11 מאי 2013, 17:00
שחף כתב:ואם כבר משלמים את הסכום הזה, לא עדיף שזה יהיה לסנטר אמיתי מאשר לשחקן בינוני כ''כ שלא נותן שום אלמנט שג'יימס לא נותן? ערב אחד טוב של קייל היינס והתאהבת בכל הסנטרים הגמדיים, יוני?
אתה מודע לזה ששחקן כזה הוא לא יתרון אפילו בליגה המצחיקה שלנו?
11 מאי 2013, 17:22
11 מאי 2013, 18:13
11 מאי 2013, 19:19
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, פקוביץ' סחב לרבע הגמר קבוצה מאוד בינונית של פרטיזן, שרוב השחקנים בה לא ממש הצליחו אחר כך במקומות אחרים על חשבון פאנאתנייקוס שזכתה שנה לפני כן בתואר. הוא היה game changer באירופה. עובדתית לפני שנתיים הצלחנו עם סנטר שהוא גם כן כזה ב-20 דקות שהוא משחק, גם אם הוא לא קולע. הנדריקס לא זול, וגם לא קייל היינס אחרי אתמול. בכל מקרה תצטרך להשקיע סכום כסף מסויים כדי להביא סנטר סביר, ועדיף שזה יהיה סנטר שמשלים את ג'יימס(שמתקשה לשחק 30 דקות כל ערב) מאשר עוד פלאניניץ'.
נכון. פקוביץ' גם שייך לחבורת העילית, מה שהופך אותה לחמישה.
סופו לא בליגה הזאת.
הנדריקס לא זול, אבל אחרי העונה האחרונה הוא גם לא יהיה יקר. ברור שצריך להשקיע כסף, אבל אפשר להסתפק בהשקעה סבירה של עד 800K, או לכל היותר מליון, ולא להתפרע.
הגישה של שחקן שצריך להשלים את ג'יימס היא נכונה בעיקרה, אבל אני אסתפק גם בשחקן שעושה את אותם הדברים, וככה נוכל לקבל 40 דקות של שחקן שמשחק היטב בהגנה, לוקח ריבאונדים,
אגרסיבי, ומסוגל גם לצבור פה ושם כמה נקודות.
איפה אנחנו חוסכים אם אנחנו משלמים על הנדריקס 800- מיליון?
11 מאי 2013, 19:24
שחף כתב:ואם כבר משלמים את הסכום הזה, לא עדיף שזה יהיה לסנטר אמיתי מאשר לשחקן בינוני כ''כ שלא נותן שום אלמנט שג'יימס לא נותן? ערב אחד טוב של קייל היינס והתאהבת בכל הסנטרים הגמדיים, יוני?
אתה מודע לזה ששחקן כזה הוא לא יתרון אפילו בליגה המצחיקה שלנו?
11 מאי 2013, 20:30
11 מאי 2013, 20:37
rc4991 כתב:אני פשוט בהלם שצסק"א עפה![]()
ממש מעצבן אותי שקבוצה כל כך אפורה ומשעממת כמו אולימפיאקוס מגיעה שנה שניה ברציפות לגמר
לפחות אירל ניצחה את בארסה...
11 מאי 2013, 20:39
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני פשוט בהלם שצסק"א עפה![]()
ממש מעצבן אותי שקבוצה כל כך אפורה ומשעממת כמו אולימפיאקוס מגיעה שנה שניה ברציפות לגמר
תראה את המשחק ולא תתעצבן כ״כ, היוונים עשו להם בית ספר לכדורסל.
11 מאי 2013, 21:06
11 מאי 2013, 21:10
11 מאי 2013, 21:21
yzafrir כתב:לא ברור לי למה מזלזלים בתקציב של אולימפיאקוס , הוא גבוהה בהרבה משל מכבי .
פפאניקולאו ופרינצזיס הם שחקנים ששווים הרבה יותר ממה שהם מקבלים וגם על הספסל יש לאולימפיאקוס שחקנים שהם לא זולים כלכך . זו לא קבוצה בשקל וחצי .
רק המחיר של ספאנוליס זה כמו כל הזרים של מכבי .
נכון שיש להם מאמן צעיר אבל הוא לקח סגל שב-90% זהה לסגל שלקח את היורוליג שנה שעברה ולכן הוא לא עשה הפתעה מרעישה . הסגל שלהם הוא פשוט אנדרייטד , זה הכל.
לגבי היינס , אני חושב שבשלב כזה אנחנו יכולים לבקש קצת יותר ממנו . למה שמכבי לא יחתימו שני גארדים תותחים וסנטר טוב? זה בהחלט לא בקשה גדולה.
אגב לא ברור לי למה כולם חושבים שקובאן שהיא עשירה יותר ממכבי יוותרו על הנדריקס....
11 מאי 2013, 23:03
rc4991 כתב:אני פשוט בהלם שצסק"א עפה![]()
12 מאי 2013, 03:34
12 מאי 2013, 08:22
12 מאי 2013, 10:02
התנין כתב:yzafrir כתב:לא ברור לי למה מזלזלים בתקציב של אולימפיאקוס , הוא גבוהה בהרבה משל מכבי .
פפאניקולאו ופרינצזיס הם שחקנים ששווים הרבה יותר ממה שהם מקבלים וגם על הספסל יש לאולימפיאקוס שחקנים שהם לא זולים כלכך . זו לא קבוצה בשקל וחצי .
רק המחיר של ספאנוליס זה כמו כל הזרים של מכבי .
נכון שיש להם מאמן צעיר אבל הוא לקח סגל שב-90% זהה לסגל שלקח את היורוליג שנה שעברה ולכן הוא לא עשה הפתעה מרעישה . הסגל שלהם הוא פשוט אנדרייטד , זה הכל.
לגבי היינס , אני חושב שבשלב כזה אנחנו יכולים לבקש קצת יותר ממנו . למה שמכבי לא יחתימו שני גארדים תותחים וסנטר טוב? זה בהחלט לא בקשה גדולה.
אגב לא ברור לי למה כולם חושבים שקובאן שהיא עשירה יותר ממכבי יוותרו על הנדריקס....
לא מסכים. הסגל שלה אומנם לא רע, אבל אף שחקן פרט לספאנוליס לא שייך לקצפת האירופית. בסה''כ מדובר בתלכיד נהדר, שמפיק הרבה יותר מסך חלקיו. פאפאניקולאו כנראה יהיה שחקן אירופי מעולה, אבל עדיין הוא לא שם. פרינטזיס שחקן נשמה ופורוורד מצויין, אבל באמת שלא מדובר בבחירה הראשונה או השנייה שלי לעמדת הפורוורד. ושלא לדבר על קייל היינס. שחקן מוגבל ונמוך, אבל פשוט מעורר הערצה. שחקן הגנה מצויין, חוסם, משחק פעולה בפיקנרול עם ספאנוליס. כל השאר פועלים שחורים ותו לא, שקשה לי לזכור את השמות שלהם.
וסה''כ, ראינו את אולימפיאקוס גם השנה וגם בעונה הקודמת, ולאורך הזמן הזה לא ראינו שום דבר שדומה לדומיננטיות מצידה. כמובן שלא בעונה הקודמת ולא בעונה הנוכחית סימנתי אותה כפייבוריטית להגיע לפיינל פור בשום שלב שקדם להצלבה. קשה להסביר את מה שהם עשו לצסק'''א, שהמשחק אתמול לחלוטין לא מייצג את הרמה שהפגינה לאורך העונה כולה.
12 מאי 2013, 14:30
12 מאי 2013, 17:37
12 מאי 2013, 18:19
לברון כתב:למישהו יש מושג איפה משדרים את צסקא - ברסה?
12 מאי 2013, 18:47
12 מאי 2013, 19:56
Allan Turing כתב:לדעתי יהיה משחק צמוד, שבסופו ריאל תנצח.
אם לפחות עפנו בסוויפ משפיל, לפחות שזה יהיה מהאלופה.