צהוב בנשמה כתב:קובי אני לא תמיים אני יודע מה קורה,אני לא מאמין לתירוץ הזה שהעליה במחרי המנויים זה בגלל האדריאטית.
בעונה שחלפה העלו את מחרי המנויים למקומות הלא מסומנים(המקום הישביה שלי בהיכל גם לא מסומן) בעונה שבפתח העלו את המנויים 1,4 ו ו7,10 היצעים העליוניים ותחתונים ובהעונה הבאה יעלו ל2,3 ו7,8 ואחרי זה או שעילו באותה שיטה או הכול במכה אחת ואין לזה סוף.
זה היה בכוונה שלא יזכרתי את את דיוויד פדרמן.
אולי לא שמתה לב אבל שמעון מזרחי נדחק הצידה ולגבי הרקנאטים הם לא מורגשים לדעתי אם הם היו מורגשים הם היו עפים כמו כץ,כץ רצה להיות בעניניים להביע דעה והוא שילם בזה שהוא שהוא הועזב, דיוויד פדרמן אוהב לשלוט הוא לא אוהב שמישהוא אחר לומר מה לעשות במכבי חוץ מהוא עצמו ואולי הבן שלו.
לדעתי ולעוד אוהדים צריך לשיים לזה סוף, כך אני רואה את הדברים אתה רואה את הדברים אחרת וזו זכותך לראות ולחשוב אחרת, אנחנו לא חיבים להסכים.
לדעתי אם כל הכבוד לדריק שארפ ויש כבוד אם דיויד בלאט וגיא גודס לא היו במכבי,מכבי היו חוזרים לשנות 90 מפכינת רמת כדורסל ותאמין לי במצב כזה הקהל לא ישאר עדיש.
רגע, מכבי בשנה שעברה הוסיפה עוד 13 משחקים. ז"א עוד 13 ערבים שבהם צריך לשכור את ההיכל והוצאות לקבוצה היריבה ומה לא, הם העלו את מחירי המנוי לשערים שלנו ב100 שקלים (וכן, בשערים האחרים העלייה היא יותר גבוהה פרופורציונלית למחיר המנוי +-)
אתה באמת חושב שמחיר המנוי היום לא שווה? בוא נגיד שאם אתה קונה היום מנוי ב1200 שקלים ואתה מוכר את זה כבודדים אתה יוצא עם רווח, בוודאות (בשנה האחרונה רק המשחק נגד פאו בהצלבה היה שווה 500 שקל... ואני מדבר על משחק אחד מבין השניים כן? לא סתם מחוץ להיכל תעשיית הסיפסורים פורחת וזה גם למקומות יקרים יותר)
אף אחד לא יודע אם בשנה הבאה יעלו את מחירי המנוי. כן או לא, מה שבטוח זה אולי.
אני דווקא מאמין שלא יעלו- במכבי לא טיפשים והם יודעים בדיוק מה המצב הכלכלי במדינה, ואם תהיה פה קבוצה שלא תלך עד הסוף אז לא תהיה להם הצדקה להעלות את מחירי המנוי.
זה שפדרמן מדבר הרבה בתקשורת לא אומר שבתוך ההנהלה לא שומעים קולות אחרים. אנשים החליטו שפדרמן הוא החולי הרע של מכבי ואותו צריך להעיף.
אותו פדרמן קשור למכבי כבר 20-30 שנה והוא תרם טיפה יותר מאיתנו.
רענן כץ? הזיכרון שלי טוב, הוא התחיל להוציא כביסה מלוכלכת ממכבי, הסתכסך עם פיני וכו' וכו' וכו', העזיבה שלו בזמנו התקבלה בשמחה אצל כולם.
האוהדים לא יודעים את כל הפרטים ולכן אין סיבה שהם יתערבו במה שקורה בתוך ההנהלה. אלא אם כן יהיו דברים מאוד חמורים.
כבר רשמתי את זה כמה פעמים, במכבי לא טיפשים ויודעים שעונה או שתיים לא טובות וכל בסיס המנויים שלהם יכול לקרוס. אנשים קונים מנויים כי מכבי זה הצלחה, ואנשים מזדהים עם הצלחה. מכבי היום זאת ההצגה הכי טובה בעיר וזה הפך לסמל סטטוס, אם מכבי לא תצליח תהיה בטוח שלא מעט אנשים יוותרו על המנוי שלהם. ברור שאם מכבי תקרטע בתחילת העונה היא תדע לפתוח את הכיס ולשדרג את הקבוצה כי פדרמן וההנהלה "ישמעו את הקולות". בקבוצת ספורט בכלל ובמכבי בפרט הכי קל לעשות מחאה- משמיעים קצת שריקות בוז מהיציע שמיועדות להנהלה והופ התקשורת חוגגת.