החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר- לא ילבש צהוב בעונה הבאה

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 יולי 2013, 12:13

misha כתב:בולשיט. מקורבי אליהו כנראה מקווים לאפקט בורשטיין, שאחרי הצעה ממגדל קיבל חוזה גדול במכבי.
ליאור רואה את עצמו כשחקן יורוליג בכיר, הוא לא ילך למגדל, בקושי קבוצת יורוקאפ, רק בגלל הנקמה (ואם כן, אז כנראה באמת שאף אחד לא שם עליו באירופה). זה היה הגיוני בעוד כמה שנים אם הפרויקט שם יהיה בעלייה, אבל לא עכשיו, כשהם רק מתחילים.

אגב, לאתר ערוץ הספורט נודע כי גם פנרבחצ'ה הטורקית, אותה מאמן ז'ליקו אובראדוביץ', מגלה עניין באליהו.

:)

מסכים.

מעניין מאוד לראות את הפער בין האמירות של אליהו ומקורביו לפני כמה חודשים ועכשיו לבין מה שקורה בפועל.
כמו שזה נראה, מכבי היא הקבוצה הגדולה ביותר שמציעה לו חוזה שהוא כנראה גם לא נמוך בהרבה (אם בכלל) מההצעה הגבוהה ביותר שיש לו.

עוד נקודה מעניינת היא שאנחנו כמעט ולא שומעים על מועמדים לעמדה מס' 4 עבור מכבי. דוקא יש שחקנים בשוק וכידוע, מכבי כבר החלה את מסע הרכש שלה (ולמעשה, היא כבר קרובה לסיימו) אך בכל זאת, אין שום מועמד קונקרטי לעמדה מס' 4. מה זה אומר לגבי אליהו?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 12 יולי 2013, 14:10

חביב אורנג'ד כתב:מסכים.

מעניין מאוד לראות את הפער בין האמירות של אליהו ומקורביו לפני כמה חודשים ועכשיו לבין מה שקורה בפועל.
כמו שזה נראה, מכבי היא הקבוצה הגדולה ביותר שמציעה לו חוזה שהוא כנראה גם לא נמוך בהרבה (אם בכלל) מההצעה הגבוהה ביותר שיש לו.

עוד נקודה מעניינת היא שאנחנו כמעט ולא שומעים על מועמדים לעמדה מס' 4 עבור מכבי. דוקא יש שחקנים בשוק וכידוע, מכבי כבר החלה את מסע הרכש שלה (ולמעשה, היא כבר קרובה לסיימו) אך בכל זאת, אין שום מועמד קונקרטי לעמדה מס' 4. מה זה אומר לגבי אליהו?

הסיבה שאין מועמדים לעמדה 4 זה כי יש את מדלי שאי אפשר להיפטר ממנו, לא בגלל אליהו.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 12 יולי 2013, 16:38

חביב אורנג'ד כתב:
misha כתב:בולשיט. מקורבי אליהו כנראה מקווים לאפקט בורשטיין, שאחרי הצעה ממגדל קיבל חוזה גדול במכבי.
ליאור רואה את עצמו כשחקן יורוליג בכיר, הוא לא ילך למגדל, בקושי קבוצת יורוקאפ, רק בגלל הנקמה (ואם כן, אז כנראה באמת שאף אחד לא שם עליו באירופה). זה היה הגיוני בעוד כמה שנים אם הפרויקט שם יהיה בעלייה, אבל לא עכשיו, כשהם רק מתחילים.

מסכים.

כן, נראה לי שהוא מתחיל להפנים שמצבו בשוק לא דומה למה שהיה לפני 3 שנים, כשחתם בויטוריה, ונראה שההצעות שיש לו הן בסדר גודל של 500K, שגם מכבי הציע לו. לכן גם הספין השקוף בספורט5.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: החוזה של ליאור אליהו הותר - לא ילבש צהוב בעונה הבאה?

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ספטמבר 2013, 20:03

http://sports.walla.co.il/?w=//2675720

כתבה מעניינת על הסיטואציה הקשה שליאור נקלע אליה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי CYellow7 » 03 ספטמבר 2013, 21:02

אליהו יכול להאשים רק את עצמו. הוא בחר להיעלב ולטפס על עץ גבוה מדי.
הוא היה צריך להבין שהרמה שלו והתפקיד שלו בקבוצה(לא שחקן מוביל) לא יכול להשתכר כל כך הרבה(יחסית). אין מה לעשות.
הוא היה צריך להבין ולסגור עם מכבי איפשהו באמצע. 500 אלף דולר זה שכר מכובד מאוד לישראלי.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 03 ספטמבר 2013, 21:47

CYellow7 כתב:אליהו יכול להאשים רק את עצמו. הוא בחר להיעלב ולטפס על עץ גבוה מדי.
הוא היה צריך להבין שהרמה שלו והתפקיד שלו בקבוצה(לא שחקן מוביל) לא יכול להשתכר כל כך הרבה(יחסית). אין מה לעשות.
הוא היה צריך להבין ולסגור עם מכבי איפשהו באמצע. 500 אלף דולר זה שכר מכובד מאוד לישראלי.

לא מסכים איתך לחלוטין.

בדרך כלל השחקנים יכולים לוותר על כסף בשביל דקות משחק, או לוותר על דקות משחק בשביל הכסף, אבל במקרה של אליהו, הוא נדרש גם לוותר על כסף וגם על דקות משחק (כי בלאט לא אוהב אותו). אז למה שיסכים אם הוא מפסיד גם בכסף וגם בדקות משחק? מה הוא מרוויח מזה?

נ.ב. אף אחד לא הציע לו 500K, היציעו לו 450K כולל ה 100K שהוא קיבל כפיצוי על הפרת חוזה. ז"א משכורת של 350K
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 03 ספטמבר 2013, 22:10

הכתבה אמנם עסקה בעיקר באליהו, אבל בין השורות עלו שתי נקודות מעניינות -

1) כמו שזה מסתמן, מכבי היא גם הקבוצה הגדולה ביותר שהתעניינה באליהו (ומן הבודדות שבין קבוצות היורוליג שגילו בו עניין) וגם זו שהציעה לו את החוזה הגובה ביותר (או לפחות אחד מן הגבוהים ביותר).
2) דוקא העונה נוצר במכבי מצב שמגדיל מאוד את סיכוייו של אליהו להצליח ולהתבלט.

נראה שאחרי כל התקיפות והביקורת מצדו של אליהו ומקורביו, דוקא ההצעה של מכבי היתה ההגונה ביותר והטובה ביותר עבורו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי CYellow7 » 03 ספטמבר 2013, 22:25

בלאט לא אוהב אותו, צביקה לא אוהב אותו, איבנוביץ' לא אוהב אותו..אף מאמן לא אוהב אותו?מאמן לא צריך לאהוב שחקנים שעולים על המגרש ומשחקים כמו בכדורסל נשים.
ברצינות, אני מאוד אוהב את ליאור ואני מאוד מאוכזב מהיכולות שלו בעונה האחרונה במיוחד. נראה ממש רע.
למדלי אין טיפת כישרון לעומת אליהו, אבל כשהוא עלה על המגרש הוא רצה, ניסה, נלחם, לא ויתר על שום כדור. אם אליהו היה נותן 100 אחוז אף אחד לא היה מעיז לצאת מהחוזה איתו.
אז כמו ששחקנים יודעים לדרוש שידרוג בשכר אחרי עונה טובה, שידעו גם להפחית בשכר אחרי עונה זוועתית.

מאוד מקווה שאליהו יתעורר וישאר במכבי. אם לא, זה בעיקר יעשה רע לליאור.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי felix_r » 03 ספטמבר 2013, 22:37

CYellow7 כתב:בלאט לא אוהב אותו, צביקה לא אוהב אותו, איבנוביץ' לא אוהב אותו..אף מאמן לא אוהב אותו?מאמן לא צריך לאהוב שחקנים שעולים על המגרש ומשחקים כמו בכדורסל נשים.
ברצינות, אני מאוד אוהב את ליאור ואני מאוד מאוכזב מהיכולות שלו בעונה האחרונה במיוחד. נראה ממש רע.
למדלי אין טיפת כישרון לעומת אליהו, אבל כשהוא עלה על המגרש הוא רצה, ניסה, נלחם, לא ויתר על שום כדור. אם אליהו היה נותן 100 אחוז אף אחד לא היה מעיז לצאת מהחוזה איתו.
אז כמו ששחקנים יודעים לדרוש שידרוג בשכר אחרי עונה טובה, שידעו גם להפחית בשכר אחרי עונה זוועתית.

מאוד מקווה שאליהו יתעורר וישאר במכבי. אם לא, זה בעיקר יעשה רע לליאור.

שוב, אני לא מסכים איתך לחלוטין.

נתחיל מזה, שרק בלאט לא אהב אותו. לצביקה היה קו קידמי מספיק לשלוש קבוצות ולא אחת, ככה שהוא פשוט בחר בשחקנים טובים יותר (עם כל הכבוד, קשה היה לצפות מצביקה שיבחר את אליהו לפני טרנס מוריס בעמדה 4, מה גם שלכספי היה סעיף בחוזה, שהבטיח לו 15 דקות למשחק)... לאיבנוביץ' לא הייתה שום בעיה עם אליהו. לא צריך להמציא דברים.

למרות שאני אוהב את אליהו, וחושב שיש לו הרבה לתרום למכבי, אני דווקא חושב שהוא יעשה טעות גדולה אם יחתום במכבי. אם יעשה זאת, ימשיך להיות הסמרטוט של מכבי. זה ידוע, שמכבי מתייחסת יפה רק למי שעושה לה שרירים. אני גם לא חושב שכדאי לו לחתום בקבוצה ישראלית אחרת, כי זה אומר וסוף קריירה. מה שמשאיר רק את האופציה של קבוצה באירופה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 03 ספטמבר 2013, 23:14

לטעמי הטעות של ליאור הייתה שהוא חיכה יותר מדי. אני חושב שהוא לא רצה לעזוב את הארץ ולכן הוא חיכה שמכבי או מגדל ישפרו את ההצעות שלהן כשתוך כדי הוא מסרב להצעות מאירופה. מכבי בינתיים, לא רק שלא שיפרה את ההצעה שלה אלא לא בטוח שהיא אפילו השאירה אותה על השולחן ומגדל רצתה חוזה ארוך טווח כשגם לה בסוף נמאס לחכות והיא סגרה את הסגל. בשלב הזה של הקיץ, אחרי סיפור מאלאגה ומדלי, האופציות לא נראות מלבבות במיוחד ויש סיכוי שעכשיו הוא יצטרך להתפשר גם על איכות הקבוצה וגם על השכר שלו.

לדעתי היה עדיף לו כבר להתפשר בשכר ולחתום במכבי אבל להתעקש על סעיף יציאה מתישהו בשנתיים הקרובות (ומכבי מאד אוהבת את סעיפי היציאה ההדדיים האלה). מכבי היא בכל זאת קבוצת יורוליג איכותית והיא משחקת כדרך קבע עם ישראלי בחמישיה (ביורוליג). לליאור כישראלי הבכיר וה-4 היחיד בסגל היה סיכוי לא רע להיות שחקן חמישיה (וגם אם לא אז כמחליף הישראלי הראשון שעולה כשאוחיון יורד לספסל) מה שהיה מבטיח לו דקות משחק בכל מקרה בקבוצת טופ-16. עונה טובה או לפחות יותר טובה מהעונה הקודמת הייתה נותנת לו יותר אופציות בקיץ וסעיפי היציאה היו מאפשרים לו לעשות למכבי את מה שהם עשו לו בקיץ הזה או לפחות להיות בעמדה יותר טובה למצוא קבוצה איכותית באירופה.
EulGam05

הודעהעל ידי עגל הזהב » 04 ספטמבר 2013, 00:32

מה שעצוב בכל הסיפור הזה
הוא שאם אליהו לא יחתום במכבי השנה , סיכוי סביר שכבר לא יחזור לכאן לעולם
מה שאומר שכנראה לא נזכה לראות איזשהו ישראלי(לא מתאזרח) בעמדה 4 במכבי ב-20 שנה הקרובות
שלא נדבר על ישראלי שפותח בחמישיה בעמדה הזאת..
עגל הזהב

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2013, 00:40

עגל הזהב כתב:מה שעצוב בכל הסיפור הזה
הוא שאם אליהו לא יחתום במכבי השנה , סיכוי סביר שכבר לא יחזור לכאן לעולם
מה שאומר שכנראה לא נזכה לראות איזשהו ישראלי(לא מתאזרח) בעמדה 4 במכבי ב-20 שנה הקרובות
שלא נדבר על ישראלי שפותח בחמישיה בעמדה הזאת..

למה זה כל כך עצוב? או יותר נכון, למה זה ראוי לציון, כשסנטר ישראלי בעמדה הזאת לא יהיה לעולם כנראה, וגם בשאר העמדות המצב לא מזהיר?
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 04 ספטמבר 2013, 00:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 ספטמבר 2013, 00:53

לא נורא, אז יהיו זרים, ג'יימס וסמית' הרבה יותר אהובים עלי מאחרים למרות שאין להם את התעודה הכחולה הזאת שמוסיפה ערך ואהבה לבעליה והופכת אותם לטובים יותר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Asf » 04 ספטמבר 2013, 11:16

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי er79 » 04 ספטמבר 2013, 12:20

חחחח. 1 באפריל הגיע ולא סיפרו לי? גלדסטון החליט לפתוח את השנה החדשה מוקדם, מתודלק בליקר דבש? אולי הם יחתימו אותו כנער מגבות
er79

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2013, 13:37

Asf כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.403.150990.html

:eek :eek שוב שמועות (?) nba?

אם מקל, ללא שום תוצאות ברמות הגבוהות של אירופה, הגיע ל NBA, אז גם ליאור יכול
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 04 ספטמבר 2013, 14:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2013, 13:40

שחקנים הרבה פחות טובים מליאור כבר הגיעו לשם. זה לא יהיה כל כך מפתיע.

הסיכוי שלו להצליח שם, הוא אפסי אבל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2013, 14:22

MTA2311 כתב:שחקנים הרבה פחות טובים מליאור כבר הגיעו לשם. זה לא יהיה כל כך מפתיע.

הסיכוי שלו להצליח שם, הוא אפסי אבל.

הכל תלוי בסיטואציה. אצל פיני ליאור נחשב לאחד ממספרי 4 הטובים באירופה, בקאחה לבוראל באראץ' היה אחד הסנטרים הטובים באירופה, וכו'...

אם ייפול על קבוצה ועל מאמן שיתאימו לו ושהוא יתאים להם, אז הוא יוכל להצליח גם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 04 ספטמבר 2013, 14:54

בכלל לא הזוי שיגיע ל-NBA
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 04 ספטמבר 2013, 15:34

לא הזוי?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים