מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

הודעהעל ידי קודי » 30 ספטמבר 2012, 12:14

החתמה די מדכאת, אבל לא היו לי ציפיות גבוהות במיוחד. עדיין אני מעדיף את אוחיון יחד עם איזה תומאס מאשר להוציא את כל הסכום על איזה די ג׳יי וייט או חרגול אחר.
עכשיו כבר ברור לכולם, כולל לשופרי ההנהלה בפורום הזה, שאי ההחתמה של הנדריקס היתה טעות גדולה. כל הדיבורים על כך שלא רצו אותו כי הוא "4.5" נשמעים היום כמטופשים ולא מקצועיים.
בכל מקרה, לכל אלה שמאחלים לכך שתומאס לא יחתום בסופו של דבר, שיקחו בחשבון שאם זה לא יקרה יגיע שחקן פחות טוב או שלא יגיע אף אחד.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 30 ספטמבר 2012, 12:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 ספטמבר 2012, 12:27

Mta_atic כתב:
MTA2311 כתב:לא ברור לי למה הקבוצה לא מוכנה לתרום לפורום, יש פה כמה שמשמשים כדוברים מטעם בלי תשלום.
כמה אפשר לשמוע על "שוק קשה", או "אילוצים"? מכבי היא קבוצה גדולה, ובעלים של קבוצה גדולה, צריכים לפתוח את הכיס מדי פעם בשביל להשאיר את הקבוצה ברמה גבוהה, ולא לתרץ כל קיץ מחדש.
בקשר לגניבת דעת על הנדריקס, להזכירך, הוא נבחר לתגלית העונה בספרד, ולא הגיע מליגת הקיץ.
הנדריקס גם שוקל 15 קילו יותר, ולא מגדיר את עצמו כ3.

לא כל תגובה שלא מכילה ביקורת כלפי ההנהלה אמורה להיות מתוייגת כתגובה מטעם.
כשצריך להעביר ביקורת אני עושה את זה (ולצערי זה קורה לא מעט לאחרונה) אבל כשמעבירים ביקורת צריך לדעת לעשות את זה בצורה עניינית, אי אפשר להיות בכיין כל הזמן ולבוא בטענות להנהלה על כל כישלון כשלא מדובר על דברים קונקרטיים.
מכבי קבוצה גדולה בהתנהלות שלה, ממש לא בתקציב שלה. מכבי תמיד הייתה בטופ האירופי בגלל העקרונות ("מכביזם") והמעטפת המקצועית של המועדון, מה גם שכפי שכתבתי הזמנים השתנו ומועדונים התחילו להוציא סכומי כסף לא שפויים עבור שחקנים.
גם אני שותף לדעה שתקציב הקבוצה צריך לגדול אם ע"י הכנסת משקיע נוסף או על ידי כל אמצעי אחר שלא יפגע בקבוצה לטווח הרחוק, אבל בוא תנסה לתת אלטרנטיבה לסיטואציה שאתה מתלונן עליה במקום להתבכיין.

בינתיים, חוץ מרצח קנדי נראה שהאשימו את הנהלת הקבוצה בכל דבר אפשרי ולטעמי זה קצת מוגזם.

מסכים ומחזק.

מה שלי תמיד נראה תמוה, זה איך שתמיד מפותעים כאן שמכבי לא מביאה שחקנים בסכומים שאין ברשותה, איך זה שלא מביאים שחקנים שפשוט לא קיימים בשוק ואיך זה שמכבי היא לא קבוצה כמו פאו או צסקא.
כמה פעמים מכבי כבר בנתה כאן קבוצה בתקציב אדיר? מתי מכבי הצליחה להתחרות בקבוצות העשירות ביבשת? כמה פעמים נחת כאן שחקן-על כבר בתחילת הקיץ?

אם רוצים להשוות את מכבי לקבוצות האחרות, אז צריכים לעשות זאת מול הקבוצות שהן ברמתה, לפחות ברמה התקציבית.
תראה מה קורה בסיינה, קבוצה בעלת תקציב גדול ממכבי שתמיד זכתה כאן למחאמות על הדרך שבה היא מתנהלת (למרות שמעולם לא הגיע להשג טוב יותר משל מכבי); כמו שטוענים כאן לגבי מכבי, גם לסיינה יש בעיות בעמדת הסנטר והרכז אך מה היא עשתה בנידון? איבדה את דיוד אנדרסן ובמקומו הביאה שחקן בינוני במיוחד בדמותו של קאסון, מה קרה בעמדת הרכז? היא איבדה את השחקן מס' 1 באירופה בעמדה זו ועל הדרך, נכשלה בהבאת ריקי היקמן.
את מי קאחה לבוראל, הדוגלת בהמשכיות ומהווה דוגמא ומופת ל"ניהול נכון" הביאה בעמדת הסנטר? את טיבור פלייש (מי?). את מי ז'לגיריס קובנה הביאה לעמדה הזאת? את ג'ף פוט....

מה עשתה מכבי?
אז בעמדה מס' 5 היא הביאה את שרמדיני, הסנטר בעל מדד הרנקינג השני בגובהו ביורוליג בעונה שעברה, בעמדה מס' 1 היא הצליחה לבסוף להשאיר את אוחיון ובד בבד, לצרף את אותו היקמן שלא הגיע לסיינה. על הדרך, מכבי הביאה לעמדה מס' 4 את קיינר-מדלי (בעוד שסיינה למשל, היתה זקוקה מאוד לשחקן בעמדתו) וצירפה עוד שחקנים כמו דיוד לוגן (שלדעתי האישית, שוקא לא מדובר בהחתמה גדולה) וסילבן לנדסברג שחברו לליאור אליהו, גיא פניני ושון ג'יימס.

ביחס לקבוצות האילו, לא רק שמכבי התנהלה מצויין ולא רק שהיא הצליחה להתחרות בהן, היא פשוט הכתה בהן שוק על ירך ובזמן שאילו ישנו בעמידה, מכבי הוציאה את המיטב מן המצב הקיים (תחת מגבלות התקציב כמובן) ועל הדרך, גם לקחה להן שחקנים שהן מאוד רצו.
אז מכבי לא יכולה להביא את השחקנים שנוחתים בפאו, צסקא או קאזאן? זה גם לא חדש, גם ממש לא "לא צפוי" וגם לא כזה נורא.

אגב, אם כ"כ מודאגים כאן מן העמדה מס' 5, אז ראוי לציין שגם לאלופת אירופה הגדולה אין סנטר בעל שם גדול, וגם השחקנים שכן מאיישים אצלה את העמדה מס' 5 הם לא שחקנים גבוהים במיוחד וגם לא תמיד "סנטרים".
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2012, 12:44

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:
MTA2311 כתב:לא ברור לי למה הקבוצה לא מוכנה לתרום לפורום, יש פה כמה שמשמשים כדוברים מטעם בלי תשלום.
כמה אפשר לשמוע על "שוק קשה", או "אילוצים"? מכבי היא קבוצה גדולה, ובעלים של קבוצה גדולה, צריכים לפתוח את הכיס מדי פעם בשביל להשאיר את הקבוצה ברמה גבוהה, ולא לתרץ כל קיץ מחדש.
בקשר לגניבת דעת על הנדריקס, להזכירך, הוא נבחר לתגלית העונה בספרד, ולא הגיע מליגת הקיץ.
הנדריקס גם שוקל 15 קילו יותר, ולא מגדיר את עצמו כ3.

לא כל תגובה שלא מכילה ביקורת כלפי ההנהלה אמורה להיות מתוייגת כתגובה מטעם.
כשצריך להעביר ביקורת אני עושה את זה (ולצערי זה קורה לא מעט לאחרונה) אבל כשמעבירים ביקורת צריך לדעת לעשות את זה בצורה עניינית, אי אפשר להיות בכיין כל הזמן ולבוא בטענות להנהלה על כל כישלון כשלא מדובר על דברים קונקרטיים.
מכבי קבוצה גדולה בהתנהלות שלה, ממש לא בתקציב שלה. מכבי תמיד הייתה בטופ האירופי בגלל העקרונות ("מכביזם") והמעטפת המקצועית של המועדון, מה גם שכפי שכתבתי הזמנים השתנו ומועדונים התחילו להוציא סכומי כסף לא שפויים עבור שחקנים.
גם אני שותף לדעה שתקציב הקבוצה צריך לגדול אם ע"י הכנסת משקיע נוסף או על ידי כל אמצעי אחר שלא יפגע בקבוצה לטווח הרחוק, אבל בוא תנסה לתת אלטרנטיבה לסיטואציה שאתה מתלונן עליה במקום להתבכיין.

בינתיים, חוץ מרצח קנדי נראה שהאשימו את הנהלת הקבוצה בכל דבר אפשרי ולטעמי זה קצת מוגזם.

מסכים ומחזק.

מה שלי תמיד נראה תמוה, זה איך שתמיד מפותעים כאן שמכבי לא מביאה שחקנים בסכומים שאין ברשותה, איך זה שלא מביאים שחקנים שפשוט לא קיימים בשוק ואיך זה שמכבי היא לא קבוצה כמו פאו או צסקא.
כמה פעמים מכבי כבר בנתה כאן קבוצה בתקציב אדיר? מתי מכבי הצליחה להתחרות בקבוצות העשירות ביבשת? כמה פעמים נחת כאן שחקן-על כבר בתחילת הקיץ?

אם רוצים להשוות את מכבי לקבוצות האחרות, אז צריכים לעשות זאת מול הקבוצות שהן ברמתה, לפחות ברמה התקציבית.
תראה מה קורה בסיינה, קבוצה בעלת תקציב גדול ממכבי שתמיד זכתה כאן למחאמות על הדרך שבה היא מתנהלת (למרות שמעולם לא הגיע להשג טוב יותר משל מכבי); כמו שטוענים כאן לגבי מכבי, גם לסיינה יש בעיות בעמדת הסנטר והרכז אך מה היא עשתה בנידון? איבדה את דיוד אנדרסן ובמקומו הביאה שחקן בינוני במיוחד בדמותו של קאסון, מה קרה בעמדת הרכז? היא איבדה את השחקן מס' 1 באירופה בעמדה זו ועל הדרך, נכשלה בהבאת ריקי היקמן.
את מי קאחה לבוראל, הדוגלת בהמשכיות ומהווה דוגמא ומופת ל"ניהול נכון" הביאה בעמדת הסנטר? את טיבור פלייש (מי?). את מי ז'לגיריס קובנה הביאה לעמדה הזאת? את ג'ף פוט....

מה עשתה מכבי?
אז בעמדה מס' 5 היא הביאה את שרמדיני, הסנטר בעל מדד הרנקינג השני בגובהו ביורוליג בעונה שעברה, בעמדה מס' 1 היא הצליחה לבסוף להשאיר את אוחיון ובד בבד, לצרף את אותו היקמן שלא הגיע לסיינה. על הדרך, מכבי הביאה לעמדה מס' 4 את קיינר-מדלי (בעוד שסיינה למשל, היתה זקוקה מאוד לשחקן בעמדתו) וצירפה עוד שחקנים כמו דיוד לוגן (שלדעתי האישית, שוקא לא מדובר בהחתמה גדולה) וסילבן לנדסברג שחברו לליאור אליהו, גיא פניני ושון ג'יימס.

ביחס לקבוצות האילו, לא רק שמכבי התנהלה מצויין ולא רק שהיא הצליחה להתחרות בהן, היא פשוט הכתה בהן שוק על ירך ובזמן שאילו ישנו בעמידה, מכבי הוציאה את המיטב מן המצב הקיים (תחת מגבלות התקציב כמובן) ועל הדרך, גם לקחה להן שחקנים שהן מאוד רצו.
אז מכבי לא יכולה להביא את השחקנים שנוחתים בפאו, צסקא או קאזאן? זה גם לא חדש, גם ממש לא "לא צפוי" וגם לא כזה נורא.

אגב, אם כ"כ מודאגים כאן מן העמדה מס' 5, אז ראוי לציין שגם לאלופת אירופה הגדולה אין סנטר בעל שם גדול, וגם השחקנים שכן מאיישים אצלה את העמדה מס' 5 הם לא שחקנים גבוהים במיוחד וגם לא תמיד "סנטרים".

אנחנו מופתעים כי יש יותר מדי קבוצות שמכבי לא מסוגלת להתחרות מולן בעניין התקציבי. טורקיות, רוסיות, ספרדיות, יווניות ועכשיו גם איטלקיות (לפחות חלקן)...
מה התחרות שלנו היא מול אלבה ברלין ושולה או מול ריאל וחימקי?

בהקשר לקאחה ולסיינה אתה צודק. הן באמת ירדו מנכסיהן באופן משמעותי מאוד, אבל התחרות שלנו היא לא ישירה מולן אלא מול כל קבוצה שמכוונת לפיינל פור.

על פניו ולפי הסגל על הנייר בלבד, אני לא חושב שמכבי בנתה קבוצה ששווה פיינל פור. זה לא אומר שבהכרח לא נגיע לשם, אבל בניגוד לעונת פארגו, בקבוצה ההיא
היה הרבה ברק וכשרון, שבאמת התחבר והתפוצץ, ובקבוצה הזאת אני לא ממש רואה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חציברטאס » 30 ספטמבר 2012, 14:34

מדברים פה על ויוקאס כאילו הוא דוויט הווארד... קאזאן אפילו לא עלתה ממוקדמות היורוליג...

ואלכס מאריץ׳, מי הוא בכלל? סנטר משני בפנאתינייקוס שכבר הרבה זמן לא משחזר את היכולת שלו מימי פרטיזן.
חציברטאס

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 ספטמבר 2012, 14:50

חציברטאס כתב:מדברים פה על ויוקאס כאילו הוא דוויט הווארד... קאזאן אפילו לא עלתה ממוקדמות היורוליג...

ואלכס מאריץ׳, מי הוא בכלל? סנטר משני בפנאתינייקוס שכבר הרבה זמן לא משחזר את היכולת שלו מימי פרטיזן.

הוא בקובאן ואתמול בטורניר גומלסקי הוא נראה ככה : 000000000
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי cannon » 30 ספטמבר 2012, 14:50

אני חושב שבמצב הנתון שבו מצוי הכדורסל באירופה, המחשבה של דייויד בלאט להביא את תומאס היא לא רעה כל כך. גם אני הייתי מעדיף שחקן מטרה ברור בצבע, "סוס" עם משחק פוסט אפ משובח שגם נותן גוף כמו שצריך בהגנה ואם אפשר גם יחסית אתלט ולא כבד. הבעיה היא שאין שחקנים כאלה (כמעט). בסגנון המשחק שכנראה נראה ממכבי השנה, יכול להיות יתרון לא קטן לשחקנים שרצים את המגרש מהר וניידים גם בהתקפה. מהצד ההגנתי, נכון שאין לנו "סוס" שיוכל להתמודד למשל עם סופו באחד על אחד, אבל אם נסתכל כמה שחקנים באירופה הם "סוסים" שאיתם שחקני מכבי לא יוכלו להתמודד באחד על אחד בלי עזרה, נראה שהמספר נמוך מאוד. אני אנסה לציין את אלה שאני זוכר ואשמח לדעת אם שכחתי כמה:
סופו - מגבלות האויר וההגנה שלו ידועות.
קרסטיץ - סנטר על באירופה.
סשה קאון - מפלצת הגנתית. לא כזה מגוון התקפית.
ג'אווי - חור בהגנה, התמודדנו איתו טוב בעבר. לא כזה איום.
מאריץ' - כשהיה בימים הטובים. בכל מקרה לא ביורוליג.
פליפה רייס - לא צעיר כל כך וגם לא משחק כל כך הרבה דקות.
באראץ - שימוש לא יעיל לפחות בעונה שעברה בפילזן. על פניו הפוטנציאל לסנטר הטוב באירופה.
פראן ואסקז - תלוי איך ישתמשו בו השנה וכמה ישחק. שחקן פנים מעולה לאירופה.
פרוביץ - לא כזה סוס. די אטריה. לא שחקן התקפה גדול. שחקן טוב בהגנה בגלל הגודל. לא הרבה יותר חיה משרמדיני.
לוקה זוריץ - יותר 4. חבל שלא במכבי בכל מקרה.
באטיסט - מוכר וידוע. הגיל לא משפר אותו.
דריוס לברינוביץ - שחקן גמור.
יבטוקאס - פצוע כרוני.
קרם גונלום + קאיה פקר - מעבר לשיא. יותר 4 מ-5.
האם יש עוד מישהו ששכחתי? כנראה שגם לקבוצות הגדולות האחרות אין כאלה טנקים... לנו לפחות יש חיל אויר :)
גם ריאל מדריד העשירה הביאה שחקן כמו מרכוס סלוטר להשלים את רייס ובגיץ' האטריה. ברצלונה הגדולה משחקת עם טומיץ' האטריה. המצב לא כזה גרוע חברים...
cannon

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 30 ספטמבר 2012, 14:51

מקאדו 3 כתב:
חציברטאס כתב:מדברים פה על ויוקאס כאילו הוא דוויט הווארד... קאזאן אפילו לא עלתה ממוקדמות היורוליג...

סליחה על הדאבל
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2012, 14:55

cannon כתב:אני חושב שבמצב הנתון שבו מצוי הכדורסל באירופה, המחשבה של דייויד בלאט להביא את תומאס היא לא רעה כל כך. גם אני הייתי מעדיף שחקן מטרה ברור בצבע, "סוס" עם משחק פוסט אפ משובח שגם נותן גוף כמו שצריך בהגנה ואם אפשר גם יחסית אתלט ולא כבד. הבעיה היא שאין שחקנים כאלה (כמעט). בסגנון המשחק שכנראה נראה ממכבי השנה, יכול להיות יתרון לא קטן לשחקנים שרצים את המגרש מהר וניידים גם בהתקפה. מהצד ההגנתי, נכון שאין לנו "סוס" שיוכל להתמודד למשל עם סופו באחד על אחד, אבל אם נסתכל כמה שחקנים באירופה הם "סוסים" שאיתם שחקני מכבי לא יוכלו להתמודד באחד על אחד בלי עזרה, נראה שהמספר נמוך מאוד. אני אנסה לציין את אלה שאני זוכר ואשמח לדעת אם שכחתי כמה:
באראץ - שימוש לא יעיל לפחות בעונה שעברה בפילזן. על פניו הפוטנציאל לסנטר הטוב באירופה.
פרוביץ - לא כזה סוס. די אטריה. לא שחקן התקפה גדול. שחקן טוב בהגנה בגלל הגודל. לא הרבה יותר חיה משרמדיני.
יבטוקאס - פצוע כרוני.
האם יש עוד מישהו ששכחתי? כנראה שגם לקבוצות הגדולות האחרות אין כאלה טנקים... לנו לפחות יש חיל אויר :)
גם ריאל מדריד העשירה הביאה שחקן כמו מרכוס סלוטר להשלים את רייס ובגיץ' האטריה. ברצלונה הגדולה משחקת עם טומיץ' האטריה. המצב לא כזה גרוע חברים...

תודה על התגובה המרגיעה :thumbup
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: מכבי זכתה בטורניר פריז עם 63-69 על גלאטסראיי

הודעהעל ידי aribari24 » 30 ספטמבר 2012, 21:38

למה מתעכבת ההחתמה של תומאס?
aribari24

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ספטמבר 2012, 21:58

ציטוט של בלאט בקשר לעניין תומאס
"I think it's done. I hope so"
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2012, 22:00

Holiday_Armadillo כתב:ציטוט של בלאט בקשר לעניין תומאס

זה טוב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 ספטמבר 2012, 22:52

cannon כתב:אני חושב שבמצב הנתון שבו מצוי הכדורסל באירופה, המחשבה של דייויד בלאט להביא את תומאס היא לא רעה כל כך. גם אני הייתי מעדיף שחקן מטרה ברור בצבע, "סוס" עם משחק פוסט אפ משובח שגם נותן גוף כמו שצריך בהגנה ואם אפשר גם יחסית אתלט ולא כבד. הבעיה היא שאין שחקנים כאלה (כמעט). בסגנון המשחק שכנראה נראה ממכבי השנה, יכול להיות יתרון לא קטן לשחקנים שרצים את המגרש מהר וניידים גם בהתקפה. מהצד ההגנתי, נכון שאין לנו "סוס" שיוכל להתמודד למשל עם סופו באחד על אחד, אבל אם נסתכל כמה שחקנים באירופה הם "סוסים" שאיתם שחקני מכבי לא יוכלו להתמודד באחד על אחד בלי עזרה, נראה שהמספר נמוך מאוד. אני אנסה לציין את אלה שאני זוכר ואשמח לדעת אם שכחתי כמה:
יבטוקאס - פצוע כרוני.

דיויד אנדרסן, שנמצא הרבה מעל טווח המחירים שמכבי יכולה לשלם ומאריו קאסון, שגמר את הסוס לפני כמה שנים.
אם בא לך, אפשר להוסיף את ג'ף פוט שישחק בעונה הבאה בז'לגיריס ואולי גם את קשישא בוני אנדנוג ואת בנג'מין אזה.
אולי גם היה אפשר להזכיר את רפאל הטשהיימר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 30 ספטמבר 2012, 23:01

מהיכן הציטוט ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוקטובר 2012, 02:17

קובי כתב:

מהיכן הציטוט ?

מטוויטר כשההקדמה לו(''בלאט בנושא מלקולם תומאס'')היא בצרפתית
כנראה איזה עיתונאי צרפתי שאל אותו אחרי הטורניר

בנוסף יש את השיחה החדשה שלו בטוויטר כשהוא כבר לא אומר ''אני לא בטוח'' או ''כנראה'' אלא פשוט ''ישראל''
תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 01 אוקטובר 2012, 05:56

כל הפרטים כבר סגורים, החתימה מתעקבת בגלל שלא סיימו להכין עדיין את קליפ ה-"Welcome To Maccabi" ברגע שיסיימו הוא יחתום רשמית.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2012, 06:58

בלאט אמר את זה לפני יומיים. מעבר לכך, גם כתבים אמריקאיים אישרו את הידיעה על מכבי ותומאס אחרי ששוחחו עם "אנשים קרובים אליו".
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 01 אוקטובר 2012, 12:20

יבטוקאס - פצוע כרוני.

שכחת את ארזאם לורבק. כן, הוא משחק 4, זה לא ימנע ממנו לחסל בפוסט כל מי שישמור עליו ממכבי. כעיקרון אתה צודק, רק שתי הערות:
1. השחקנים האלה זה הלבל שמכבי מכוונת או לפחות אמורה לכוון אליו. את אף אחד זה לא מעניין אם תומאס יכול לשמור על הסנטרים של אלבה ברלין(כנראה שכן).
2. לסנטר אמיתי כמו פרוביץ' או באראץ' יש יתרונות אחרים שהם לאו דווקא משחק פוסט אפ או יכולות התקפיות. הם מסוגלים לסגור את הצבע טוב יותר מרוב הפורוורדים הקפיציים, לשנות זריקות וגם לשמור על החבר'ה שהזכרת פה.
שחף

הודעהעל ידי tomerp » 01 אוקטובר 2012, 14:09

פעם ראשונה שראיתי כתבה כל כך תומכת במכבי:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 30092.html

אולי הכתבה לא תרגיע כמה אוהדים בפאניקה, אבל סתם נעים לפעמים לקרוא את הצד הטוב של הקיץ הזה....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אוקטובר 2012, 14:16

"הרכש החדש של מכבי ת"א מתאים כמו כפפה לשיטה שמנסה דייויד בלאט ליצור בהיכל. אנרגיות, מתפרצות ומטרייה אווירית גבוהה בצבע הן חלק מהתכונות שיש לתומאס שמזכירות לנו את הסנטר האמריקני מאמצע העשור הקודם. שווה לחכות".

קראתי את הכותרת, והחלטתי לוותר על התענוג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 01 אוקטובר 2012, 14:28

בלאט: "קצת קשה לנו עם העובדה שבניית הקבוצה עדיין לא הושלמה. הייתה לנו הצטרפות מאוחרת של מספר שחקנים ואנו מצפים גם להגעתו הצפויה של תומאס. הוא יגיע בזמן הקרוב ולמעשה העניינים איתו סגורים".
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים