01 יוני 2011, 18:13
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאט וולש עד עכשיו עושה יופי של הגנה..גם כשעושים עליו הטעייה הוא מצליח להכניס יד
אני רואה דברים אחרים לגמרי.
מסורבל בהתקפה, אנמי עוד יותר בהגנה.
בכלל לא מה שהיינו רגילים לראות מאידסון...לא שופט על פי רבע, וגם לא ע"פ משחק..בוא ניתן לזה להתפתח
בדיוק זה מה שרשמתי עכשיו בעריכה שלי..
''עריכה:עכשיו אני מבינה למה יש לו כל כך הרבה איבודים בסטטיסטיקה..למה הוא הרכז של ווילרבאן? הם עד כדי כך במצב רע שמאט וולש צריך להיות הרכז שלהם?
וג'פרסון אני רואה לא נרפא מהשטיקים שלו..הוא מעדיף משהו מסובך וגרנדיוזי על שתי נקודות בטוחות''
הוא גם שומר על הרכז שלהם שזה אידיוטי..איך הוא אמור לשמור על שחקן כל כך זריז שנמוך ממנו בראש? כשהיה חילוף בהגנה והוא שמר על ה-3-4 של נאנסי הוא הצליח לעשות משהו בהגנה
מה שכן,הידית שלו לא עזבה אותו..זה ברור
01 יוני 2011, 18:16
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:מאט וולש עד עכשיו עושה יופי של הגנה..גם כשעושים עליו הטעייה הוא מצליח להכניס יד
אני רואה דברים אחרים לגמרי.
מסורבל בהתקפה, אנמי עוד יותר בהגנה.
בכלל לא מה שהיינו רגילים לראות מאידסון...לא שופט על פי רבע, וגם לא ע"פ משחק..ניתן לזה להתפתח
01 יוני 2011, 18:17
01 יוני 2011, 18:20
01 יוני 2011, 18:22
yzafrir כתב:עזבו שטויות , חברה שלו שפנפנת פלייבוי , זה פלוס ענק !!!!
01 יוני 2011, 18:23
yzafrir כתב:עזבו שטויות , חברה שלו שפנפנת פלייבוי , זה פלוס ענק !!!!
01 יוני 2011, 18:24
Mta_atic כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות , חברה שלו שפנפנת פלייבוי , זה פלוס ענק !!!!
חחח כן, גם אני קראתי על זה בויקי.
לרגע הרהרתי לעצמי האם ברגע שכזה הוא עונה על המאפיינים של בלאט כשחקן עם - character כשבת הזוג שלו היא...
01 יוני 2011, 18:25
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:yzafrir כתב:עזבו שטויות , חברה שלו שפנפנת פלייבוי , זה פלוס ענק !!!!
חחח כן, גם אני קראתי על זה בויקי.
לרגע הרהרתי לעצמי האם ברגע שכזה הוא עונה על המאפיינים של בלאט כשחקן עם - character כשבת הזוג שלו היא...
גם שפנים הם בני אדם
01 יוני 2011, 18:27
לא אמרתי שלא,
אבל כשאת רואה אנשי משפחה כמו אידסון, שארפ, בורשטיין ואז בא לך מאט וולש...
01 יוני 2011, 18:28
Holiday_Armadillo כתב:האמת שעד עכשיו הוא מזכיר לי את אידסון בדבר אחד-ההצטרפות ההגנתית שלו..הוא לא השומר האישי הטוב ביותר,אבל יש לו אינטיליגנציה הגנתית טובה מאוד והוא בא לעזרה בדיוק כשצריך והוא חטף כבר איזה 2-3 כדורים..
אני רוצה להאמין שבלאט יכול להכניס אותו לרוטציה ההתקפית וההגנתית של מכבי..הרי כל הקטע במכבי זה לחפות על חסרונות בהגנה
בכללי מאוד כיף לראות את ווילרבאן משחקים
01 יוני 2011, 18:31
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שעד עכשיו הוא מזכיר לי את אידסון בדבר אחד-ההצטרפות ההגנתית שלו..הוא לא השומר האישי הטוב ביותר,אבל יש לו אינטיליגנציה הגנתית טובה מאוד והוא בא לעזרה בדיוק כשצריך והוא חטף כבר איזה 2-3 כדורים..
אני רוצה להאמין שבלאט יכול להכניס אותו לרוטציה ההתקפית וההגנתית של מכבי..הרי כל הקטע במכבי זה לחפות על חסרונות בהגנה
יש להם משחק התקפה יפה עם הנעת כדור טובה וכל הזריקות מבחוץ היו פנויות וטובות , הבעיה זה משחק הפנים שללא פופס בונסו פשוט לא קיים...
העניין עם וולש זה שהוא מתאים לסגנון של בלאט .
אגב אני לא יודע מה עשו מאיידסון שחקן הגנה כזה גדול , זה היה יותר השיטה של בלאט שהפכה אותו לגדול אבל גרמה גם לפארגו ואפילו לבלו ואליהו להראות שחקני הגנה הרבה יותר טובים ממה שהם היו...
אגב איידסון גם שיחק בליגה הצרפתית (שטראסבורג) לפני ריטאס , כנראה שיש שם סקאוטינג לא רע...
אגב לגבי השפנפנה , הוא הכי מוסרי שיש , הוא מתנגד לניסויים על בעלי חיים ...
01 יוני 2011, 18:34
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:האמת שעד עכשיו הוא מזכיר לי את אידסון בדבר אחד-ההצטרפות ההגנתית שלו..הוא לא השומר האישי הטוב ביותר,אבל יש לו אינטיליגנציה הגנתית טובה מאוד והוא בא לעזרה בדיוק כשצריך והוא חטף כבר איזה 2-3 כדורים..
יש להם משחק התקפה יפה עם הנעת כדור טובה וכל הזריקות מבחוץ היו פנויות וטובות , הבעיה זה משחק הפנים שללא פופס בונסו פשוט לא קיים...
העניין עם וולש זה שהוא מתאים לסגנון של בלאט .
אגב אני לא יודע מה עשו מאיידסון שחקן הגנה כזה גדול , זה היה יותר השיטה של בלאט שהפכה אותו לגדול אבל גרמה גם לפארגו ואפילו לבלו ואליהו להראות שחקני הגנה הרבה יותר טובים ממה שהם היו...
אגב איידסון גם שיחק בליגה הצרפתית (שטראסבורג) לפני ריטאס , כנראה שיש שם סקאוטינג לא רע...
אגב לגבי השפנפנה , הוא הכי מוסרי שיש , הוא מתנגד לניסויים על בעלי חיים ...
01 יוני 2011, 18:35
01 יוני 2011, 18:44
01 יוני 2011, 19:01
01 יוני 2011, 19:05
yzafrir כתב:וולש כבר עם 20 נק' אמצע רבע שלישי....אגב הוא חזר לשחק לפני שבועיים אחרי פציעה של חודש....
01 יוני 2011, 19:09
yzafrir כתב:וולש כבר עם 20 נק' אמצע רבע שלישי....אגב הוא חזר לשחק לפני שבועיים אחרי פציעה של חודש....
01 יוני 2011, 19:11
01 יוני 2011, 19:12
בעל זבוב כתב:yzafrir כתב:וולש כבר עם 20 נק' אמצע רבע שלישי....אגב הוא חזר לשחק לפני שבועיים אחרי פציעה של חודש....
וולש באמת שחקן טוב, אבל אני משוכנע שהוא כלל לא מועמד.
01 יוני 2011, 19:12
yzafrir כתב:בעל זבוב כתב:yzafrir כתב:וולש כבר עם 20 נק' אמצע רבע שלישי....אגב הוא חזר לשחק לפני שבועיים אחרי פציעה של חודש....
וולש באמת שחקן טוב, אבל אני משוכנע שהוא כלל לא מועמד.
עדיין לא