28 אוקטובר 2012, 20:05
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD
כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.
ואיך זה משנה את העובדה שהוא רכז בינוני?
פשוט מאוד, כי העובדה היא שהוא לא רכז בינוני אלא רכז טוב ואפילו טוב מאוד.
28 אוקטובר 2012, 20:07
roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
28 אוקטובר 2012, 20:07
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:אני פשוט לא מצליח לתפוס מה קרה פה הערב.. הקבוצה שלי נכנעה ללא קרב לקבוצת ליגה נחמדה פלוס, בלי שאותה קבוצה תתן משחק גדול.. פשוט כניעה מאוד תמוהה ולא מוסברת. יש הפסדים זה נכון.. אבל הפסד עם כניעה מוחלטת בלי פתרונות?!
זה פשוט לא קרה בתקופה שאני זוכר את עצמי כאוהד מכבי..
אז או שהתחלת לאהוד את מכבי אתמול או שיש לך זיכרון ממש גרוע כי אני יכולה לתת לך לפחות שלוש דוגמאות כאלה מהשנים האחרונות וכולן מהליגה(המשחק נגד מגדל לפני שנה, המשחק נגד מגדל בעונה של אפי, המשחק של קטש נגד ר''ג וזה עוד בלי להתאמץ)
28 אוקטובר 2012, 20:08
roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
28 אוקטובר 2012, 20:08
קודי כתב:אז בגלל נצחון על שאלון העלובה לא צריך לעשות שינוי? הרי העובדה שחסר כאן סנטר היא לא משהו חדש מהערב, אלא משהו שברור שצריך היה לתקן כבר מזמן. מכבי הפסידה גם לקרית אתא ולאשקלון בנוקיה, אבל לא הובסה כך ללא תנאי כבר הרבה מאוד שנים. פשוט בושה וחרפה. ראשון לציון היתה ביום קליעה חלש מאוד מבחוץ והם טחנו את מכבי בעיקר מתחת לסל וניצלו את העובדה שאין למכבי התקפה עומדת ושהגארדים של מכבי הם לא יציבים בצורה מדהימה.
28 אוקטובר 2012, 20:09
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:אני פשוט לא מצליח לתפוס מה קרה פה הערב.. הקבוצה שלי נכנעה ללא קרב לקבוצת ליגה נחמדה פלוס, בלי שאותה קבוצה תתן משחק גדול.. פשוט כניעה מאוד תמוהה ולא מוסברת. יש הפסדים זה נכון.. אבל הפסד עם כניעה מוחלטת בלי פתרונות?!
אז או שהתחלת לאהוד את מכבי אתמול או שיש לך זיכרון ממש גרוע כי אני יכולה לתת לך לפחות שלוש דוגמאות כאלה מהשנים האחרונות וכולן מהליגה(המשחק נגד מגדל לפני שנה, המשחק נגד מגדל בעונה של אפי, המשחק של קטש נגד ר''ג וזה עוד בלי להתאמץ)
בסדר אני זוכר את ההפסדים האלה, אבל אני לא זוכר חוסר אונים כל כך ברור מקבוצה של מכבי.. אני לא זוכר כניעה מוחלטת בלי מלחמה..
עובדה שאני אומר את זה. זאת הרגשה אישית שלי שיש לה סיבה..
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:אני פשוט לא מצליח לתפוס מה קרה פה הערב.. הקבוצה שלי נכנעה ללא קרב לקבוצת ליגה נחמדה פלוס, בלי שאותה קבוצה תתן משחק גדול.. פשוט כניעה מאוד תמוהה ולא מוסברת. יש הפסדים זה נכון.. אבל הפסד עם כניעה מוחלטת בלי פתרונות?!
בסדר אני זוכר את ההפסדים האלה, אבל אני לא זוכר חוסר אונים כל כך ברור מקבוצה של מכבי.. אני לא זוכר כניעה מוחלטת בלי מלחמה..
עובדה שאני אומר את זה. זאת הרגשה אישית שלי שיש לה סיבה..
rc4991 כתב:roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
הוא עוד מעז לחייך?![]()
28 אוקטובר 2012, 20:10
28 אוקטובר 2012, 20:12
28 אוקטובר 2012, 20:13
קודי כתב:roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
וגם נשאר עודף תקציבי מרשים שרק גדל עם שחרור של פופס (שחקן של מיליון דולר) והחתמה במקומו של תומאס (שחקן של 400 אלף לכל היותר). המטרה בקיץ הזה היתה לחסוך כסף ולא ממש לבנות קבוצה תחרותית. יש למכבי קבוצה הרבה פחות טובה מבעונה שעברה ואף נצחון על שאלון או פרוקום לא ישנה את זה. בטופ 16 נתעורר למציאות.
28 אוקטובר 2012, 20:14
jol9 כתב:גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.
אני נזכר בצ'אק ברגעים כאלה. גם לו היה די קשה ולא כ"כ הלך בעונה הראשונה, ולפרקים גם בשניה, אבל הוא היה שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, עושה המון דברים
על המגרש, שומר חזק, מנהל משחק וכו'.
מדלי רק יודע לקחת כדור ולזרוק לסל (ולהחטיא בדר"כ). שום דבר חוץ מזה.
28 אוקטובר 2012, 20:14
קודי כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
הוא עוד מעז לחייך?![]()
אני מזכיר לכם שלפני כמה שנים שמעון קנס את השחקנים כי הם ניצחו את גבעת שמואל רק בעשר הפרש ולטענתו זילזלו ביריבה...
28 אוקטובר 2012, 20:15
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
וגם נשאר עודף תקציבי מרשים שרק גדל עם שחרור של פופס (שחקן של מיליון דולר) והחתמה במקומו של תומאס (שחקן של 400 אלף לכל היותר). המטרה בקיץ הזה היתה לחסוך כסף ולא ממש לבנות קבוצה תחרותית. יש למכבי קבוצה הרבה פחות טובה מבעונה שעברה ואף נצחון על שאלון או פרוקום לא ישנה את זה. בטופ 16 נתעורר למציאות.
אין דבר כזה "עודף תקציבי". מה זו חברה בע"מ למטרות רווח - זה לא מלכ"ר. יש רווח - אז הרווח מחולק חזרה לבעלי המניות. זה הסיבה שבעל המניות הראשי מחייך.
אני לא חושב שיש אפילו בנאדם אחד שלא יודה בזה (שכרגע נראה) שיש למכבי קבוצה פחות טובה משנה שעברה. אני ממש לא ציפיתי לפיינל פור. מכבי יגיעו לטופ 16, כנראה מהמקום הראשון בבית, מה שיעשה את הדרך להצלבה לדי קלה ומשם אולי יקרה נס.
28 אוקטובר 2012, 20:17
rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
הוא עוד מעז לחייך?![]()
אני מזכיר לכם שלפני כמה שנים שמעון קנס את השחקנים כי הם ניצחו את גבעת שמואל רק בעשר הפרש ולטענתו זילזלו ביריבה...
לא הייתי שולל לעשות את זה גם הפעם
רק חבל שהכסף הזה יכנס לכיס של פדרמן
28 אוקטובר 2012, 20:18
jol9 כתב:גם לי די נמאס ממדלי. אין לי בעיה שהוא לא מאופס בקליעה, אבל הוא פשוט לא עושה שום דבר מועיל על המגרש.
אני נזכר בצ'אק ברגעים כאלה. גם לו היה די קשה ולא כ"כ הלך בעונה הראשונה, ולפרקים גם בשניה, אבל הוא היה שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, עושה המון דברים
על המגרש, שומר חזק, מנהל משחק וכו'.
מדלי רק יודע לקחת כדור ולזרוק לסל (ולהחטיא בדר"כ). שום דבר חוץ מזה.
LIAV10 כתב:עידן כתב:rc4991 כתב:מה נסגר עם העונשין של שרמאדיני?
זה כבר הזוי...
כמו שהיה עם העונשין של לאנגפורד, אני מניח. אני מאמין שהאחוזים יתיישרו בהמשך.
לאנגפורד נפצע בקרסול, מה הסיבה של שרמדיני?
קודי כתב:סביר להניח שמכבי אכן תסיים ראשונה בבית העלוב הזה, אבל אני לא רואה את הקבוצה הזו עולה לרבע הגמר מבית קשה של 8 קבוצות.
28 אוקטובר 2012, 20:19
roy1000 כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:ראיתם את פדרמן מלא חיוכים? גם לא ההפסד לא מזיז. כל המנויים כבר נמכרו במחירי שיא והכל טוב.
הוא עוד מעז לחייך?![]()
לא הייתי שולל לעשות את זה גם הפעם
רק חבל שהכסף הזה יכנס לכיס של פדרמן
אז אולי בגלל זה החיוכים? יאללה תן קנס של 5,000 דולק לשחקן וקח הבית עוד 150K. למה לא?