פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה: משחק 2 - מכבי נגד מילאנו, שישי 21:45, ערוץ 10

18 אפריל 2014, 22:36

למה היקמן משחק הכי הרבה דקות במכבי??
בגלל ה-0/3 מהשתיים? איבודי הכדור? למה?

גאני לוואל רוצח את מכבי היום, הדברים שהוא עושה בהגנה פשוט נועלים כל משחק התקפי של מכבי.
כמו במשחק הקודם, למכבי אין תשובות לשחקן הזה.
עוד שחקן שעושה שמות היום הוא קריסטיאן קאנגור שסימנתי לפני הסדרה כשחקן מאוד מסוכן. המומחיות שלו זה שלשות (קלע 2 היום) אבל פתאום הוא מפגין גם משחק טוב בצבע.

במכבי אף שחקן לא הגיע, וככה אי אפשר לנצח. בטח כשסופו פצוע.

אפשר לדפדף למשחק הבא.

אני לא מבין לאיזו קבוצה בלאט עשה לשחקנים הכנה טקטית... לא נראה לי שלמילאנו, מאחר שהם קובעים שיאים עונתיים בהתקפה בשני המשחקים האלה. עד עכשיו, עם כל הכבוד לנצחון במשחק הראשון, באנקי עושה בית ספר לבלאט. זה לא אומר שהאיטלקים יקחו את הסדרה (לדעתי לא), אבל זה ממש לא נראה כרגע שזה בזכות בלאט אלא למרות בלאט. אגב, מישהו יכול להסביר לי למה כל משחק בלאט נותן לאיטלקים פור עם זיזיץ?!
עדיף לדעתי לא לסכן את סופו במשחק שנראה לי שהשופטים באו לדאוג שמילאנו ינצחו ולתת לו לנוח כדי שיהיה כשיר לשני משחקי הבית.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 18 אפריל 2014, 22:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

18 אפריל 2014, 22:37

אם אנחנו מפסידים את זה, הסדרה חוזרת למשחק חמישי במילאנו. מכבי תתקשה מ-א-ו-ד לנצח back to back בנוקיהו, בטח בלי סופו...
אני רק מקווה שמכבי תדע לבוא כמו שצריך למשחק הזה ולא תתבזה כרגיל..

מכבי הגיעו מאוד זחוחים ושאננים למשחק הזה , דבר מאוד מפתיע כשמדובר בקבוצה של בלאט.
כנראה הדיבורים והאופוריה עלו לשחקנים לראש.

היקמן, כצפוי, חזר להסריח את המגרש. אבל תמשיכו להתלהב ממנו.

כנראה שנגזר עלינו לחיות עם זה שרייס והיקמן משחק אחד ייתנו ושבעה משחקים יחריבו. בלי סל שדה אחד, אבל העיקר בלאט מקפיא בפריזר את אוחיון. לא ברור לי. אני מניח שנפסיד היום, רק שני דברים חשובים לי, אחד שלא נובס, והשני להתפלל שסופו לא גמר את ההצלבה בפרט ואת הסדרה בכלל. הוא שחקן נשמה אבל יש עבירות שמראש צריך להימנע מהם. שאין משחק פנים ושגם השלשות לא נכנסות, אין הרבה מה למכור

18 אפריל 2014, 22:38

er79 כתב:כנראה שנגזר עלינו לחיות עם זה שרייס והיקמן משחק אחד ייתנו ושבעה משחקים יחריבו. בלי סל שדה אחד, אבל העיקר בלאט מקפיא בפריזר את אוחיון. לא ברור לי. אני מניח שנפסיד היום, רק שני דברים חשובים לי, אחד שלא נובס, והשני להתפלל שסופו לא גמר את ההצלבה בפרט ואת הסדרה בכלל. הוא שחקן נשמה אבל יש עבירות שמראש צריך להימנע מהם. שאין משחק פנים ושגם השלשות לא נכנסות, אין הרבה מה למכור

+1

הקבוצות של באנקי כל כך מעצבנות, תופרות שלשות בלי הפסקה גם בשנה שעברה עם סיינה זה היה אותו דבר.

כבר קברתם את סופו? גם אם הוא בחו. עד סוף המשחק, זה לא אומר שהוא גמר את הסדרה.

18 אפריל 2014, 22:39

שמואל, אני מחכה "לאני מריח פה נס" גם היום. לא לאכזב בבקשה.

18 אפריל 2014, 22:39

toja27 כתב:הקבוצות של באנקי כל כך מעצבנות, תופרות שלשות בלי הפסקה גם בשנה שעברה עם סיינה זה היה אותו דבר.

הריווח בהתקפה והפיק אנד רול שהם עושים היטב (בדיוק כמו סיינה בעונה שעברה) מקשים מאוד על מכבי בהגנה.

18 אפריל 2014, 22:40

מה שבטוח, מילאנו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.
שני משחקים רצופים שמילאנו שולטים לחלוטין במשחק. קבוצה מוכשרת, מחוברת ומאוד מאומנת.
מנגד עומדת קבוצה בינונית שמורכבת מאסופה לא ברורה של שחקנים ש"פעם ב-" מספקים את הסחורה.

18 אפריל 2014, 22:41

toja27 כתב:שמואל, אני מחכה "לאני מריח פה נס" גם היום. לא לאכזב בבקשה.

כדי להריח נס צריך שיהיה ריח באוויר. הריח היחיד שיש כרגע הוא ריח רקוב מאוד. ולא, הקיבה שלי בסדר גמור.

18 אפריל 2014, 22:44

יאללה

נקווה לטוב :D

סופו צריך להבין שהוא שחקן מאוד חשוב ואפשר להקריב 2 נ'ק במקום לקבל עבירה שניה , הרי תמיד תמיד במצב כזה ישרקו לו פאול זה כל כך ברור ...

שמואל1 כתב:מה שבטוח, מילאנו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי.
שני משחקים רצופים שמילאנו שולטים לחלוטין במשחק. קבוצה מוכשרת, מחוברת ומאוד מאומנת.
מנגד עומדת קבוצה בינונית שמורכבת מאסופה לא ברורה של שחקנים ש"פעם ב-" מספקים את הסחורה.

אולי קודם תראה משחק בנוקיה.
גם לפני שלוש שנים קאחה נראו הרבה יותר טובים ואז בבית שחטנו אותם.
אתה חזק בלזרוק דברים לאוויר.

18 אפריל 2014, 22:45

מילאנו לא קבוצה טובה יותר. בטח שלא טובה בהרבה. אלה שני משחקי בית, והיכולת שלהם בנוקיה תהיה אחרת לחלוטין.
שתי הקבוצות שוות ברמתן.

18 אפריל 2014, 22:45

LIAV10 כתב:

כרגיל, אתה זורק דברים באוויר בלי לבדוק בכלל.
נכון, מכבי הובסה במשחק הראשון, אבל ניצחה את השני בתצוגה מדהימה.
אנחנו כרגע משחקים זוועה משחק שני רצוף (חוץ מ 2 דקות אחרונות קסומות במשחק הקודם).

18 אפריל 2014, 22:46

מקאדו 3 כתב:סופו צריך להבין שהוא שחקן מאוד חשוב ואפשר להקריב 2 נ'ק במקום לקבל עבירה שניה , הרי תמיד תמיד במצב כזה ישרקו לו פאול זה כל כך ברור ...

לא היה שם כלום. סתם שריקה ביתית, כמו עוד 10 אחרות היום

18 אפריל 2014, 22:46

LIAV10 כתב:

וב2009 אנחנו נראנו הרבה יותר טוב מפרטיזן במשחקי הבית.
הפועל ירושלים הייתה מנצחת את מילאנו.
פרסם תגובה