המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ועכשיו לא מגיע להלפרין טכנית?
רוני, חלאס עם עניין השופטים. הלפרין עשה עבירה מכוונת על פארגו. מה הקשר לטכנית? פניני עשה הצגה מביכה.
felix_r כתב:זה כבר רבע שני, שבסיום אחרי ההתקפה של ירושלים השעון לא עוצר בכלל וממשיך לרוץ עד הבאזר
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:מכבי משחקת יותר מדי על רנדל בהתקפה. הוא כבר עייף
עם כל הכבוד, הוא גם לא מספיק טוב.
גם נכון, למרות שבחודש האחרון הוא בכושר הטוב שלו בחיים
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:ועכשיו לא מגיע להלפרין טכנית?
רוני, חלאס עם עניין השופטים. הלפרין עשה עבירה מכוונת על פארגו. מה הקשר לטכנית? פניני עשה הצגה מביכה.
מה אתה אומר על כמות זריקות העונשין?
לא יודע. בגדול, ירושלים הרבה יותר אגרסיבית ומכבי פאסיבית. לא בגלל השופטים אנחנו בפיגור. מכבי משחקים גרוע.
Yellow Gute כתב:מגדל 20 זריקות מהקו. מכבי -1. חמישים אחוז ריפיון שלנו, היתר שיפוט ביזיון!
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:ועכשיו לא מגיע להלפרין טכנית?
שטויות, הוא לגמרי עשה הצגה וניסה לסחוט תוקף
זה שאנחנו גרועים הערב לא אומר שאסור להעביר גם ביקורת על השופטים
Holiday_Armadillo כתב:Yellow Gute כתב:מגדל 20 זריקות מהקו. מכבי -1. חמישים אחוז ריפיון שלנו, היתר שיפוט ביזיון!
אפשר הסבר לחתימה שלך? כי היא ממש מטרידה אותי בלי קונטקסט
Yellow Gute כתב:Holiday_Armadillo כתב:Yellow Gute כתב:מגדל 20 זריקות מהקו. מכבי -1. חמישים אחוז ריפיון שלנו, היתר שיפוט ביזיון!
אפשר הסבר לחתימה שלך? כי היא ממש מטרידה אותי בלי קונטקסט
חחח...
הייתה לי לברדורית מדהימה בשם דובה.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:ועכשיו לא מגיע להלפרין טכנית?
שטויות, הוא לגמרי עשה הצגה וניסה לסחוט תוקף
זה שאנחנו גרועים הערב לא אומר שאסור להעביר גם ביקורת על השופטים
אין לי בעיה שתעביר ביקורת, אבל זה צריך להיות ענייני. הלפרין שלח ידיים קדימה בשביל לעשות עבירה על פארגו ונפל מהמהירות של פארגו. הוא ממש לא ניסה לסחוט עבירת תוקף. אני מציע שתסתכל שוב על המהלך, אתה טועה לחלוטין.
אפשר להעביר ביקורת על השופטים, אבל אני עצבני מדי על הפלגמטיות של מכבי בשביל שזה יעניין אותי. ירושלים קבוצה מאוד בינונית ומכבי צריכה לטרוף אותה במחצית השניה.
jol9 כתב:נו, אגרסיביות = עבירות לא?
אני מסכים איתך אבל שמכבי רעה מאוד בהתקפה דווקא היום. אף אחד לא ממש הגיע. אולי רק פניני ואוחיון.
אני כבר "מחכה" להיסטריה שתהיה בתקשורת אם מכבי תפסיד היום...
felix_r כתב:אפילו גילי מוסינזון שם לב: הגארדים של מכבי קלעו רק 2 נקודות (של אוחיון).
אני חוזר ואומר, מכבי חייבת לשחק עם שני גארדים/רכזים, ולא, לאנדסברג הוא לא גארד בעיניי
rc4991 כתב:ואיפה ראית שלא העברתי ביקורת על הקבוצה?
תאמין לי שהם כבר העלו לי את הסעיף וחסר להם שהם לא קורעים אותם במחצית השניה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים