המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:הוא לא יגיע עמדות 4-5 יהיו מורכבות מ 5 שחקנים רנדל בנדר מקלין פישר ועוד סנטר זר
my man כתב:גל גל כתב:הוא לא יגיע עמדות 4-5 יהיו מורכבות מ 5 שחקנים רנדל בנדר מקלין פישר ועוד סנטר זר
איזה ביטחון?!
גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:הוא לא יגיע עמדות 4-5 יהיו מורכבות מ 5 שחקנים רנדל בנדר מקלין פישר ועוד סנטר זר
איזה ביטחון?!
משהו בסגנון הזה זה יהיה בטוח אלא אם כן יוותרו על מקלין ויביאו את הרנגונדי במקומו מכבי רוצים שיהיה 4 שיכול לשחק גם 4 וגם 5 ועוד שתי סנטרים
my man כתב:גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:הוא לא יגיע עמדות 4-5 יהיו מורכבות מ 5 שחקנים רנדל בנדר מקלין פישר ועוד סנטר זר
איזה ביטחון?!
משהו בסגנון הזה זה יהיה בטוח אלא אם כן יוותרו על מקלין ויביאו את הרנגונדי במקומו מכבי רוצים שיהיה 4 שיכול לשחק גם 4 וגם 5 ועוד שתי סנטרים
מאיפה אתה יודע?
שחף כתב:מקלין זה טמטום טהור. אולי ג'וניור מנסה לשבור את השיאים של עצמו. כבר יש 4 שלא קולע מבחוץ בכלל, למה להביא עוד אחד כזה? ועוד אחד כזה שצריך שישחקו עליו כדי להיות רלוונטי?
רק חסר שיחליטו שהוא 5, עם גובה של שני מטר וסיגריה ו-0.2 חסימות למשחק. גם ת'יוס ודנאסטון הם גמדים אבל לפחות יכולים לחסום ולקפוץ. מקלין זה שחקן של כוח
אדם כתב:על הרנגודי אני היתי מוותר וגם על מקלין ,מכבי חיבת גו טו גאי בצבע סנטר גדול גבוה שיוצר לעצמו ,לא עוד שחקן שצריך לעבוד בשבילו ולא קולע ממטר לבד.
מכבי חיבת סנטר אמיתי ולידו שחקן נוסף בעמדה 4 חית רחבה אתלטית .
לגבי הדיווחים על מקל זה כנראה נכון זה כבר רץ בהרבה מקומות ,ההחתמה של רוצסטי תרמה לענין.
לגבי רועי מרום אני לא מבין תבחור ,הבחור סותר את עצמו 10 פעמים בדקה ,לפעמים הוא מדווח משו אומר שאין סיכוי ואז יום אחרי כבר מדווח שכן .
שאלה לגולשים בהנחה שהיתה לנו בחירה,לאנגפורד ,גודולוק ,פארמר,פארגו ,מי היתם לוקחים?
שמעו הבעיתיות זה בציוות אם רוצסטי ,כי אם מביאים את פארמר זה יותר מידי פלימקרים ,אם היו מתוכם מצוותים ובונים אחרת יכל להיות יותר טוב,פארמר שוב יש לי דודא עליו ,למרות שבעיני הוא ורוצסטי ,יהיה לנו חסר עדין מישו חודר ברמה ,אבל נגיע לזה.
אני חושב שבדיעבד הציוות הכי נכון והכי רעב ,זה פארמר וגודולוק ,אני כמעט בטוח שגודולק היה מגיע בסכומים של רוצסטי.
toja27 כתב:אדם כתב:על הרנגודי אני היתי מוותר וגם על מקלין ,מכבי חיבת גו טו גאי בצבע סנטר גדול גבוה שיוצר לעצמו ,לא עוד שחקן שצריך לעבוד בשבילו ולא קולע ממטר לבד.
לגבי הדיווחים על מקל זה כנראה נכון זה כבר רץ בהרבה מקומות ,ההחתמה של רוצסטי תרמה לענין.
לגבי רועי מרום אני לא מבין תבחור ,הבחור סותר את עצמו 10 פעמים בדקה ,לפעמים הוא מדווח משו אומר שאין סיכוי ואז יום אחרי כבר מדווח שכן .
שאלה לגולשים בהנחה שהיתה לנו בחירה,לאנגפורד ,גודולוק ,פארמר,פארגו ,מי היתם לוקחים?
שמעו הבעיתיות זה בציוות אם רוצסטי ,כי אם מביאים את פארמר זה יותר מידי פלימקרים ,אם היו מתוכם מצוותים ובונים אחרת יכל להיות יותר טוב,פארמר שוב יש לי דודא עליו ,למרות שבעיני הוא ורוצסטי ,יהיה לנו חסר עדין מישו חודר ברמה ,אבל נגיע לזה.
אני חושב שבדיעבד הציוות הכי נכון והכי רעב ,זה פארמר וגודולוק ,אני כמעט בטוח שגודולק היה מגיע בסכומים של רוצסטי.
החית הרחבה בעמדה 4 שאתה מדבר עליו זה ההגדרה של מקלין. השאלה בתור מה רוצים להביא אותו 4 או 5. הניחוש שלי שרוצים להביא אותו דווקא כ-5.
לא פארמר ולא גאדולוק יבואו לדעתי. אם קאזאן ישחררו את לנגפורד אז אולי יש איזה סיכוי קטנטן שמכבי יחשבו עליו. בציוות עם רוצ'יסטי לאנגפורד הכי מתאים מבין כל אלו. גם פארמר מתאים אבל לפי דעתי גל מקל יחתום בקרוב ואז צריכים מישהו בעמדה 2.
felix_r כתב:toja27 כתב:אדם כתב:על הרנגודי אני היתי מוותר וגם על מקלין ,מכבי חיבת גו טו גאי בצבע סנטר גדול גבוה שיוצר לעצמו ,לא עוד שחקן שצריך לעבוד בשבילו ולא קולע ממטר לבד.
החית הרחבה בעמדה 4 שאתה מדבר עליו זה ההגדרה של מקלין. השאלה בתור מה רוצים להביא אותו 4 או 5. הניחוש שלי שרוצים להביא אותו דווקא כ-5.
לא פארמר ולא גאדולוק יבואו לדעתי. אם קאזאן ישחררו את לנגפורד אז אולי יש איזה סיכוי קטנטן שמכבי יחשבו עליו. בציוות עם רוצ'יסטי לאנגפורד הכי מתאים מבין כל אלו. גם פארמר מתאים אבל לפי דעתי גל מקל יחתום בקרוב ואז צריכים מישהו בעמדה 2.
אם מקל חותם, רוצ'סטי ישחק 2
felix_r כתב:האמת, שאני לא ממש מבין בשביל מה מביאים גם את רוצ'סטי וגם את מקל. היה מספיק 2 רכזים מקל ואוחיון + גארד גבוה אול-אראונד סטייל רג'י רדינג. כי פרונט ליין מקל/אוחיון + רוצ'סטי ב 2 זה פרונט ליין ממש נמוך!
אני מנחש, שבתכנון הראשוני רצו להביא רק את רוצ'סטי (או גם את מקל, אבל במקום אוחיון).
אבל אחרי שעפנו בחצי הגמר, נהיה לחץ גדול על הנהלה בקשר לישראלים, אז החליטו להביא את מקל בנוסף, ולא במקום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים