המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:איי, חבל. פארקר יכל להשלים משחק חלומי אבל הלך לסל מוקדם מדי ונחסם. הארכה.
שחף כתב:לא סובל את הספרדים בראשות רודי הפלופר הדוחה. ביי ביי ספרד
refael כתב:האמת לא יצא לי לראות את ספרד משחקת ביורובאסקט השנה האם החסרון של נבארו ופאו כל כך השפיע אליהם?
רודי ומארק גאסול לא היו תחליף טוב מספיק לשני אלו?
felix_r כתב:refael כתב:האמת לא יצא לי לראות את ספרד משחקת ביורובאסקט השנה האם החסרון של נבארו ופאו כל כך השפיע אליהם?
רודי ומארק גאסול לא היו תחליף טוב מספיק לשני אלו?
היו כמה סיבות להפסד של ספרד במשחק הזה ספציפית וגם בהפסדים הקודמים שלהם באליפות הזאת (זה היה ההפסד השלישי).
א) כמו תמיד בנבחרת ספרד, רמת המאמן לא תואמת את רמת השחקנים. מי בכלל שמע על המאמן חואן אורנגה? אני קצת זוכר אותו כשחקן מגעיל באסטודיאנטס בשנות ה 80 או 90. אבל אם לא האליפות הזאת, בכלל לא הייתי יודע שהוא הפך למאמן.
ב) סרחיו רודריגז שכח שכל העונה בריאל במאני-טיים הוא בעיקר החטיא, ולא נתן לאף אחד את הכדור בדקות האחרונות.
ג) הצרפתים נלחמו כאריות על הכבוד שלהם. אם אתה זוכר באליפות הקודמת המפגש בין שתי הקבוצות כמעט והסתיים במכות (בגלל ההתחזויות והפלופים של הספרדים). הפעם הצרפתים הימרו על היתרון היחסי שלהם בכוח ובאתלטיות ובמחצית השנייה שיחקו בצורה מאוד קשוחה ואגרסיבית. הם כנראה אמרו לעצמם, שהספרדים בכל מקרה יתחזו ויפלו, אז לפחות שהם יפלו ממכות אמיתיות ולא סתם ללא סיבה![]()
הקיצר, הסגנון הפיזי והקשוח הזה ביחד עם הגנה איזורית טובה הוציאו את הספרדים מהמשחק הנוח שלהם ונתנו לצרפתים אפשרות לחזור למשחק מפיגור גדול.
ד) מארק גאסול לא כזה שחקן גדול כמו שחלק מהאנשים עושים ממנו. הוא טוב בהגנה, אבל בהתקפה הוא סנטר בנוני
שמואל1 כתב:מתי המשחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־8 אורחים