המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:תראו את סל הנצחון של מונטנגרו!
jol9 כתב:למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...
הוא לא בכושר? פצוע? סתם משחק גרוע? מה הסיפור?
עידן כתב:jol9 כתב:למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...
אמרו שהוא היה פצוע לפני תחילת הקמפיין, הוא כנראה באמת לא כשיר פשוט, או לפחות לא במאה אחוז? זו ההשערה שלי, לפחות.
jol9 כתב:למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...
Mta_atic כתב:פיני בטור שלו:
לאבא של עומרי כספי, שהוא הקורא היחידי של הטור שלי, אני רוצה להגיד: נכון, אני לא מבין ב-NBA וגם לא כל כך בסטטיסטיקה. אבל בפעם הבאה שאתה שולח לי את הסטטיסטיקה של הבן שלך, תשלח לי גם את הסטטיסטיקה של ההגנה. תודה."
http://www.one.co.il/Article/204459.html
felix_r כתב:jol9 כתב:למי שראה את המשחק, מה הסיפור של הלפרין? הרי בנבחרת הוא תמיד משחק טוב. פתאום אני רואה אותו מחמם את הספסל בשביל לימונד...
הוא היה בסדר בחצי הראשון. אחר כך שיבק הקפיא אותו (ואת אליהו) יותר מדי על הספסל, וכשחזר, הוא כבר לא היה טוב.
עד כמה שידוע הוא רק חזר מפציעה
שמוליק כתב:משהו הסביר למה נעימי לא מקבל צ'אנס להציג משהו?
אלמוג כתב:השחקנים והמאמן האלו מבזים את המדינה פשוט. אם פעם היה משהו להתגאות בו בערך(הכדורסל) הם הפכו אותנו לבדיחה האירופאית החדשה.
נבחרת עלובה, שהשחקנים בשם האגו שלהם ובשם זה שאכפת להם רק מהקריירה שלהם והם לא סופרים שום דבר בדרך, עושים צחוק ממדינה שלמה.
אין לי בעייה שידאגו לקריירה שלהם, אבל שזה לא יסתור את זה שהם צריכים להשים את האגו שלהם בצד ולשחק. בחיים לא ראיתי דבר שכזה, ששחקנים כלכך בינונים פשוט חושבים שהם שחקני כדורסל של פעם בדור, ומפה בא הזלזול המוחלט בנבחרת ובמדינה שהם מייצגים. להגנתו של שיבק אפשר לומר שהוא סתם מאמן גרוע שקיבל תפקיד שגדול עליו ב 10 מידות, אכפת לו, ויש מצב שבלילה הוא לא ישן טוב.
אני בטוח שלעומתו, יוגב אוחיון הלך לישון כמו תינוק, במחשבה על המשכורת הראשונה שתגיע אוטוטו מקובאן, בטח הוא חלם על איזה רכב חדש ולממן למשפחה שלו איזו חופשה כלשהי.
עצוב שאנשים עם ערכים כמו של אוחיון מייצגים את המדינה שלנו. צבא הם עושים בכאילו, אז לפחות שינסו לתרום למדינה שלנו משהו בייצוג מכובד.
yellowaura כתב:קצת באיחור...
אליהו וכספי מלכודת דבש. מדובר בקו גבוהים רך בצורה מחרידה (אליהו לוקח בגנה מה שהוא נותן בהתקפה) .
אוחיון לוקח יותר מדי על עצמו חלק באשמת שיבק... הכל בידודים בדקות האחרונות. אם כבר בידודים זה רק אליהו שהוא הכי טוב בזה.
שיבק וקטש צמד מאמנים גרועים ואמרתי את זה עוד לפני שהיה משחק אחד בקמפיין. לא בכדי אחד מאמן באילת ואחד בבלגיה או משהו כזה (הוא עדיין שם לא ?).
jol9 כתב:שלא תבינו, אני מאוד אוהב את ליאור אליהו. הוא כנראה השחקן הישראלי הכי אהוב עליי נכון להיום.
אבל עדיף שהיה משקיע מחשבה ואנרגיות באיך לשפר את ההגנה שלו ואת הסגירה לריבאונד מאשר בזה...
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3580455,00.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־34 אורחים