דראגן בנדר (16, 2.12) חתם במכבי ל- 7 שנים. משחק במדי רמת גן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דראגן בנדר (16, 2.12) חתם במכבי ל- 7 שנים. מפציץ באליפות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 יולי 2014, 21:21

שמואל1 כתב:
yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:תודה פליקס, דראגן בנדר אכן נראה שחקן מרשים ביותר.
הילד רק בן 16 ומפוצץ בכישרון. וראסטילי, גבוה מאוד (2.12 לעמדה 3-4) , יודע לעשות הרבה דברים.
לצערי עושה רושם שלא נהנה ממנו יותר מידי כי הוא בחירת לוטרי וודאית ב- NBA עוד 3-4 שנים.

אם אין לו סעיף שיחרור לnba ואני מאמין שאין לו אז הוא יצטרך לשחק פה עד סוף החוזה או שישלמו עליו בייאווט רציני...
פדרמן בכל מקרה מרויח עליו...

סביר להניח שיש לו סעיף שחרור.
קשה לי להאמין שפוטנציאל בסדר גודל שלו הסכים לחתום על חוזה ל 7 שנים בלי שום סעיף יציאה.

אני דווקא די בטוח שאין לו סעיף יציאה ל-nba . ברור שהוא יוכל לצאת לדראפט אבל בשביל להשתחרר יצטרכו לשלם בייאווט , תן קצת קרדיט לדני שבקטע הזה הוא לא מטומטם. זה המטרה של כל הפרוייקט הזה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יולי 2014, 21:28

yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:
yzafrir כתב:
הילד רק בן 16 ומפוצץ בכישרון. וראסטילי, גבוה מאוד (2.12 לעמדה 3-4) , יודע לעשות הרבה דברים.
לצערי עושה רושם שלא נהנה ממנו יותר מידי כי הוא בחירת לוטרי וודאית ב- NBA עוד 3-4 שנים.

אם אין לו סעיף שיחרור לnba ואני מאמין שאין לו אז הוא יצטרך לשחק פה עד סוף החוזה או שישלמו עליו בייאווט רציני...

קשה לי להאמין שפוטנציאל בסדר גודל שלו הסכים לחתום על חוזה ל 7 שנים בלי שום סעיף יציאה.

אני דווקא די בטוח שאין לו סעיף יציאה ל-nba . ברור שהוא יוכל לצאת לדראפט אבל בשביל להשתחרר יצטרכו לשלם בייאווט , תן קצת קרדיט לדני שבקטע הזה הוא לא מטומטם. זה המטרה של כל הפרוייקט הזה

דני מטומטם, גם בקטע הזה.
ממתי מכבי מחתימה שחקנים בלי סעיפי יציאה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 יולי 2014, 09:41

yzafrir כתב:אני דווקא די בטוח שאין לו סעיף יציאה ל-nba . ברור שהוא יוכל לצאת לדראפט אבל בשביל להשתחרר יצטרכו לשלם בייאווט , תן קצת קרדיט לדני שבקטע הזה הוא לא מטומטם. זה המטרה של כל הפרוייקט הזה

מה זה שווה אם הוא בורח לך בגיל 23 ללא תמורה? מה הרווחת פה? שנתיים של משחק ברמה גבוהה?
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2014, 10:41

שמואל1 כתב:
yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:
yzafrir כתב:

דני מטומטם, גם בקטע הזה.
ממתי מכבי מחתימה שחקנים בלי סעיפי יציאה?

דיבור מסריח, נגוע, לא במקום ולא משנה מה דעתך. כדאי שתחשוב על זה, בייחוד שתחת השם שלך כתוב חבר צוות בפורום של אוהדי מכבי ת"א בכדורסל.

יאק :throwup2
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2014, 11:11

קובי, תרגיע.
לא קיללתי אותו ולא אמרתי משהו לא בסדר. לא מעט אנשים בפורום קוראים לו בשמות אפילו יותר גרועים.
הכל בסדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 11:12

מה אתה כזה מתפלא? מתי הייתה לו תגובה חיובית אחת? (חוץ מפרגון לבנדר על היכולת) בזמן האחרון?
הוא פיטר כל בעל מקצוע ואומר דברים רעים בכל הת׳רדים במקביל.
*כשביקורת עוברת כל גבול.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2014, 12:22

שמואל, אין לי מה להרגיע ונכון להיום מטומטם זה כן קללה, אז כן קיללת.

ליאב, אני לא מתפלא ולא נפלתי מהכיסא. אין לי בעייה עם ביקורת נגטיבית, כולל בסגנון קופמן שסוגר את כל ענפי הספורט בארץ. אומנם זה לא הקאפ אוף טי שלי, אבל אם מישהו אוהב לחיות מפרובוקציות, שיבושם לו.
עם זאת, לקלל ולשפוך דם רע של בעלי המועדון באשכול המדבר על שחקן שחתם פה ל-7 שנים ? לא קשור, לא לעניין ובטח לא לחבר צוות, שאמור להראות פה דוגמא כלשהי וגם לפקח על הסדר הטוב בפורום.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2014, 12:37

קובי כתב:שמואל, אין לי מה להרגיע ונכון להיום מטומטם זה כן קללה, אז כן קיללת.

ליאב, אני לא מתפלא ולא נפלתי מהכיסא. אין לי בעייה עם ביקורת נגטיבית, כולל בסגנון קופמן שסוגר את כל ענפי הספורט בארץ. אומנם זה לא הקאפ אוף טי שלי, אבל אם מישהו אוהב לחיות מפרובוקציות, שיבושם לו.
עם זאת, לקלל ולשפוך דם רע של בעלי המועדון באשכול המדבר על שחקן שחתם פה ל-7 שנים ? לא קשור, לא לעניין ובטח לא לחבר צוות, שאמור להראות פה דוגמא כלשהי וגם לפקח על הסדר הטוב בפורום.

תפסיק לעשות עניין מכלום. בסך הכל אמרתי על חבר הנהלה מסויים שהוא מטומטם, אפשר לחשוב (כמעט כולם כאן אומרים את זה עליו).
יצאת לגמרי מפרופורציות. הלוואי וזאת השפה שאנשים היו משתמשים בה בארץ.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2014, 12:43

מלח הארץ.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 31 יולי 2014, 14:48

קובי, יש משהו במה שאתה אומר, אלא ששמואל עצמו חוטף כאן לא מעט על ימין ועל שמאל, ככה שאם אנחנו רוצים לשמור על השפה אז זה נכון לכל המקרים.

לא יודע, אם זה מפריע יותר מדי אפשר לבקש משמואל לתקן..
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2014, 14:56

jol9 כתב:קובי, יש משהו במה שאתה אומר, אלא ששמואל עצמו חוטף כאן לא מעט על ימין ועל שמאל, ככה שאם אנחנו רוצים לשמור על השפה אז זה נכון לכל המקרים.

לא יודע, אם זה מפריע יותר מדי אפשר לבקש משמואל לתקן..

כמה פעמים השתמשו פה חברי הפורום במילים כמו "מטומטם", "אידיוט" (ועוד שלל ברכות) על שחקנים כמו רייס והיקמן? אלפי פעמים אם לא יותר.
לא זכור לי שאז זה הפריע לאדון קובי.
אני לא רואה בכך קללה.
יש מילות גנאי שנמצאות בתחום הסביר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 31 יולי 2014, 16:32

מצטער אבל אני לא רואה מה הבעיה באמירה מטומטם
זה נאמר פה כל כך הרבה פעמים על ידי הרבה משתמשים ונגד הרבה מאמנים,שחקנים והנהלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 16:56

הענין הוא שזה נאמר פה ללא שום סיבה, מישהו ראה את פרטי החוזה שהוא יכול לקרוא לו מטומטם?
אותי אישית מעצבן שהוא עובר מת׳רד לת׳רד ורק מטנף, אין שום דבר טוב, זה מייאש, זה פורום מכבי לא פורום תלונות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2014, 17:07

LIAV10 כתב:הענין הוא שזה נאמר פה ללא שום סיבה, מישהו ראה את פרטי החוזה שהוא יכול לקרוא לו מטומטם?
אותי אישית מעצבן שהוא עובר מת׳רד לת׳רד ורק מטנף, אין שום דבר טוב, זה מייאש, זה פורום מכבי לא פורום תלונות.

אל תהיה יפה נפש ליאב.
בסך הכל אמרתי את דעתי, אני חושב שדני פדרמן מנהל את הקבוצה בצורה מטומטמת (ומה לעשות שהוא מוכיח זאת כל קיץ מחדש).
זאת דעתי ויכול להיות שאני טועה ובעצם יש לדני תוכנית נסתרת להפוך את מכבי למפלצת של אירופה בעוד כמה שנים.
לא מעט אנשים פה אומרים דברים הרבה יותר גרועים שאפילו פחות מבוססים.

כמו כן, חבל לי שאתה רק רואה שחורות. אתה מוזמן לנטוש את הסטיגמה שהדבקת לי, לעקוב בצורה יותר רצינית אחר ההודעות שלי ולראות שאני אומר דברים לעניין.
אני מתבטא בצורה סופר עניינית וסבלנית. זה שאתה לא מתחבר לאמונות שלי לא אומר שאני מטנף. איש איש באמונתו יחיה, שמעת על המשפט הזה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 31 יולי 2014, 17:21

חברים, המשיכו בחייכם, הכל בסדר.

שמואל, אני לא QA של הפורום, לא בודק מי ומה כותב פה ומתי והאמת שאני גם נכנס אליו ופעיל בו הרבה פחות מפעם, יעידו על כך מספר ההודעות שלי.
הגעתי לאשכול הזה, כדי להתעדכן לגבי בנדר וראיתי את הטינוף שלך והערתי על זה. כמו שאתה טוען שזה לגיטימי, טוב ויפה לקרוא לדני פדרמן מטומטם, אז זכותי לומר לך שזה מגעיל אותי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 17:34

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:הענין הוא שזה נאמר פה ללא שום סיבה, מישהו ראה את פרטי החוזה שהוא יכול לקרוא לו מטומטם?

אל תהיה יפה נפש ליאב.
בסך הכל אמרתי את דעתי, אני חושב שדני פדרמן מנהל את הקבוצה בצורה מטומטמת (ומה לעשות שהוא מוכיח זאת כל קיץ מחדש).
זאת דעתי ויכול להיות שאני טועה ובעצם יש לדני תוכנית נסתרת להפוך את מכבי למפלצת של אירופה בעוד כמה שנים.

כמו כן, חבל לי שאתה רק רואה שחורות. אתה מוזמן לנטוש את הסטיגמה שהדבקת לי, לעקוב בצורה יותר רצינית אחר ההודעות שלי ולראות שאני אומר דברים לעניין.
אני מתבטא בצורה סופר עניינית וסבלנית. זה שאתה לא מתחבר לאמונות שלי לא אומר שאני מטנף. איש איש באמונתו יחיה, שמעת על המשפט הזה?

גם לי יש ביקורת על דני ואתה יודע את זה שאני מבקר אותו המון, ועדיין, אתה (לפי דעתי) עובר כאן גבול, בסדר, שנינו לא מסכימים עם הדרך שהוא בונה את הקבוצה כל שנה, אבל אתה מתיימר לדעת דברים שאף אחד מאיתנו לא יודע.
מצטער לבאס אותך, אבל אני עוקב אחרי ההודעות של כולם וקורא אותן במלוא תשומת הלב, אתה פשוט שלילי ברמות, בין אם זה בפורום האוהדים ובין אם זה בפורום השכונה. אתה יכול להמשיך לכתוב מה שבא לך ואף אחד לא יכול להגיד לך אחרת, אבל זה פשוט מייאש לראות כל פעם מחדש את כל השליליות הזאת והשחורות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2014, 17:46

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:

אל תהיה יפה נפש ליאב.

גם לי יש ביקורת על דני ואתה יודע את זה שאני מבקר אותו המון, ועדיין, אתה (לפי דעתי) עובר כאן גבול, בסדר, שנינו לא מסכימים עם הדרך שהוא בונה את הקבוצה כל שנה, אבל אתה מתיימר לדעת דברים שאף אחד מאיתנו לא יודע.
מצטער לבאס אותך, אבל אני עוקב אחרי ההודעות של כולם וקורא אותן במלוא תשומת הלב, אתה פשוט שלילי ברמות, בין אם זה בפורום האוהדים ובין אם זה בפורום השכונה. אתה יכול להמשיך לכתוב מה שבא לך ואף אחד לא יכול להגיד לך אחרת, אבל זה פשוט מייאש לראות כל פעם מחדש את כל השליליות הזאת והשחורות.

שוב, לקרוא לו "מטומטם" ממש לא נקרא לעבור את הגבול או לטנף, ואם אתה כן אז כל אחד פה חוצה את הגבול ומטנף כמעט כל יום לאורך העונה.
יצאתם לגמרי מפרופורציה, אולי ימי המלחמה לא עושים לכם טוב. נאמרים פה בפורום דברים הרבה יותר גרועים ובכלל זה מתגמד לעומת הגועל נפש שיוצא מהימין והשמאל הקיצוני בימים האחרונים.
הלוואי ומילות הגנאי בארץ שלנו היו מסתיימות ב"מטומטם".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 18:24

הבעיה שלי לא עם המילה עצמה (למרות שמטומטם הוא בטוח לא, יש הרבה קריאות גנאי שיתארו אותו טוב יותר), אלא עם הסיבה, או יותר נכון החוסר סיבה לכנות אותו ככה בהקשר הזה.
אתה ראית את החוזה שעליו חתם בנדר כשאתה מרשה לעצמך לחלק ציונים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 יולי 2014, 18:32

LIAV10 כתב:הבעיה שלי לא עם המילה עצמה (למרות שמטומטם הוא בטוח לא, יש הרבה קריאות גנאי שיתארו אותו טוב יותר), אלא עם הסיבה, או יותר נכון החוסר סיבה לכנות אותו ככה בהקשר הזה.
אתה ראית את החוזה שעליו חתם בנדר כשאתה מרשה לעצמך לחלק ציונים?

כולנו מכירים את דני שנים רבות. מתי בפעם האחרונה חתם במכבי שחקן ללא סעיף יציאה בחוזהו?
זה לא הגיוני ששחקן, בטח בסדר גודל של בנדר, יחתום ללא סעיף יציאה (כי אז אין לו סיבה להעדיף את מכבי על קבוצות כמו ריאל מדריד או ברצלונה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 יולי 2014, 19:03

הדיון הזה לא הולך לשום מקום.
זה שונה מהחתמת שחקן אמריקאי שבא לקפוץ לכסף הגדול.
וגם זה לא נובע מטמטום, אלא מחסכנות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־9 אורחים