פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת ווינר, מחזור 3: מכבי נגד ראשל"צ - יום א', 20:30, ספ

28 אוקטובר 2012, 20:05

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD

כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.

ואיך זה משנה את העובדה שהוא רכז בינוני?

פשוט מאוד, כי העובדה היא שהוא לא רכז בינוני אלא רכז טוב ואפילו טוב מאוד.

בינתיים הוא נתן גם לא מעט משחקים רעים כך שרכז טוב מאוד הוא לא
לפעמים נראה שהוא לא רוצה לנהל את המשחק של מכבי ומעדיף לסחוב אותה על הגב שלו,מהלך שבהחלט לא מוצלח

28 אוקטובר 2012, 20:07

roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.

וגם נשאר עודף תקציבי מרשים שרק גדל עם שחרור של פופס (שחקן של מיליון דולר) והחתמה במקומו של תומאס (שחקן של 400 אלף לכל היותר). המטרה בקיץ הזה היתה לחסוך כסף ולא ממש לבנות קבוצה תחרותית. יש למכבי קבוצה הרבה פחות טובה מבעונה שעברה ואף נצחון על שאלון או פרוקום לא ישנה את זה. בטופ 16 נתעורר למציאות.

28 אוקטובר 2012, 20:07

Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט28 כתב:אני פשוט לא מצליח לתפוס מה קרה פה הערב.. הקבוצה שלי נכנעה ללא קרב לקבוצת ליגה נחמדה פלוס, בלי שאותה קבוצה תתן משחק גדול.. פשוט כניעה מאוד תמוהה ולא מוסברת. יש הפסדים זה נכון.. אבל הפסד עם כניעה מוחלטת בלי פתרונות?!
זה פשוט לא קרה בתקופה שאני זוכר את עצמי כאוהד מכבי..

אז או שהתחלת לאהוד את מכבי אתמול או שיש לך זיכרון ממש גרוע כי אני יכולה לתת לך לפחות שלוש דוגמאות כאלה מהשנים האחרונות וכולן מהליגה(המשחק נגד מגדל לפני שנה, המשחק נגד מגדל בעונה של אפי, המשחק של קטש נגד ר''ג וזה עוד בלי להתאמץ)

בסדר אני זוכר את ההפסדים האלה, אבל אני לא זוכר חוסר אונים כל כך ברור מקבוצה של מכבי.. אני לא זוכר כניעה מוחלטת בלי מלחמה..
עובדה שאני אומר את זה. זאת הרגשה אישית שלי שיש לה סיבה..

28 אוקטובר 2012, 20:08

roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.

הוא עוד מעז לחייך? :eek :evil

28 אוקטובר 2012, 20:08

קודי כתב:אז בגלל נצחון על שאלון העלובה לא צריך לעשות שינוי? הרי העובדה שחסר כאן סנטר היא לא משהו חדש מהערב, אלא משהו שברור שצריך היה לתקן כבר מזמן. מכבי הפסידה גם לקרית אתא ולאשקלון בנוקיה, אבל לא הובסה כך ללא תנאי כבר הרבה מאוד שנים. פשוט בושה וחרפה. ראשון לציון היתה ביום קליעה חלש מאוד מבחוץ והם טחנו את מכבי בעיקר מתחת לסל וניצלו את העובדה שאין למכבי התקפה עומדת ושהגארדים של מכבי הם לא יציבים בצורה מדהימה.

לא הובסה ככה? שאני אזכיר לך את העונה של קטש? שנה שעברה מול מגדל?

אף אחד לא יעשה שינויים אחרי 3 נצחונות די מרשימים ביורוליג. תשכח מזה. השינוי היחיד שאולי יעשו זה לזרוק את קיינר-מדלי שלא תורם כלום ויושב על חוזה ענק. אם יגידו שלום לבחור הזה, פדרמן יוכל למשוך עוד כמה מאות אלפי דולרים בסוף העונה וזה כבר הצלחה.

אתה יכול לשכוח מסנטר. גם לא בחלומות.

28 אוקטובר 2012, 20:09

מכביסט28 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מכביסט28 כתב:אני פשוט לא מצליח לתפוס מה קרה פה הערב.. הקבוצה שלי נכנעה ללא קרב לקבוצת ליגה נחמדה פלוס, בלי שאותה קבוצה תתן משחק גדול.. פשוט כניעה מאוד תמוהה ולא מוסברת. יש הפסדים זה נכון.. אבל הפסד עם כניעה מוחלטת בלי פתרונות?!

אז או שהתחלת לאהוד את מכבי אתמול או שיש לך זיכרון ממש גרוע כי אני יכולה לתת לך לפחות שלוש דוגמאות כאלה מהשנים האחרונות וכולן מהליגה(המשחק נגד מגדל לפני שנה, המשחק נגד מגדל בעונה של אפי, המשחק של קטש נגד ר''ג וזה עוד בלי להתאמץ)

בסדר אני זוכר את ההפסדים האלה, אבל אני לא זוכר חוסר אונים כל כך ברור מקבוצה של מכבי.. אני לא זוכר כניעה מוחלטת בלי מלחמה..

יש מצב שאתה או אחרים אמרו את אותו הדבר בדיוק במשחקים שכרמל ציינה.
המשפטים הללו בהחלט נשמעים לי מוכרים.

מכביסט28 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אתה לא זוכר כי הזיכרון הזה והכעס הזה הרבה יותר טריים
במשחק לפני שנה נגד מגדל כולם תלשו את השיערות..שנפסיד ככה למגדל ביד אליהו?
במשחק של אפי נגד מגדל זה היה קש ששבר את גב הגמל ושמעון נעל את השחקנים בחדר ההלבשה לאחר מכן
על התבוסה המבישה נגד ר''ג בזיסמן אני אפילו לא מדברת כי זה היה ברמה אחרת

rc4991 כתב:

אני מזכיר לכם שלפני כמה שנים שמעון קנס את השחקנים כי הם ניצחו את גבעת שמואל רק בעשר הפרש ולטענתו זילזלו ביריבה...

28 אוקטובר 2012, 20:10

גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.
אני נזכר בצ'אק ברגעים כאלה. גם לו היה די קשה ולא כ"כ הלך בעונה הראשונה, ולפרקים גם בשניה, אבל הוא היה שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, עושה המון דברים
על המגרש, שומר חזק, מנהל משחק וכו'.

מדלי רק יודע לקחת כדור ולזרוק לסל (ולהחטיא בדר"כ). שום דבר חוץ מזה.

28 אוקטובר 2012, 20:12

אגב, מכבי קלעה במחצית הראשונה 25 נקודות שזה שיא שלילי עבורה בליגה ב- 20 השנה האחרונות!

28 אוקטובר 2012, 20:13

קודי כתב:

וגם נשאר עודף תקציבי מרשים שרק גדל עם שחרור של פופס (שחקן של מיליון דולר) והחתמה במקומו של תומאס (שחקן של 400 אלף לכל היותר). המטרה בקיץ הזה היתה לחסוך כסף ולא ממש לבנות קבוצה תחרותית. יש למכבי קבוצה הרבה פחות טובה מבעונה שעברה ואף נצחון על שאלון או פרוקום לא ישנה את זה. בטופ 16 נתעורר למציאות.

אין דבר כזה "עודף תקציבי". מכבי זו חברה בע"מ למטרות רווח - זה לא מלכ"ר. יש רווח - אז הרווח מחולק חזרה לבעלי המניות. זה הסיבה שבעל המניות הראשי מחייך.

אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד שלא יודה בזה (שכרגע נראה) שיש למכבי קבוצה פחות טובה משנה שעברה. אני ממש לא ציפיתי לפיינל פור. מכבי יגיעו לטופ 16, כנראה מהמקום הראשון בבית, מה שיעשה את הדרך להצלבה לדי קלה ומשם אולי יקרה נס.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 28 אוקטובר 2012, 20:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.

28 אוקטובר 2012, 20:14

jol9 כתב:גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.
אני נזכר בצ'אק ברגעים כאלה. גם לו היה די קשה ולא כ"כ הלך בעונה הראשונה, ולפרקים גם בשניה, אבל הוא היה שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, עושה המון דברים

אין מה להשוות את מדלי לאידסון.. מדלי רק פוגע בקבוצה מהרגע שהוא הגיע, אידסון אמנם לא קלע אבל כמו שאמרת תרם המון באספקט הקבוצתי והיווה סוג של דבק. למדלי פשוט אין את זה. כל מה שאני רואה ממנו זה אובר מוטיבציה שלא מובילה לכלום ואף מזיקה.
עד עכשיו הייתי בדעה שצריכים לתת לו זמן להיכנס לעניינים, אבל היום אני רואה כמה וא שחקן מיותר בסגל הזה שיושב על חוזה גדול מדי..

28 אוקטובר 2012, 20:14

קודי כתב:
rc4991 כתב:

אני מזכיר לכם שלפני כמה שנים שמעון קנס את השחקנים כי הם ניצחו את גבעת שמואל רק בעשר הפרש ולטענתו זילזלו ביריבה...

לא הייתי שולל לעשות את זה גם הפעם
רק חבל שהכסף הזה יכנס לכיס של פדרמן

28 אוקטובר 2012, 20:15

roy1000 כתב:
קודי כתב:

אין דבר כזה "עודף תקציבי". מה זו חברה בע"מ למטרות רווח - זה לא מלכ"ר. יש רווח - אז הרווח מחולק חזרה לבעלי המניות. זה הסיבה שבעל המניות הראשי מחייך.

אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד שלא יודה בזה (שכרגע נראה) שיש למכבי קבוצה פחות טובה משנה שעברה. אני ממש לא ציפיתי לפיינל פור. מכבי יגיעו לטופ 16, כנראה מהמקום הראשון בבית, מה שיעשה את הדרך להצלבה לדי קלה ומשם אולי יקרה נס.

סביר להניח שמכבי אכן תסיים ראשונה בבית העלוב הזה, אבל אני לא רואה את הקבוצה הזו עולה לרבע הגמר מבית קשה של 8 קבוצות.

28 אוקטובר 2012, 20:17

rc4991 כתב:
קודי כתב:
rc4991 כתב:

אז אולי בגלל זה החיוכים? יאללה תן קנס של 5,000 דולר לשחקן וקח הבית עוד 150K. למה לא?
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 28 אוקטובר 2012, 20:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

28 אוקטובר 2012, 20:18

jol9 כתב:גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.

איך אתה משווה אותו לצ'אק?
אידסון רכז בגוף של סמול פורוורד..אם הוא לא קולע הוא יכול לרכז והוא יכול לחטוף עם הידיים הארוכות שלו
מדלי פאוור פורוורד שהתפקידים שלו מאוד מוגבלים גם ככה
הוא כבר מתחיל להתייצב בקליעה וגם הולך לריבאונד טוב מאוד

עוד לא יצא לנו לראות איך הוא שומר כי הוא לא נשאר על המגרש יותר משתי דקות אבל היום אף אחד לא הצליח לעצור את יוטר לא רק מדלי..זה כלל את תומאס, אליהו ושון ג'יימס שאולי סיים כקלעי המוביל שלנו אבל לא הצליח לעצור את יוטר

אני האחרונה שתבוא ותגיד שמדלי היה נהדר מהרגע שהוא הגיע או שהוא היה נהדר היום אבל אני חושבת שהעליהום עליו קצת מיותר
הוא לא זה שהפסיד למכבי את המשחק היום ואין סיבה לסמן אותו רק בגלל שהוא לא שיחק טוב מתחילת העונה כי אין לזה קשר למשחק הזה..הוא שיחק היום כולה 13 דקות

LIAV10 כתב:
עידן כתב:
rc4991 כתב:מה נסגר עם העונשין של שרמאדיני?
זה כבר הזוי...

כמו שהיה עם העונשין של לאנגפורד, אני מניח. אני מאמין שהאחוזים יתיישרו בהמשך.

לאנגפורד נפצע בקרסול, מה הסיבה של שרמדיני?

אאל"ט, גם שרמאדיני היה פצוע בקאנטו בסוף העונה שעברה.

על כל פנים, זה לא העניין. אני חושב שזו רק שאלה של ביטחון והסתגלות לקבוצה חדשה.

אני פשוט בוש ונכלם. הפסד מבזה לקבוצת פח. מרגיש לי כמו סטירת לחי מצלצלת. זה רק מבהיר ששיחק לנו המזל שנפלנו על בית בזיוני ביורוליג, אך אליה וקוץ בה, את הצינור נחטוף בטופ 16. איך שחקן כמו יוטר עושה לגבוהים שלנו בושות? אני שוב חוזר ומדגיש, שרמדיני פשוט בדיחה. טיטי פופה לעניים. ג'ף פוט כבר נראה כיום טוב ממנו. שלושה שחקנים במכבי - רוט, שרמדיני וקיינר מדלי- לא עושים כלום ושום דבר, למה להשאיר אותם? תעיפו את שלושתם ותביאו סנטר נורמלי. ולמה בלאט כל שנה חוטף קריזה לא ברורה ולא מובנת על אליהו? אחרי פתיחת עונה מצויינת, הוא שוב מושיב אותו כמה משחקים ברציפות על הספסל בלי סיבה ברורה ומוריד לו את הבטחון לרצפה. אבל על מה נלין? כשהקו האחורי שלך מגרד בקושי את המליון דולר והקו הקדמי שווה משהו כמו 2 מליון שנזרקו לפח, זה מה שנקבל, ואם לא יהיה שינוי עד לטופ 16, מישהו כבר ילמד בדרך הקשה שגם לשרביט הקסמים של בלאט יש פג תוקף.

קודי כתב:סביר להניח שמכבי אכן תסיים ראשונה בבית העלוב הזה, אבל אני לא רואה את הקבוצה הזו עולה לרבע הגמר מבית קשה של 8 קבוצות.

אני מאמין שיעלו מכל בית. בכל מקרה, חיזוק לא יגיע.

28 אוקטובר 2012, 20:19

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
קודי כתב:
rc4991 כתב:

אז אולי בגלל זה החיוכים? יאללה תן קנס של 5,000 דולק לשחקן וקח הבית עוד 150K. למה לא?

דמי כיס לנכדים :laugh2
פרסם תגובה