תקציב, מנויים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

תקציב 2012-2013 ומחירי המנויים

מחירי המנויים מוצדקים וגודל התקציב ראוי
3
7%
מחירי המנויים ראויים רק בתנאי שיעלו את התקציב שהוא נמוך
10
22%
מחירי המנויים גבוהים וצריך להוריד אותם גם על חשבון השארת התקציב ואפילו קיצוצו
0
אין הצבעות
מחירי המנויים גבוהים וגודל התקציב נמוך ויש מקום לשינוי
12
26%
צריך להפסיק, לפחות זמנית, לרכוש מנויים כדי ללחוץ על ההנהלה
9
20%
צריך להמשיך לרכוש מנויים כדי לא לפגוע במכבי
1
2%
צריך להמשיך לרכוש מנויים כי התקציב ראוי, מחירי המנויים מתאימים וההנהלה עושה עבודה טובה
0
אין הצבעות
צריך להמשיך לרכוש מנויים אבל להפעיל לחץ על ההנהלה בדרכים אלטרנטיביות
8
17%
צריך להמשיך לרכוש מנויים כי אוהד אמיתי עושה מנוי ללא קשר להנהלה, למחירי המנוי או לתקציב
3
7%

סך הכול הצבעות : 46

Re: תקציב 2012-2013 ומחירי המנויים

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 11:19

מקובי כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:זאת בדיוק הבעיה. למה למכבי צריכות להיות יותר הוצאות נלוות מלפאו, בארסה, צסקא, סיינה וכו? למה רק כשמכבי מצהירה על תקציב כולל של המועדון, האוהדים ישר מבינים שאין לזה שום קשר לשחקנים שנראה פה?

ההבדלים המהותיים הם כנראה באולם שמכבי משלמת עבורו שכירות ובעלות הטיסות שיקרה יותר מישראלי מאשר בתוך אירופה. מעבר לכך, אני מניח שלא צריכים להיות הבדלים

גם אבטחה לדעתי.

חוץ מזה, לכל הקבוצות האלה יש מימון חיצוני גדול מאוד. למכבי אין. אבל עדיף שאין מימון חיצוני אבל יש יציבות לאורך המון שנים, מאשר קבוצה עם בעלים עשיר שפתאום עוזב ומותיר קבוצה בלי כסף (כמו מה שקורה לפאו השנה)
asafb96

הודעהעל ידי JeremyP » 23 יולי 2012, 11:31

asafb96 כתב:
מקובי כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:זאת בדיוק הבעיה. למה למכבי צריכות להיות יותר הוצאות נלוות מלפאו, בארסה, צסקא, סיינה וכו? למה רק כשמכבי מצהירה על תקציב כולל של המועדון, האוהדים ישר מבינים שאין לזה שום קשר לשחקנים שנראה פה?

ההבדלים המהותיים הם כנראה באולם שמכבי משלמת עבורו שכירות ובעלות הטיסות שיקרה יותר מישראלי מאשר בתוך אירופה. מעבר לכך, אני מניח שלא צריכים להיות הבדלים

גם אבטחה לדעתי.

חוץ מזה, לכל הקבוצות האלה יש מימון חיצוני גדול מאוד. למכבי אין. אבל עדיף שאין מימון חיצוני אבל יש יציבות לאורך המון שנים, מאשר קבוצה עם בעלים עשיר שפתאום עוזב ומותיר קבוצה בלי כסף (כמו מה שקורה לפאו השנה)

"כמו מה שקרה לפאו השנה"
מה אתה חושב שקרה להם ???
היה להם תקציב פי 2 משל מכבי והיום אחרי הבעיות ביוון וההורדה בתקציב יש להם אפילו תקציב יותר גדול משל מכבי על מה אתה מדבר??
הלוואי עלינו מה שיש לפאו אפילו אחרי החיתוך בתקציב
פאו לעומת מכבי גם יודעת להשקיע בשחקנים נכונים ולא ג'ייסון וויליאמס קאמינגס ביופורד רודני וכדומה
JeremyP

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 11:45

JeremyP כתב:
asafb96 כתב:
מקובי כתב:
jol9 כתב:

גם אבטחה לדעתי.

"כמו מה שקרה לפאו השנה"
מה אתה חושב שקרה להם ???
היה להם תקציב פי 2 משל מכבי והיום אחרי הבעיות ביוון וההורדה בתקציב יש להם אפילו תקציב יותר גדול משל מכבי על מה אתה מדבר??
הלוואי עלינו מה שיש לפאו אפילו אחרי החיתוך בתקציב
פאו לעומת מכבי גם יודעת להשקיע בשחקנים נכונים ולא ג'ייסון וויליאמס קאמינגס ביופורד רודני וכדומה

מה קרה להם? הבעלים שלהם עזב אותם. הלוואי שהיה לנו קבוצה כמו שלהם? רק שתבין על מה מדובר, עזבו אותם בקיץ קלאטאס, לוגאן, סאטו, שאראס, קיאמקוגולו, סמית', באטיסט, וויקאס ומאריץ'. כמעט כל הקבוצה.
כרגע יש להם סגל של 8 שחקנים. 3 יוונים שכל קשר בינם לבין יורוליג הוא מקרי בהחלט, צרצריס המזדקן, פרפוגלו הבינוני, פאנקו הקשיש, סופו הפצוע שבא אחרי יותר מחצי עונה על הפנים, ורק דיאמנטידיס (שגם הוא כבר לא ילד) הוא נקודת האור היחידה שלהם
מכבי לא יודעת להשקיע בשחקנים? ספר את זה להאפמן, פארקר, וויצ'יץ', באסטון, מוריס, פארגו, ועוד רבים וטובים שעברו פה
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2012, 11:49

הקשר בין סופו ליורוליג מקרי לחלוטין?
אני מאוד מקווה שלפאנקו יש אזרחות יוונית והתכוונת אליו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 11:51

LIAV10 כתב:הקשר בין סופו ליורוליג מקרי לחלוטין?

לא, התכווני ליוונים אחרים שחתומים אצלם בסגל (שאני בספק אם אי פעם אצליח לאיית את שמם), סופו, פאנקו, פרפוגלו, צרצריס, וכל השאר לא קשורים
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יולי 2012, 11:52

asafb96 כתב:

לא, התכווני ליוונים אחרים שחתומים אצלם בסגל (שאני בספק אם אי פעם אצליח לאיית את שמם), סופו, פאנקו, פרפוגלו, צרצריס, וכל השאר לא קשורים

אה סבבה, רגע אז לפי החישוב הזר היחיד שלהם כרגע הוא פאנקו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי JeremyP » 23 יולי 2012, 11:53

מצחיק... מוריס ופארגו ברחו יש לך שחקניים יותר מודרניים להגיד???
מה שקרה לפאו השנה קורה למכבי כל שנה
ואמרתי שהלוואי עלינו התקציב שלהם לא הקבוצה שלהם
אין לך שחקן אחד ברמה של דיא ושחורצי
ואל תגיד לי שהיקמן הוא סיפור הצלחה ברור רק כי הוא לובש צהוב
JeremyP

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 יולי 2012, 15:41

אסף, שוב פעם אתה הופך את פאו לסמל של משהו שהיא לא??
פאו הכי צריכה להיות מודל לאיך קבוצה צריכה להתנהל.
יוון אולי לא צריכה להוות מודל לכלכלה נכונה לאף אחד, אבל זה כבר משהו וזה הגורם העיקרי למצבה הנוכחי של פאו וכל יתר היווניות.
תנסה לדמיין בעצמך מה היה קורה למכבי אילו משבר כלכלי עצום כמו ביוון היה פוגע בישראל (דבר שלא תלוי בשום צורת ניהול של שום קבוצת ספורט).
אתה חושב שיש קבוצה בעולם גם עם הניהול הטוב ביותר בעולם שהיתה יכולה לתמודד מול משבר כלכלי עצום במדינתה בלי לעבור קיצוצים ולהתנהג במתינות קצת יותר גדולה מבעבר??

אין לי מושג אם האחים היוונים שהחזיקו את פאו מכרו אותה או לא (לא שמעתי שום דבר על כך), וזה רק סביר שבמצב מדינתם אין להם כרגע כסף מיותר לתת לפאו.
אבל הניהול שלהם את פאו עד היום היה למופת, הכסף הושקע במידה ולא בוזבז יותר מידי על שטויות.
ואני מניחה שהעדות הכי טובה לכך היא: הכי הרבה אליפויות אירופה מאז המילניום החדש!!

באמת על מה יש לקנא?? :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יולי 2012, 18:45

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

אה סבבה, רגע אז לפי החישוב הזר היחיד שלהם כרגע הוא פאנקו?

כן

מצחיק... מוריס ופארגו ברחו יש לך שחקניים יותר מודרניים להגיד???
מה שקרה לפאו השנה קורה למכבי כל שנה
ואמרתי שהלוואי עלינו התקציב שלהם לא הקבוצה שלהם
אין לך שחקן אחד ברמה של דיא ושחורצי
ואל תגיד לי שהיקמן הוא סיפור הצלחה ברור רק כי הוא לובש צהוב

ומה בדיוק הקשר אם הם עזבו??? דיברת על זה שמכבי לא יודעת לבחור שחקנים, איז איך בדיוק קשור זה שהם עזבו את מכבי אחרי שנה??
מה שקורה לפאו קורה למכבי כל שנה?? ממש ממש לא. הבעלים שלהם עזב אותם, ואם אף אחד לא יקנה אותם ויעמיד תקציב גדול, עוד שנה-שנתיים הם לא יהיו יותר מקבוצת יורוליג סבירה, במקרה הטוב.
הלוואי עלינו התקציב שלהם של לפני שנתיים ואחורה מכך.
אין שחקן ברמה של דיא ושחורצי? לגבי דיא אני מסכים. אבל הוא בן 32 כבר, לא לשכוח. את סופו היינו בכיף יכולים להשאיר, אבל בלאט החליט שהוא מעדיף מישהו אחר. בשיאו הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל עם העליות והירידות שלו, ממש לא בטוח ששרמאן לא עדיף עליו (מבחינת מספרים הוא לבטח טוב יותר)

אסף, שוב פעם אתה הופך את פאו לסמל של משהו שהיא לא??
פאו הכי צריכה להיות מודל לאיך קבוצה צריכה להתנהל.
יוון אולי לא צריכה להוות מודל לכלכלה נכונה לאף אחד, אבל זה כבר משהו וזה הגורם העיקרי למצבה הנוכחי של פאו וכל יתר היווניות.
תנסה לדמיין בעצמך מה היה קורה למכבי אילו משבר כלכלי עצום כמו ביוון היה פוגע בישראל (דבר שלא תלוי בשום צורת ניהול של שום קבוצת ספורט).
אתה חושב שיש קבוצה בעולם גם עם הניהול הטוב ביותר בעולם שהיתה יכולה לתמודד מול משבר כלכלי עצום במדינתה בלי לעבור קיצוצים ולהתנהג במתינות קצת יותר גדולה מבעבר??

אין לי מושג אם האחים היוונים שהחזיקו את פאו מכרו אותה או לא (לא שמעתי שום דבר על כך), וזה רק סביר שבמצב מדינתם אין להם כרגע כסף מיותר לתת לפאו.
אבל הניהול שלהם את פאו עד היום היה למופת, הכסף הושקע במידה ולא בוזבז יותר מידי על שטויות.
ואני מניחה שהעדות הכי טובה לכך היא: הכי הרבה אליפויות אירופה מאז המילניום החדש!!

באמת על מה יש לקנא??

ממש לא הבנת אותי, לא הפכתי את פאו למה שהיא לא. פאו קבוצה שהתנהלה בצורה פנטסטית לארוך העשור וחצי האחרונים, לא בזבזה סתם כספים, והעמידה קבוצות לתפארת. סך הכל נתתי דוגמא למה יכול לקרות לקבוצה שבנויה על הזרמת כספים של הבעלים.
המיתון ביוון לא ממש קשור, לבעלים שלהם פשוט נמאס (הם כבר מאוד מבוגרים). כסף זאת ממש, אבל ממש לא הבעיה שלהם, תהיה בטוחה. הכסף שהם שמים על פאו כל שנה, זה גרושים עבורם.
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 24 יולי 2012, 07:55

asafb96 כתב:
yellowaura כתב:בבקשה אני מנסה לעשות פרויקט כזה :

http://sports.walla.co.il/?w=//1656259

אגב אני חושב שהיום בהתחשב באינפלציה, בהעלאת מחירי המנויים באופן קיצוני, משכורות השחקנים + צוות מקצועי צריכים להיות כמו שהיה ב2009 לפחות:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000483989

16.3 מיליון דולר הוצאות על צוות מקצועי ושחקנים !!!!!

וכמה היום ???!!! גם המשכורות של השחקנים ירדו וגם של הצוות המקצועי !

במה זה יעזור אבל?

העונה הזאת ב2009 הייתה עונה זוועה שחרגנו מהתקציב באופן קיצוני ושילמנו על כך ביוקר. לא רוצה לחשוב כמה כסף יהיה שנה הבאה, אם השנה יבזבזו 16 מיליון דולר על שחקנים וצוות מקצועי

אם ב- 2009 התקציב של הקבוצה לשחקנים ולסגל המקצועי היה 16 מיליון אז היום אתה חושב שראוי שהתקציב קוצץ כמעט בחצי אם לא יותר ? להזכירך אז היו המון שינויים כולל הבאת מאמן בשכר שיא (פיני גרשון). אפשר לבנות קבוצה ראויה גם ב - 13 מיליון דולר תקציב שחקנים. ועובדה נוספת היא שהגרעון נסגר מאז בצורה יפה מה שמעיד ש 16 מיליון דולר על רכש היה אולי קצת מעל הראוי.

בפועל עשיתי חשבון ב- 2010 שהייתה שנה שנחשבה כמנוהלת באופן חיובי תקציבית ההוצאות היו כך:

13,268,463- שכר שחקנים (כולל פרקינס) +צוות מקצועי (כאשר שכר שחקנים= 10,830,000).

שאר התקציב כ- 4 מיליון דולר הולך למערכת.

ההכנסות מסורתי עומד על בין 17 מיליון דולר ל 20 מיליון דולר.

בהנחה שהתקציב היה מחולק באותה צורה (4 מיליון דולר למערכת + 13 מיליון דולר לשחקנים ולצוות הניהולי) לא הייתה לי בעיה אבל נראה כאילו יש כאן יניקה של הכספים להנהלה שלא הייתה קיימת לפני שהבנים של נכנסו למערכת חזק. היום מדברים על שכר שחקנים של 8 מיליון וגם השכר של הצוות המקצועי ומערך הסקאוטינג ירד משמעותית (אין מערך סקאוטינג כמו בעבר ובעיקר פיני גרשון עזב). כלומר יש תקציב של מקסימום 10 מיליון דולר (שחקנים+צוות מקצועי).

לפי החישוב שלי כ- 7-8 מיליון דולר הולך לשאר התקציב שזה פי 2 יותר מ -2010 !!!... עכשיו ראינו מה זה שאר התקציב... גם אם לא יאמר בפירוש הרוב הולך לבעלים (אם באמצעות בעלי תפקידים שונים שהם מקורבים לבעלים ויחשבו כהוצאות אחרות, משפטיות וכו' ואם באמצעות הוצאות הנהלה)

בקיצור בהנחה שההכנסה עומדת היום על כ- 17 מיליון (לטעמי קצת יותר משום שמחירי המנויים עלו משמעותית וב- 2009 למשל ההכנסות היו כ- 19 מיליון)

יש כאן הגדלה משמעותית של התקציב לטובת שכר של בעלי תפקידים אחרים במועדון על חשבון רכש מקצועי !

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1655900

אני קורה לכולם לרפרף במספרים ולראות שאני צודק - אז היה רק כ- 4 מיליון מופנה לשאר התקציב היום לפי החישוב יש כ- 8 מיליון ואפילו יותר. אגב אני מתבסס על כך שאמרו בתקשורת שתקציב השחקנים השנה צפוי להיות כ- 8 מיליון דולר (לפי הרכש שנעשה עד כה זה יותר מהגיוני אלא אם יביאו 2 תותחי על לשתי העמדות האחרות).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 24 יולי 2012, 10:18

אבל אתה לא מבין שזאת הייתה חריגה חד פעמים? חריגה ששילנו עליה בקיצוץ התקציב בשנים שאחרי?
אגבף זה גם לא מדויק מה שכתבו שם, כי הכל שם בברוטו
asafb96

פדרמן הולך להגדיל את הונו

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יולי 2012, 14:55

לא ראיתי שמישהו פרסם פה וגם לא ידעתי באיזה ת׳רד לפרסם (מקסימום יעבירו את זה)
אבל פדרמן הולך למכור מניות בסכום 120 מליון דולר ע״פ גלובס וכנראה פחות או יותר להכפיל את הונו, דבר שאולי עשוי להשפיע על תקציב מכבי (הלוואי)

מה אתם אומרים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: פדרמן הולך להגדיל את הונו

הודעהעל ידי JeremyP » 25 יולי 2012, 14:57

LIAV10 כתב:לא ראיתי שמישהו פרסם פה וגם לא ידעתי באיזה ת׳רד לפרסם (מקסימום יעבירו את זה)
אבל פדרמן הולך למכור מניות בסכום 120 מליון דולר ע״פ גלובס וכנראה פחות או יותר להכפיל את הונו, דבר שאולי עשוי להשפיע על תקציב מכבי (הלוואי)

מה אתם אומרים?

אני אומר שזה כסף של מכבי ולא כסף שלו בכלל
JeremyP

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 יולי 2012, 14:59

ליאב, פרסמתי לינק באשכול של הראיון של דני פדרמן לגבי קשיי נזילות או משהוא כזה שיש לפטרו כימיים. תביא את הלינק המדובר מגלובס ונראה אם יש דברים חופפים.
לדעתי זה לא בהכרח אומר שיהיה לו יותר כסף להוציא היום, כנראה ההיפך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 יולי 2012, 15:03

ליאב,לפי מה שאני מבין הוא יוצא מופסד מהעניין הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יולי 2012, 15:03

yarinsaky כתב:ליאב, פרסמתי לינק באשכול של הראיון של דני פדרמן לגבי קשיי נזילות או משהוא כזה שיש לפטרו כימיים. תביא את הלינק המדובר מגלובס ונראה אם יש דברים חופפים.
לדעתי זה לא בהכרח אומר שיהיה לו יותר כסף להוציא היום, כנראה ההיפך.

אני על האייפון, רשום בעיתון גלובס שהוא מוכר מניות ועשוי להרווי 120M$
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יולי 2012, 15:04

MTA2311 כתב:ליאב,לפי מה שאני מבין הוא יוצא מופסד מהעניין הזה.

לא מבין בזה, אני אקרא את כל הכתבה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 25 יולי 2012, 15:05

גם אם הוא ירוויח מזה המון הוא כבר אמר שהם לא יביאו כסף מהבית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 יולי 2012, 15:10

בלתי אפשרי מבחינתי לקרוא את זה, הם משעממים אותי.
אני פשוט אגיד מה רשום ליד התמונה..
״פדרמן.רווח הון נאה, לצד עיבויקופת המזומנים״
וגם היה רשום דברים חיוביים על הפטרוכימיים או איך שלא קוראים לזה..

מצטער, לא מבין ממה שרשום מילה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 25 יולי 2012, 16:13

LIAV10 כתב:בלתי אפשרי מבחינתי לקרוא את זה, הם משעממים אותי.
אני פשוט אגיד מה רשום ליד התמונה..
״פדרמן.רווח הון נאה, לצד עיבויקופת המזומנים״
וגם היה רשום דברים חיוביים על הפטרוכימיים או איך שלא קוראים לזה..

מצטער, לא מבין ממה שרשום מילה..

מצאתי את המקצוע המושלם בשבילך - רו"ח ויועץ כלכלי של תאגיד על בתחום טכנולוגיית האנרגיה.

:tongue3

ד"א - בואו לא נגזים. הכסף של פדרמן הוא הכסף שלו ושל משפחתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־19 אורחים