ואיך לכל הרוחות רשמו ביורוליג רק 3 חסימות לג'יימס...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:felix_r כתב:שרמדיני לא קלע מהעונשין כי עם הגובה שלו קשה לרוץ כמו מטורף הלוך ושוב. הוא מתעייף
הוא לא אמור להיות רגיל מהריצות שלו אחרי הדרדסים??
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שרמדיני לא קלע מהעונשין כי עם הגובה שלו קשה לרוץ כמו מטורף הלוך ושוב. הוא מתעייף
מה הקשר? כל הקריירה הוא שחקן של 85%, ולא נראה לי שהוא גבה בפתאומיות בשנה הנוכחית.
חנו'ש כתב:לא היינו בין המובילים בריבאונד עד כה??
אז איך במשחק קליל כמו זה נגמר 40-29 לטובת הצרפתים??
חציברטאס כתב:מבחינת מדד יוגב לא בחמישייה של המחזור בכלל. רודי וסאן אמטריו שניהם בפסגה עם 30 מדד. יוגב ראשון באסיסטים במחזור הזה
jol9 כתב:
ד"א נראה לי שיוגי כרגע מוביל את המחזור עם 31 נקודות מדד
MTA2311 כתב:הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא היכולת ההתקפית של הגבוהים שלנו. כרגע נראה שהדרך היחידה שתומאס יכול להשיג נקודות, היא בדאנק, שארמדיני מאכזב אותי עד עכשיו( גם לבלאט יש חלק בזה), ושון ג'יימס לא ייתן עוד הרבה משחקים כאלה, אם בכלל. מעניין מה בלאט יכין, כשניפגש עם קבוצות קצת יותר רציניות.
חציברטאס כתב:מבחינת מדד יוגב לא בחמישייה של המחזור בכלל. רודי וסאן אמטריו שניהם בפסגה עם 30 מדד. יוגב ראשון באסיסטים במחזור הזה
er79 כתב:מכבי נפלה חזק השנה עם שרמדיני. שחקן פח. לא עושה כלום חוץ מלקלוע עונשין, וגם בתחום הזה הוא כבר מזייף. הערב גם לא קיבלתי כלום מתומאס ומקיינר מדלי. מדלי כבר יבש תקופה לא קצרה. כששון ג'יימס, להזכירכם הסנטר השלישי של מכבי בעונה שעברה, משחק כסנטר ראשון - זה לא מבשר טובות. לתפור קבוצת פח כמו שאלון זה לא פקטור. מכבי חייבת גבוה איכותי, זה פשוט זועק הצורך בשחקן כזה.
שמואל1 כתב:חציברטאס כתב:מבחינת מדד יוגב לא בחמישייה של המחזור בכלל. רודי וסאן אמטריו שניהם בפסגה עם 30 מדד. יוגב ראשון באסיסטים במחזור הזה
יוגב לא ראשון באסיסטים.
ג'רל בלסינגיים, ששיחק לפני 4 שנים בערך בראשון לציון ודפק 42 נקודות נגד מכבי, חילק היום 10 אסיסטים והוא בכלל מעמיד ממוצע אסיסטים מרשים בשלושה משחקים- 9.3.
בשבוע הבא מכבי תפגוש אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], liran, גל גל, מרסר ו־25 אורחים