הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 01 יוני 2012, 09:27

שמואל1 כתב:הסגל שלי לעונה הבאה:
רכז- שאראס, אוחיון
2- לנגפורד, הלפרין
3- סמית', גיא פניני, סילבן לנדסברג
4- מילאן מצ'באן, אליהו
5- מאריץ', שרמדיני, שון ג'יימס

הסבר:
בעמדת הרכז שאראס ואוחיון. אוחיון הוכיח השנה שהוא בהחלט רכז טוב לרמות היורוליג. שאראס הוכיח השנה לכל המספידים (אהמ חביב אורנג'ד) שהוא כיום עדיין שחקן רעב, ווינר, והתכונות הטובות שלו לא נעלמו. הוא ואוחיון משלימים זה את זה נהדר- שאראס קלעי גדול, ווינר, מנהל משחק משובח, מלא בניסיון. אוחיון שחקן צעיר, זריז, שומר מצויין וחודר טוב. לגבי מי יעלה בחמישיה- החלטה של דיוויד בלאט. אני הייתי נותן לאוחיון לפתוח ושאראס עולה כמחליף כמו בפאו.

בעמדת מספר 2, לנגפורד. מכבי צריכה להשקיע בשחקן הזה את הכסף. הוא הוכיח העונה שהוא אחד הסקנד גארדים הטובים באירופה. ההבאה של שאראס בעמדת הרכז (שלא אמור לעלות יותר מידי) אמורה לפנות די כסף כדי להשאיר את לנגפורד. עוד בעמדה 2- הלפרין. הגיע הזמן שיחזור לצהוב ואין סיבה שזה לא יקרה בעונה הבאה. בורשטיין כמובן צריך לעזוב את הקבוצה, 3 שנים מאוחר מידי.

בעמדה 3- אין שינויים. סמית' ממשיך לקבל את הקרדיט ולצידו גיא פניני שסיים נהדר את העונה. בנוסף אני מצרף את סילבן לנדסברג. דיוויד בלו כנראה יפרוש ומכבי צריכה ישראלי נוסף. לנדסברג בעונה האחרונה השתפר ולדעתי הוא בשל כדי לשחק במכבי.

עמדה 4- מילאן מצ'באן. החשש של מכבי מהחזרת מילאן מצ'באן לא ברור לי. מדובר באחד הפאוור פורוורדים הטובים באירופה בעמדתו כבר היום, הוא ממשיך להשתפר ויהיה שחקן אדיר בשנים הבאות באירופה. מכבי צריכה להחזיר אותו ולתת לו את הקרדיט בחמישיה, ויותר מזה- לשחק עליו, לתת לו ביטחון ותנאים כדי להצליח ולממש את הפוטנציאל האדיר שלו. עוד בעמדה 4, ליאור אליהו כשאין מה לפרט בנושא.

עמדה 5- מאריץ' ושרמדיני. מאריץ' הראה לפני שלוש שנים בפרטיזן שהוא אחד הגבוהים הטובים באירופה כשנתן עונה מדהימה. בפאו הוא לא הצליח, אבל לקראת סוף העונה הנוכחית הוא הראה ניצוצות. מדובר בגבוה חזק, עם משחק מצויין עם הגב לסל. שחקן פנים קלאסי, גם שומר טוב. לצידו בעמדה 5 הגאורגי גיורגי שרמדיני. שחקן גבוה מאוד, שיתן סייז נהדר למכבי. עדיין צעיר, ומראה שיפור מעונה לעונה. בנוסף למשחק טוב מתחת לסל, יתן קליעה מחצי מרחק וקליעה יציבה מאוד מקו העונשין לשחקן בגובה 2.16. בנוסף להם אני הייתי משאיר את שון ג'יימס כגיבוי ביורוליג, אבל בעיקר בשביל הליגה הישראלית. שון ג'יימס הראה השנה שהוא גבוה קטלני בליגה הישראלית. הוא בהחלט יכול לתת דקות רבות ביורוליג, גם כמנוחה למאריץ'/שרמדיני וגם למקרה שהם לא יסתדרו בליגת הגמדים.

זהו. החמישיה אמורה להראות ככה: אוחיון, לגנפורד, סמית', מצ'באן, מאריץ'. מחליפים ראשונים: שאראס, הלפרין, פניני, אליהו ושרמדיני.

הסגל הזה אמור לרוץ טוב, השחקנים בו משלימים זה את זה ויש בו את כל התכונות- שחקנים בעלי יכולת התקפית נהדרת, קליעה מחוץ לקשת, הגנה, משחק מתחת לסל. לא יודע אם הסגל הזה שווה גביע אירופה, אבל הוא בהחלט שווה פיינל פור.

אני אשמח לקבל תגובות על הסגל.

שאראס לא יעלה הרבה? שאראס יעלה לפחות 500K דולר...
~BenTom~

הודעהעל ידי asafb96 » 01 יוני 2012, 10:14

ממש לא. הוא יעלה הרבה פחות. בפאו הוא מרוויח גרושים, וזה שחקן שעשה כסף ועושה רושם שיהיה מוכן לוותר קצת על מנת לשחק בקבוצה גדולה, בטח בשלב הזה בקריירה שלו
שמואל-אני לוקח את הסגל ב2 ידיים. למרות שלדעתי לנדסברג וג'יימס קצת מיותרים ומכבידים. את ג'יימס לא הייתי משאיר רק בשביל הליגה. בטח לא את לנסברג. בליגה נסתדר גם עם השאר. שניהם אמורים לעלות הרבה, ולבנות סגל של 12 בכירים נראה לי מיותר. בליגה אפשר להסתדר עם ה10 בכירים+הררי וזלמנסון. את ג'יימס הייתי משאיר ב4 רק אם מאצ'בן עוזב
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 10:58

asafb96 כתב:

ממש לא. הוא יעלה הרבה פחות. בפאו הוא מרוויח גרושים, וזה שחקן שעשה כסף ועושה רושם שיהיה מוכן לוותר קצת על מנת לשחק בקבוצה גדולה, בטח בשלב הזה בקריירה שלו
שמואל-אני לוקח את הסגל ב2 ידיים. למרות שלדעתי לנדסברג וג'יימס קצת מיותרים ומכבידים. את ג'יימס לא הייתי משאיר רק בשביל הליגה. בטח לא את לנסברג. בליגה נסתדר גם עם השאר. שניהם אמורים לעלות הרבה, ולבנות סגל של 12 בכירים נראה לי מיותר. בליגה אפשר להסתדר עם ה10 בכירים+הררי וזלמנסון. את ג'יימס הייתי משאיר ב4 רק אם מאצ'בן עוזב

בדיוק מה שרציתי להגיד.
האמת שטחנו את הסגל הזה כאן בשרשור, ורוב האנשים דווקא מסכימים שזה סגל חזק ומצויין.

הלוואי וזה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2012, 11:08

אני לחלוטין מסכים עם חביב בדיון על שאראס. אני באמת חושב שיש פה כמה אנשים שהסתנוורו מכמה משחקים טובים שלו. אם למכבי היה את פארמר או את דיאמנטידיס, אז אולי שאראס היה יכול להיות באמת קלף מנצח מהספסל. לאור זה שכמה שאני מעריך את קית' לאנגפורד וחושב שהוא שחקן מצויין, מבחינת היכולות שלו הוא לא ברמה של פארמר או אנתוני פארקר והרעיון להביא זר בגילו לא כל כך הוכיח את עצמו אף פעם במכבי, הייתי יורד מזה. מעבר לזה שברור לחלוטין שבלאט לא רוצה אותו, לא מובן לי למה אנשים פה ממשיכים להתעקש על שחקן שהמאמן לא רוצה וחושבים שיצא מזה משהו חיובי.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:14

אני לא יודע איך אנשים יכולים להניח בכזה בטחון ששאראס לא יעלה הרבה כסף.
רק לפני שנה הוא דרש משהו כמו 700 אלף יורו לעונה והעונה הוא היה מוכן להתפשר ב450 אלף ("גרושים"), וגם זה בגלל שהוא רצה לחזור לקבוצה חזקה שתתמודד על תארים וגם זה לאחר קיץ בו הוא לא קיבל הצעות מקבוצות יורוליג בכירות.
אין שום דרך לדעת כמה הוא ידרוש ממכבי ולא ניתן להסיק שהוא יעלה הרבה פחות מ500K שהרי גם עכשיו הוא לא מרוויח הרבה פחות מזה.

בכל אופן, שאראס ואוברדביץ' כנראה נשארים בפאו, ככה שאם מכבי רוצה להביא את שאראס היא תצטרך לפתות אותו בלא מעט כסף.
שוב יש מקרה בו עושים רציונליזציה להבאה לא רציונלית במיוחד של שחקן אהוב, שוב האוהדים מיישרים קו יפה מאוד עם רצונות של פדרמן ושוב הקו הזה עומד בסתירה לרצונות של המאמן.
אני מקווה בשביל האוהדים שפדרמן הבן יזנח את תפקיד המנג'ר לטובת פדרמן האב. אז באמת נתחיל לראות כאן שחקנים שהאוהדים רוצים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 11:20

באמת שאין לי ברמה המקצועית בעיה עם שחקן כמו שאראס, ואולי לא הייתי מתנגדת אליו בסיטואציה אחרת.
אבל אתם באמת רוצים שחקן שיהיה חיית המחמד של הבעלים?
שהבעלים ישב מאחורי הכתף של המאמן כל הזמן ויספור בפינצטה כל דקה ודקה של שחקנו האהוב? ירוץ לעיתון על כל משחק ליגה עלוב שהמאמן החליט לא להלביש אותו ולתת לו קצת מנוחה? או סתם יחליט לפטר את המאמן כי לא התאים לבעלים שהמאמן נתן לו פחות מ-10 שקות במשחק בו אשתו ובתו התינוקת עשו את כל הדרך הארוכה מיוון רק כדי לצפות בו משחק? או שהמאמן יתפטר מעצמו כי יימאס לו שהבעלים אומר לו איך לחלק את דקות המשחק??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 01 יוני 2012, 11:22

חביב אורנג'ד כתב:אני לא יודע איך אנשים יכולים להניח בכזה בטחון ששאראס לא יעלה הרבה כסך.
רק לפני שנה הוא דרש משהו כמו 700 אלף יורו לעונה, והעונה הוא היה מוכן להתפשר ב450 אלף ("גרושים") וגם זה בגלל שהוא רצה לחזור לקבוצה חזקה שתתמוד על תארים וגם זה לאחר קיץ בו הוא לא קיבל הצעות מקבוצות יורוליג בכירות.
אין שום דרך לדעת כמה הוא ידרוש ממכבי ולא ניתן להסיק שהוא יעלה הרבה פחות מ500K וגם עכשיו הוא לא מרוויח הרבה פחות מזה.

בכל אופן, שאראס ואוברדביץ' כנראה נשארים בפאו, ככה שאם מכבי רוצה להביא את שאראס היא תצטרך לפתות אותו בלא מעט כסף.
שוב יש מקרה בו עושים רציונליזציה להבאה לא רציונלית במיוחד של שחקן אהוב, שוב האוהדים מיישרים קו יפה מאוד עם רצונות של פדרמן ושוב הקו הזה עומד בסתירה לרצונות של המאמן.
אני מקווה בשביל האוהדים שפדרמן הבן יזנח את תפקיד המנג'ר לטובת פדרמן האב. אז באמת נתחיל לראות כאן שחקנים שהאוהדים רוצים.

באמת אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הדברים האלה. הוא לא דרש 700 אלף יורו, והוא לא מרוויח 450 אלף יורו. הוא מרוויח בפאו 350 אלף יורו, ומסיים חוזה. בכלל בכלל לא בטוח שהוא וגם לא אוברדוביץ' ימשיכו שם. בטח שלא רק בגלל שפורסם בוואלה. שאראס אמור להיות בכלל לא יקר בשלב הזה של הקריירה, ויכול להיות שיוותר קצת אם לא יקבל הצעות מקבוצות גדולות, ויתפשר על השכר כדי להגיע למכבי. אם לא, והוא יהיה יקר יותר מ500 אלף דולר, אני מסכים בהחלט שאין טעם להביא אותו. אבל הם הוא יהיה זול (וככל הנראה זה מה שיהיה), הוא יכול להתאים. הכל כמובן במידה ובלאט רוצה, או שהוא מסכים לקבל אותו תמורת השארת לאנגפורד. אם הוא מתנגד, או אם שאראס יקר, אפשר ללכת על מישהו אחר

באמת שאין לי ברמה המקצועית בעיה עם שחקן כמו שאראס, ואולי לא הייתי מתנגדת אליו בסיטואציה אחרת.
שהבעלים ישב מאחורי הכתף של המאמן כל הזמן ויספור בפינצטה כל דקה ודקה של שחקנו האהוב? ירוץ לעיתון על כל משחק ליגה עלוב שהמאמן החליט לא להלביש אותו ולתת לו קצת מנוחה? או סתם יחליט לפטר את המאמן כי לא התאים לבעלים שהמאמן נתן לו פחות מ-10 שקות במשחק בו אשתו ובתו התינוקת עשו את כל הדרך הארוכה מיוון רק כדי לצפות בו משחק? או שהמאמן יתפטר מעצמו כי יימאס לו שהבעלים אומר לו איך לחלק את דקות המשחק??

זאת בעייה, ובגלל זה במידה והולכים על זה, לפני שמחתימים אותו צריך לעשות שיחת "הבהרה". שבלאט, ההנהלה ושאראס יישרו קוו בקשר לציפיות והכוונות שלהם, ושלבלאט יהיה ברור שיש לו גב מההנהלה, גם אם שאראס לא יקבל כל משחק 25 דקות (ואני בטוח שגם שאראס עצמו לא מצפה לזה, כמו שהוא הסתדר יופי עם אוברדוביץ' שלא ממש נתן לו הרבה בתחילת העונה)
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 01 יוני 2012, 11:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:22

חנו'ש כתב:באמת שאין לי ברמה המקצועית בעיה עם שחקן כמו שאראס, ואולי לא הייתי מתנגדת אליו בסיטואציה אחרת.

כנראה ששוב רוצים דרמות וראיונות כמו זה שהיה העונה בישראל היום.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 11:23

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:באמת שאין לי ברמה המקצועית בעיה עם שחקן כמו שאראס, ואולי לא הייתי מתנגדת אליו בסיטואציה אחרת.

או שמאמינים בתמימות שפדרמן ישנה את עורו פתאום...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:25

חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

או שבלאט ישנה עורו...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 11:26

חביב אורנג'ד כתב:אני לא יודע איך אנשים יכולים להניח בכזה בטחון ששאראס לא יעלה הרבה כסף.
רק לפני שנה הוא דרש משהו כמו 700 אלף יורו לעונה והעונה הוא היה מוכן להתפשר ב450 אלף ("גרושים"), וגם זה בגלל שהוא רצה לחזור לקבוצה חזקה שתתמודד על תארים וגם זה לאחר קיץ בו הוא לא קיבל הצעות מקבוצות יורוליג בכירות.
אין שום דרך לדעת כמה הוא ידרוש ממכבי ולא ניתן להסיק שהוא יעלה הרבה פחות מ500K שהרי גם עכשיו הוא לא מרוויח הרבה פחות מזה.

אתה רק לפני יומיים טענת שקופונן הוא שחקן זול ומתאים יותר משאראס למכבי. אז אולי הוא מתאים יותר, אבל הוא ממש ממש לא זול.

לגבי החלק השני של הפוסט - אתה צודק. אם המאמן לא רוצה, אז זה לא יקרה. ובכל מקרה כנראה שהם נשארים בפאו. זה לא אומר שזה לא רעיון טוב
שיכול להצליח (ויכול גם להיכשל כמובן).
מה שבטוח זה ששאראס הוא לא שחקן גמור, והוא מראה את זה לאורך כל סיום העונה הזה במדי פאו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 11:29

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

או שבלאט ישנה עורו...

דווקא בלאט הוא לא הבעיה כאן.
לא הוא זה שיצא בעיתון נגד המאמן ולא הוא זה שאיים לפטר את המאמן בגלל שלא נתן לשאראס מספיק דקות כשהורין באו לצפות בו.
על בלאט אני סומכת, על פדרמן ממש לא!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 יוני 2012, 11:33

אני מאוד אוהב את שאראס, גם היום, ואני חושב שכן יש לו מקום מקצועית כרכז שני.

אבל הטיעונים של חנוש וחביב ( וגם מה שאני חושב ) מטים את הכף לצד השלילי. יש לזה סיכוי טוב להיגמר רע מאוד לא מבחינה מקצועית דווקא, אלא מהבחינה של איזון בעלים- מאמן - שחקן. שאראס הוא מפר איזון , הוא לא שחקן רגיל, הוא אלמנט שצריך לקחת בכובד ראש ולדעת שאם הוא לא ירגיש נוח כל העונה עשוייה ללכת לעזאזאל וכך גם יחסי המאמן מול פדרמן .
אובראדוביץ' יודע איך לנהוג בו ושאראס סומך עליו, לא בטוח שזה כך עם בלאט.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 11:40

yarinsaky כתב:אני מאוד אוהב את שאראס, גם היום, ואני חושב שכן יש לו מקום מקצועית כרכז שני.

אבל הטיעונים של חנוש וחביב ( וגם מה שאני חושב ) מטים את הכף לצד השלילי. יש לזה סיכוי טוב להיגמר רע מאוד לא מבחינה מקצועית דווקא, אלא מהבחינה של איזון בעלים- מאמן - שחקן. שאראס הוא מפר איזון , הוא לא שחקן רגיל, הוא אלמנט שצריך לקחת בכובד ראש ולדעת שאם הוא לא ירגיש נוח כל העונה עשוייה ללכת לעזאזאל וכך גם יחסי המאמן מול פדרמן .
אובראדוביץ' יודע איך לנהוג בו ושאראס סומך עליו, לא בטוח שזה כך עם בלאט.

מסכימה.
מה גם שלאוברדוביץ אין שום פדרמן על הראש שלו, והוא כנראה האיש הכי חזק במועדון, ואם ירגיש לו פתאום שבא לו לספסל את שאראס אף אחד לא יאיים עליו בפיטורין על זה.
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 01 יוני 2012, 11:41, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 11:41

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אני לא יודע איך אנשים יכולים להניח בכזה בטחון ששאראס לא יעלה הרבה כסף.

אתה רק לפני יומיים טענת שקופונן הוא שחקן זול ומתאים יותר משאראס למכבי. אז אולי הוא מתאים יותר, אבל הוא ממש ממש לא זול.

לגבי החלק השני של הפוסט - אתה צודק. אם המאמן לא רוצה, אז זה לא יקרה. ובכל מקרה כנראה שהם נשארים בפאו. זה לא אומר שזה לא רעיון טוב
מה שבטוח זה ששאראס הוא לא שחקן גמור, והוא מראה את זה לאורך כל סיום העונה הזה במדי פאו.

קופונן לא הרוויח הרבה יותר משאראס העונה.
חימקי עכשיו דולקת בעקבות קופונן? אז כנראה שהוא יורד מפרק (וכמדומני, הם כבר החתימו אותו לא?), אבל זה עדיין לא הופך את שאראס לאופציה זולה.
אני מזכיר שמאז שחזר מהNBA בכל אחת מן העונות הבן שיחק (פרט לאחרונה) הוא הרוויח באיזור המליון דולר נטו ובד"כ יותר.
מדוע דוקא עכשיו ולאחר עונה "טובה", הוא ידרוש מעט כסף? מדוע לאחר שהוא כבר אמר שהוא רוצה להמשיך עם אוברדוביץ' הוא יעשה למכבי הנחות? מדוע לאחר שפורסם שהוא כנראה ישאר בפאו הוא נהיה ראלי?
נראה שהבאתו של שאראס למכבי לא תהיה הרבה יותר קלה מהבאת קופונן של לפני ההתעיינות מצדה של חימקי.

בכל אופן וכפי שכתבתי בת'רד הסקאוטינג, אני באמת לא בטוח שמכבי ירדה מן האפשרות של לצרף רכז זר בכיר ואני לא מבין איך כבר עכשיו ניתן לקבוע שמכבי תלך על רכז מחליף לאוחיון וכבר לקבוע מי "תפור" לתפקיד.
אם כבר מכבי בוחרת להמר, אני חושב שיהיה הרבה יותר כדאי ללכת על שחקן שיוכל להתקדם ולהתפתח ולא על השחקן ששיאו נמצא מאחוריו.

אם לא מצליחים לאתר רכז זר בכיר וגם לא כזה שיוכל להתקדם ולפרוץ, אז אולי צריכים לשקול מחדש את הבאתו של רכז זר.
נראה לי די מיותר להחזיק בקבוצה אחת גם את שאראס גם את הלפרין וגם אוחיון ועוד לצרף אליהם את לנדסברג.
הלפרין יכול להביא למכבי בדיוק את מה ששאראס אמור להביא - גם קליעה מבחוץ, גם יכולת להשלים את אוחיון, גם ניהול משחק (אמנם לא באותה רמה), גם הרבה נסיון כמו שאוהבים כאן וגם הוא מכיר את המערכת טוב יותר משאראס, ובניגוד לשאראס גם שיחק לצדו של אוחיון וגם יודע לעשות הגנה. הלפרין גם שחקן שנמצא בשיאו ובעת הצורך יוכל גם לשחק 30 דקות וגם לפתוח בחמישיה.
גם ככה אני מניח שאם שאראס יגיע כמחליף לאוחיון, הלפרין מהר מאוד ידיח אותו מן התפקיד ויתפוס את עמדת הגארד השלישי. במקרה כזה שאראס יהפוך לפאפאלוקאס 2.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 11:55

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

קופונן לא הרוויח הרבה יותר משאראס העונה.
חימקי עכשיו דולקת בעקבות קופונן? אז כנראה שהוא יורד מפרק (וכמדומני, הם כבר החתימו אותו לא?), אבל זה עדיין לא הופך את שאראס לאופציה זולה.
אני מזכיר שמאז שחזר מהNBA בכל אחת מן העונות הבן שיחק (פרט לאחרונה) הוא הרוויח באיזור המליון דולר נטו ובד"כ יותר.
מדוע דוקא עכשיו ולאחר עונה "טובה", הוא ידרוש מעט כסף? מדוע לאחר שהוא כבר אמר שהוא רוצה להמשיך עם אוברדוביץ' הוא יעשה למכבי הנחות? מדוע לאחר שפורסם שהוא כנראה ישאר בפאו הוא נהיה ראלי?
נראה שהבאתו של שאראס למכבי לא היה הרבה יותר קלה מהבאת קופונן של לפני ההתעיינות מצדה של חימקי.

בכל אופן וכפי שכתבתי בת'רד הסקאוטינג, אני באמת לא בטוח שמכבי ירדה מן האפשרות של לצרף רכז זר בכיר ואני לא מבין איך כבר עכשיו ניתן לקבוע שמכבי תלך על רכז מחליף לאוחיון וכבר לקבוע מי "תפור" לתפקיד.
אם כבר מכבי בוחרת להמר, אני חושב שיהיה הרבה יותר כדאי ללכת על שחקן שיוכל להתקדם ולהתפתח ולא על השחקן ששיאו נמצא מאחוריו.

אם לא מצליחים לאתר רכז זר בכיר וגם לא כזה שיוכל להתקדם ולפרוץ, אז אולי צריכים לשקול מחדש את הבאתו של רכז זר.
נראה לי די מיותר להחזיק בקבוצה אחת גם את שאראס גם את הלפרין וגם אוחיון ועוד לצרף אליהם את לנדסברג.
הלפרין יכול להביא למכבי בדיוק את מה ששאראס אמור להביא - גם קליעה מבחוץ, גם יכולת להשלים את אוחיון, גם ניהול משחקת גם הרבה נסיון כמו שאוהבים כאן וגם הוא מכיר את המערכת טוב יותר משאראס, ובניגוד לשאראס גם שיחק לצדו של אוחיון וגם יודע לעשות הגנה. הלפרין גם שחקן שנמצא בשיאו ובעת הצורך יוכל גם לשחק 30 דקות וגם לפתוח בחמישיה.
גם ככה אני מניח שאם שאראס יגיע כמחליף לאוחיון, הלפרין מהר מאוד ידיח אותו מן התפקיד ויתפוס את עמדת הגארד השלישי. במקרה כזה שאראס יהפוך לפאפאלוקאס 2.

חביב, אתה מתווכח עם עצמך כאן. הסכמנו כבר שרוב הסיכויים של שאראס הם להמשיך עם אוברדוביץ'. העניין הוא העיקרון. אתה לא מוכן להודות שמדובר בשחקן טוב
שיכול להצליח בסיטואציות שמתאימות לו, כמו זו של פאו העונה.
לא בטוח בכלל שמכבי זה המקום, בגלל כל מה שאמר ירין וגם אמרו לפניו.

הלפרין יוכל לתת את מה ששאראס ייתן? במאני טיים, אני אעדיף תמיד את הכדור אצל שאראס, גם ע"פ שחקנים אחרים שמשחקים היום במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 יוני 2012, 12:09

jol9 כתב: שמדובר בשחקן טוב

קודם כל, אני לא חושב שפאו כ"כ הצליחה ובנתיים העונה היא די מאכזבת, אבל בוא נשים את זה רגע בצד.
הנקודה היא שהסיטואציה במכבי, היא לא הסיטאציה של פאו.
למכבי אין את העומק וגם את לא השיטה של פאו שאפישרה לה לסבול תחילת עונה רעה של שאראס, לתת לנוח במשך העונה ואז לקבל ממנו 5-6 משחקים טובים שגם הם לא הביאו אותה לאן שהיא רצתה.
אני גם בספק אם למכבי יש את הסבלנות לספוג יכולת לא טובה משחקן למשך תקופה כה ארוכה, ולמכבי גם אין את הכסף בכדי להביא 3 גארדים בכירים ואיכותיים לצדו של שאראס.

jol9 כתב:
הלפרין יוכל לתת את מה ששאראס ייתן? במאני טיים, אני אעדיף תמיד את הכדור אצל שאראס, גם ע"פ שחקנים אחרים שמשחקים היום במכבי.

שוב הויכוחים על המאני טיים? אמרו את זה גם אילו שהעדיפו את שאראס ע"פ פארגו לפני שנה.
בסוף לא רק שפארגו נתן הצגות במאני טיים, אלא שבניגוד לשאראס של אותה עונה, הוא הוביל את הקבוצה למעמד שבכלל אפשר לכנותו מאני טיים.
קודם בוא נראה אילו שחקנים יביאו אותנו לגשר ואח"כ נחשוב איך לחצות אותו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2012, 12:10

אני כבר מת ששאראס יפרוש , כדי שיפסיקו לנסות לשדך אותו למכבי....תתקדמו כבר !!!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2012, 12:13

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב: שמדובר בשחקן טוב

קודם כל, אני לא חושב שפאו כ"כ הצליחה ובנתיים העונה היא די מאכזבת, אבל בוא נשים את זה רגע בצד.
הנקודה היא שהסיטואציה במכבי, היא לא הסיטאציה של פאו.
למכבי אין את העומק וגם את לא השיטה של פאו שאפישרה לה לסבול תחילת עונה רעה של שאראס, לתת לנוח במשך העונה ואז לקבל ממנו 5-6 משחקים טובים שגם הם לא הביאו אותה לאן שהיא רצתה.
אני גם בספק אם למכבי יש את הסבלנות לספוג יכולת לא טובה משחקן למשך תקופה כה ארוכה, ולמכבי גם אין את הכסף בכדי להביא 3 גארדים בכירים ואיכותיים לצדו של שאראס.

jol9 כתב:

שוב הויכוחים על המאני טיים? אמרו את זה גם אילו שהעדיפו את שאראס ע"פ פארגו לפני שנה.
בסוף לא רק שפארגו נתן הצגות במאני טיים, אלא שבניגוד לשאראס של אותה עונה, הוא הוביל את הקבוצה למעמד שבכלל אפשר לכנותו מאני טיים.

OK.
שאראס כנראה לא יהיה כאן בעונה הבאה. אני מקווה שלאנגפורד כן.
ברגע שיחתימו את לאנגפורד, אז נוכל להתפנות ולחשוב על המאני טיים, בטח ובטח אם בלו יפרוש מכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יוני 2012, 12:40

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

לא אתווכח איתך בנושא שאראס, אבל ברגעי המאני טיים, הלפרין בעצמו מעדיף לרוב את הכדור אצל שחקן אחר.
מה שכן, אם לאנג' ואוחיון יהיו פה שנה הבאה לא תהיה בעיה של השחקן שלא יפחד לקחת את הכדור ברגעים המכריעים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים