LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:הקשר בין סופו ליורוליג מקרי לחלוטין?
אני מאוד מקווה שלפאנקו יש אזרחות יוונית והתכוונת אליו..
לא, התכווני ליוונים אחרים שחתומים אצלם בסגל (שאני בספק אם אי פעם אצליח לאיית את שמם), סופו, פאנקו, פרפוגלו, צרצריס, וכל השאר לא קשורים
אה סבבה, רגע אז לפי החישוב הזר היחיד שלהם כרגע הוא פאנקו?
כן
מצחיק... מוריס ופארגו ברחו יש לך שחקניים יותר מודרניים להגיד???
מה שקרה לפאו השנה קורה למכבי כל שנה
ואמרתי שהלוואי עלינו התקציב שלהם לא הקבוצה שלהם
אין לך שחקן אחד ברמה של דיא ושחורצי
ואל תגיד לי שהיקמן הוא סיפור הצלחה ברור רק כי הוא לובש צהוב
ומה בדיוק הקשר אם הם עזבו??? דיברת על זה שמכבי לא יודעת לבחור שחקנים, איז איך בדיוק קשור זה שהם עזבו את מכבי אחרי שנה??
מה שקורה לפאו קורה למכבי כל שנה?? ממש ממש לא. הבעלים שלהם עזב אותם, ואם אף אחד לא יקנה אותם ויעמיד תקציב גדול, עוד שנה-שנתיים הם לא יהיו יותר מקבוצת יורוליג סבירה, במקרה הטוב.
הלוואי עלינו התקציב שלהם של לפני שנתיים ואחורה מכך.
אין שחקן ברמה של דיא ושחורצי? לגבי דיא אני מסכים. אבל הוא בן 32 כבר, לא לשכוח. את סופו היינו בכיף יכולים להשאיר, אבל בלאט החליט שהוא מעדיף מישהו אחר. בשיאו הוא אחד הסנטרים הטובים באירופה, אבל עם העליות והירידות שלו, ממש לא בטוח ששרמאן לא עדיף עליו (מבחינת מספרים הוא לבטח טוב יותר)
אסף, שוב פעם אתה הופך את פאו לסמל של משהו שהיא לא??
פאו הכי צריכה להיות מודל לאיך קבוצה צריכה להתנהל.
יוון אולי לא צריכה להוות מודל לכלכלה נכונה לאף אחד, אבל זה כבר משהו וזה הגורם העיקרי למצבה הנוכחי של פאו וכל יתר היווניות.
תנסה לדמיין בעצמך מה היה קורה למכבי אילו משבר כלכלי עצום כמו ביוון היה פוגע בישראל (דבר שלא תלוי בשום צורת ניהול של שום קבוצת ספורט).
אתה חושב שיש קבוצה בעולם גם עם הניהול הטוב ביותר בעולם שהיתה יכולה לתמודד מול משבר כלכלי עצום במדינתה בלי לעבור קיצוצים ולהתנהג במתינות קצת יותר גדולה מבעבר??
אין לי מושג אם האחים היוונים שהחזיקו את פאו מכרו אותה או לא (לא שמעתי שום דבר על כך), וזה רק סביר שבמצב מדינתם אין להם כרגע כסף מיותר לתת לפאו.
אבל הניהול שלהם את פאו עד היום היה למופת, הכסף הושקע במידה ולא בוזבז יותר מידי על שטויות.
ואני מניחה שהעדות הכי טובה לכך היא: הכי הרבה אליפויות אירופה מאז המילניום החדש!!
באמת על מה יש לקנא??
ממש לא הבנת אותי, לא הפכתי את פאו למה שהיא לא. פאו קבוצה שהתנהלה בצורה פנטסטית לארוך העשור וחצי האחרונים, לא בזבזה סתם כספים, והעמידה קבוצות לתפארת. סך הכל נתתי דוגמא למה יכול לקרות לקבוצה שבנויה על הזרמת כספים של הבעלים.
המיתון ביוון לא ממש קשור, לבעלים שלהם פשוט נמאס (הם כבר מאוד מבוגרים). כסף זאת ממש, אבל ממש לא הבעיה שלהם, תהיה בטוחה. הכסף שהם שמים על פאו כל שנה, זה גרושים עבורם.