פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 יוני 2012, 13:56
מקאלב הוא רכז. לא רכז טהור, יותר קומבו, אבל אי אפשר לומר שהוא לא רכז. מה שכן, הוא לא שחקן פיק-אנד-רול, אלא שחקן של חדירה והוצאת כדור לקלעים או סיומת, אבל הלפרין ופניני הם דווקא שחקני פיק-אנד-רול מצוינים, ככה שאני ממש לא חושב שזה שילוב לא טוב. להיפך, מקאלב-הלפרין זה שילוב מעולה שמשלים בצורה מושלמת אחד את השני, ואני מאוד אשמח אם זה יקרה (גם על חשבון לאנגפורד, לדעתי מקאלב שחקן טוב יותר)
אבל זה כרגע רק ספקולציות ושמועות.
28 יוני 2012, 13:58
מה שאני אוהב במקקלאב, זה יש לו איפמקט עצום על הקבוצות בהן הוא משחק (מה שאין לארויו למשל) וזאת למרות שהוא לא רכז טהור.
בדקות שבהן הוא לא שיחק בסיינה או בנבחרת מקודניה, החסרון שלו הורגש מאוד והוא היה אחראי כמעט לבדו על ההשגים של קובצות אילו.
עם זאת, אני בספק גדול כמה הידיעות לגביו נכונות. כרגע, הכל נראה כמו שמועות ותו לא.
28 יוני 2012, 13:59
asafb96 כתב:מקאלב הוא רכז. לא רכז טהור, יותר קומבו, אבל אי אפשר לומר שהוא לא רכז. מה שכן, הוא לא שחקן פיק-אנד-רול, אלא שחקן של חדירה והוצאת כדור לקלעים או סיומת, אבל הלפרין ופניני הם דווקא שחקני פיק-אנד-רול מצוינים, ככה שאני ממש לא חושב שזה שילוב לא טוב. להיפך, מקאלב-הלפרין זה שילוב מעולה שמשלים בצורה מושלמת אחד את השני, ואני מאוד אשמח אם זה יקרה (גם על חשבון לאנגפורד, לדעתי מקאלב שחקן טוב יותר)
אני לא יודעת אם זה פסימיות או פשוט הגיון בריא אבל אני מהמרת על זה שהוא לא מגיע ואפילו לא יעלה כמועמד רציני בתקשורת(רציני, לא כשם)
28 יוני 2012, 14:00
לנגפורד מעצבן... כשהוא במכבי כל המשחק נראה יותר מכוער.... הוא תורם רבות להרס המשחק הקבוצתי....
באסה לראות אותו מחזיק כדור התקפות שלמות ואת כל שאר השחקנים מסתכלים עליו...
28 יוני 2012, 14:07
אם את דיאמנטידיס רועי מרום לא סתר, ואת דה קולו כן, זה אומר משהו?
הלוואי שמקלאב\דיאמנטידיס יבואו לפה.
גם על חשבון לנגפורד, אין ספק.
28 יוני 2012, 14:14
Maccabikid כתב:אם את דיאמנטידיס רועי מרום לא סתר, ואת דה קולו כן, זה אומר משהו?
הלוואי שמקלאב\דיאמנטידיס יבואו לפה.
גם על חשבון לנגפורד, אין ספק.
האמת שכשמישהו שם רשם אם כדאי לנו להביא את באטיסט בנוסף ל-DD הוא רשם:DD כאן ולא אמרו לי?,תפסיקו לפנטז
אם דיאמנטידיס באמת יחתום כאן זה יהיה אדיר ואם גם לאנגפורד ישאר ומאריץ' יבוא תהיה פה שלישיה אדירה
28 יוני 2012, 14:38
באניץ' חתם בקאזאן..ממש לא רציתי אותו פה אז אני שמחה
28 יוני 2012, 14:45
לא מלפפון אבל יכול להיות אחלה מחליף שבעולם לבלו וגם לא להיות כל כך יקר: קוסטאס קיימקוגלו מפאו. שחקן פיזי, זימבר אותנו בשלשות בסדרה השנה, שומר לא רע.
אם אני מכבי, זה השחקן שאני מביא מפאו...
28 יוני 2012, 14:47
Holiday_Armadillo כתב:באניץ' חתם בקאזאן..ממש לא רציתי אותו פה אז אני שמחה
28 יוני 2012, 14:48
cannon כתב:לא מלפפון אבל יכול להיות אחלה מחליף שבעולם לבלו וגם לא להיות כל כך יקר: קוסטאס קיימקוגלו מפאו. שחקן פיזי, זימבר אותנו בשלשות בסדרה השנה, שומר לא רע.
הוא פנוי? הוא יקר?
28 יוני 2012, 14:58
cannon כתב:לא מלפפון אבל יכול להיות אחלה מחליף שבעולם לבלו וגם לא להיות כל כך יקר: קוסטאס קיימקוגלו מפאו. שחקן פיזי, זימבר אותנו בשלשות בסדרה השנה, שומר לא רע.
לא מספיק טוב בתור זר.
28 יוני 2012, 16:20
האמת שסה"כ השבוע הזה היה ממש חיובי מבחינת מכבי. אף שחקן לא עזב, לא היו סקנדלים, ראיונות מביכים לתקשורת, סיכומים בכאילו ודברים מהסוג הזה.
באמת שזה הכיוון, והמצב של מכבי נכון לתחילת יולי, מעולם לא היה טוב יותר כדברי דייויד פדרמן.
28 יוני 2012, 16:21
jol9 כתב:האמת שסה"כ השבוע הזה היה ממש חיובי מבחינת מכבי. אף שחקן לא עזב, לא היו סקנדלים, ראיונות מביכים לתקשורת, סיכומים בכאילו ודברים מהסוג הזה.
באמת שזה הכיוון, והמצב של מכבי נכון לתחילת יולי, מעולם לא היה טוב יותר כדברי דייויד פדרמן.
28 יוני 2012, 16:23
jol9 כתב:האמת שסה"כ השבוע הזה היה ממש חיובי מבחינת מכבי. אף שחקן לא עזב, לא היו סקנדלים, ראיונות מביכים לתקשורת, סיכומים בכאילו ודברים מהסוג הזה.
חכה, פועלים בשיטת ''שבוע כן-שבוע לא-שבוע למה לא''
28 יוני 2012, 16:28
אני לא כל כך מזלזל בתפוזונים. יתכן שאף אחד שם לא פוגע אבל פדרמן צריך למכור מנויים וכולם יודעים בן כמה שאראס, אז בעיני זה לא יעשה רושם על אף אחד. דה קולו זה כנראה לא שחקן שמכבי תשבור קופות חיסכון בשבילו, עם כל הכבוד לו.
28 יוני 2012, 16:36
מי שמפנטז על מקאלב פשוט מבזבז את הזמן. הביי-אאוט שלו היה כל כך גבוה, שאפילו הטורקים ויתרו על האפשרות לקנות אותו, וכולנו יודעים כמה כסף הטורקים זורקים על קניית שחקנים.
28 יוני 2012, 16:50
asafb96 כתב:מקאלב הוא רכז. לא רכז טהור, יותר קומבו, אבל אי אפשר לומר שהוא לא רכז. מה שכן, הוא לא שחקן פיק-אנד-רול, אלא שחקן של חדירה והוצאת כדור לקלעים או סיומת, אבל הלפרין ופניני הם דווקא שחקני פיק-אנד-רול מצוינים, ככה שאני ממש לא חושב שזה שילוב לא טוב. להיפך, מקאלב-הלפרין זה שילוב מעולה שמשלים בצורה מושלמת אחד את השני, ואני מאוד אשמח אם זה יקרה (גם על חשבון לאנגפורד, לדעתי מקאלב שחקן טוב יותר)
אני מאוד מסכימה איתך.
קו אחורי שמורכב ממקאלב-הלפרין + היקמן מהספסל (ואולי עוד תוספת של איזה מורן רוט או ישראלי לא חשוב אחר), יכול להיות נהדר ומספיק מגוון לדעתי.
אני גם חושבת שמקאלב יותר מתאים לשחק לצד הלפרין מאשר לאנגפורד שאצלו עדיף שהלפרין יחליף אותו מהספסל מה שמשאיר לנו בעמדת הרכז את היקמן בלבד.... לא טוב....
אילו היו 5 דקות הפנטזיה היומיות ועכשיו חוזרים למציאות.....
28 יוני 2012, 16:56
לפי הגמד בתפוז נמכרו עד כה 6000 מנויים סך הכל. אני לא הייתי מזלזל כל כך בידיעות על מגה-החתמה. זה יעלה לפדרמן פחות מאשר אם לא ימכרו כל המנויים.