פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מרקז היינס

11 ינואר 2015, 15:55

דיי ברור שהוא נשאר , מה שנותר לנו לעשות זה לקוות שהוא יצליח לחבר 2 פעולות טובות רצופות, ושיפסיק לכדרר.

11 ינואר 2015, 17:40

my man כתב:
אביהוא כתב:מחליף זר ראוי למרקיז זה רק מקאלב שנמצא על חוזה לעוד 3 שבועות בערך בבאיירן,נדמה לי שיש לשנייהם כמעט אותו משחק,רק שהשני קולע :rolleyes

רק שהשני נפצע ומושבת למספר שבועות.. :whistle

?SO..שיביאו אותו אחרי הפציעה ישר לסיבוב השני :tongue2
אם יפתרו ממרקיז ויתנו למקאלב את הכדור..בטוח שהוא ישתלב מהר.

16 ינואר 2015, 00:18

למה הוא עדיין פה? באמת אין אפילו בדי ליג שחקנים טובים ממנו?
אם ג'וניור חושב ברצינות על ריפיט צריך למצוא מישהו אחר.

16 ינואר 2015, 00:41

שחף כתב:למה הוא עדיין פה? באמת אין אפילו בדי ליג שחקנים טובים ממנו?
אם ג'וניור חושב ברצינות על ריפיט צריך למצוא מישהו אחר.

מחכים שהחוזה של ביינום בסין יסתיים :tongue3

16 ינואר 2015, 00:50

מה שהכי מעצבן זה שעם עוד גארד נורמלי במקומו מכבי תהיה קבוצה חזקה מאוד

18 ינואר 2015, 23:31

אתם יודעים מה הכי מעצבן? שמכבי עוד יציגו את המשחק שלו הערב כסיבה להשאיר אותו ויגידו שהיה ענק היום

18 ינואר 2015, 23:42

רוני, צא מזה, הוא לא ישוחרר. הוא בסה"כ נמצא במצב של הסתגלות. זה שהוא מראה יכולת טובה בליגה, ובאופן יציב, זה
סימן מעודד מבחינתי.
אני אומר שאם אין תחליף טוב ברמת וודאות גבוהה, אז חבל על המהלך הזה.

אם פתאום פארמר רוצה לעשות ביקור מולדת, אז בכבוד, אבל מה תביא עכשיו? שחקן כמו מקי? זה מה שיעשה את ההבדל בשביל מכבי?

18 ינואר 2015, 23:52

jol9 כתב:רוני, צא מזה, הוא לא ישוחרר. הוא בסה"כ נמצא במצב של הסתגלות. זה שהוא מראה יכולת טובה בליגה, ובאופן יציב, זה
סימן מעודד מבחינתי.

אם פתאום פארמר רוצה לעשות ביקור מולדת, אז בכבוד, אבל מה תביא עכשיו? שחקן כמו מקי? זה מה שיעשה את ההבדל בשביל מכבי?

יוני, הבן אדם הזה לא רק שלא מועיל אלא אפילו מחרב והורס את ההפרשים שהחמישיה שלנו בונה
ולא, מבחינתי לדפוק מדי פעם ערב קליעה משלוש (שזה בבירור לא נקודת החוזק שלו והוא עדיין הולך רק על זה) ממש לא מניח את הדעת
וכן, אפילו שחקן כמו מקי היה עושה את ההבדל ויש עוד גארדים שאפשר לחפש ולנסות להביא

19 ינואר 2015, 00:13

rc4991 כתב:
jol9 כתב:רוני, צא מזה, הוא לא ישוחרר. הוא בסה"כ נמצא במצב של הסתגלות. זה שהוא מראה יכולת טובה בליגה, ובאופן יציב, זה
סימן מעודד מבחינתי.

יוני, הבן אדם הזה לא רק שלא מועיל אלא אפילו מחרב והורס את ההפרשים שהחמישיה שלנו בונה
ולא, מבחינתי לדפוק מדי פעם ערב קליעה משלוש (שזה בבירור לא נקודת החוזק שלו והוא עדיין הולך רק על זה) ממש לא מניח את הדעת
וכן, אפילו שחקן כמו מקי היה עושה את ההבדל ויש עוד גארדים שאפשר לחפש ולנסות להביא

איזה הבדל הוא היה עושה בדיוק?

תאר לעצמך שאתה מביא אותו במקום היינס, ומקבל שחקן שלא מתפקד לא ביורוליג ולא בליגה...

אתה רוצה להחליף שחקן בתפקיד משמעותי בשלב הזה של העונה, אז תביא מישהו שיצליח ברמת וודאות גבוהה, אחרת תקבל תחנת
רכבת שהיתה לנו כאן בעונת אפי/פיני.

19 ינואר 2015, 01:38

הוא לא יוחלף אבל אנחנו נתלונן עליו עד סוף העונה (הוא גורם לי להתגעגע מאוד להיקמן)
אין לי מושג איזו הסתגלות ומחויבות ראית, כל פעם שהוא עולה על המגרש ההפרש מתקזז. גם כשהוא נותן הוא לוקח בחזרה.

19 ינואר 2015, 01:46

Roni1 כתב:הוא לא יוחלף אבל אנחנו נתלונן עליו עד סוף העונה (הוא גורם לי להתגעגע מאוד להיקמן)
אין לי מושג איזו הסתגלות ומחויבות ראית, כל פעם שהוא עולה על המגרש ההפרש מתקזז. גם כשהוא נותן הוא לוקח בחזרה.

היי, הוא הראה נכונות להשתפר

19 ינואר 2015, 01:50

Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:הוא לא יוחלף אבל אנחנו נתלונן עליו עד סוף העונה (הוא גורם לי להתגעגע מאוד להיקמן)

אז שיתנו לו מדבקת כוכב.

19 ינואר 2015, 01:56

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז שיתנו לו מדבקת כוכב.

אין תקציב

19 ינואר 2015, 11:56

קודם כל, היקמן שחקן טוב יותר, על זה אין ויכוח.

דבר שני, הטענה שלי היא שכל מה שאתם אומרים זה נכון בתנאי ואקום. הוא לא טוב ביורוליג, הוא מזיק, הוא מקזז הפרשים, לא משתפר,
וכו'. הכל נכון.
מה שלא מסתדר זה הציפיה שלכם, המציאות וההנהלה שלנו. כל אלה לא יכולים לדעתי להסתדר על הצד הטוב.

הדעה האישית שלי בנוסף היא שחילוף של שחקן משמעותי בשלב הזה יכול לעשות יותר נזק מתועלת, אבל זה טיעון סובייקטיבי.

ד"א אני לא איזה אוהב גדול של היינס. גם אני מבקר אותו לא מעט פה, פשוט אני מנסה לחשוב בצורה עניינית ולא מהבטן

19 ינואר 2015, 12:02

אי אפשר להתעלם מזה שהוא מושלם ליד פארגו , נטול אגו לחלוטין שנותן לפארגו את האפשרות להתבלט . אם קצת היה משדרג את היכולת ( אני עדיין מאמין שזה יקרה ) אז דברים יראו אחרת...אבל עדיין היינס הוא ברמת גארד מחליף כנראה ולא יותר...

19 ינואר 2015, 12:25

yzafrir כתב:אי אפשר להתעלם מזה שהוא מושלם ליד פארגו , נטול אגו לחלוטין שנותן לפארגו את האפשרות להתבלט . אם קצת היה משדרג את היכולת ( אני עדיין מאמין שזה יקרה ) אז דברים יראו אחרת...אבל עדיין היינס הוא ברמת גארד מחליף כנראה ולא יותר...

ההגנה שלו בסדר, מה שחסר לו זה ביטחון, אחוזים טובים יותר ושיפור דחוף בקבלת ההחלטות.

20 ינואר 2015, 11:20

אני לא מבין בכלל על מה הדיון פה ועל מה בדיוק יש כאן מחלוקת...
היינס הוא מהזרים האנמיים שנחתו כאן והוא נכנס לרשימה מפוקפקת של הזרים הגרועים ביותר שנחתו במכבי.

בניגוד להרבה זרים שלא תרמו כאן יותר מדיי, להיינס יועד תפקיד מרכזי, או ליתר דיוק - גארד פותח בחמישייה לצד פארגו. למי ששכח, בתחילת העונה, גודס לא ספר את אוחיון יותר מדיי וכנראה שגם לא בנה עליו, או ליתר דיוק, בנה עליו כרכז מחליף לפארגו.
מבחינת הציפייה והתפוקה, הוא מזכיר לי את מקרה וונטיגו קאמינגס, שבא בזמנו לצד ביינום. בניגוד לקאמינגס שהיה אמור לאזן את ביינום בעמדה 1, היינס בא כספק נקודות נוסף לצידו של ג'רמי, בעמדה 2.

מדהים לראות שנכון להיום, סטטיסטיקות היורוליג שלהם כמעט זהות לחלוטין:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2014
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2007

אז נכון שתרומתו של היינס מעט טובה יותר מזו של קאמינגס בליגת העל, אבל גם לקאמינגס היו מספר הבלחות ואפילו נצחון שלקח על כתפיו בגן נר.
לזכות ההחתמה של ונטיגו מבחינת מכבי ייאמר, שהיה לו רקורד מרשים בהרבה משל מרקיז.

בשורה התחתונה, היינס לא תורם מספיק וגם בליגה, הוא נהנה בעיקר מהגנות נרפות יותר של היריבות ואספקת נקודות חד גונית בעיקר מחוץ לקשת, דבר שלא היה הלחם והחמאה שלו לאורך הקריירה.
אני גם לא חושב שהוא היה יכול להיות זר בולט במיוחד בליגה שלנו בקבוצה אחרת.

להגיד שהוא מושלם ליד פארגו, זה בעיניי בדיחה לא מוצלחת. לנהל משחק הוא לא יודע ואפילו להוביל כדור קשה לו. הוא 2 קלאסי, שעיקר כוחו במהלך הקריירה היה אינסטנט אופנס והוא פשוט לא טוב מספיק\ כדי להביא את זה ברמות הגבוהות ולדעתי, בשלב זה של הקריירה, גם לא ברמות הבינוניות.

ההיצמדות ליכולת ההגנתית שלו היא לגמרי אוברייטד בעיניי. הוא לא שומר כזה מדהים, בטח שלא סטופר הגנתי. הרבה פחות טוב מהלחץ שנתן גארסיה בזמנו, עוד אחד שהושווה כאן להיינס.

20 ינואר 2015, 19:07

יש תקדימים לשחקנים זרים ששיפרו את המשחק שלהם מ - 5 נקודות ל- 14 בממוצע בשלב הזה?

23 ינואר 2015, 22:41

בושה שהוא עדיין פה

23 ינואר 2015, 22:43

המשחק שהכי נהנתי בו מהיינס העונה.
פרסם תגובה