14 יולי 2015, 18:54
החציל האצטקי כתב:מכבי מתכננת לארח וידיאו-צ׳ט עם רוצ׳סטי בקרוב, ונותנת מקום לשאול אותו שאלות.
שאלתי אותו איך ירגיש אם יאלץ לעלות מהספסל העונה...![]()
http://www.maccabi.co.il/NewsMaccabist.asp?id=4958
14 יולי 2015, 18:57
14 יולי 2015, 19:07
החציל האצטקי כתב:ניסיתי להיות הכי נחמד שיכולתי... חצי מההודעה רק ליקוקים
14 יולי 2015, 19:09
14 יולי 2015, 19:10
Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישאל אותו על משחק ההגנה שלו
14 יולי 2015, 19:11
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמישהו ישאל אותו על משחק ההגנה שלו
אין מה לשאול.
כי אין הגנה
15 יולי 2015, 09:38
23 יולי 2015, 20:55
רוצ'סטי: "אני מתרגש לשחק עבור מכבי"
מלך הסלים של היורוליג, טיילור רוצ'סטי, ענה לשאלות חברי מכביסט והעניק ראיון מיוחד לרגל פתיחת העונה: "זה אחד הקהלים הכי טובים באירופה, אני מוכן כבר לרגש את האוהדים".
ליה: מה אתה חושב על האוהדים של מכבי?
"אחד הדברים הכי מרגשים בחתימה עם מכבי זה להיות חלק מהמשפחה הצהובה-כחולה. שיחקתי באירופה שש שנים, ראיתי את מכבי משחקת וקל מאוד להבחין אפילו בטלוויזיה, באווירה המרגשת של האוהדים במגרש הביתי. זה אחד הקהלים הכי טובים באירופה, אני מוכן כבר לרגש את האוהדים".
טל: איך אתה מתכונן להשתלב בשיטה של מכבי?
"אני חושב שאני מתאים לשיטה של מכבי בצורה מושלמת. זו סיטואציה נהדרת בשביל לבוא למועדון ואני באמת מרגיש שזו התאמה טובה גם לי וגם לקבוצה. אני מרגיש שאני יכול להשתלב במהירות וללמוד את השיטה החדשה ואני מצפה לתרום מיד".
עומרי: האם אתה מעדיף לשחק בעמדה מספר אחד או שתיים?
"בעונה שעברה ברוסיה זה הפעם הראשונה שלא שחקתי כל הזמן בעמדה מספר אחד, שיחקתי בהרבה קבוצות בשיטה של שני רכזים ואני חושב שאני יכול להיות יעיל בשני התפקידים. אני חושב שלשחק עם שני רכזים על המגרש יכול להיות קטלני בהתקפה, כך שאין לי שום בעיה לשחק בכל צורה".
אורן: איפה אתה רואה את עצמך חמש שנים מהיום?
"אני שמח להיות פה יותר משנה אחת. התקווה שלי זה למצוא פה בית ולגדול עם הקבוצה. זה יהיה נהדר לשחק במכבי חמש שנים מהיום, למה לא?"
אודי: מה המטרה העיקרית שלך השנה?
"המטרה שלי באופן אישי להמשיך לשפר את המשחק שלי, לדחוף את עצמי יותר במשך העונה, לתת לקבוצה 100% מעצמי ומהיכולות שלי. לעשות את השחקנים מסביבי יותר טובים ולעשות את הקבוצה שלי ליותר טובה. זה קל לדבר על זכייה באליפות, אבל אני חושב שאם אתה עובד קשה במהלך העונה האליפות תבוא, באופן אישי וגם קבוצתי".
יעקב: איך אתה רואה את השילוב בנך לפרמאר?
"אנחנו נהיה צמד דינמי. יחד עם הגרדים האחרים בקבוצה, לשנינו יש את היכולת ליצור גם לעצמנו וגם לקבוצה. שנינו יכולים לשחק בעמדה אחת ושתיים ויחד אנחנו יכולים ליצור כוח התקפי חזק".
ערן: מה אתה יודע על מכבי?
"מכבי היא קבוצה מאוד חזקה עם היסטוריה מפוארת וציפיות גבוהות. אני מתרגש להיות בצמרת של אירופה ומצפה לנצח. אני דוחף את עצמי חזק ומצפה מעצמי לגדולות, אני שמח להיות חלק מקבוצה שיש לה מטרות גבוהות, זה מתיישר עם החשיבה שלי".
יוגב: מדוע באתה במיוחד למכבי ולא לקבוצות אחרות?
"היה לי את המזל לקבל כמה הצעות, אבל זה היה ברור כבר מהתחלה שזה המקום בשבילי. אני חושב שיותר מהכול זה האנשים. הכרתי מקרוב חלק מהאנשים בהנהלה ומאוד התחברתי לרעיון של לשחק בקבוצה הזאת ולהיות חלק מהמשפחה הזאת. אני מצפה להכיר את האנשים, האוהדים והעיר תל אביב".
רועי: האוהדים של מכבי אוהבים שחקנים שנלחמים על כל כדור במשחק. האם אתה שחקן שייתן הכל במשחק ואוהב את האוהדים?
"אני בטוח שהאוהדים ייהנו מהגישה והתשוקה שלי למשחק, אני באמת אוהב את המשחק ומרגיש בר מזל שזו העבודה שלי. זה לא מובן מאילו ורואים את זה בצורה שאני משחק. האוהדים הם הסיבה שיש לי את העבודה החלומית הזאת, כך שאני אוהב את האינטראקציה איתם ואני משחק בשבילם. אתה תמיד תראה חיוך על הפנים שלי, אני אוהב את המשחק הזה".
אלחי: איך התחלה את הקריירה ואיך הצלחת להיות בין השחקנים הטובים ביבשת?
"התחלתי לשחק בגרמניה לפני שש שנים. לאחר ששחקתי בהרבה קבוצות ובהרבה ארצות, התפתחתי בתור שחקן והתרגלתי למשחק באירופה וביורוליג. בכל שנה אני לומד מי אני בתור שחקן ואני מרגיש בשנתיים האחרונות שהכול מתחבר לי. אני מרגיש שאני משחק כדור סל טוב ועדיין מחפש איך להשתפר. התשוקה שלי למשחק והרצון להשתפר הביאו אותי לאן שאני היום. תמיד שמח, אבל אף פעם לא מרוצה".
דור: אני בטוח שאתה מודע לכך שבקבוצה יש הרבה גרדים. אני עוקב אחרי הקריירה שלך הרבה זמן ואני רואה שאתה משחק בכמה תפקידים חלקם בהצלחה וחלקם פחות. איך תרגיש אם המאמן יועיד לך את התפקיד של השחקן השישי?
"אני מוכן לכל תפקיד , זה הקבוצה של המאמן שלי ואני אהיה מוכן להנהיג בכל תפקיד שהוא יטיל עלי. כל שחקן הוא חשוב לקבוצה ובסך הכל כולנו אחרי אותם מטרות".
ניר: אף פעם לא שיחקת במועדון גדול כמו מכבי. האם אתה חושב שאתה יכול להוביל את מכבי לרמות הגבוהות של אירופה? (פיינל פור או אפילו אליפות היורוליג)
"תשובה קצרה: כן... כל דבר בעיתו.. משחק אחרי משחק".
01 ספטמבר 2015, 02:02
01 ספטמבר 2015, 02:06
01 ספטמבר 2015, 02:10
my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוצסטי בן של יהודי........
חחחחחחחחחח
רוצים לצרף עוד זר...
01 ספטמבר 2015, 02:12
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רוצסטי בן של יהודי........
חחחחחחחחחח
רוצים לצרף עוד זר...
שו?
אתה עד כדי כך בהיי שהילדים חוזרים מחר ללימודים שעישנת משהו שכרגע לא חוקי?
01 ספטמבר 2015, 02:17
01 ספטמבר 2015, 02:18
01 ספטמבר 2015, 02:19
Holiday_Armadillo כתב:אוקיי, פייר? קורע מצחוק (שני הדברים בהודעה שלך)
01 ספטמבר 2015, 02:22
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוקיי, פייר? קורע מצחוק (שני הדברים בהודעה שלך)
אני כבר יכול לקרוא במחשבות את כל הטוקבקים העתידיים של אוהדי מגדל וחבריהם:
"מכבי- **נה" חחחחחחחחחחחח
01 ספטמבר 2015, 07:31
01 ספטמבר 2015, 07:31
01 ספטמבר 2015, 07:46
01 ספטמבר 2015, 08:42