נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד אסטוניה - שבת, 21:00

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2012, 20:26

תראו את סל הנצחון של מונטנגרו!

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2012, 20:29

לא ראיתי בכלל את ה-40 דקות הראשונות. רק את ההערכה. ומה אני מקבל? שני פוסטאפים של אוחיון + איבוד כדור. די שכנע אותי שמזל שהוא הלך...
אבל יותר מזה - שיבק, אתה דפוק? זה המהלך הגאוני שחשבת עליו? לתת לאוחיון פוסטאפ?
ליאור קיבל 3 כדורים בתחילת ההערכה וסגר 5 נק', ומאז לא נגע בכדור בשאר ההערכה.

בלי קשר לזה, אחרי הפסד כזה, כל הצוות המקצועי חייב לעזוב. אין ברירה אחרת. זה באמת שפל חסר תקדים, ומה שעצוב הוא שאם זה היה בכדורגל, כולנו היינו
מגחכים, וגם כאן, הגיחוך הוא גדול. זה מביך, וזאת בושה גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 18 אוגוסט 2012, 20:31

felix_r כתב:תראו את סל הנצחון של מונטנגרו!

הם ניצחו את סרביה? :o
אם כן אנחנו ממש בצרות(למרות שכבר לא כל כך אכפת לי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 אוגוסט 2012, 20:35

פיני בטור שלו:
לאבא של עומרי כספי, שהוא הקורא היחידי של הטור שלי, אני רוצה להגיד: נכון, אני לא מבין ב-NBA וגם לא כל כך בסטטיסטיקה. אבל בפעם הבאה שאתה שולח לי את הסטטיסטיקה של הבן שלך, תשלח לי גם את הסטטיסטיקה של ההגנה. תודה."

http://www.one.co.il/Article/204459.html
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 אוגוסט 2012, 20:39

אחד ההפסדים המשפילים של נבחרת ישראל בכל הזמנים. פשוט בושה וחרפה. שיבק צריך להתפטר עוד היום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2012, 20:39

למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...

הוא לא בכושר? פצוע? סתם משחק גרוע? מה הסיפור?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 18 אוגוסט 2012, 20:49

jol9 כתב:למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...

אמרו שהוא היה פצוע לפני תחילת הקמפיין, הוא כנראה באמת לא כשיר פשוט, או לפחות לא במאה אחוז? זו ההשערה שלי, לפחות.
עידן

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2012, 20:53

עידן כתב:
jol9 כתב:למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...

אמרו שהוא היה פצוע לפני תחילת הקמפיין, הוא כנראה באמת לא כשיר פשוט, או לפחות לא במאה אחוז? זו ההשערה שלי, לפחות.

זה מה שגם אני חשבתי, אבל אולי יש מידע אחר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2012, 20:54

הוא היה בסדר בחצי הראשון. אחר כך שיבק הקפיא אותו (ואת אליהו) יותר מדי על הספסל, וכשחזר, הוא כבר לא היה טוב.

עד כמה שידוע הוא רק חזר מפציעה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 אוגוסט 2012, 20:57

Mta_atic כתב:פיני בטור שלו:
לאבא של עומרי כספי, שהוא הקורא היחידי של הטור שלי, אני רוצה להגיד: נכון, אני לא מבין ב-NBA וגם לא כל כך בסטטיסטיקה. אבל בפעם הבאה שאתה שולח לי את הסטטיסטיקה של הבן שלך, תשלח לי גם את הסטטיסטיקה של ההגנה. תודה."

http://www.one.co.il/Article/204459.html

יגידו מה שיגידו על פיני(ואני מעולם לא חסכתי ממנו ביקורת)אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא עושה חשבון למישהו
מה שהוא אומר פה על אבא של עומרי רק מראה שכבר הרבה זמן לא שיבחו אותו על מה שהוא עשה במגרש אלא יותר בגלל קמפיינים\דוגמניות שהוא עשה
שחקן שהיה לו משחק טוב לא צריך לחכות לשבחים עד אחרי דף הסטטיסטיקה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

Re: נבחרת ישראל במוקדמות היורובאסקט

הודעהעל ידי שמוליק » 18 אוגוסט 2012, 20:59

שחקן החיזוק של קובאן איבד 7 כדורים וכמובן כניסה לסל כמו בימים הטובים כשהחטיא לייאפים והפסיד לנו את המשחק.
נראה לי שאת הספסל מחוץ לאולם הקפוא ברוסיה הוא יכיר מצוין.
ברוך שפטרנו. הדבר היחידי שאני לוקח ממקרה יוגב הוא שאם אני רוצה קידום מכירות מטורף אני לוקח את רסקין בעיניים עצומות.
עוד מהדהד לי מהעונה שעברה ה'יוג.....ב אוחיון' האבהי שפינק את המרקע עם כל פעולה שאינה שגויה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי jol9 » 18 אוגוסט 2012, 21:06

felix_r כתב:

הוא היה בסדר בחצי הראשון. אחר כך שיבק הקפיא אותו (ואת אליהו) יותר מדי על הספסל, וכשחזר, הוא כבר לא היה טוב.

עד כמה שידוע הוא רק חזר מפציעה

כן...
חשוב שהוא יהיה בכושר טוב, אחרת נאלצים להסתמך על לימונד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמוליק » 18 אוגוסט 2012, 21:13

משהו הסביר למה נעימי לא מקבל צ'אנס להציג משהו?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 18 אוגוסט 2012, 21:15

שמוליק כתב:משהו הסביר למה נעימי לא מקבל צ'אנס להציג משהו?

הוא קיבל והיה אפסי בהגנה. בהתקפה הוא גם לא ידע לעשות כלום עם הקבוצה חוץ מאיזו פעם אחת שהלך לבד וקלע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אלמוג » 19 אוגוסט 2012, 07:44

השחקנים והמאמן האלו מבזים את המדינה פשוט. אם פעם היה משהו להתגאות בו בערך(הכדורסל) הם הפכו אותנו לבדיחה האירופאית החדשה.
נבחרת עלובה, שהשחקנים בשם האגו שלהם ובשם זה שאכפת להם רק מהקריירה שלהם והם לא סופרים שום דבר בדרך, עושים צחוק ממדינה שלמה.
אין לי בעייה שידאגו לקריירה שלהם, אבל שזה לא יסתור את זה שהם צריכים להשים את האגו שלהם בצד ולשחק. בחיים לא ראיתי דבר שכזה, ששחקנים כלכך בינונים פשוט חושבים שהם שחקני כדורסל של פעם בדור, ומפה בא הזלזול המוחלט בנבחרת ובמדינה שהם מייצגים. להגנתו של שיבק אפשר לומר שהוא סתם מאמן גרוע שקיבל תפקיד שגדול עליו ב 10 מידות, אכפת לו, ויש מצב שבלילה הוא לא ישן טוב.
אני בטוח שלעומתו, יוגב אוחיון הלך לישון כמו תינוק, במחשבה על המשכורת הראשונה שתגיע אוטוטו מקובאן, בטח הוא חלם על איזה רכב חדש ולממן למשפחה שלו איזו חופשה כלשהי.
עצוב שאנשים עם ערכים כמו של אוחיון מייצגים את המדינה שלנו. צבא הם עושים בכאילו, אז לפחות שינסו לתרום למדינה שלנו משהו בייצוג מכובד.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוגוסט 2012, 09:26

אלמוג כתב:השחקנים והמאמן האלו מבזים את המדינה פשוט. אם פעם היה משהו להתגאות בו בערך(הכדורסל) הם הפכו אותנו לבדיחה האירופאית החדשה.
נבחרת עלובה, שהשחקנים בשם האגו שלהם ובשם זה שאכפת להם רק מהקריירה שלהם והם לא סופרים שום דבר בדרך, עושים צחוק ממדינה שלמה.
אין לי בעייה שידאגו לקריירה שלהם, אבל שזה לא יסתור את זה שהם צריכים להשים את האגו שלהם בצד ולשחק. בחיים לא ראיתי דבר שכזה, ששחקנים כלכך בינונים פשוט חושבים שהם שחקני כדורסל של פעם בדור, ומפה בא הזלזול המוחלט בנבחרת ובמדינה שהם מייצגים. להגנתו של שיבק אפשר לומר שהוא סתם מאמן גרוע שקיבל תפקיד שגדול עליו ב 10 מידות, אכפת לו, ויש מצב שבלילה הוא לא ישן טוב.
אני בטוח שלעומתו, יוגב אוחיון הלך לישון כמו תינוק, במחשבה על המשכורת הראשונה שתגיע אוטוטו מקובאן, בטח הוא חלם על איזה רכב חדש ולממן למשפחה שלו איזו חופשה כלשהי.
עצוב שאנשים עם ערכים כמו של אוחיון מייצגים את המדינה שלנו. צבא הם עושים בכאילו, אז לפחות שינסו לתרום למדינה שלנו משהו בייצוג מכובד.

לכל אחד יש אלטרנטיבה. בטח לשחקן כמו אוחיון. אם לא ב*ין שלו להשקיע ולרוץ, אז יש את נעימי, שבטוח יכול לעשות עבודה לא פחות טובה.
כנ"ל במקרה של כספי, וכאן אפילו יש אלטרנטיבה טובה מאוד - פניני, שכולנו יודעים שאיכפת לו.

מי שבאמת אין להם תחליף כרגע הם הלפרין שכנראה רחוק מכושר טוב, ואליהו שדווקא כן עושה עבודה טובה, ובהרכב הזה, אמור להיות גו טו גאי אוטומטי לאורך כל המשחק,
ולזרוק 15-20 פעם מהשדה, ולא 6.

מה שלא יהיה, שיבק הוא אחראי, יחד עם הצוות שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אוגוסט 2012, 20:12

קצת באיחור...
אליהו וכספי מלכודת דבש. מדובר בקו גבוהים רך בצורה מחרידה (אליהו לוקח בגנה מה שהוא נותן בהתקפה) .
אוחיון לוקח יותר מדי על עצמו חלק באשמת שיבק... הכל בידודים בדקות האחרונות. אם כבר בידודים זה רק אליהו שהוא הכי טוב בזה.

שיבק וקטש צמד מאמנים גרועים ואמרתי את זה עוד לפני שהיה משחק אחד בקמפיין. לא בכדי אחד מאמן באילת ואחד בבלגיה או משהו כזה (הוא עדיין שם לא ?).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוגוסט 2012, 07:56

yellowaura כתב:קצת באיחור...
אליהו וכספי מלכודת דבש. מדובר בקו גבוהים רך בצורה מחרידה (אליהו לוקח בגנה מה שהוא נותן בהתקפה) .
אוחיון לוקח יותר מדי על עצמו חלק באשמת שיבק... הכל בידודים בדקות האחרונות. אם כבר בידודים זה רק אליהו שהוא הכי טוב בזה.

שיבק וקטש צמד מאמנים גרועים ואמרתי את זה עוד לפני שהיה משחק אחד בקמפיין. לא בכדי אחד מאמן באילת ואחד בבלגיה או משהו כזה (הוא עדיין שם לא ?).

שיבק הוא יקיר של עיתונאים. אתמול שמעתי ב103 את קופמן, פרימו ואיינשטיין מדברים על הנבחרת במשך כמעט שעה, עם גלדסטון ועם אלי סהר, וגם ראיון עם שיבק
עצמו, ומכל המלל שהלך שם, היתה ביקורת רפה מאוד על שיבק, והיא באה דווקא מכיוונו של זה שאין לו שום מושג בכדורסל - פרימו.

בסופו של דבר, צריך לדעת להיות נחמד וידידותי לכולם, וזה מאוד ייקל לך על החיים. אם היה מדובר בפרננדז למשל (סתם לצורך השוואה), אז כל הגוורדיה הזאת
היתה אוכלת לו את הראש בלי רחמים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוגוסט 2012, 09:26

שלא תבינו, אני מאוד אוהב את ליאור אליהו. הוא כנראה השחקן הישראלי הכי אהוב עליי נכון להיום.

אבל עדיף שהיה משקיע מחשבה ואנרגיות באיך לשפר את ההגנה שלו ואת הסגירה לריבאונד מאשר בזה...

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3580455,00.html
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 20 אוגוסט 2012, 09:39

jol9 כתב:שלא תבינו, אני מאוד אוהב את ליאור אליהו. הוא כנראה השחקן הישראלי הכי אהוב עליי נכון להיום.

אבל עדיף שהיה משקיע מחשבה ואנרגיות באיך לשפר את ההגנה שלו ואת הסגירה לריבאונד מאשר בזה...

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3580455,00.html

וזאת הסיבה שליאור אליהו מאוד לא אהוב עליי.. נראה שהוא פשוט עושה כל מאמץ להימנע מלשפר את החולשות שלו ולנצל את הפוטנציאל העצום שיש לו.
למה לא לזרוק 1000 פעם מעבר לקשת ה3 במקום זה? הוא בסך הכל בן 27, יש לו עוד כמה שנים טובות עד הפרישה.
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־34 אורחים