי הוא לא היה כזה מקודם, אבל בינתיים חמישה משחקים הוא כן כזה וגם בשאר הליגות..
אז עד שיוכח לי אחרת הוא רכז ברמה של רכז ראשון בקבוצה כמו מכבי..

אשכרה גבר האוחיון הזה...

24 מאי 2012, 19:57

חנו'ש כתב:

עודד קטש?? :unsure

צודקת.
אבל קטש סומן ככוכב ובאמת התפתח לשחקן אירופאי מוביל. יוגי הגיע כרכז שני בירושלים והגיע לרכז ראשון במכבי, זה באמת חסר תקדים.

24 מאי 2012, 19:57

הדבר הכי משמח בערב הזה-הפרישה של משה ביטון :D

24 מאי 2012, 19:58

הסיפור של יוגי באמת מרגש. איך בלאט הפך אותו בעונה אחת ממחליף במגדל, לרכז המוביל של מכבי...

רק שהסיפור הזה יימשך בנבחרת.

24 מאי 2012, 20:00

rc4991 כתב:הדבר הכי משמח בערב הזה-הפרישה של משה ביטון :D

:grin :grin :grin

24 מאי 2012, 20:07

למה טל לא לקח איתו את בלו להניף את הצלחת?? :x

24 מאי 2012, 20:07

אם כל השמחה על האליפות, קצת עצוב לי לראות את סופו מסיים מדוכדך את דרכו במכבי.

24 מאי 2012, 20:08

חנו'ש כתב:למה טל לא לקח איתו את בלו להניף את הצלחת?? :x

גם אני לא הבנתי למה.

24 מאי 2012, 20:09

איזה אושר :cry3

24 מאי 2012, 20:09

משה כתב:אם כל השמחה על האליפות, קצת עצוב לי לראות את סופו מסיים מדוכדך את דרכו במכבי.

גם לי :cry3

24 מאי 2012, 20:10

פףףףףף סיימנו עונה שפשוט סירבה להסתיים וכמה טוב שהסוף היה מתוק.
משחק כדורסל גדול לא ראינו וגם מתח לא בדיוק היה, אבל העיקר שזה נגמר.

למרות המשחק הלא מי יודע כמה מעניין, צריכים לתת שוב קרדיט ענק ליוגב אוחיון. השחקן פשוט שולט במכבי והאימפקט שלו על יכולתה של כל הקבוצה הוא פשוט מדהים.
אמרו פה שלא זוכרים מתי היה רכז ישראלי שבעונתו הראשונה הפך לשחקן דומיננטי, אז אני מתקשה לזכור מתי בשנים האחרונות היה גארד כלשהו (אולי פרט לפארגו) שהיתה לו כזאת השפעה וחשיבות. התלות שהיתה למכבי באוחיון העונה היא משהו שאני לא זוכר הרבה זמן.

כמה מילים על טפירו - הלוזריות שלו כבר נהיתה דבר עצוב. שחקן שהצליח להפסיד כ"כ הרבה גמרים (ועוד עם קבוצות שונות) זה באמת דבר פתטי משהו ובאמת עצוב.

כמה מילים על טיוס - קנה לעצמו היום כמה נקודות זכות במכבי. בניגוד למצ'באן שהגיע כאן לפיינל-פור האדריאטית וחירב את קבוצתו, טיוס נתן היום משחק שיא ועוד מול מכבי חזקה. מגיע לו קרדיט.

24 מאי 2012, 20:11

חביב אורנג'ד כתב:כמה מילים על טיוס - קנה לעצמו היום כמה נקודות זכות במכבי. בניגוד למצ'באן שהגיע כאן לפיינל-פור האדריאטית וחירב את קבוצתו, טיוס נתן היום משחק שיא ועוד מול מכבי חזקה. מגיע לו קרדיט.

:laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1 :laugh1

24 מאי 2012, 20:13

שמואל, אתה צוחק אבל פדרמן עוד עלול להחתים אותו חלילה וחס.
פרסם תגובה