פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי שמוליק » 22 יוני 2012, 16:57

עכשיו בואו נבחן כיצד ראוי שמכבי תתחיל לחשוב:
פעם השחקנים היו מבקשים להקלט אצלנו. האם מדובר רק בפן כלכלי? בימים של מוני זה לא קרה. זו עובדה שאצל מוני שחקן קיבל טיפול משפחתי. מעבר ל VIP. אולי מכוון שהשחקן הרגיש שהוא נכנס למשפחה, לחממה, הוא רצה להשאר. בוא ניקח את המודל של אוניברסיטת באר שבע. היא היתה בתחתית הביקוש. רק כאשר החליפו דיסק, עשו מעשה, שמו דגש על הפן החברתי ומיתגו אותה ככזו, היא הפכה למבוקשת מאוד. אז באנלוגיה זו, אולי שלף יפנה את מקומו לאחד שמסוגל להחזיר עטרה ליושנה. שידאגו לשחקן מא' ועד Z ולמשפחתו במקום לתקוע אותו עם אדריאטית?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 17:04

שמוליק כתב:עכשיו בואו נבחן כיצד ראוי שמכבי תתחיל לחשוב:
פעם השחקנים היו מבקשים להקלט אצלנו. האם מדובר רק בפן כלכלי? בימים של מוני זה לא קרה. זו עובדה שאצל מוני שחקן קיבל טיפול משפחתי. מעבר ל VIP. אולי מכוון שהשחקן הרגיש שהוא נכנס למשפחה, לחממה, הוא רצה להשאר. בוא ניקח את המודל של אוניברסיטת באר שבע. היא היתה בתחתית הביקוש. רק כאשר החליפו דיסק, עשו מעשה, שמו דגש על הפן החברתי ומיתגו אותה ככזו, היא הפכה למבוקשת מאוד. אז באנלוגיה זו, אולי שלף יפנה את מקומו לאחד שמסוגל להחזיר עטרה ליושנה. שידאגו לשחקן מא' ועד Z ולמשפחתו במקום לתקוע אותו עם אדריאטית?

אוחיון האחרון שיכול להתלונן על יחס לא אישי מצד מכבי
הוא היה ה-בייבי גם של בלאט וגם של פדרמן
מדובר רק בפן הכלכלי כי אוחיון ילד זב-חוטם שהרס לעצמו את הקריירה עם המהלך הזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Assaf M » 22 יוני 2012, 17:05

חבירם על מה הפאניקה?
אף אחד עוד לא הלך לשום מקום. יש פה עוד הרבה עניינים לסגור בסיפור הזה. הלא רק לפני שבוע הוציאה קובאן הודעה שהם לא מכירים את אוחיון ולא ניהלו מולו שום מו"מ.
חכו, עוד שום דבר לא סגור ויוגב עדיין לא הלך(למרות שכבר לא כזה אכפת לי אם הוא ילך או ישאר).
Assaf M

הודעהעל ידי שמוליק » 22 יוני 2012, 17:13

Holiday_Armadillo כתב:

דווקא פרגו עמד לנגד עיני כשכתבתי זאת. אחר כך פישר, אחר כך אידסון, אחר כך מוריס. מי זה אוחיון?
שמוליק

הודעהעל ידי שמוליק » 22 יוני 2012, 17:16

Assaf M כתב:חבירם על מה הפאניקה?
אף אחד עוד לא הלך לשום מקום. יש פה עוד הרבה עניינים לסגור בסיפור הזה. הלא רק לפני שבוע הוציאה קובאן הודעה שהם לא מכירים את אוחיון ולא ניהלו מולו שום מו"מ.
חכו, עוד שום דבר לא סגור ויוגב עדיין לא הלך(למרות שכבר לא כזה אכפת לי אם הוא ילך או ישאר).

יוגב הלך מעשית. אתה היית קולט אותו חזרה? לא רוצה לראות את הפרצוף שלו במכבי. מאידך, אם יקבל חוזה עתק שכזה בכפור הרוסי, אני מבין אותו.
שמוליק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 17:17

שמוליק כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דווקא פרגו עמד לנגד עיני כשכתבתי זאת. אחר כך פישר, אחר כך אידסון, אחר כך מוריס. מי זה אוחיון?

פארגו הסתנוור מחלום ה-NBA
אידסון לקראת סוף הקריירה וצריך כסף
מוריס ה-הגדרה של שכיר חרב ושיחק בלי שום תשוקה לכדורסל אז גם לא ציפיתי שיהיו לו סנטימנטים

אפשר לקחת את ריקי היקמן כדוגמה למצב ההפוך שהוא ויתר על הצעות יותר גדולות בשביל לבוא למכבי רק כי זאת מכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 20:15

קובאן מאשרים את עניין אוחיון
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=275508
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 22 יוני 2012, 22:03

להנהלת מכבי - מקווה שהסיפור הזה לא יישכח. ליוגב אין מקום במכבי בהווה ולא יהיה לו גם בעתיד.

וליוגי המתוק :
Yogi, break a leg !!!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yellowaura » 22 יוני 2012, 22:13

מכבי תצא קטנה מאוד מהסיפור אם בסוף היא תקבל רק 200,000 דולר מהסיפור... אחרי כל הדיבורים והאיומים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 23:49

yellowaura כתב:מכבי תצא קטנה מאוד מהסיפור אם בסוף היא תקבל רק 200,000 דולר מהסיפור... אחרי כל הדיבורים והאיומים.

יכול להיות שבסוף לא תהיה ברירה :neutral
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי max65 » 23 יוני 2012, 00:21

Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:מכבי תצא קטנה מאוד מהסיפור אם בסוף היא תקבל רק 200,000 דולר מהסיפור... אחרי כל הדיבורים והאיומים.

אז מה שווה במקרה הזה כל ההנהלה שלנו?

אז צריך לסגור את העסק. כי אי אפשר לנהל דברים ב צורה חובבנית כזאת. חבל, היינו חייבים להעניש את פרגו כו שצריך. אבל, בטח, היה צריך להיות יפי נפש....אז זאת ה תןצאה..
max65

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 00:35

max65 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז מה שווה במקרה הזה כל ההנהלה שלנו?

אז צריך לסגור את העסק. כי אי אפשר לנהל דברים ב צורה חובבנית כזאת. חבל, היינו חייבים להעניש את פרגו כו שצריך. אבל, בטח, היה צריך להיות יפי נפש....אז זאת ה תןצאה..

אני אגיד לך מה הבעיה
דבר ראשון, עם פארגו הלכו לבוררות ולא ממש הייתה אפשרות ''להעניש אותו כמו שצריך'' כי פארגו טען משהו אחד והקבוצה טענה משהו אחר ובסוף הבוררות קבעה שאנחנו צודקים
אני יודעת ש-250K נשמע קצת אבל זה עונש חמור יחסית לכל שאר ההחלטות של הבוררות שבדרך כלל הולכת עם השחקנים

עם הלפרין הצליחו להוציא מאולי' ביי-אאוט יפה אבל זה בגלל שלא היה להלפרין סעיף יציאה
עכשיו הבעיות עם אוחיון הן כאלה
1)קובאן בטוחה שיש לו סעיף יציאה והיא רוצה לשלם את ה-200K, לא יודעת אם מוכנה ליותר
2)מכבי לא רוצים את אוחיון בקבוצה ואני לא חושבת שהם ירצו שהעסקה תיפול על ביי-אאוט אחרת הם שני הצדדים יצטרכו לסבול אחד את השני במשך שנה וזה לא יעשה טוב לקבוצה
3)שכחתי :oops :blush1
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 23 יוני 2012, 03:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 23 יוני 2012, 00:43

אני לוקח את הסיפור הזה בפרופוציות ואנ מציע שגם אתם.
נכון נכתב את זה בכל אתר אינטרנט אם מדור ספורט,אבל אסור לשכוח שזו עונת המלפפונים וגם שהסוכן של יוגב רוצה להפיעל לחץ על מכבי והוא מצליח בזה נראה לי בלפתוח את החוזה של יוגב ולעלות את מיחר השכר בחוזה משמעותי.
לדעתי אפילו שיוגב עשה עונה טובה מעל למצופה הוא צריך לעבוד יותר קשה בשיבל להגיע לרמה הכדורסל שטל ופניני והסכומים שהם מרויחים .
הסכום השידרוג של החוזה שמכבי מציע לו זה הסכום שמגיע לו ולא יותר.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 00:52

צהוב בנשמה כתב:אני לוקח את הסיפור הזה בפרופוציות ואנ מציע שגם אתם.
נכון נכתב את זה בכל אתר אינטרנט אם מדור ספורט,אבל אסור לשכוח שזו עונת המלפפונים וגם שהסוכן של יוגב רוצה להפיעל לחץ על מכבי והוא מצליח בזה נראה לי בלפתוח את החוזה של יוגב ולעלות את מיחר השכר בחוזה משמעותי.
לדעתי אפילו שיוגב עשה עונה טובה מעל למצופה הוא צריך לעבוד יותר קשה בשיבל להגיע לרמה הכדורסל שטל ופניני והסכומים שהם מרויחים .

ברגע שקבוצה מודה שהיא במשא ומתן עם שחקן ועם הקבוצה שלו זה כבר מעבר לספין סוכנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 23 יוני 2012, 01:00

Holiday_Armadillo כתב:
צהוב בנשמה כתב:אני לוקח את הסיפור הזה בפרופוציות ואנ מציע שגם אתם.

ברגע שקבוצה מודה שהיא במשא ומתן עם שחקן ועם הקבוצה שלו זה כבר מעבר לספין סוכנים

עדיין אי אפשר לדעת אם הסיפור הזה אמיתי או לא שהאמונים של הקבוצות מתחילים או לחילפין שיוב או מכבי יאשרו שהסיפור הזה אמיתי.
חוץ מיזה רשום גורם מהמועדון הרוסי אולי זה לא גורם באמת זה הסוכן שלו ששילם לתיקשורת בשיביל שיכתבו את זה .
ואני סתם לא רושם דברים כאילו .
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 23 יוני 2012, 03:00

אותי יותר מעניין האם חוזה של אוחיון כתוב גם באנגלית ? לא נראה לי ואז שאילה שניה באיזה שפה הם בדיוק בדקו את הדברים לעמוק ? עובדה שמעדונים כמו מלגה וכו ירדו מעניין שלו בכלל , רק רוסים באמצע שום מקום (כקובן זה חור ) הכי חוכמים ומסכמים אותו .
אין כאן שום קשר לא למקרה פראגו ובטת לא מקרה הלפרין שקודם כל פנה להנלה .הקובן היום קיימת בעוד שנה אף אחד לא יזכור אותה . הרי איפו בדיוק היום נמצאייים קבוצות הרוסיות ששלמו המון כסף כמו דינמו מוסקבה שצביקה אימון או דינמו סנטפטרבורג שבלאט ובלו עבדו שם .
בהקבלה לכדורגל זה כמו שמסי אחרי עונת הפריצה שלו (אחיון בנגוד למסי שחקן אפור וכלום ) היה עובר לקבוצה כמו ספרטק מוסקבה שמשחקת במפעלם האירופאיים מדרג ב' .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yiffy » 23 יוני 2012, 08:25

אוהד גוועלד חופר לי!!!
מישהו יכול להוריד כבר את הקשקוש שהוא כתב כדי למלא עמוד בוואלה מהראשי שלהם?
כל פעם משנים שם קצת את הכותרת כדי לעודד עוד אנשים לקרוא את מנת השקרים היומית שהוא מעניק...
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 23 יוני 2012, 10:13

תמונה

פייר, הוא עשה לנו בית ספר, הוא יהיה מסוגל לשלם את הפיצוי עם מה שהוא ירוויח שם ומי יודע יכול להיות שקובאן בכלל תשלם את הפיצוי שזה לא ממש מזיז לה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי tomerp » 23 יוני 2012, 14:08

Chen כתב:תמונה

פייר, הוא עשה לנו בית ספר, הוא יהיה מסוגל לשלם את הפיצוי עם מה שהוא ירוויח שם ומי יודע יכול להיות שקובאן בכלל תשלם את הפיצוי שזה לא ממש מזיז לה..

:laugh3
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי מתAMסרת » 23 יוני 2012, 15:44

הוא לא עשה לנו שום בית ספר.
הוא בעיקר עושה לעצמו נזק עצום. תחשבו על השם והמוניטין שהוא בנה לעצמו בעבודה קשה עוד לפני שהגיע למכבי ובטח בשנה האחרונה.
ועכשיו מה ? אם אוהדי מכבי ( חלקם לפחות ) היללו אותו במהלך השנה וראו בו את רכז העתיד של מכבי לשנים הבאות, עכשיו הוא הרס הכל עם ההתנהלות שלו בחודשי הקייץ.
מתAMסרת

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים