המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קודי כתב:מי טוב משרף (חוץ מפיני ובלאט?) אז ככה: שמיר, אדלשטיין, גרינברג, קטש, גודס. צריך עוד?
אף אחד ברשימה הזאת לא טוב משרף.
קודי כתב:והנה יש עכשיו טוויסט נוסף בעלילה - שרף לא יהיה מאמן הנבחרת בגלל שהוא רצה גם לאמן וגם להישאר באיגוד. עכשיו מדברים על אריק שיבק כעל המועמד המוביל... כן, אותו שיבק שריסק את הנבחרת בקיץ האחרון. רק אל תספרו לי שמדובר במינוי מקצועי נטול פוליטיקה ואל תאמינו לסיפורים שלא מדובר במשהו שהוא אנטי אדלשטיין (עם יד מכוונת של שמעון מזרחי). תבינו - אני מאוד מעריך את שמעון על פועלו במכבי והייתי מאושר אם היה ממשיך לנהל את הקבוצה במקום הילדים אבל אני מאוד לא אוהב את הפעילות שלו באיגוד הכדורסל, שהיא מלאת פוליטיקה, קומבינות והתחכמויות.
קודי כתב:והנה יש עכשיו טוויסט נוסף בעלילה - שרף לא יהיה מאמן הנבחרת בגלל שהוא רצה גם לאמן וגם להישאר באיגוד. עכשיו מדברים על אריק שיבק כעל המועמד המוביל... כן, אותו שיבק שריסק את הנבחרת בקיץ האחרון. רק אל תספרו לי שמדובר במינוי מקצועי נטול פוליטיקה ואל תאמינו לסיפורים שלא מדובר במשהו שהוא אנטי אדלשטיין (עם יד מכוונת של שמעון מזרחי). תבינו - אני מאוד מעריך את שמעון על פועלו במכבי והייתי מאושר אם היה ממשיך לנהל את הקבוצה במקום הילדים אבל אני מאוד לא אוהב את הפעילות שלו באיגוד הכדורסל, שהיא מלאת פוליטיקה, קומבינות והתחכמויות.
מקובי כתב:קודי כתב:והנה יש עכשיו טוויסט נוסף בעלילה - שרף לא יהיה מאמן הנבחרת בגלל שהוא רצה גם לאמן וגם להישאר באיגוד. עכשיו מדברים על אריק שיבק כעל המועמד המוביל... כן, אותו שיבק שריסק את הנבחרת בקיץ האחרון. רק אל תספרו לי שמדובר במינוי מקצועי נטול פוליטיקה ואל תאמינו לסיפורים שלא מדובר במשהו שהוא אנטי אדלשטיין (עם יד מכוונת של שמעון מזרחי). תבינו - אני מאוד מעריך את שמעון על פועלו במכבי והייתי מאושר אם היה ממשיך לנהל את הקבוצה במקום הילדים אבל אני מאוד לא אוהב את הפעילות שלו באיגוד הכדורסל, שהיא מלאת פוליטיקה, קומבינות והתחכמויות.
או ש... לא...
לפי כל האתרים אדלשטיין ימונה למאמן הנבחרת.
יהיה מאוד מעניין מה הוא יעשה עם גיא.
קודי כתב:מקובי כתב:קודי כתב:והנה יש עכשיו טוויסט נוסף בעלילה - שרף לא יהיה מאמן הנבחרת בגלל שהוא רצה גם לאמן וגם להישאר באיגוד. עכשיו מדברים על אריק שיבק כעל המועמד המוביל... כן, אותו שיבק שריסק את הנבחרת בקיץ האחרון. רק אל תספרו לי שמדובר במינוי מקצועי נטול פוליטיקה ואל תאמינו לסיפורים שלא מדובר במשהו שהוא אנטי אדלשטיין (עם יד מכוונת של שמעון מזרחי). תבינו - אני מאוד מעריך את שמעון על פועלו במכבי והייתי מאושר אם היה ממשיך לנהל את הקבוצה במקום הילדים אבל אני מאוד לא אוהב את הפעילות שלו באיגוד הכדורסל, שהיא מלאת פוליטיקה, קומבינות והתחכמויות.
או ש... לא...
לפי כל האתרים אדלשטיין ימונה למאמן הנבחרת.
יהיה מאוד מעניין מה הוא יעשה עם גיא.
אין לי ספק שהוא יזמן אותו.
Roni1 כתב:לא ראיתי את המשחק. מישהו מוכן להסביר לי איך הנבלות הצליחו לנצח את מכבי חיפה?
Roni1 כתב:לא ראיתי את המשחק. מישהו מוכן להסביר לי איך הנבלות הצליחו לנצח את מכבי חיפה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים