פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סופו לא כשיר?

11 ספטמבר 2014, 20:34

נראה לי שיש חיידקים מדבקים באוויר, גם אני ראיתי לפני כמה ימים קטעים מהסדרה נגד מילאנו והפיינל-פור.
עדיין אין לי מושג איך לעזאזל יצא שאנחנו אלופים בסוף...

11 ספטמבר 2014, 20:39

Asf כתב:נראה לי שיש חיידקים מדבקים באוויר, גם אני ראיתי לפני כמה ימים קטעים מהסדרה נגד מילאנו והפיינל-פור.
עדיין אין לי מושג איך לעזאזל יצא שאנחנו אלופים בסוף...

אני גם ראיתי את הפיינל פור אתמול :cry3 :confused

תמונה

11 ספטמבר 2014, 20:53

חנו'ש כתב:איזה קטעים, גם אני נתקפתי נוסטלגיה וראיתי ביומיים האחרונים את המשחקים הגדולים של העונה.
בעיקר את ניסי מילאנו - כל הטרילוגיה....

:laugh1

23 ספטמבר 2014, 07:38

אבי סגל כותב שסופו כבר מתאמן ועשוי לשחק כבר בפתיחת העונה
בקיצור, אנשים פה ובתקשורת איבדו פרופורציות בנוגע אליו

23 ספטמבר 2014, 07:46

חדשות טובות, מקווה שסגל צודק. אבל ככה או ככה, רוב הביקורת הייתה מוצדקת. שחקן מקצועני לא יכול להשתין מהמקפצה ככה, בטח לא לאור היסטוריית היחסים המיוחדים והתועלת ההדדית בין סופו למכבי.

http://www.israelhayom.co.il/article/220825

23 ספטמבר 2014, 07:51

מאוד מעודד. כמה שאנחנו צריכים אותו...

23 ספטמבר 2014, 07:53

אהבתי שגודס אומר שמאריץ' "עדיין" שחקן של מכבי. רמז די עבה.

23 ספטמבר 2014, 08:09

roy1000 כתב:אהבתי שגודס אומר שמאריץ' "עדיין" שחקן של מכבי. רמז די עבה.

זה באמת נשמע ככה

23 ספטמבר 2014, 08:10

misha כתב:חדשות טובות, מקווה שסגל צודק. אבל ככה או ככה, רוב הביקורת הייתה מוצדקת. שחקן מקצועני לא יכול להשתין מהמקפצה ככה, בטח לא לאור היסטוריית היחסים המיוחדים והתועלת ההדדית בין סופו למכבי.

הביקורת מוצדקת לגמרי, הדרמה מהפציעה לא

23 ספטמבר 2014, 09:57

rc4991 כתב:
misha כתב:חדשות טובות, מקווה שסגל צודק. אבל ככה או ככה, רוב הביקורת הייתה מוצדקת. שחקן מקצועני לא יכול להשתין מהמקפצה ככה, בטח לא לאור היסטוריית היחסים המיוחדים והתועלת ההדדית בין סופו למכבי.

הביקורת מוצדקת לגמרי, הדרמה מהפציעה לא

אולי (למרות שאני לא מכיר מספיק את הפציעה כדי לדבר על רמת סיכון וכו') אבל זה מצב שהיה צריך למנוע אם הוא היה מטפל בעצמו כמו שצריך.

23 ספטמבר 2014, 11:04

יכול להיות שהוא אמר את זה בקטע של תנו לא צ'אנס ואל תפסלו אותו ישר....
בכל מקרה מאריץ' בחוזה זמני וגם ככה הוא סנטר שלישי אחרי טיוס וסופו (ויש גם את כהן) כך שעדיף לתת לו צ'אנס לחזור לעצמו עד סוף החוזה אם גם ככה משלמים לו . אולי בסוף יצא ממנו משהו.....בכל מקרה אני מקווה שעד תחילת העונה כבר נראה סימני חיים ממנו....אגב אם סופו חוזר אני בכלל לא רואה סיבה להחתים מחליף למאריץ' במידה ולא יחזור לעצמו כי אפשר להסתדר עם אלטיט וכהן כסנטרים שלישי רביעי....

23 ספטמבר 2014, 13:09

yzafrir כתב:

יכול להיות שהוא אמר את זה בקטע של תנו לא צ'אנס ואל תפסלו אותו ישר....
בכל מקרה מאריץ' בחוזה זמני וגם ככה הוא סנטר שלישי אחרי טיוס וסופו (ויש גם את כהן) כך שעדיף לתת לו צ'אנס לחזור לעצמו עד סוף החוזה אם גם ככה משלמים לו . אולי בסוף יצא ממנו משהו.....בכל מקרה אני מקווה שעד תחילת העונה כבר נראה סימני חיים ממנו....אגב אם סופו חוזר אני בכלל לא רואה סיבה להחתים מחליף למאריץ' במידה ולא יחזור לעצמו כי אפשר להסתדר עם אלטיט וכהן כסנטרים שלישי רביעי....

לדעתי, כהן חייב לשחק 4, פשוט חייב. הוא הרבה יותר מתאים לעמדה הזאת, יש לו קליעה, אבל אין לו פיזיות. כהן חייב להיות המחליף של רנדל, לפחות בתחילת העונה, עד אשר סמית' יחזור לכושר מלא

23 ספטמבר 2014, 14:13

פליקס , אני מסכים איתך לגבי כהן , בגלל הגובה שלו הוא יכול להיות יתרון בעמדה 4 ...הבעיה זה שאם סמית' חוזר לכושר ורנדל גם כן כשיר אז אין לו מקום . ומצד שני בעמדה חמש יש לנו את טיוס , סופו , ומאריץ'...איפה בדיוק כהן נכנס ?
אם מאריץ' ישוחרר אז יהיה לו מקום...

אישית , אם סופו כשיר אז אני מעדיף שכהן ו אולי גם אלטיט יהיו בסגל במקום מאריץ' ושיקבלו הרבה דקות בליגה...

23 ספטמבר 2014, 15:01

yzafrir כתב:פליקס , אני מסכים איתך לגבי כהן , בגלל הגובה שלו הוא יכול להיות יתרון בעמדה 4 ...הבעיה זה שאם סמית' חוזר לכושר ורנדל גם כן כשיר אז אין לו מקום . ומצד שני בעמדה חמש יש לנו את טיוס , סופו , ומאריץ'...איפה בדיוק כהן נכנס ?
אם מאריץ' ישוחרר אז יהיה לו מקום...

אישית , אם סופו כשיר אז אני מעדיף שכהן ו אולי גם אלטיט יהיו בסגל במקום מאריץ' ושיקבלו הרבה דקות בליגה...

אל תשכח, שבליגה אנחנו מוגבלים מבחינת כמות הזרים, וגם השופטים אוהבים לדפוק את סופו. גם רנדל נפצע כל שני וחמישי.
ככה שג'ייק כהן יהיה נחוץ גם אחרי חזרתו של סמית', ולכן צריך לתת לו דקות באופן קבוע בעמדה 4, שהקבוצה תלמד לשחק איתו.

05 אוקטובר 2014, 20:57

לפי ישראל היום סופו יתחיל להתאמן עם הקבוצה כשהם יחזרו מארה''ב וכרגע הוא מתאמן במרץ לבד

06 אוקטובר 2014, 08:17

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 76793.html

לא מבין מה יש להם ל"התלבט" .. מכבי בלי סופו יכולה לתפוס לעצמה נישה כקבוצה מובילה בארץ .

מכבי צריכה את סופו בכושר וכמה שיותר מהר , יחד עם החזרה של סמית וההשתלבות של רנדל תהיה למכבי גם השנה קבוצת טופ 8 ומעלה .

חבל לי רק ששוב אילתרו בעמדה 4 במקום לסגור קבוצה חזקה ומאוזנת עם שחקן טוב בעמדה הזו.

06 אוקטובר 2014, 10:06

יוסי22 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.176793.html

לא מבין מה יש להם ל"התלבט" .. מכבי בלי סופו יכולה לתפוס לעצמה נישה כקבוצה מובילה בארץ .

מכבי צריכה את סופו בכושר וכמה שיותר מהר , יחד עם החזרה של סמית וההשתלבות של רנדל תהיה למכבי גם השנה קבוצת טופ 8 ומעלה .

חבל לי רק ששוב אילתרו בעמדה 4 במקום לסגור קבוצה חזקה ומאוזנת עם שחקן טוב בעמדה הזו.

באמת לא ברורה לי ההתלבטות. מכבי לוקחת סיכון עם עניין ביטול החוזה של סופו כי בת'כלס הוא יכול לברוח לה (למרות שלא נראה שזה יקרה).
סופו חייב לחזור כמה שיותר מהר. זה לא אמור לקחת יותר מדי זמן. בלעדיו מכבי היא סתם עוד קבוצה.

07 אוקטובר 2014, 13:23

הוא בלוח שנה, אותה תמונה משנה שעברה.

07 אוקטובר 2014, 18:05

סופו יכול לחזור , עבר בהצלחה את הבדיקה בעיין וקיבל אישור לחזור .

07 אוקטובר 2014, 18:19

אבל גרינוולד אמר שלא יחזור לפני אמצע דצמבר. הרופא בטח טועה.
פרסם תגובה