rc4991 כתב:4.הספסל לא תורם
היית צריך דרבי בשביל לדעת את זה?
זה ככה כבר כל העונה...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:4.הספסל לא תורם
felix_r כתב:אני לא הבנתי למה במהלך המשחק אנשי הפועל התלוננו שזרקו עליהם שקלים, ואחרי המשחק אדלשטיין מתלונן שאין להם כסף לזר נוסף?
אוהדי מכבי בסך הכל ניסו לעזור ...
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:אני לא הבנתי למה במהלך המשחק אנשי הפועל התלוננו שזרקו עליהם שקלים, ואחרי המשחק אדלשטיין מתלונן שאין להם כסף לזר נוסף?
גם אמא שלי היהודייה הזאת
''במקום לאסוף את השקלים הם מביאים אותם למזכירות''
felix_r כתב:אני לא הבנתי למה במהלך המשחק אנשי הפועל התלוננו שזרקו עליהם שקלים, ואחרי המשחק אדלשטיין מתלונן שאין להם כסף לזר נוסף?
rc4991 כתב:אני לגמרי מבין את אדלשטיין,שולדנברד פשוט שחקן אדיר
חייבים להחתים אותו במכבי על חוזה לכל החיים,שחקן פשוט מושלם
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני לגמרי מבין את אדלשטיין,שולדנברד פשוט שחקן אדיר
לאמפה השבדי(איקאה מישהו?)
אין קשר בינו ובין משחק פנים
בורח החוצה בכל הזדמנות
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני לגמרי מבין את אדלשטיין,שולדנברד פשוט שחקן אדיר
לאמפה השבדי(איקאה מישהו?)
אין קשר בינו ובין משחק פנים
בורח החוצה בכל הזדמנות
לאמפה שחקן יורוליג סביר ואני מניח ששולדנברנד היה מת להיות כזה. האיש יותר מזכיר לי גירסת לייט של שרון ששון.
rc4991 כתב:אני לגמרי מבין את אדלשטיין,שולדנברד פשוט שחקן אדיר
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:אני לגמרי מבין את אדלשטיין,שולדנברד פשוט שחקן אדיר
טוב, זה היה די בולט על הפרקט שהוא הפורוורד הישראלי הכי טוב כיום לא??
Holiday_Armadillo כתב:עוד מישהו הרגיש כאילו מבחינת אוחיון היום זה היה המשחק להחזיר את הקהל לצד שלו?
היה נראה לי כאילו הוא שיחק בשביל שהקהל יידע שהוא 100% במכבי
Holiday_Armadillo כתב:עוד מישהו הרגיש כאילו מבחינת אוחיון היום זה היה המשחק להחזיר את הקהל לצד שלו?
היה נראה לי כאילו הוא שיחק בשביל שהקהל יידע שהוא 100% במכבי
Holiday_Armadillo כתב:נזכרתי בכתבה שהייתה לפני הדרבי בכדורגל שהמשפט הראשון היה שלפי סקר שנערך בקרב עיתונאי הספורט בישראל, רוב העיתונאים אוהדי הפועל(שוקינג נכון?)
היום לא היה פיפס אחד על זה שעפו מוטות מהיציע של הפועל אבל זה שנזרקו מטבעות ישר ידעו לדווח?
שמעון מבקש ברבע השני לא לקלל..אשכרה לוקח את המיקרופון של שי סידי ומבקש מהקהל של מכבי לא לקלל ובתמורה חוטף ''שמעון מזרחי תתאבד כבר'' מאוהדי הפועל שכמובן לא זוכה לשום התייחסות מהתקשורת או מצוות השידור שידעו לדווח על כל כוס משקה או נוזלי גוף שיצאו לעבר הספסל של הפועל
מרתיח
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־19 אורחים