המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
gandya כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
ומי יהיו הגארדים? ריקי\קיצ'ן\רוט\לנדסברג? הכסף הגדול צריך ללכת לגארד טוב, אפשר להסתדר עם גיימס\שמרדיני\והפרוספקט הבלרוסי ארטיום.
קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
MTA2311 כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
יכול לתת רק הגנה( גם הקטע של "הנהדרת" זה בסימן שאלה).. מבחינה התקפית הוא נגר כמו לאזמה פחות או יותר.
קודי כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
יכול לתת רק הגנה( גם הקטע של "הנהדרת" זה בסימן שאלה).. מבחינה התקפית הוא נגר כמו לאזמה פחות או יותר.
ממש לא. פרוביץ יכול לתת התקפה יותר טובה מכל סנטר אחר שיש היום בשוק למעט מאריץ (שקיים סימן שאלה בנוגע למצבו הפיזי).
קודי כתב:gandya כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
ומי יהיו הגארדים? ריקי\קיצ'ן\רוט\לנדסברג? הכסף הגדול צריך ללכת לגארד טוב, אפשר להסתדר עם גיימס\שמרדיני\והפרוספקט הבלרוסי ארטיום.
די כבר עם שטיפת המוח הזו, גם אותך הצליחו לשכנע חבורת המניפולטורים מההנהלה?
נניח שקודם לא היה כסף גם לגארד טוב וגם לסנטר כזה, איך זה שעדיין אין את הכסף הזה כשהלפרין שהיה אמור לקבל 400 אלף דולר נטו, שהם שקולים ל-600 אלף דולר לזר, התפנו? שלא יספרו לנו סיפורים כאלה.
MTA2311 כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
וגם בהגנה הוא לא באמת כזה להיט.
הוא נהדר מול סנטרים גדולים וכבדים כמו סופו, אך כאשר הוא נאלץ לפגוש סנטרים או פאוור/סנטרים זריזים, רגליו הכבדות בוגדות בו.
צריכים לזכור שהוא מעולם לא היה שחקן מוביל בקובצת יורוליג גדולה וגם ביורוקאפ הוא היה סביר ולא יותר מזה.
מקווה מאוד שלא נראה אותו כאן.
חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:קודי כתב:במיוחד אחרי הראיון של שי רקנאטי, יהיה די פתטי אם יתברר שויתרו מרצון על הנדריקס בשביל להחתים איזו נקניקיה צרפתית או איזה קפיץ אמריקאי. אני במקום מכבי הייתי הולך בכל הכוח על קוסטה פרוביץ, שחקן שאני מניח שיגיע לכאן תמורת 1-1.3 מיליון דולר לעונה. שחקן שיכול לתת גם פוסט אפ וגם הגנה נהדרת.
וגם בהגנה הוא לא באמת כזה להיט.
הוא נהדר מול סנטרים גדולים וכבדים כמו סופו, אך כאשר הוא נאלץ לפגוש סנטרים או פאוור/סנטרים זריזים, רגליו הכבדות בוגדות בו.
צריכים לזכור שהוא מעולם לא היה שחקן מוביל בקובצת יורוליג גדולה וגם ביורוקאפ הוא היה סביר ולא יותר מזה.
מקווה מאוד שלא נראה אותו כאן.
yzafrir כתב:מסקנה ראשונה שאפשר להסיק מליגת הקיץ זה , ליאור ולאנדסברג יהיו במכבי שנה הבאה ( איזה הפתעה !!! ) לא רואה אף קבוצה שתחתים אותם אחרי ליגת הקיץ שלהם...
yzafrir כתב:מסקנה ראשונה שאפשר להסיק מליגת הקיץ זה , ליאור ולאנדסברג יהיו במכבי שנה הבאה ( איזה הפתעה !!! ) לא רואה אף קבוצה שתחתים אותם אחרי ליגת הקיץ שלהם...
yzafrir כתב:סלבי חתום לעונה הבאה ? אם לא , שווה לקחת את הסיכון איתו ? כשרון עצום שאין ספק שיתפתח להיות שחקן גדול NBA רק שכרגע הוא די צעיר....שילוב של אתלטיות עם קליעה קטלנית מכל מרחק...
קבלו סרטון נחמד שלו משחק 1 על 1 נגד ג'ייקוב פולן שדווקא מסתדר מולו לא רע....לא אתפלא אם פולן שהיה מעומד יגיע בסוף...
https://www.youtube.com/watch?v=7YCDK1rIlDs