המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Hey Yeah כתב:לחתוך את פארגו ,להביא את מקאלב. כל השחקנים יבינו תרמז ויתנהגו יפה.
rc4991 כתב:גם שנה שעברה אמרתם שהשחקנים לא שמים על בלאט ועכשיו כולם מדברים על כמה הם היו מגובשים וכמה הקריבו עבורו
לדעתי אין פה קטע נגד גודס (לפחות אני לא בטוח בזה) אלא התפרקות וגישה לא טובה של חלק מהשחקנים וזה דורש טיפול
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:תהיה פה תבוסה של 20 הפרש ומעלה. ואני עוד עדין.. מכבי לא נראית כמו קבוצה שמסוגלת לחזור מפיגור ואם הפועל תדע לנצל זאת טוב אף אחד במכבי לא יעצור את המפולת.. כרגע אנחנו חוזים בפרפורי הגסיסה של מכבי.
אם הם ירצו, השחקנים יכולים לחזור בלי בעיה. הם לא רוצים.
גם אם הם ירצו זה לא יעזור. נגד צדביטה רצינו וראית איך זה נגמר..
עם כל הכבוד שאין לעכברושים, הם עדיין לא קבוצת יורוליג.
roy1000 כתב:גודס לא רואה שפארגו עושה לו שביתה איטלקית? הוא מטומטם?
נראה לי שפארגו יכול לחרבן לגודס על הראש והוא עדיין לא ישים לב.
my man כתב:Hey Yeah כתב:לחתוך את פארגו ,להביא את מקאלב. כל השחקנים יבינו תרמז ויתנהגו יפה.
נו באמת...
מכביסט30 כתב:עוד לא הבנת שהבעיה היא נטו במכבי ולא ביריבה התורנית שעומדת מולנו?
תוסיף לזה גם את החוק הרוסי שאף פעם לא מקל איתנו.
מכבי קבוצה חולה כרגע. היא יכולה לרצות לנצח עד מחר..
Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:גודס לא רואה שפארגו עושה לו שביתה איטלקית? הוא מטומטם?
משתינים עליו והוא אומר לכולם שזה גשם
roy1000 כתב:rc4991 כתב:גם שנה שעברה אמרתם שהשחקנים לא שמים על בלאט ועכשיו כולם מדברים על כמה הם היו מגובשים וכמה הקריבו עבורו
לדעתי אין פה קטע נגד גודס (לפחות אני לא בטוח בזה) אלא התפרקות וגישה לא טובה של חלק מהשחקנים וזה דורש טיפול
רוני, משחק כזה לא היה שנה שעברה. מאז 1993 אני לא זוכר דבר כזה.
אני לא מאמין שזה סתם התפרקות.
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:roy1000 כתב:גודס לא רואה שפארגו עושה לו שביתה איטלקית? הוא מטומטם?
משתינים עליו והוא אומר לכולם שזה גשם
אז אולי הגיע הזמן שיחזור לראשון?
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:עוד לא הבנת שהבעיה היא נטו במכבי ולא ביריבה התורנית שעומדת מולנו?
אני לא רואה קבוצה "חולה" על המגרש. אני רואה קבוצה שלא זזה על המגרש וקבוצה עם אפס מאמץ במשחק דרבי. אני לא מאמין שזה מקרי.
roy1000 כתב:מכביסט30 כתב:עוד לא הבנת שהבעיה היא נטו במכבי ולא ביריבה התורנית שעומדת מולנו?
אני לא רואה קבוצה "חולה" על המגרש. אני רואה קבוצה שלא זזה על המגרש וקבוצה עם אפס מאמץ במשחק דרבי. אני לא מאמין שזה מקרי.
rc4991 כתב:ומה נראה לך? ששחקנים עושים דווקא? זה דופק גם אותם וגם את הקבוצה וצריך להיות דוחה בשביל לעשות את זה
יש לך גם לפחות שלושה זרים (רנדל, סמית וסופו) שיתנו הכל בכל משחק + הישראלים
אז יכול להיות שחלק מהשחקנים לא משקיעים הרבה אבל אני לא חושב שיש כאן איזה משהו מכוון נגד גודס
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים