13 יולי 2013, 14:05
13 יולי 2013, 14:07
13 יולי 2013, 14:12
13 יולי 2013, 14:17
13 יולי 2013, 14:21
13 יולי 2013, 14:26
החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
לוגאן היה אדיש, אליהו היה מגה-אדיש ופלאניניץ' היה מוגבל על גבול הנכה. החבר'ה שמחליפים אותם הם שחקנים מלהיבים עם רמת כשרון דומה.
קליעה- יש בזה משהו. רייס קלעי די טוב, יותם שצפוי להגיע קלעי מצויין.
אני בספק אם ליאור יחתום (מרגיש לי כאילו טיוס מחליף אותו כ-4 יותר מהכל). מאמין שיגיע עוד 4 שמסוגל לפתוח את המשחק.
אם כי כאן זה רק תחושות והערכות.
13 יולי 2013, 14:38
13 יולי 2013, 14:48
13 יולי 2013, 14:50
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
לוגאן היה אדיש, אליהו היה מגה-אדיש ופלאניניץ' היה מוגבל על גבול הנכה. החבר'ה שמחליפים אותם הם שחקנים מלהיבים עם רמת כשרון דומה.
אני בספק אם ליאור יחתום (מרגיש לי כאילו טיוס מחליף אותו כ-4 יותר מהכל). מאמין שיגיע עוד 4 שמסוגל לפתוח את המשחק.
אחד הדברים שרייס חלש בהם זה קליעה. הוא לא תחליף הולם ללוגאן מהבחינה הזאת.
הלפרין קלעי טוב, אבל הוא לא קילר. כולנו מכירים את הבעיתיות איתו.
13 יולי 2013, 15:01
EulGam05 כתב:jol9 כתב:EulGam05 כתב:Allan Turing כתב:עזבו רייס או לא רייס. בואו נסתכל על התמונה הגדולה;
בהנחה שהסגל גמור (אולי יוחתם עוד שחקן האותו סדר גודל של אלא הקיימים), האם זהו סגל שנמנה על שש הסגלים הטובים באירופה?
האם הוא סגל שמתאים למועדון בסדר הגודל של מכבי? האם סגל כזה מצדיק מנויים במחיר כמו זה שמכבי מוכרת?
אם שואלים אותי, התשובות הן לא, לא ולא.
אם יש מישהו שחושב אחרת, שיגיד.
תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "שש הסגלים הטובים באירופה". הסגל של שנה שעברה שלדעת חלק מהאנשים הוא הסגל הכי חלש בתולדות הכדורסל המודרני והורכב משחקנים טפשים עם איי-קיו של נעל, נגרים, עבמ"ים, רכיכות שנעלמות מול שחקנים פיזיים, שחקנים אפורים ומשעממים ויש שיאמרו אפילו מאמן בינוני - הסגל הזה היה מספיק טוב בשביל לסיים בין 8 הקבוצות הבכירות ביורוליג. כמה כבר הסגל הנוכחי יותר גרוע מזה של שנה שעברה?
אם הכוונה היא לאיך שהסגל נראה על הנייר אז כן, הוא לא נראה כמו אחד מששת הגלים הטובים באירופה.
הסגל של שנה שעברה אמנם נכנס לטופ 8, אבל לא היה שווה טופ 8, ולראייה הסדרה מול ריאל. גם בליגה המקומית הסגל הזה לא סחב עד הסוף, עם הפסדים לא מעטים
כולל במשחק הכי חשוב.
אם אנחנו מדברים על יחסים, אז אולי הסגל הזה יהיה מעט טוב יותר (לא בטוח) מזה הקודם, אבל השאלה היא לאן זה מקדם אותנו. בנוסף נשאלת השאלה מה יקרה
כשלמכבי ייגמר המזל... (ובעונה האחרונה היה המון מזל עם בית מוקדם בזיוני, והיחנקות של כמה קבוצות ביישורת האחרונה של הטופ 16).
לא כל כך מבין מה זה שווה או לא שווה. מיאמי של שנה שעברה למשל, הייתה שווה אליפות או לא? הרי גם הם היו רחוקים היחנקות היסטורית של סאן-אנטוניו במשחק 6 מהפסד בגמר אז אולי גם עליהם אפשר לומר שהם אמנם זכו באליפות ה-NBA אבל לא היו שווים אליפות NBA?
קבוצה שווה לאן שהיא מגיעה בסופו של דבר, אף אחד לא העניק למכבי וויילד קארד לסדרת ההצלבה. השורה התחתונה היא שהם סיימו בין 8 הקבוצות הטובות במפעל, אפשר לנסות להצדיק את זה עד מחר עם טיעוני ה-"מזל" וה-"היחנקות של קבוצות אחרות" אבל זה לא הולך לשנות את העובדה הפשוטה שבשורה התחתונה הם עדיין סיימו בין 8 הקבוצות הטובות במפעל. זה עוד מבלי לציין ש-"מזל" ו-"היחנקות של קבוצות אחרות" זה חלק ממשחק הכדורסל ולא משהו חדש, כפי שאוהדי ז'לגיריס בוודאי יודעים או אפילו אוהדי צסק"א מהגמר לפני שנתיים.
13 יולי 2013, 15:06
החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
13 יולי 2013, 15:07
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
למרות האופנה לרדת על ליאור, טיוס הוא שחקן בכמה רמות כשרון פחות מליאור. טיוס בוודאי ייחפר על זה באופן כזה או אחר, בריבאונד ובאגרסיביות, אבל
שלא נצפה לקבל כאן איזה שוס גדול. מה גם שטיוס הוא בכלל לא 4, וגם לא משחק כ-4.
13 יולי 2013, 15:08
13 יולי 2013, 15:10
MTA2311 כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
למרות האופנה לרדת על ליאור, טיוס הוא שחקן בכמה רמות כשרון פחות מליאור. טיוס בוודאי ייחפר על זה באופן כזה או אחר, בריבאונד ובאגרסיביות, אבל
שלא נצפה לקבל כאן איזה שוס גדול. מה גם שטיוס הוא בכלל לא 4, וגם לא משחק כ-4.
השנה הוא ישחק רק 4 לדעתי.
13 יולי 2013, 15:12
החציל האצטקי כתב:יוני, את הפונקציה של אליהו העונה טיוס ימלא בהצלחה יתרה. הוא פינישר פנטסטי (הרבה יותר אגרסיבי מליאור) ואין מה לדבר על הזריזות והכוח שהוא יביא בהגנה ועל הלוחות.
הוא ככל הנראה יוסט ל4 וימלא את אותה פונקציה שמילא אליהו (רוץ, סיים מהלכים ותשתדל לעשות מינימום נזק בדרך).
13 יולי 2013, 16:01
CYellow7 כתב:במדי ריטאס אגב הוא קלע ב38% לשלוש(27-71) בליגה, 24% ביורוקאפ(10-41), ובVTB הוא קלע ב44% (26-59).
במדי דראגונס קלע ב36% לשלוש(64-176).
וליגה היוונית קלע ב30% (29-98).
אם ניקח את רוב נתוני הקליעה שלו באירופה, יוצא 217-620 לשלוש, 35%.
13 יולי 2013, 16:02
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
אני לוקח את רייס לפני לוגאן בלי למצמץ אפילו.
13 יולי 2013, 16:10
שמואל1 כתב:CYellow7 כתב:במדי ריטאס אגב הוא קלע ב38% לשלוש(27-71) בליגה, 24% ביורוקאפ(10-41), ובVTB הוא קלע ב44% (26-59).
זה לא אחוזים של קלעי שלשות יציב.
13 יולי 2013, 16:11
jol9 כתב:שמואל1 כתב:CYellow7 כתב:במדי ריטאס אגב הוא קלע ב38% לשלוש(27-71) בליגה, 24% ביורוקאפ(10-41), ובVTB הוא קלע ב44% (26-59).
זה לא אחוזים של קלעי שלשות יציב.
אני מניח שמדובר בקלעי ברמה של היקמן בערך
13 יולי 2013, 16:11
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:לחלוטין כן. קבוצה רעבה לא מפסידה אליפות לחיפה. אפשר לדבר עד מחר על הריצה של הטופ 16.
אני לוקח את רייס לפני לוגאן בלי למצמץ אפילו.
על סמך מה אתה לוקח שחקן שלא דרך ביורוליג על פני שחקן מוכח שמשחק כבר 5 שנים ברמות הגבוהות ביותר?