קודי כתב:ועדיין - לקחת את אותה הקבוצה של שנה שעברה, להחליש אותה משמעותית בעמדת המאמן ולהחליף שניים מהשחקנים היותר מרכזיים בזכיה ביורוליג (היקמן ובלו) בשני שחקנים פחות טובים מהם שבעונה שעברה הובילו את ירושלים לכלום, זו החלשה משמעותית שך הקבוצה. דאור פישר הוא ממילא לא שדרוג לכלום מאחר שהתפקיד שלו יהיה זניח (והוא גם לא שחקן כל כך טוב). דווקא בעמדת המחליף של אינגלס היה אפשר לעשות שינוי מבורך אבל אורי אלון עשה בית ספר לילדים וכנראה נקבל איזה מאצ'יוליס או וסלאידיס שלא יתנו הרבה יותר מאינגלס, אם בכלל.
ככה שבלי איזה כוח שובר שוויון באחת העמדות, גם על חשבון עמדה אחרת, הקבוצה הולכת להיחלש בצורה משמעותית.
אני חושב שהדיבור הוא ספציפית על גארד איכותי שכן רוצים להביא, ולכן ההיחלשות יותר היא במחליף של בלו (שביננו, גם אם תשקיע מליון עלשחקן בעמדה הזאת, עדיין
סביר שלא תקבל את מה שבלו נתן).
מה שלי מפריע זה ההינעלות הזאת על שחקני ליגה חביבים ולא יותר
דאנקן ורנדל משחקים כאן כבר שנים. אז א' - זה אומר שעוד מעט המס עליהם יהיה כפול וב' - אם עד עכשיו מכבי לא חשבה עליהם והם כאמור מסתובבים כאן כמה שנים, אז
למה דווקא עכשיו?
אני אומר שאם מביאים שחקן מהליגה, אז שיהיה אחד שבאמת היה כוכב, או שיהיה לו אפסייד גדול (כמו האניקאט או סקוטי הופסון).
שחקנים כמו דאנקן ורנדל מסתובבים כאן לא מעט, ואני לא באמת רואה את ההבדל בינם לבין סימונס ווויליאמס שהביאו לפני כמה שנים או לצורך העניין נוריס קולמן ובאק ג'ונסון,
לפני כשני עשורים.
ועוד דבר - שחקנים מהליגה שהצליחו במכבי בשנים האחרונות, הגיעו תמיד כגיבוי בסגל. מוריס הגיע לקבוצה שיש בה את אליהו ופייזר ופארגו הגיע ברגע האחרון כשכבר יש בקבוצה
את פרקינס.