פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 אוגוסט 2014, 19:57
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אם ידעו שרוצים סווינגמאן אתלט, פיזי עם גנה וקליעה טובה חבל שלא הלכו על קורטני פלס שחתם באיזה חור.
יכל לזוז בין עמדות 2-3 ואולי 4, מאוד גדול פיזית.
גם אני נדהמתי איך קורטני פלס הלך לקבוצה שהוא הלך אליה. כנראה יש לו בעיות בראש
או שכמו שכתבת באינטרבאסקט, אולי יש לו סוכן גרוע.
04 אוגוסט 2014, 19:59
ד"א אם הוא אכן יחתום, זה יצדיק את מה שחשבתי מראש שבאמת לא הולך להגיע שחקן מוכר ומשמעותי.
בכל זאת, באמת קשה להאמין איך הגיעו דווקא אליו. רק בליגה שלנו מסתובבים כל שנה כמה שחקנים מאוד מעניינים.
אפילו היה אפשר לחכות עם ההחתמה הזאת, ולנסות ללכת על שחקן שלא יקבל חוזה בNBA (אולי למשל האניקט). לא חסרים שחקנים בעמדה הזאת.
04 אוגוסט 2014, 20:03
jol9 כתב:ד"א אם הוא אכן יחתום, זה יצדיק את מה שחשבתי מראש שבאמת לא הולך להגיע שחקן מוכר ומשמעותי.
בכל זאת, באמת קשה להאמין איך הגיעו דווקא אליו. רק בליגה שלנו מסתובבים כל שנה כמה שחקנים מאוד מעניינים.
אפילו היה אפשר לחכות עם ההחתמה הזאת, ולנסות ללכת על שחקן שלא יקבל חוזה בNBA (אולי למשל האניקט). לא חסרים שחקנים בעמדה הזאת.
בדיוק. אין לי בעיה עם שחקנים אלמוניים ללא עבר ביורוליג וברמות הגבוהות אבל יש גבול.
הבחור הזה לא עבר את ה10 נק' בממוצע בכל מקום ששיחק בו. גם לא בגרמניה וגם לא במכללות.
באמת עדיף היה ללכת על שחקן כמו האניקט. מריח כמו עבודה של מערכת הסקאוטינג של מכבי.
04 אוגוסט 2014, 20:03
jol9 כתב:ד"א אם הוא אכן יחתום, זה יצדיק את מה שחשבתי מראש שבאמת לא הולך להגיע שחקן מוכר ומשמעותי.
האניקאט בחימקי.
04 אוגוסט 2014, 20:07
אם גם פיק מדבר עליו, למרות הסיוג של הביי אאוט, כנראה שזה נכון. זה יהיה משעשע, ורד כהן עתידה לפגוע לראשונה הקיץ. לא חכמה אחרי שפרסמה את את השחקנים החופשיים בשוק
04 אוגוסט 2014, 20:08
דייויד פיק:
There's a small window, I'm told, Maccabi land someone else. Not Nate Linhart.
04 אוגוסט 2014, 20:09
מה מי מי זה?
שוב ליגה איטלקית?
04 אוגוסט 2014, 20:15
מדהים שעד שפדרמן ישלם באיי אאוט, זה יהיה על הבחור החביב הזה.
04 אוגוסט 2014, 20:19
טוב, זה כבר מופיע בכל האתרים וכנראה שהסיפור גמור.
ירוויח 150-200 אלף דולר לעונה.
בושה שזה השחקן שמכבי מחתימה. זאת לדעתי ההחתמה הגרועה ביותר של מכבי ב- 20 השנים האחרונות ובוודאות ההחתמה הגרועה ביותר של מכבי מאז שאני עוקב אחרי הקבוצה.
אין שום היגיון בהחתמה שלו. שחקן כל כך חלש, שלא עשה כלום בקריירה. אף קבוצה בליגה הישראלית לא הייתה נוגעת בו, ולראיה אוהדי הקבוצות האחרות כבר מתחילים לגחך על ההחתמה הזאת.
ולא תגידו שהוא שחקן בן 20 עם פוטנציאל. השחקן הזה נמצא בשיאו, והכי טוב שהוא יכול לתת זה 9 נקודות בקבוצה עלובה באיטליה.
לאן כל הכסף נעלם? כל כך הרבה כסף התפנה למכבי בקיץ הזה. כל הכסף הלך לכיס של פדרמן.
העיקר האוהדים ממשיכים לשלם את המנויים היקרים באירופה. יורקים לכם בפרצוף.
04 אוגוסט 2014, 20:51
שמואל1 כתב:טוב, זה כבר מופיע בכל האתרים וכנראה שהסיפור גמור.
ירוויח 150-200 אלף דולר לעונה.
בושה שזה השחקן שמכבי מחתימה. זאת לדעתי ההחתמה הגרועה ביותר של מכבי ב- 20 השנים האחרונות ובוודאות ההחתמה הגרועה ביותר של מכבי מאז שאני עוקב אחרי הקבוצה.
אין שום היגיון בהחתמה שלו. שחקן כל כך חלש, שלא עשה כלום בקריירה. אף קבוצה בליגה הישראלית לא הייתה נוגעת בו, ולראיה אוהדי הקבוצות האחרות כבר מתחילים לגחך על ההחתמה הזאת.
ולא תגידו שהוא שחקן בן 20 עם פוטנציאל. השחקן הזה נמצא בשיאו, והכי טוב שהוא יכול לתת זה 9 נקודות בקבוצה עלובה באיטליה.
לאן כל הכסף נעלם? כל כך הרבה כסף התפנה למכבי בקיץ הזה. כל הכסף הלך לכיס של פדרמן.
העיקר האוהדים ממשיכים לשלם את המנויים היקרים באירופה. יורקים לכם בפרצוף.
לגבי השכר המצחיק שהבחור האלמוני הזה הולך להרוויח כאן, אין ספק שזה ביזיון. חסכנו כל כך הרבה כסף הקיץ מכל השחרורים של שחקנים מובילים, שאני באמת לא מצליח להבין את הקמצנות הזאת.. או שפדרמן דביל וקמצן מוחלט, או שהוא גאון. העובדה שאנחנו אלופי אירופה לגמרי הצליחה לבלבל אותי..
לגבי המשפט שהדגשתי, הנה אתה שוב עושה את זה.. אתה שוב מכריז בכזה ביטחון מופרז עוד לפני שהשחקן בכלל חתם בקבוצה, שלא לדבר על בכלל דרך בשדה התעופה שלא לדבר על בכלל התאמן כאן.. עדיין לא למדת כלום?! מה יהיה?
04 אוגוסט 2014, 20:54
הוא חי על כותרות.
04 אוגוסט 2014, 20:55
יווו... איזה באסה שלא שלחתי קורות חיים למכבי. מי יודע, לאור ההחתמה ההזויה הזאת אולי היו מציעים גם לי חוזה.
04 אוגוסט 2014, 20:59
טוב שניתי את דעתי. ראיתי היילייטס שלו ביוטיוב, ועושה רושם שהוא מבין את החוקים של המשחק ממש טוב.
החתמה ראויה לאלופת אירופה.
04 אוגוסט 2014, 21:17
Allan Turing כתב:טוב שניתי את דעתי. ראיתי היילייטס שלו ביוטיוב, ועושה רושם שהוא מבין את החוקים של המשחק ממש טוב.
החתמה ראויה לאלופת אירופה.
אני מהמר שהכי אהבת את ה 62% מהקו!
04 אוגוסט 2014, 21:39
כבר באתי להזכיר שהיום לפני שנתיים לוגן חתם במכבי (ערב תשעה באב)
אולי מכבי רוצה להוסיף עוד סיבה לצום
04 אוגוסט 2014, 22:25
זה בדיחה, נכון?
04 אוגוסט 2014, 23:09
גודס חיפש שחקן שישי קלאסי שיכול לשנות מומנטום מהספסל ונראה לי שהוא עונה בדיוק להגדרה הזאת . יש לו אחוזים לא רעים בכלל משלוש לאורך הקריירה וזה שהוא לא קלע יותר מ-10-11 נק' למשחק לא מדאיג אותי כי כנראה אין לו אופי של סקורר וגם לא חיפשו סקורר כנראה .
שחקנים אחרים שהזכרנו פה היו מתקשים לקבל את זה שהם עולים מהספסל ו הוא כנראה טיפוס נוח שיעלה ויתן את הנשמה. בכל מקרה בסכומים שמכבי שמה עליו הנזק לא יהיה משמעותי והאמת שגם מקצועית יצליחו להסתדר גם עם הוא יהיה כישלון ( עם אינגלס החלש הסתדרנו..)...
04 אוגוסט 2014, 23:28
פיק מצייץ שהעסקה עם לינארד מתה.