המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זוכר איך טייריס נראה בנובמבר?
LIAV10 כתב:אני רוצה להגיד יותר טוב, אבל בראייה לאחור אני נזכר שכל כניסה לצבע הסתיימה בחסימה.
לא כל יום פורים, אבל אתה צודק, הוכח כבר שאסור לשפוט מהר מידי.
ankram כתב:LIAV10 כתב:אני רוצה להגיד יותר טוב, אבל בראייה לאחור אני נזכר שכל כניסה לצבע הסתיימה בחסימה.
אולי הזכרון שלי חלש , אבל אני לא זוכר שטייריס היה מקרין כ"כ הרבה עצבים , תסכול , וחוסר חיבור לקבוצה.
מקצועית אולי אתה צודק , אבל הבעיה של פארגו היא לא מקצועית היא מנטלית.
er79 כתב:למיטב זכרוני פארגו לא יכול היה פיזית לשבת שנתיים על הספסל של צסק"א, מאחר והיה שם רק שנה
LIAV10 כתב:ankram כתב:LIAV10 כתב:אני רוצה להגיד יותר טוב, אבל בראייה לאחור אני נזכר שכל כניסה לצבע הסתיימה בחסימה.
אולי הזכרון שלי חלש , אבל אני לא זוכר שטייריס היה מקרין כ"כ הרבה עצבים , תסכול , וחוסר חיבור לקבוצה.
אני חושב שאור התייחס להיינס (וכך גם אני).
את פארגו אנחנו מכירים ומשהו מאוד לא טוב עובר עליו, זה שיש לו יכולות זה דבר ידוע.
שחקן עם האופי של רייס לא תמצא כנראה, הרבה זמן לא נתקלתי בשחקן עם אופי כל כך נוח אך לוחמני, גבר גבר.
ankram כתב:LIAV10 כתב:אני רוצה להגיד יותר טוב, אבל בראייה לאחור אני נזכר שכל כניסה לצבע הסתיימה בחסימה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זוכר איך טייריס נראה בנובמבר?
כשהוא הציל את ג'ודית' לא היו לך טענות, אה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זוכר איך טייריס נראה בנובמבר?
יוני, מי היה מאמין שלסדרת זומבים תהיה כזאת השפעה עליך?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זוכר איך טייריס נראה בנובמבר?
LIAV10 כתב:חחחחח אין לי מושג על מה אתם מדברים, אבל לדעתי זאת פסילה שנייה שלך יוני.
jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח אין לי מושג על מה אתם מדברים, אבל לדעתי זאת פסילה שנייה שלך יוני.
נו, מה אני אשם, שהוא קורא את כל השטויות שלי... זה היה מכוון מן הסתם לאור ולכרמל (שהתעלמה באלגנטיות אופיינית)
jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח אין לי מושג על מה אתם מדברים, אבל לדעתי זאת פסילה שנייה שלך יוני.
נו, מה אני אשם, שהוא קורא את כל השטויות שלי... זה היה מכוון מן הסתם לאור ולכרמל (שהתעלמה באלגנטיות אופיינית)
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח אין לי מושג על מה אתם מדברים, אבל לדעתי זאת פסילה שנייה שלך יוני.
ממתי אני מתנהגת באלגנטיות? פשוט ישנתי
rc4991 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:חחחחח אין לי מושג על מה אתם מדברים, אבל לדעתי זאת פסילה שנייה שלך יוני.
רק שתדע שפעם שלישית זה הרחקה מהפורום עד שאני מגיע אליכם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים