18 יולי 2012, 20:43
חנו'ש כתב:שמתי לב למשהו.
גם קרואטיה נמצאת בדרג ב' ואפילו נמצאת במצב רע מאוד בלי יותר מידי סיכויים לעלות לשלב הבא.
איך יכול להיות שנבחרת העתודה של מדינת כדורסל כל כך חזקה כמו קרואטיה שמייצרת כוכבים לרוב נמצאת במצב כזה??
18 יולי 2012, 20:46
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:שמתי לב למשהו.
גם קרואטיה נמצאת בדרג ב' ואפילו נמצאת במצב רע מאוד בלי יותר מידי סיכויים לעלות לשלב הבא.
איך יכול להיות שנבחרת העתודה של מדינת כדורסל כל כך חזקה כמו קרואטיה שמייצרת כוכבים לרוב נמצאת במצב כזה??
יכול להיות שיש להם שנתון בעייתי, אבל לא הייתי דואג להם
18 יולי 2012, 20:48
חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:שמתי לב למשהו.
אני ממש לא ישנה בלילה מרוב דאגה....![]()
אגב, זה כנראה כבר 2 שנתונים, הרי מן הסתם לפני שנה היה להם שנתון גרוע שהוריד אותם לדרג ב'.
גם השנה ככל הנראה השנתון לא מרשים במיוחד...
18 יולי 2012, 20:52
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:שמתי לב למשהו.
אגב, זה כנראה כבר 2 שנתונים, הרי מן הסתם לפני שנה היה להם שנתון גרוע שהוריד אותם לדרג ב'.
אז אני מניח שפעם הראשונה בהיסטוריה, אפשר לומר שישראל טובה מקרואטיה![]()
אבל גם בבוגרים יש להם בסיס מצוין של שחקנים די צעירים שיכולים להוות נבחרת מצוינת לעוד הרבה מאוד שנים. אוקיץ', בוגדנוביץ', סימון, טומיץ', באראץ, זוריץ'... הלוואי עלינו
18 יולי 2012, 21:10
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:asafb96 כתב:חנו'ש כתב:שמתי לב למשהו.
אז אני מניח שפעם הראשונה בהיסטוריה, אפשר לומר שישראל טובה מקרואטיה![]()
אבל גם בבוגרים יש להם בסיס מצוין של שחקנים די צעירים שיכולים להוות נבחרת מצוינת לעוד הרבה מאוד שנים. אוקיץ', בוגדנוביץ', סימון, טומיץ', באראץ, זוריץ'... הלוואי עלינו
דרך אגב באראץ', הוא נולד בכלל בבוסניה והרצוגבניה, לא ברור לי למה הוא לא משתף פעולה עם טלטוביץ'..
18 יולי 2012, 21:13
18 יולי 2012, 21:14
החציל האצטקי כתב:באנדולו חתומים נכון להרגע גם סמיח ארדן (הישר מהNBA), אסטבן באטיסטה, ארמל קוצ'ו וקרם גונלום.
אינפלציית סנטרים מטורפת- נראה מי ייפלט.
אפרופו באראץ', אני מניח שהוא נשאר באפס, והוא הולך להיות לדעתי הגבוה הכי טוב ביורוליג בעונה הבאה (תודות לפארמר).
18 יולי 2012, 21:16
חנו'ש כתב:שמתי לב למשהו.
18 יולי 2012, 21:19
asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:באנדולו חתומים נכון להרגע גם סמיח ארדן (הישר מהNBA), אסטבן באטיסטה, ארמל קוצ'ו וקרם גונלום.
וגם מיודענו ראדוליצה![]()
אני חושב שיפטרו מבאטיסטה, יתנו לגונלום לשחק ב4 כמחליף לסאבאנוביץ', וקוצ'ו יהיה הסנטר ה3אפרופו באראץ', אני מניח שהוא נשאר באפס, והוא הולך להיות לדעתי הגבוה הכי טוב ביורוליג בעונה הבאה (תודות לפארמר).
סנטר נפלא, אבל לא טוב יותר מקרסטיץ' או לורבק
18 יולי 2012, 21:33
jol9 כתב:asafb96 כתב:החציל האצטקי כתב:באנדולו חתומים נכון להרגע גם סמיח ארדן (הישר מהNBA), אסטבן באטיסטה, ארמל קוצ'ו וקרם גונלום.
וגם מיודענו ראדוליצה![]()
אני חושב שיפטרו מבאטיסטה, יתנו לגונלום לשחק ב4 כמחליף לסאבאנוביץ', וקוצ'ו יהיה הסנטר ה3אפרופו באראץ', אני מניח שהוא נשאר באפס, והוא הולך להיות לדעתי הגבוה הכי טוב ביורוליג בעונה הבאה (תודות לפארמר).
סנטר נפלא, אבל לא טוב יותר מקרסטיץ' או לורבק
הכוונה לזה שהוא יכול לתת עונה טובה יותר מכל הסנטרים ביורוליג, גם אם אובייקטיבית הוא לא השחקן הכי טוב באירופה בעמדה הזאת.
כמובן שאפס חייבים מעט לדלל את מה שהולך שם, ולתת לו את המפתחות.
אולי אם ייתן עוד עונה מחורבנת, אז יעדיף לעזוב, וייחפש מאמן נורמלי שייתן לו להתבלט ולהיות שחקן מוביל...
18 יולי 2012, 21:38
חנו'ש כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:Lirca כתב:ניצחון 76-73 לחבר'ה שלנו!!!
לפי מה שפליקס אמר זה הישג מרשים מאוד
נשאר לנו לנצח במשחק הבא את בלגיה ואנחנו בדרג א' !!!
איך זה ייתכן?
כמה נבחרות עולות לדרג א'??
19 יולי 2012, 12:14
19 יולי 2012, 12:27
rc4991 כתב:מה יקרה אם הנבחרת תפסיד הערב?
19 יולי 2012, 14:24
rc4991 כתב:מה יקרה אם הנבחרת תפסיד הערב?
19 יולי 2012, 15:14
19 יולי 2012, 16:44
19 יולי 2012, 17:41
19 יולי 2012, 17:44
19 יולי 2012, 17:46
19 יולי 2012, 17:48