לינהארט חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לינהארט חתם במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 14 אוגוסט 2014, 21:07

מקובי כתב:
אמנם לא היה פורום אז, אבל אוהדי מכבי היו, ואני זוכר שמהדיבורים שלי עם חברים אוהדים, כולם די התלהבו מההחתמה של שארפ. אני מסכים אבל ששמואל כנראה
היה אומר אז - "בזיון. מי זה העב"מ הזה? מכבי מדרדרת, ואני קורא לאוהדים להחרים את מכבי ולא לקנות מנויים".

לגבי שאר הדברים, תכונה זה דבר שקשה למדוד אותו.
איך אתה מודד למשל קשיחות? בן וואלאס היה קשוח, וגם מוטי דניאל היה שחקן קשוח
ואיך מודדים יכולת קליעה? לפקסון היתה יכולת קליעה, גם לדגן יבזורי,...

מעבר למציאת התכונות הדרושות, יש לבדוק גם את האיכות, ואם אין מספיק קבלות שמוכיחות את האיכות, אז לפחות שיהיה פוטנציאל שאם יתממש, אז נקבל שחקן עם התכונות
הדרושות, וגם באיכות מספקת.
אני לא בטוח שללינהרט יש את הפוטנציאל. את הקבלות בטוח שאין לו, ולכן כולנו לא ממש מבינים את ההחתמה הזאת.

ת'אמת קצת מפתיע. אמנם מצד אחד מכבי היתה קבוצה בינונית באירופה אז הציפיות לא היו גדולות, אבל מצד שני עדיין הבאנו שחקן מהליגה השנייה... מניח שעצם העובדה שהוא נחשב כישראלי גרמה לזה לעבור יחסית בשקט ובשמחה (למרות שאני זוכר את התגובות על המועמדות של מרקוביץ' שהיה שחקן הרבה יותר מוכח משארפ...)

אם עכשיו אני עוקב אחרי שחקן, לא בסרטונים או משהו אלא כמה וכמה משחקים כדי לראות מה הוא נותן, מה הדברים שהוא מביא למשחק ויודע לעשות אני יכול להסיק שהוא יוכל להביא את זה גם לקבוצה שלי.
אז נכון, יש גם רמה מסוימת, לינהארט הראה את הדברים האלה ברמה נמוכה, ומכבי משחקת ברמה הכי גבוהה באירופה וזה סימן השאלה הגדול (או במילים אחרות- האם הוא יוכל לעשות את מה שהוא עשה בקבוצות חלשות בקבוצות יותר חזקות...)
העניין הוא שעל כל שחקן אתה יכול להגיד את זה (בהתחשב בעובדה שמכבי לא מביאה שחקנים מקבוצות גדולות באירופה בד"כ) מכבי לא ידעו איך פרקינס/פישר/אידסון ישתלבו, כל שחקן שאתה מביא זה "הימור" גם המוכחים שבהם וגם אלו שגילית.

רשמתי- אני די מסכים- היינו צריכים להביא שחקן עם רזומה יותר מרשים מצד אחד, אבל מצד שני יכול להיות שהדברים שהוא נתן בקבוצה שלו (חלשה ככל שתהיה) הם הדברים שגיא חיפש והוא מאמין שהוא יוכל להביא אותם גם ברמה הבאה.
אני לא אגיד שזו החתמה רעה עוד לפני שראיתי אותו משחק וראיתי איך הוא משתלב במכבי.

מרקוביץ' היה מוכח כגרוע. אין שום הגיון בלהביא שחקן שאתה יודע שהוא לא מספיק טוב.

ההחתמה לכשעצמה היא רעה, כי יש סביבה יותר מדי סימני שאלה. ברור שהשחקן יכול גם להפתיע, אבל זה חתיכת הימור.
יש הבדל בין להביא שחקנים מהליגה הגרמנית או הבלגית, כשהם מככבים בה, ובעצם מחפשים את ההזדמנות לפרוח, לבין להביא שחקן מליגה סבירה, שממש לא הותיר שום חותם שם.
בנוסף, בליגה הישראלית יש את הפריבילגיה לעקוב אחרי שחקן מקרוב, ללמוד לעומק את היתרונות והחסרונות שלו, ולנסות להעריך באופן יחסית מושכל, האם יצליח לעשות את ההתאמה
ליורוליג.
כשאתה מביא שחקן שגם לא ממש עקבת אחריו (מעבר לכמה משחקים בודדים), שגם לא הרשים יותר מדי בקבוצה החלשה בה שיחק, שגם כנראה אין לו את האפסייד לעשות את הקפיצה,
אתה בעצם מביא הימור מאוד גדול.
הבסט קייס סנריו של לינהרט נראה כמו אינגלס ביום בינוני, או לכל היותר סביר, ולא בטוח שזה מה שהיה חסר למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 אוגוסט 2014, 21:18

מקובי כתב:
חנו'ש כתב:
Asf כתב:תקראו לי תמים, אופטימי או אפילו זבולון מצידי, אבל אין מצב שמכבי החתימו אותו עקב סקאוטינג שהם עשו עליו? אם זה היה אחד מהשמות שרצים תדיר בעונות המלפפונים וכולנו מכירים הייתי עוד יכול להאמין לכך שסתם הקפיצו שמות (גורדונים ווויליאמסים למיניהם וכו'..) והלכו עליו. דווקא בגלל ששמו אף פעם לא עלה בשום מקום והא שחקן לא מוכר אני נוטה להאמין שמכבי ראו בו משהו שחשבו שיתאים לקבוצה (פרט למחיר הזול) ולכן החתימו אותו.
הבהרה: אני רחוק מלהיות מרוצה לגבי ההחתמה הזאת, אבל מעדיף לתת צ'אנס לפני קטילה על סמך רזומה.

אבל זה בדיוק העניין, איזו עוד דרך הגיונית יש כדי לשפוט שחקן ולהחליט עם הוא מתאים או עם לא על סמך רזומה?
כלומר, אם נניח מחר מכבי מחתימה זר ששיחק ביגה הלאומית וגם שם היה מאוד בינוני ולא עשה שום דבר ראוי לציון כל הקריירה ואין שום סיבה נראית לעין שהוא יכול להפוך לשחקן טוב ברמות הגבוהות, גם אז תפתור את זה ב"אני בטוח שמחלקת הסקאוטינג בחנה אותו והם יודעים מה הם עושים אז בואו נקווה שיפתיע"??
איפה עובר הגבול? האם קיים שחקן שנחשב מקצועני שאפשר להגיד עליו - אין שום סיבה ושום מקום להחתים אותו בקבוצה כמו מכבי (מסיבות מקצועיות ולא דברים שלא קשורים בכדורסל) או שכולם קבילים העיקר שמחלקת הסקאוטינג עקבה אחריו והיא יודעת מה היא עושה?
האם אין איזשהו קריטריון מינימלי וגבול תחתון לשחקנים המוחתמים, או שממש כל שחקן "מקצועי" בעולם מתקבל על הדעת בלי קשר למה עשה ומה לא?

חני, מכבי בד"כ לא מסתכלת על הרזומה. מכבי הביאה לכאן זרים מהליגה הבלגית (פישר), ליגה גרמנית (רייס), ליגה ליטאית (אידסון) (ואני לא מדבר על הליגה הישראלית בכלל..) כולם בסופו של דבר התקדמו לקבוצה גדולה באירופה או/ו שידרגו את השכר שלהם למרות שהרזומה שלהם לפני שהגיעו למכבי היה על הפנים (אולי למעט אידסון)
מכבי בד"כ מחפשת את השחקנים האלה שהיא חושבת שהם יוכלו להתאים לה לפאזל שהיא בונה ולא מעניין אותה הרזומה שלהם לפני.

אני חייב לציין שהופתעתי מההחתמה,והרזומה שלו בהחלט לא מרשים (בלשון המעטה) אבל אנשים כאן ממהרים לשפוט, ראיתי אתמול את הראיון של גודס (שהיה לפני ההחתמה של לינהארט) וגודס מונה את הדברים שהוא רוצה מהשחקן האחרון ומהמעט שראיתי אלה הדברים שלינהארט מביא.
אני רק מדמיין אם היה פורום מה היו התגובות ברגע שהיינו שומעים שמכבי החתימו איזה מתאזרח אלמוני ממגדל העמק לפני 18 שנים...

תקרא שוב את מה שכתבתי.
כשאני אומרת רזומה אני לא מתכוונת לשחקן שכיכב באחת מאריות אירופה, אלא הכוונה שלי היא לשחקן שעשה משהו שנותן לך את התקווה שיש לו סיכוי להצליח גם במכבי.
רייס היה הכוכב של באיירן, איידסון היה הMVP של היורוקאפ, ואני לא זוכרת מה פישר עשה בבלגיה אבל אני חושבת שהיתה לו סטטיסטיקה די מרשימה שם (מה גם שפישר הוא לא דוגמא לשחקן מוצלח כל כך...)
גם רוב השחקנים שהגיעו מהליגה, עשו זאת אחרי שנתנו עונות גדולות בליגה שלנו, הרי מכבי לא היתה מחתימה את אחד השחקנים הבינוניים ומטה מהליגה שלנו לא? רק כאלו שכיכבו כאן (ולרוב גם הביאו את הקבוצה שלהם להישג מסוים).

בוא תגיד לי למשל איזה סוג שחקן בחיים לא היית חושב שראוי להגיע למכבי (ואני מדברת על אספקט מקצועי כמובן ולא משהו מחוץ למגרש)? מה הקו האדום שלך?
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אוגוסט 2014, 01:30

אתם כל הזמן מזכירים את נייט באותה נשימה עם איידסון רייס או היקמן למרות שהוא הגיע לפה במטרה אחרת לגמרי. הוא הגיע כזר שישי שלא אמור להיות כוכב אלא לתת את הדברים שגודס דיבר עליהם . לינהרט הוא שחקן משלים קלאסי שמה שעשה עד עכשיו בקבוצות שלו זה בדיוק מה שגיא מידע לו . אף אחד במכבי לא מצפה ממנו להיות סקורר מוביל ואם יתן 6 נק' ו 3-4 ריב'. בדקות שישחק יחד עם מלחמה בהגנה אז יהיו מאוד מרוצים במכבי . אני בהחלט חושב שהוא יכול לעשות את זה במכבי ואם לוקחים בחשבון את הסכום שמשלמים לו אז התמורה תיהיה בהחלט טובה עם מספרים כאלו...
שחקנים עם רזומה יותר טוב משלו אפילו בקצת עולים הרבה יותר. שחקנים עם אפסייד או כשרון גדול משלו פשוט לא יסכימו לעשות את התפקיד הזה ודוגמא לכך הוא לאנדסברג שלא מוכן להראות שהוא ראוי להזדמנות על ידי הגנה מטורפת המלחמה. אם סילבן היה זר הוא היה אף מפה קיבינימט , אבל לינהרט ירוויח את הדקות שלו בזכות מלחמה .
בקיצור אין מה להסתכל על זה כהחתמה טובה או לא כי היא שולית בסופו של דבר אבל אני בהחלט מבין את ההגיון בהחתמת השחקן הזה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 15 אוגוסט 2014, 11:39

yzafrir כתב:אתם כל הזמן מזכירים את נייט באותה נשימה עם איידסון רייס או היקמן למרות שהוא הגיע לפה במטרה אחרת לגמרי. הוא הגיע כזר שישי שלא אמור להיות כוכב אלא לתת את הדברים שגודס דיבר עליהם . לינהרט הוא שחקן משלים קלאסי שמה שעשה עד עכשיו בקבוצות שלו זה בדיוק מה שגיא מידע לו . אף אחד במכבי לא מצפה ממנו להיות סקורר מוביל ואם יתן 6 נק' ו 3-4 ריב'. בדקות שישחק יחד עם מלחמה בהגנה אז יהיו מאוד מרוצים במכבי . אני בהחלט חושב שהוא יכול לעשות את זה במכבי ואם לוקחים בחשבון את הסכום שמשלמים לו אז התמורה תיהיה בהחלט טובה עם מספרים כאלו...
שחקנים עם רזומה יותר טוב משלו אפילו בקצת עולים הרבה יותר. שחקנים עם אפסייד או כשרון גדול משלו פשוט לא יסכימו לעשות את התפקיד הזה ודוגמא לכך הוא לאנדסברג שלא מוכן להראות שהוא ראוי להזדמנות על ידי הגנה מטורפת המלחמה. אם סילבן היה זר הוא היה אף מפה קיבינימט , אבל לינהרט ירוויח את הדקות שלו בזכות מלחמה .
בקיצור אין מה להסתכל על זה כהחתמה טובה או לא כי היא שולית בסופו של דבר אבל אני בהחלט מבין את ההגיון בהחתמת השחקן הזה

אבל אנחנו לא צריכים שחקן של (במקרה הטוב) שש נקודות וקצת מלחמה
אנחנו צריכים גבוה איכותי או שאם כבר מביאים סווינגמן אז שיהיה ברמה גבוהה

מכבי הביאה לו את זה ולא את זה ועכשיו הסגל הזה די בעייתי כי התקפית רק סופו ופארגו הם באנקרים ובעיה נוספת שהקו הקדמי שלך קצר ומועד לפציעות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אוגוסט 2014, 12:39

yzafrir כתב:אתם כל הזמן מזכירים את נייט באותה נשימה עם איידסון רייס או היקמן למרות שהוא הגיע לפה במטרה אחרת לגמרי. הוא הגיע כזר שישי שלא אמור להיות כוכב אלא לתת את הדברים שגודס דיבר עליהם . לינהרט הוא שחקן משלים קלאסי שמה שעשה עד עכשיו בקבוצות שלו זה בדיוק מה שגיא מידע לו . אף אחד במכבי לא מצפה ממנו להיות סקורר מוביל ואם יתן 6 נק' ו 3-4 ריב'. בדקות שישחק יחד עם מלחמה בהגנה אז יהיו מאוד מרוצים במכבי . אני בהחלט חושב שהוא יכול לעשות את זה במכבי ואם לוקחים בחשבון את הסכום שמשלמים לו אז התמורה תיהיה בהחלט טובה עם מספרים כאלו...

אז אם זה המצב זה מחזיר אותי לתהייה שהועלתה כאן קודם.
אם כבר מחפשים שחקן מחליף לא יכלו למצוא שום ישראלי שעונה להגדרה הזו??
למה היה צריך לתפוס מקום של זר על תפקיד כל כך לא חשוב ולא משמעותי??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2014, 13:03

למה ששחקן עם אפסייד וכשרון לא יסכים להגיע למכבי על תקן שחקן ספסל? מכבי זאת המקפצה הכי טובה באירופה לחוזי עתק ולNBA, כי זאת הקבוצה היחידה שמשחקת ברמות הגבוהות, ומגיעה
לשלבים המתקדמים ביותר, ובמקביל מביאה שחקנים כאלה.
זה שגודס רוצה שחקן עם סט תכונות מסויים, לא אומר שאם יביאו לו שחקן עם תכונות דומות, אבל גם עם כשרון ואפסייד, הוא לא ירצה אותו. ההיפך הוא הנכון.

שחקן כמו סקוטי הופסון למשל, היה אולי יכול להיכנס לואקום היחסי שיש למכבי בעמדות 3-4, להצליח מאוד ולהפוך לשחקן מאוד מבוקש באירופה ובNBA.

תמיד צריך לזכור שהשחקן הכי חשוב של מכבי (סמית') נמצא במצב לא ברור, והשחקן שהביאו למשבצת של "מחליף של סמית'" עשוי להפוך לשחקן מאוד משמעותי בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 15 אוגוסט 2014, 13:31

תקרא שוב את מה שכתבתי.
כשאני אומרת רזומה אני לא מתכוונת לשחקן שכיכב באחת מאריות אירופה, אלא הכוונה שלי היא לשחקן שעשה משהו שנותן לך את התקווה שיש לו סיכוי להצליח גם במכבי.
רייס היה הכוכב של באיירן, איידסון היה הMVP של היורוקאפ, ואני לא זוכרת מה פישר עשה בבלגיה אבל אני חושבת שהיתה לו סטטיסטיקה די מרשימה שם (מה גם שפישר הוא לא דוגמא לשחקן מוצלח כל כך...)
גם רוב השחקנים שהגיעו מהליגה, עשו זאת אחרי שנתנו עונות גדולות בליגה שלנו, הרי מכבי לא היתה מחתימה את אחד השחקנים הבינוניים ומטה מהליגה שלנו לא? רק כאלו שכיכבו כאן (ולרוב גם הביאו את הקבוצה שלהם להישג מסוים).

בוא תגיד לי למשל איזה סוג שחקן בחיים לא היית חושב שראוי להגיע למכבי (ואני מדברת על אספקט מקצועי כמובן ולא משהו מחוץ למגרש)? מה הקו האדום שלך?

אני אתחיל מהסוף וזה מתחבר להתחלה- זה אולי ישמע מתחמק במידה מסוימת אבל זאת דעתי (ורשמתי אותה גם שנה שעברה איפשהו)
בניית קבוצה זה משימה מורכבת, יכול להיות שחקן X שיהיה אפס בקבוצה מסוימת אבל יהיה סופרסטאר בקבוצה אחרת כי הקבוצה השנייה משחקת כמו שמתאים לו, וכן להיפך, שמאמן בא לבחור שחקן הוא צריך להסתכל גם על רמת המיקרו וזה רמת השחקן (כאן לינהארט בפיגור עקב העובדה שהוא לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות) וגם ברמת המאקרו- מה הוא יכול לתת לקבוצה ואיך הוא מתחבר לפאזל.
רשמתי- אני לא מכיר את לינהארט ומלבד מס' סרטונים (שלא מלמדים על כלום לדעתי) אני לא הולך להביע דיעה על שחקן שלא ראיתי לכן אני חושב שהביקורות מוקדמות. ההחתמה מוזרה ללא ספק, אבל נחכה ונראה לפני שנשפוט אותו.
בת'כלס- אני לא יודע אם יש שחקן שבחיים לא הייתי חושב שראוי להגיע למכבי (מלבד דברים שמחוץ למגרש... אני אישית לא רוצה את מקל במכבי ולא משנה אם הוא יהיה השחקן הכי טוב בארץ) כי במאקרו כל שחקן יכול להתאים לפאזל שהמאמן בונה.

כמו שרשמתי- הייתי יכול לומר שאני לא רוצה שמכבי תביא שחקנים מליגה שניה... וזה הקו האדום... רק שבמקרה כזה כל ההיסטוריה שלנו היתה משתנה כי לא היינו מביאים את דריק... אין פה שחור ולבן לדעתי.

וחני- אני אחזיר לך בשאלה על שאלתך- איזה שחקן ישראלי היית מביאה שעונה על התכונות שגיא ביקש (עולה מהספסל, קולע טוב, עוזר בריב')? למעט שון דניאל אני לא חושב על איזשהו שחקן אחר...(בן רייס תואם פניני לדעתי ותחת חוזה ככה שאני לא בטוח שהוא היה על המדף...)
מקובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אוגוסט 2014, 14:03

מקובי כתב:כאן לינהארט בפיגור עקב העובדה שהוא לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות

הבעיה איתו היא לא זה שלא הוכיח עצמו ברמות הגבוהות, אלא שהוא לא הוכיח את עצמו גם ברמות הנמוכות....
את זה לפחות כמעט כל השחקנים הגיעו לכאן בעבר עשו (אפילו דריק....)

ואגב, שון דניאל?? :throwup2
שחקן מגעיל, גם מקצועית וגם באופי.
אני לא יודעת מי פוני ומי לא, ואני לא כזו עכברה כדי להכיר את כל הישראלים בשוק, אבל בשביל זה יש מחלקת סקאוטינג לא?? ;)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2014, 15:14

מקובי כתב:
תקרא שוב את מה שכתבתי.

אני אתחיל מהסוף וזה מתחבר להתחלה- זה אולי ישמע מתחמק במידה מסוימת אבל זאת דעתי (ורשמתי אותה גם שנה שעברה איפשהו)
בניית קבוצה זה משימה מורכבת, יכול להיות שחקן X שיהיה אפס בקבוצה מסוימת אבל יהיה סופרסטאר בקבוצה אחרת כי הקבוצה השנייה משחקת כמו שמתאים לו, וכן להיפך, שמאמן בא לבחור שחקן הוא צריך להסתכל גם על רמת המיקרו וזה רמת השחקן (כאן לינהארט בפיגור עקב העובדה שהוא לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות) וגם ברמת המאקרו- מה הוא יכול לתת לקבוצה ואיך הוא מתחבר לפאזל.
רשמתי- אני לא מכיר את לינהארט ומלבד מס' סרטונים (שלא מלמדים על כלום לדעתי) אני לא הולך להביע דיעה על שחקן שלא ראיתי לכן אני חושב שהביקורות מוקדמות. ההחתמה מוזרה ללא ספק, אבל נחכה ונראה לפני שנשפוט אותו.
בת'כלס- אני לא יודע אם יש שחקן שבחיים לא הייתי חושב שראוי להגיע למכבי (מלבד דברים שמחוץ למגרש... אני אישית לא רוצה את מקל במכבי ולא משנה אם הוא יהיה השחקן הכי טוב בארץ) כי במאקרו כל שחקן יכול להתאים לפאזל שהמאמן בונה.

כמו שרשמתי- הייתי יכול לומר שאני לא רוצה שמכבי תביא שחקנים מליגה שניה... וזה הקו האדום... רק שבמקרה כזה כל ההיסטוריה שלנו היתה משתנה כי לא היינו מביאים את דריק... אין פה שחור ולבן לדעתי.

וחני- אני אחזיר לך בשאלה על שאלתך- איזה שחקן ישראלי היית מביאה שעונה על התכונות שגיא ביקש (עולה מהספסל, קולע טוב, עוזר בריב')? למעט שון דניאל אני לא חושב על איזשהו שחקן אחר...(בן רייס תואם פניני לדעתי ותחת חוזה ככה שאני לא בטוח שהוא היה על המדף...)

בן רייס, עמית שמחון, עוז בלייזר, ג'ו דאוסון.
חלקם טובים יותר מלינהארט, וחלקם האחר אולי פחות טובים אבל לפחות הם ישראלים והם צעירים עם אפסייד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אוגוסט 2014, 15:34

שמואל1 כתב:בן רייס, עמית שמחון, עוז בלייזר, ג'ו דאוסון.
חלקם טובים יותר מלינהארט, וחלקם האחר אולי פחות טובים אבל לפחות הם ישראלים והם צעירים עם אפסייד.

ג'ו דאוסון הוא בהחלט צעיר מאוד עם קריירה ארוכה לפניו.... ;)
(וכן, אני יודע שהתכוונת לשון)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 15 אוגוסט 2014, 15:37

בן רייס הוא תואם פניני לדעתי, הוא יגיע שגיא יעזוב אם אתה שואל אותי, בלי קשר שהוא תחת חוזה ואני די בטוח שרוזן לא היה מוותר עליו.
דאוסן הייתי שמח לראות (למרות שג'ו מבוגר :D ) אבל גם פה- אני באמת מאמין שמכבי גיששה אבל קיבלה תשובה שלילית...
בלייזר נתן חצי עונה טובה והוא יותר 4 מאשר 3 (גיא חיפש 2-3 אם כי אני מסכים שהיינו צריכים יותר 3-4) בכל מקרה אני הייתי נותן לו עוד קצת זמן לפני שהייתי זורק אותו למים העמוקים של מכבי.
שמחון זה שחקן שהוא די חסר יציבות לדעתי. עד כמה שאני יודע גליל בנו עליו ומינו אותו לקפטן.

אם נשארו עם בלייזר ושמחון אז בת'כלס אני יכול להבין את מכבי שהלכה על זר לתפקיד הזה...

בכל אופן- נחכה ונראה.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2014, 17:41

מקובי כתב:

בן רייס הוא תואם פניני לדעתי, הוא יגיע שגיא יעזוב אם אתה שואל אותי, בלי קשר שהוא תחת חוזה ואני די בטוח שרוזן לא היה מוותר עליו.
דאוסן הייתי שמח לראות (למרות שג'ו מבוגר :D ) אבל גם פה- אני באמת מאמין שמכבי גיששה אבל קיבלה תשובה שלילית...
בלייזר נתן חצי עונה טובה והוא יותר 4 מאשר 3 (גיא חיפש 2-3 אם כי אני מסכים שהיינו צריכים יותר 3-4) בכל מקרה אני הייתי נותן לו עוד קצת זמן לפני שהייתי זורק אותו למים העמוקים של מכבי.
שמחון זה שחקן שהוא די חסר יציבות לדעתי. עד כמה שאני יודע גליל בנו עליו ומינו אותו לקפטן.

אם נשארו עם בלייזר ושמחון אז בת'כלס אני יכול להבין את מכבי שהלכה על זר לתפקיד הזה...

בכל אופן- נחכה ונראה.

מה זאת אומרת רוזן לא היה מוותר? על דאוסון קיבלו תשובה שלילית? אלו מילים שלא מופיעות בלקסיקון של מכבי, או לפחות ככה זה היה פעם.
בעבר, אם מכבי רצתה ישראלי, הוא היה אצלה. נותנים 50K לקבוצתו הקודמות, ושלום על ישראל. אם מכבי של היום לא מסוגלת לעשות זאת, אבוי לנו.
בלייזר ושמחון אולי פחות טובים מהזר שמכבי הביאה (ולא בטוח), אבל לפחות הם ישראלים, צעירים עם אפסייד.
ניסיון ברמות הגבוהות גם ללינהארט אין. אני מוכן "לרדת" ברמה על מנת לקדם צעירים ישראלים, בטח לעומת איזה שכיר חרב בינוני שלא עשה כלום בקריירה עד גיל 28 ברמות הבינוניות-חלשות של אירופה.
אם היינו מביאים שחקן סטייל מאליק היירסטון לא הייתי אומר כלום, אבל כשמביאים זר כל כך ירוד, אי אפשר שלא להרים גבה ולבקר את מכבי על כך שלא הביאה ישראלי צעיר במקומו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2014, 17:46

שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

בכל אופן- נחכה ונראה.

מה זאת אומרת רוזן לא היה מוותר? על דאוסון קיבלו תשובה שלילית? אלו מילים שלא מופיעות בלקסיקון של מכבי, או לפחות ככה זה היה פעם.
בעבר, אם מכבי רצתה ישראלי, הוא היה אצלה. נותנים 50K לקבוצתו הקודמות, ושלום על ישראל. אם מכבי של היום לא מסוגלת לעשות זאת, אבוי לנו.
בלייזר ושמחון אולי פחות טובים מהזר שמכבי הביאה (ולא בטוח), אבל לפחות הם ישראלים, צעירים עם אפסייד.
ניסיון ברמות הגבוהות גם ללינהארט אין. אני מוכן "לרדת" ברמה על מנת לקדם צעירים ישראלים. צריך לזכור פה שאנחנו מדברים על עמדת המחליף.

אני לא בטוח שמישהו מהם מוכן לתפקיד החשוב יחסית הזה. זה לא סתם מחליף זניח. זה מחליף לסמית' שעלול להיעדר פה ושם, וסביר להניח שינוח לא מעט
במשחקי הליגה.
אני מסכים שישראלי עדיף, אלא שהישראלי היחיד שאני הייתי רוצה לראות בעמדה הזאת במכבי (פרט לכספי כמובן) הוא דאוסן, וזה עדיין way too early בשבילו,
לקבל תפקיד כזה בכיר.
בן רייס גם יכול להיות אופציה טובה, אלא שתשלום ביי אאוט + שכר היה עולה למכבי יותר מפי 2 מאשר להביא את לינהארט.

ד"א, אני חושב שגם על לינהארט התפקיד החשוב הזה גדול, אבל לפחות אם ייכשל, מכבי תוכל להביא שחקן אחר בנזק יחסית לא גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אוגוסט 2014, 17:52

rc4991 כתב:

אבל אנחנו לא צריכים שחקן של (במקרה הטוב) שש נקודות וקצת מלחמה
אנחנו צריכים גבוה איכותי או שאם כבר מביאים סווינגמן אז שיהיה ברמה גבוהה

מכבי הביאה לו את זה ולא את זה ועכשיו הסגל הזה די בעייתי כי התקפית רק סופו ופארגו הם באנקרים ובעיה נוספת שהקו הקדמי שלך קצר ומועד לפציעות

אתה מבין שמדובר בזר שישי שאפילו לא מיועד להיות המחליף הראשון בקבוצה ? אתה מבין שלא חיפשו סווינגמן איכותי ברמה גבוהה ב- 200 אלף ? חיפשו שחקן שעושה בדיוק מה שלינהרט עושה . ריב' . הגנה ושלשות מידי פעם .
לינהרט הוא סוג של שחקן שלא משנה איפה ישחק הוא יעשה את אותם דברים כך ש10 נק' ו 5 ריב' בקבוצה איטלקית זה בדיוק מתאים לסוג השחקן שהוא וזה מספיק מרשים לדעתי...בטח כשמדןבר בזר שישי מחליף .
לגבי ישראלי אחר לתפקיד הזה , דאוסן אין הגנה ( למרות שעדיין מכבי רוצים אותו ואם לא העונה אז עונה הבאה הוא כאן...) ושמחון רייס ובלייזר לא יותר טובים מלינהרט ולא בטוח שהרבה יותר זולים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2014, 17:52

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
מקובי כתב:

בכל אופן- נחכה ונראה.

ניסיון ברמות הגבוהות גם ללינהארט אין. אני מוכן "לרדת" ברמה על מנת לקדם צעירים ישראלים. צריך לזכור פה שאנחנו מדברים על עמדת המחליף.

אני לא בטוח שמישהו מהם מוכן לתפקיד החשוב יחסית הזה. זה לא סתם מחליף זניח. זה מחליף לסמית' שעלול להיעדר פה ושם, וסביר להניח שינוח לא מעט
במשחקי הליגה.
אני מסכים שישראלי עדיף, אלא שהישראלי היחיד שאני הייתי רוצה לראות בעמדה הזאת במכבי (פרט לכספי כמובן) הוא דאוסן, וזה עדיין way too early בשבילו,
לקבל תפקיד כזה בכיר.
בן רייס גם יכול להיות אופציה טובה, אלא שתשלום ביי אאוט + שכר היה עולה למכבי יותר מפי 2 מאשר להביא את לינהארט.

ד"א, אני חושב שגם על לינהארט התפקיד החשוב הזה גדול, אבל לפחות אם ייכשל, מכבי תוכל להביא שחקן אחר בנזק יחסית לא גדול.

נו באמת, ולינהארט כן מוכן לתפקיד הזה? התשובה היא לא. אם היה מגיע לפה שחקן כמו מאליק היירסטון, לא הייתי אומר כלום.
הישראלים לפחות הם ישראלים (בדגש על ישראלים, חוק רוסי) וצעירים, שחקנים עם אפסייד שאפשר לקדם.
והם גם ממש לא יקרים. כמו שאמרתי, כל קבוצה תשמח לקבל ממכבי 50-100K ירוקים והשחקן שלה. כך זה עבד ב 40 השנים האחרונות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2014, 18:18

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
במשחקי הליגה.
לקבל תפקיד כזה בכיר.

נו באמת, ולינהארט כן מוכן לתפקיד הזה? התשובה היא לא. אם היה מגיע לפה שחקן כמו מאליק היירסטון, לא הייתי אומר כלום.
הישראלים לפחות הם ישראלים (בדגש על ישראלים, חוק רוסי) וצעירים, שחקנים עם אפסייד שאפשר לקדם.
והם גם ממש לא יקרים. כמו שאמרתי, כל קבוצה תשמח לקבל ממכבי 50-100K ירוקים והשחקן שלה. כך זה עבד ב 40 השנים האחרונות.

אם היית קורא את מה שכתבתי, היית רואה שגם אני חושב שלינהארט לא מוכן לתפקיד הזה.

ברור שהם לא יקרים, אבל 50-100K בייאאוט (אני לא יודע אם זה ממוסה או לא, נניח שלא) + איזה 150-200K שכר במיסוי ישראלי זה כבר 350-500K שזה בערך פי 2
ממה שמשלמים על לינהארט.
על נושא הישראליות אין לי מה להתווכח, אני גם רוצה ישראלים בקבוצה, אבל זה מה יש כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2014, 19:26

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
במשחקי הליגה.
לקבל תפקיד כזה בכיר.

אם היית קורא את מה שכתבתי, היית רואה שגם אני חושב שלינהארט לא מוכן לתפקיד הזה.

ברור שהם לא יקרים, אבל 50-100K בייאאוט (אני לא יודע אם זה ממוסה או לא, נניח שלא) + איזה 150-200K שכר במיסוי ישראלי זה כבר 350-500K שזה בערך פי 2
ממה שמשלמים על לינהארט.
על נושא הישראליות אין לי מה להתווכח, אני גם רוצה ישראלים בקבוצה, אבל זה מה יש כרגע.

סבבה , אז תשלם 350K.
על לינהארט שילמת 200K. דיברת על כך שאם הוא ייכשל אז מכבי תוכל להביא שחקן אחר בנזק לא גדול. אם כך יהיה- תצטרך להוציא עוד לפחות 200-250K למחליף.
לינהארט + המחליף שלו >> בן רייס ((מבחינת עלויות כמובן).
אז בואו נהיה חכמים לשם שינוי , נקדים תרופה למכה ומלכתחילה נביא את השחקן הנכון. הבעיה ש"חכמים" ו"מכבי" לא הולך ביחד, בטח בזמן האחרון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 אוגוסט 2014, 21:09

ומה אם בן רייס היה כושל? לא היה עולה הרבה יותר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 אוגוסט 2014, 21:13

jol9 כתב:ומה אם בן רייס היה כושל? לא היה עולה הרבה יותר?

נכון, אבל הסיכוי שהוא ייכשל הרבה יותר נמוך. רייס הוא שחקן שאנחנו מכירים מצויין ורואים אותו כל שבוע בליגה.
לינהארט הוא שחקן שצוות הסקאוטינג ראה אולי 3-4 משחקים שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוגוסט 2014, 21:22

מה הקשר? איך הסיכוי שהוא יכשל נמוך יותר?
אנחנו רואים גם כל שבוע את אלירן גואטה, הסיכוי שהוא יכשל במכבי נמוך יותר?
אנשים שמביים כדורסל טיפה יותר ממך (יש כאלה) הגיעו למסקנה שללינהארט יש סיכוי גבוה יותר להצליח.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, משה ו־27 אורחים