המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:כנראה שנגזר עלינו לחיות עם זה שרייס והיקמן משחק אחד ייתנו ושבעה משחקים יחריבו. בלי סל שדה אחד, אבל העיקר בלאט מקפיא בפריזר את אוחיון. לא ברור לי. אני מניח שנפסיד היום, רק שני דברים חשובים לי, אחד שלא נובס, והשני להתפלל שסופו לא גמר את ההצלבה בפרט ואת הסדרה בכלל. הוא שחקן נשמה אבל יש עבירות שמראש צריך להימנע מהם. שאין משחק פנים ושגם השלשות לא נכנסות, אין הרבה מה למכור
toja27 כתב:הקבוצות של באנקי כל כך מעצבנות, תופרות שלשות בלי הפסקה גם בשנה שעברה עם סיינה זה היה אותו דבר.
toja27 כתב:שמואל, אני מחכה "לאני מריח פה נס" גם היום. לא לאכזב בבקשה.
שמואל1 כתב:מה שבטוח, מילאנו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.
שני משחקים רצופים שמילאנו שולטים לחלוטין במשחק. קבוצה מוכשרת, מחוברת ומאוד מאומנת.
מנגד עומדת קבוצה בינונית שמורכבת מאסופה לא ברורה של שחקנים ש"פעם ב-" מספקים את הסחורה.
שמואל1 כתב:מה שבטוח, מילאנו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.
שני משחקים רצופים שמילאנו שולטים לחלוטין במשחק. קבוצה מוכשרת, מחוברת ומאוד מאומנת.
מנגד עומדת קבוצה בינונית שמורכבת מאסופה לא ברורה של שחקנים ש"פעם ב-" מספקים את הסחורה.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מה שבטוח, מילאנו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.
אולי קודם תראה משחק בנוקיה.
גם לפני שלוש שנים קאחה נראו הרבה יותר טובים ואז בבית שחטנו אותם.
אתה חזק בלזרוק דברים לאוויר.
מקאדו 3 כתב:סופו צריך להבין שהוא שחקן מאוד חשוב ואפשר להקריב 2 נ'ק במקום לקבל עבירה שניה , הרי תמיד תמיד במצב כזה ישרקו לו פאול זה כל כך ברור ...
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מה שבטוח, מילאנו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.
אולי קודם תראה משחק בנוקיה.
גם לפני שלוש שנים קאחה נראו הרבה יותר טובים ואז בבית שחטנו אותם.
אתה חזק בלזרוק דברים לאוויר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים