פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי2010-11: משחקים, חדשות וכו'

16 מאי 2011, 18:12

:bigsmile1

הבאדר מיינהוף שוב הפסידו ויאלצו להסריח עוד עונה את הליגה הלאומית.
הם יכולים לפחות להתנחם בעובדה שבליגה שבה הם משחקים אין פיינל פור...

16 מאי 2011, 18:13

אבי כתב::bigsmile1

הבאדר מיינהוף שוב הפסידו ויאלצו להסריח עוד עונה את הליגה הלאומית.
הם יכולים לפחות להתנחם בעובדה שבליגה שבה הם משחקים אין פיינל פור...

אל תבנה על זה..

16 מאי 2011, 18:15

Holiday_Armadillo כתב:אם זכור לי נכון הציעו להם לעלות לליגת העל אוטומטית והם אמרו לא כי הם רוצים לעלות בצורה ספורטיבית..אבל פתאום לא תהיה בעיה?

גם במהלך העונה הזאת אמרו בהפועל שיעלו רק דרך המגרש ועכשיו השחקנים שלהם אומרים שצריכים לעלות בכל זאת. שלא לדבר שהתקשורת תדחוף אותם ותיתן לגיטימציה.

ד"א, מתי שימי ריגר יגאל אותנו מנוכחתו על המסך?

16 מאי 2011, 18:26

SURPRISE SURPRISE שימי ריגר בעד הפיינל פור..

עריכה:וואי בושה איך שהדר יוסף נראה..עשו טבח בכסאות שם..

17 מאי 2011, 09:56

מאמן מכבי ת"א נשאל גם על ההפסד של הפועל ת"א 3:0 למ.כ. הבקעה בגמר הפלייאוף של הליגה הלאומית: "מי אומר שזה מה שקובע ושהפועל לא תעלה ליגה? כנראה שאתם לא יודעים הכל".

בלאט כבר הספיק להכיר את קופל...

ד"א, המשחק שלנו מול ראשון בפיינל פור יהיה המוקדם ויתחיל ב18:15.

17 מאי 2011, 11:24

YNET: "קופל: רוצים גם את הפועל ת"א בליגת לוטו,מגיע לקהל שלהם קבוצה בליגת העל"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069920,00.html

כנראה שנראה את הפועל ת"א בליגה מוקדם מהמצופה.
לדעתי הדבר היחיד שמגיע לקהל הזה הוא כרטיס טיסה בכיוון אחד מהארץ הזאת.

17 מאי 2011, 11:44

חזרנו לימי מפ"אי של הוועדה המסדרת.
אכן מגיע לקהל קבוצה בליגת לוטו, אני אפילו מרחיב את הרעיון ומציע לקרא לליגה - ליגת מגיע
נקבע מראש לפי מפתח למי מגיע מה : מי האלופה, מי מחזיקת הגביע, מי מחזיקת גביע ווינר, מי הקבוצה המפתיעה של השנה, מי הקבוצה ההוגנת של השנה , מי תגלית העונה וכדומה. נחלק תארים לכולם לפי מפתח מפלגתי , סליחה לפי מפתח קבוצתי ולא נשחק בכלל.
זה אמיתי או שקופל צוחק?

17 מאי 2011, 11:47

לדעתי יכול להיות יופי של קלף בדיונים מול יורוליג .... מה החשיבות של השתתפות בליגה מקומית שבכל מקרה החלטות מתקבלות בה על בסיס קומבינה ? בליגה אדריאטית לדוגמה עוד בתחילת השנה שעברה ידעו שלהנהלה שם 2 "ווילד כארד" והם ינתנו בהתאם לשיקולים שלהם .
כאם החליטו להגדיל את הליגה אחרי שגועל הפסידה בסוויפ והבדיחה הכי גדולה שנהריה עם שעול בראשה גם ישחקו בליגת על למרות שירדו כבר לארצית ..... :throwup2

17 מאי 2011, 11:58

Mta_atic כתב:YNET: "קופל: רוצים גם את הפועל ת"א בליגת לוטו,מגיע לקהל שלהם קבוצה בליגת העל"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4069920,00.html

כנראה שנראה את הפועל ת"א בליגה מוקדם מהמצופה.
לדעתי הדבר היחיד שמגיע לקהל הזה הוא כרטיס טיסה בכיוון אחד מהארץ הזאת.

מעניין אם הוא היה אומר את אותו הדבר על הבקעה..

אני פשוט לא יכולה לתאר במילים כמה מגוחך כל האירגון הזה..

17 מאי 2011, 13:19

מישהו יודע במידה והפועל כן תעלה לליגת העל איפה היא תשחק כי הדר יוסף לא מתאים ... נוקיה [נקווה שלא!!!] ??

17 מאי 2011, 13:44

6 לב צהוב כתב:מישהו יודע במידה והפועל כן תעלה לליגת העל איפה היא תשחק כי הדר יוסף לא מתאים ... נוקיה [נקווה שלא!!!] ??

הם לא מוכנים לשחק בנוקיה ואני גם מאוד מקווה שלא ייתנו להם לשחק בהדר יוסף..זה מלכודת מוות הדבר הזה

17 מאי 2011, 14:12

http://www.one.co.il/Article/179903.html

תקנו אותי אם אני טועה אבל..כל האלה שמתלהמים על הקשר של מכבי לדברים האלה לא קצת אידיוטים? הרי זה לא הבית של מכבי,זה אולם עירוני ושמעון מזרחי\פדרמן\רקנאטי לא הוזכרו שם אפילו פעם אחת..רק פרצלינה..

אז מה כל האלה ששונאים את מכבי פתאום קופצים? הרי אין למכבי שום קשר לפרשה חוץ מזה שהיא משחקת שם

17 מאי 2011, 14:48

יש שם תזכורת על כך שמכבי קיבלה אישור לבנות תאי צפיה העניין הוא כזה = מכבי שלמה בעצמה תמורת תאי צפיה אלו והם שייכים לה , זאת אומרת שכאשר יש ארועה כל שהוא מכבי משכירה תאי צפיה או מחלקת איך שבה לה , זה כאילו נעשה ללא מחרז ומתוך 10 תאים 8 זה מכבי ו2 זה עיריה . מה עוד שלפי החוזה מכבי היתה אמורה לקבל שטח עבור מוזאון ולדעתי היא לא קיבלה .
מכבי מחיוובת לתת מס' הזמנות ואין לה כל כך הרבה ברירה , מה עוד שתאנוג של נוקיה עולה למכבי 800 אלף דולר כל שנה בנגוד לקבותות אחרות שמקבלות אולם מעיריה בחינם וגם תקציב של כמה מיליונים .

17 מאי 2011, 14:57

Holiday_Armadillo כתב:
6 לב צהוב כתב:מישהו יודע במידה והפועל כן תעלה לליגת העל איפה היא תשחק כי הדר יוסף לא מתאים ... נוקיה [נקווה שלא!!!] ??

הם לא מוכנים לשחק בנוקיה ואני גם מאוד מקווה שלא ייתנו להם לשחק בהדר יוסף..זה מלכודת מוות הדבר הזה

הייתי מארגן להם מגרש בחיריה, לשם הם ראויים.

17 מאי 2011, 15:11

טיקי חוזר כתב:מה עוד שתאנוג של נוקיה עולה למכבי 800 אלף דולר כל שנה בנגוד לקבותות אחרות שמקבלות אולם מעיריה בחינם וגם תקציב של כמה מיליונים .

לפי מה שאתה אומר אם מכבי הייתה מקבלת את מה שקבוצות אחרות מקבלות מהעירייה היינו יכולים להתחרות בקבוצות הגדולות ביבשת..
בזמן שאם קבוצות אחרות היו צריכות לשלם את מה שמכבי משלמת,או לחיות ממה שמכבי לא מקבלת אז הייתה ליגה של מכבי ומכבי נוער

17 מאי 2011, 15:28

זה לא מה שאני אומר . מכבי ת"א ומכבי חיפה לא מקבלות שום תקציב מעיריה . מכבי חיפה בכדורגל מקבלת שימוש קריית עליאזר בחינם . מכבי ת"א בגלל שהיא קבוצה בבעלות פרטית מקבלת מעריית ת"א חשבונית שנתית לתשלום עבור שימוש בנוקיה בסביבות 800 אלף דולר ועוד 100-200 אלף ש"ח עבור שימוש בהדר יוסף מדי פעם . גועל מקבלת מעריה את הדר יוסף בחינם ןגם איזה זכום של 500 אלף ש"ח . בנוסף בגלל שלפעמים נוקיה תפוסה ואין גם אולם לקבוצת הנוער מכבי משלמת לרענההות"א עוד כח 300-450 אלף ש"ח בשנה נוספים .
באשדוד איפט שאני גר - אולם לקבוצה בחינם + תמיכה של העריה בסביבות 2.8-3.5 מיליון ש"ח .
בי=ם - מלחה בחינם (זה לא בבעלות הקבוצה )+ לפחות 2 מיליון ש"ח מעיריה (בין העניות בארץ )
בראשון - בית מכבי בחינם +4 מיליון ש"ח , מבטחים לרוזן עולם של 5000 איש נוסף + 4.5-5 מיליון ש"ח תמיכה בעונה .
חולון מתלוננת מקבל בין 500ל800 אלף ש"ח בעונה + עולם בחינם .
מספיק שעריה היתה נותנת למכבי שימוש בנוקיה בחינם כבר היה לך כסף להשאיר את איידסון ופראגו בלי בעיות .
עריית ברסה שלמה ליורוליג 3 מיליון יורו עבור ארוח פיינל פור , עיריית ת"א בזמנו רק הרוויחה מזה .
הרי עניין הזה לא סוד , שמעון דיבר על זה גם אצל הקוף ...

17 מאי 2011, 16:58

הליגה הזאת זאת פשוט בדיחה עצובה.
אני כבר לא יודע מה להגיד על זה, כי אין מה. אם הכוונה היתה לאפשר להפועל לעלות בכל מקרה, למה הם השתתפו בסדרה מול הבקעה, בשביל הפאן?
פשוט לא מבין את זה. מה שהכי מגוחך, זה שאם הפועל תעלה ליגה אחרי הסוויפ הזה, היא תהיה הנפגעת העיקרית מזה.
זה פשוט יוריד אותם מהעץ הקבוע של מכבי מקמבנים.

ועוד שאלה לסיום, במידה ויעלו אותם ליגה, והם ירדו שוב בשנה הבאה (סביר בהחלט), מה יקרה אז?
נגדיל את הליגה בעוד קבוצה? נוריד קבוצה אחרת במקומם? אם נבחר באופציה א) עד 2020 הליגה תהיה עם 30 קבוצות :-).

אולי ההצעה הכי טובה היא שקופל יוריד אותנו ליגה, ככה לא נצטרך לסבול אותו גם בשנה הבאה.
זה לא שהבדלי הרמות יהיו מאד מורגשים. (במקום 20 הפרש ממוצע, 30-לא ביג דיל)

17 מאי 2011, 17:11

Allan Turing כתב:אולי ההצעה הכי טובה היא שקופל יוריד אותנו ליגה, ככה לא נצטרך לסבול אותו גם בשנה הבאה.
זה לא שהבדלי הרמות יהיו מאד מורגשים. (במקום 20 הפרש ממוצע, 30-לא ביג דיל)

מתאים לי, לפחות בליגה הלאומית יש סדרות... :grin

17 מאי 2011, 17:40

אולי נעזוב לאדריאטית וזהו !!!!
ואני חשבתי שהשחיטות של לוזון בכדורגל מוגזמת , חחחחח קופל לא רואה אותו ממטר....

17 מאי 2011, 18:07

yzafrir כתב:אולי נעזוב לאדריאטית וזהו !!!!
ואני חשבתי שהשחיטות של לוזון בכדורגל מוגזמת , חחחחח קופל לא רואה אותו ממטר....

אם באמת יעלו את הפועל ליגה רק כי ''מגיע להם'' לפי קופל,ומכבי יוודאו עם היורוליג שהאדריאטית נחשבת כמו ליגה מקומית..אני בכיף עושה את זה..
ולא,לא יהיה חסר לי דרבי עם הפועל ולא יהיה אכפת לי שיגידו לנו שאנחנו פחדנים(כן כי ממש יש להם סיכוי)..נמאס לי מהקומבינות הישראליות על ימין ועל שמאל..המוח הישראלי זה מוח מטונף לפעמים..
אני גם בטוחה שטוב לא ייצא ממפגש עם האוהדים של הפועל(הם חולי נפש,בוודאות)
נושא נעול