המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:חנו'ש כתב:גיא גודס מנסה להיות הכי פוליטקלי קורקט, או שהוא סתם עיוור?
שרף ורסקה יוצאים עליו בשאלות אמיתיות וטובות, והוא נדבק לכל מיני קלישאות דביקות ונדושות ובעצם לא אומר כלום.
טוב שלא אמר שלדרבי חוקים משלו ושחיים משבת לשבת (או מחמישי לחמישי...)
אגב, מסקרן אותי מאוד מה הצוות המקצועי מדבר אחד עם השני על הסגל הזה מאחורי דלתות סגורות ובלי שאף אחד שומע??
גיא גודס דווקא מדבר באופן מאוד ישיר בד"כ.
felix_r כתב:לכל הספקנים:
שון ג'יימס מוביל את היורוליג כולו במדד פר דקת משחק!
חנו'ש כתב:אני חייבת מילה לגבי לוגאן.
לבנאדם יש איזה טראומה ממגע?? איך זה שהוא כמעט אף פעם לא חודר יותר עמוק מחצי מרחק?
הוא פשוט לא מסוגל להגיע עד הסל.
עד כה הוא לקח 36 זריקות לשלוש לעומת 28 זריקות ל-2 בלבד.
והכי גרוע, הוא הגיע לקו רק 14 פעמים מתחילת העונה!! ב-8 משחקים!! זה פחות מ-2 זריקות למשחק!! (וגם מה שזרק לא קלע באחוזים מרנינים....)
האמת שאני מעדיפה כבר את בלו בשביל שחקן שרק זורק שלשות....
jol9 כתב:צפריר,
שון ג'יימס הוא כבר מזמן לא סנטר שלישי. לפי היכולת שלו (שעוד תעמוד למבחן בטופ 16) הוא בהחלט גבוה יורוליג לגיטימי.
סנטר מחליף לכל הפחות, וגם זה רק כשמשחק לפניו סנטר מוביל ואיכותי באמת.
אור,
לליאור היה משחק לא טוב בקליעה היום, למרות שגם כאן חלק מהאשמה היא על הקו האחורי, שכמעט ולא סידר לו זריקות נוחות.
מנגד, הוא צבר 7 אסיסטים, והיה מנהל המשחק של מכבי בפועל. הוא גם היה לא רע בהגנה אתמול. אם מסתכלים על כל התמונה, אז אפשר להגיד שלליאור
היה משחק סביר.
לגבי אוחיון, אני מסכים ולא מסכים איתך. מסכים בכך שהוא לא יציב. יוגב צריך לעלות את הרמה שלו, וגם כשהוא לא קולע, להמשיך להיות המנוע של הקבוצה הזאת,
שמשחק ההתקפה שלה, מאוד תלוי ביכולת שלו.
אני לא מסכים שמדובר בשחקן בינוני. אני חושב שמדובר ברכז טוב, ואם היית מחפש מנהל משחק זר ברמה שלו, אז היית צריך לשלם הרבה יותר ממה שאתה משלם עליו.
כמו שחני אמרה, המשחק הרבה יותר שוטף וזורם
rc4991 כתב:.כולם אומרים אוחיון רכז טוב אבל הדבר היחיד שהוא נותן לנו זה ניהול משחק וגם את בזה הוא לא יציב
jol9 כתב:צפריר,
שון ג'יימס הוא כבר מזמן לא סנטר שלישי. לפי היכולת שלו (שעוד תעמוד למבחן בטופ 16) הוא בהחלט גבוה יורוליג לגיטימי.
אור,
לליאור היה משחק לא טוב בקליעה היום, למרות שגם כאן חלק מהאשמה היא על הקו האחורי, שכמעט ולא סידר לו זריקות נוחות.
מנגד, הוא צבר 7 אסיסטים, והיה מנהל המשחק של מכבי בפועל. הוא גם היה לא רע בהגנה אתמול. אם מסתכלים על כל התמונה, אז אפשר להגיד שלליאור
היה משחק סביר.
לגבי אוחיון, אני מסכים ולא מסכים איתך. מסכים בכך שהוא לא יציב. יוגב צריך לעלות את הרמה שלו, וגם כשהוא לא קולע, להמשיך להיות המנוע של הקבוצה הזאת,
אני לא מסכים שמדובר בשחקן בינוני. אני חושב שמדובר ברכז טוב, ואם היית מחפש מנהל משחק זר ברמה שלו, אז היית צריך לשלם הרבה יותר ממה שאתה משלם עליו.
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:.כולם אומרים אוחיון רכז טוב אבל הדבר היחיד שהוא נותן לנו זה ניהול משחק וגם את בזה הוא לא יציב
אז מה הפיתרון שלך? לתת לו פחות דקות??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:.כולם אומרים אוחיון רכז טוב אבל הדבר היחיד שהוא נותן לנו זה ניהול משחק וגם את בזה הוא לא יציב
להפך,אני חושב שהוא צריך לקבל הכי הרבה דקות כי בלעדיו אנחנו עוד יותר רעים
זה שאין עוד רכזים נורמלים בסגל לא אומר שצריך להלל ככה את אוחיון
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:.כולם אומרים אוחיון רכז טוב אבל הדבר היחיד שהוא נותן לנו זה ניהול משחק וגם את בזה הוא לא יציב
להפך,אני חושב שהוא צריך לקבל הכי הרבה דקות כי בלעדיו אנחנו עוד יותר רעים
זה שאין עוד רכזים נורמלים בסגל לא אומר שצריך להלל ככה את אוחיון
אני לא ראיתי מישהו שהילל את אוחיון.
פשוט אוחיון, בדיוק כמו ג'יימס שרחוק מלהיות סנטר אדיר, או אפילו סמית' שאני אוהבת שאינו בדיוק מהסמול פורוורדים הגדולים שהיו למועדון שלנו, פשוט בולטים על רקע הסגל הכ"כ חלש שיש לנו.
חנו'ש כתב:האמת שהייתי חודשיים בארה"ב...![]()
אבל אני לא חושבת שזה היללו, כמו שזה תהו איך אנחנו הולכים להיראות עם היקמן, לוגאן ורוט כקו אחורי.
כשאתה חושב על זה, אוחיון נראה לך כמו המשיח....
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:האמת שהייתי חודשיים בארה"ב...![]()
אבל אני לא חושבת שזה היללו, כמו שזה תהו איך אנחנו הולכים להיראות עם היקמן, לוגאן ורוט כקו אחורי.
גם אני רוצה![]()
ובענין אוחיון...היללו אותו גם בלי קשר לסגל
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:האמת שהייתי חודשיים בארה"ב...![]()
גם אני רוצה![]()
ובענין אוחיון...היללו אותו גם בלי קשר לסגל
טוב, מה אני אעשה להם? אני לא בינהם.
אבל אני כן חושבת שלצערינו, אוחיון הוא הדבר הכי דומה למנהל משחק שיש לנו בקבוצה ואין ברירה חוץ מלתת לו את המושכות ולקוות לטוב (או שלא...)
MTA2311 כתב:jol9 כתב:צפריר,
אור,
היה משחק סביר.
כתבתי פה מתישהו במהלך המשחק שהדבר הכי קרוב לרכז שיש לנו זה ליאור, אבל 8 נקודות ,4מ 10 מהשדה, 4 ריבאונדים,4 איבודים ומדד 7 זה משחק לא טוב. גם אם הוא מסר 7 אסיסטים( שזה נתון מצויין).
MTA2311 כתב:jol9 כתב:צפריר,
אור,
היה משחק סביר.
כתבתי פה מתישהו במהלך המשחק שהדבר הכי קרוב לרכז שיש לנו זה ליאור, אבל 8 נקודות ,4מ 10 מהשדה, 4 ריבאונדים,4 איבודים ומדד 7 זה משחק לא טוב. גם אם הוא מסר 7 אסיסטים( שזה נתון מצויין).
MTA2311 כתב:די נו. זה כבר ממש מגוחך. ליאור היה אחראי לנקודות של ג'יימס, כי הוא העסיק את הגבוהים של שאלון, וככה ג'יימס יכל לעשות נקודות מריבאונד התקפה. די, מספיק. לא יכול להיות שליאור תמיד טוב. כששחקנים שאני אוהב( לצערי אין כאלה במכבי העונה), שיחקו לא טוב, ידעתי להגיד את זה. אף פעם לא אמרתי שסופו הוא האחראי הישיר למשחק טוב של לנגפורד כי לפני המשחק הוא איים על הגארדים של היריבה שאם הם לא יתנו ללנגפורד לעשות נקודות, הוא ידקור אותם אחרי המשחק.
כבר 3 שנים אני שומע שליאור הוא "יוצר בחסד", אז פתאום הוא תלוי ברכזים? ליאור תמיד היה שחקן שיוצר לעצמו, ואתמול הוא החטיא זריקות קלות יחסית. כשהוא טוב הוא אחד הפורוורדים הטובים באירופה, כשהוא לא טוב, הוא משפיע ישירות על משחק של שחקנים אחרים שכן שיחקו טוב/ בלאט טיפש ולא נותן לו מספיק דקות/ הרכזים לא נתנו לו כדורים נוחים/ הטבעות קשות וכו'. כמה אפשר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־17 אורחים