פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פארמר חתם במכבי

06 יולי 2015, 22:22

פארמר היה מצויין בסדרה של אנאדולו נגד אולי׳.
ניצח להם משחק במאני טיים.

06 יולי 2015, 22:40

אדם כתב:
felix_r כתב:אני חייב להודות, גם אני לא כל כך מתלהב מפארמר.
זה לא שאני חושב, שיכולנו להחתים מישהו טוב יותר. לא.
מצד שני אני לא מתלהב מהיכולות שלו ומהסגנון שלו, ולא חושב שהוא שווה כל כך הרבה.

אני מתלהב מפארמר ומעריך את היכולות שלו הוא אחד מ5 הגארדים הטובים באירופה , אבל אין לו תדבר הזה שלקחת קבוצה קדימה , לעשות תקפיצה מדרגה , שהוא הבחור שסוחב קדימה, הוא טוב מאוד אבל הוא לבד לא יעשה את ההבדל .
למה הכוונה בסגנון פליקס??מה אתה לא אוהב?
מי אתה הית מביא בכסף הזה?

קשה לי להסביר את זה בהגדרות מדויקות.

קודם כל יש לו את הבעיה של מקל (למרות שפארמר טוב בהרבה): הוא לא סגר על עצמו איפה הוא משחק. בכל שנה הוא משחק חצי עונה באירופה, פתאום קופץ לחצי עונה ב NBA, אחר כך שוב חוזר. זה לא רציני. לדעתי זה גם פוגע ביכולת שלו. אם לפני 3-4 שנים הוא היה מחליט, שזהו, הוא משחק באירופה סופית, הוא היה מסגל לעצמו הרבה דברים של הסגנון האירופי, והיה הופך לרכז טוב יותר.

חוץ מזה, לדעתי, אין לו משהו שהוא עושה באמת בצורה הכי טובה באירופה, דבר שילהיב את האוהדים. הוא מרכז טוב, אבל לא מצוין. הוא קולע טוב, אבל לא מצוין. הוא שומר טוב (לרמה האירופית, לא ל NBA), אבל לא מצוין... אני אסביר לך למה אני מתכוון. אתה זוכר את פארגו בהקדנציה הראשונה במכבי? הוא לא היה הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא היה הגארד הכי אתלטי באירופה. כשפארגו היה דופק דאנק, היו מראים את זה בכל אירופה, ולפעמים אפילו בארה"ב... אצל פארמר אין שום דבר כזה. הוא לא שחקן של היי-לייטס. הוא לא יעשה איזה מהלך, שהאנשים יתפסו את הראש כלא מאמינים למראה עיניהם. אין לו את המהלך הזה שהאוהדים יחכו לו בכל משחק.

06 יולי 2015, 22:45

felix_r כתב:
אדם כתב:

אני מתלהב מפארמר ומעריך את היכולות שלו הוא אחד מ5 הגארדים הטובים באירופה , אבל אין לו תדבר הזה שלקחת קבוצה קדימה , לעשות תקפיצה מדרגה , שהוא הבחור שסוחב קדימה, הוא טוב מאוד אבל הוא לבד לא יעשה את ההבדל .

קודם כל יש לו את הבעיה של מקל (למרות שפארמר טוב בהרבה): הוא לא סגר על עצמו איפה הוא משחק. בכל שנה הוא משחק חצי עונה באירופה, פתאום קופץ לחצי עונה ב NBA, אחר כך שוב חוזר. זה לא רציני. לדעתי זה גם פוגע ביכולת שלו. אם לפני 3-4 שנים הוא היה מחליט, שזהו, הוא משחק באירופה סופית, הוא היה מסגל לעצמו הרבה דברים של הסגנון האירופי, והיה הופך לרכז טוב יותר.

חוץ מזה, לדעתי, אין לו משהו שהוא עושה באמת בצורה הכי טובה באירופה, דבר שילהיב את האוהדים. הוא מרכז טוב, אבל לא מצוין. הוא קולע טוב, אבל לא מצוין. הוא שומר טוב (לרמה האירופית, לא ל NBA), אבל לא מצוין... אני אסביר לך למה אני מתכוון. אתה זוכר את פארגו בהקדנציה הראשונה במכבי? הוא לא היה הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא היה הגארד הכי אתלטי באירופה. כשפארגו היה דופק דאנק, היו מראים את זה בכל אירופה, ולפעמים אפילו בארה"ב... אצל פארמר אין שום דבר כזה. הוא לא שחקן של היי-לייטס. הוא לא יעשה איזה מהלך, שהאנשים יתפסו את הראש כלא מאמינים למראה עיניהם. אין לו את המהלך הזה שהאוהדים יחכו לו בכל משחק.

אבל כן תראה ממנו יציבות ואני מאמין שגם מנהיגותוקבלת החלטות ברמה מאד מאד גבוהה...זה לא ליגת קיץ פה ואני לפחות לא מחפש את ההילייטס אלא את החכמה ואת היופי בניהול משחק ברמה גבוהה..אני יותר מאשמח אם יהיו פה גם היילייטס אבל אני מעדיף לראות חכמת משחק על פני זה.....
עשינו פה דיון די ארוך על זה בעונה שעברה על הכדורסל האמריקאי שמכבי מציגה בשנים האחונות והגעגוע לכדורסל האירופאי והחכם שכל כך חסר פה בשנים האחרונות...

06 יולי 2015, 22:46

felix_r כתב:
אדם כתב:

אני ממש לא מסכים איתך.
פארמר הוא ההיילייט שבהיילייטס. זה שחקן שהאחוז הממוצע הקרירה באן בי איי שלו ל-3 הוא כמעט 40%! זה אחוז קליעה מדהים לגארד והבנאדם שיחק שם פאקינג 8 עונות... לא אתלט? פארמר אתלט פנטסטי. אפילו לקחו אותו לספורס סיינס של ESPN למחקר על ה"השהיה" (אין דבר כזה) באוויר, כי הוא נחשב שחקן בולט בהקשר הזה אפילו בהשוואה לשחקני אן בי איי אחרים.

אני באמת לא מבין אותך..אני חושב שזו החתמה לא פחות מאדירה של מכבי. השילוב שלו עם רוצ'סטי בכושר של שנה שעברה זו התקפה בלתי עצירה בכל רמה ביורוליג.

06 יולי 2015, 22:47

מצד שני פליקס הוא מביא הרבה איזון לקבוצה. כיוון שהוא יודע לעשות את הכל(גם אם לא בצורה בולטת כמו שאמרת) וגם לדעתי שחקן אינטלגנט אז הוא שחקן שמאוד יעזור לקבוצה שלו. אדם, אז הוא לא סוחב קבוצה לבדו אבל גם אין צורך, יהיו לידו שחקנים טובים אחרים שיעזרו בזה. סה"כ אני מעדיף שחקן כזה פי כמה מאשר שחקן כמו פארגו שמנסה לקחת את כל העניינים לידיים. עכשיו חשוב מאוד שהקו הקדמי שלנו יהיה ראוי וטוב כדי שיהיה לנו איזון טוב בין הגארדים לקו הקדמי.

06 יולי 2015, 22:49

אני עדיין בהלם !!!

06 יולי 2015, 22:50

toja27 כתב:מצד שני פליקס הוא מביא הרבה איזון לקבוצה. כיוון שהוא יודע לעשות את הכל(גם אם לא בצורה בולטת כמו שאמרת) וגם לדעתי שחקן אינטלגנט אז הוא שחקן שמאוד יעזור לקבוצה שלו. אז הוא לא סוחב קבוצה לבדו אבל גם אין צורך, יהיו לידו שחקנים טובים אחרים שיעזרו בזה. סה"כ אני מעדיף שחקן כזה פי כמה מאשר שחקן כמו פארגו שמנסה לקחת את כל העניינים לידיים. עכשיו חשוב מאוד שהקו הקדמי שלנו יהיה ראוי וטוב כדי שיהיה לנו איזון טוב בין הגארדים לקו הקדמי.

אני ציינתי שאני לא רואה מישהו יותר טוב, שמכבי יכלה להביא. ככה שאני מעריך את היכולות שלו. אני רק אומר, שהוא לא מלהיב אותי.

06 יולי 2015, 22:54

felix_r כתב:
toja27 כתב:מצד שני פליקס הוא מביא הרבה איזון לקבוצה. כיוון שהוא יודע לעשות את הכל(גם אם לא בצורה בולטת כמו שאמרת) וגם לדעתי שחקן אינטלגנט אז הוא שחקן שמאוד יעזור לקבוצה שלו. אז הוא לא סוחב קבוצה לבדו אבל גם אין צורך, יהיו לידו שחקנים טובים אחרים שיעזרו בזה. סה"כ אני מעדיף שחקן כזה פי כמה מאשר שחקן כמו פארגו שמנסה לקחת את כל העניינים לידיים. עכשיו חשוב מאוד שהקו הקדמי שלנו יהיה ראוי וטוב כדי שיהיה לנו איזון טוב בין הגארדים לקו הקדמי.

אני ציינתי שאני לא רואה מישהו יותר טוב, שמכבי יכלה להביא. ככה שאני מעריך את היכולות שלו. אני רק אומר, שהוא לא מלהיב אותי.

בסדר לגיטימי לגמרי. כל אחד והטעם שלו והשחקנים שהוא מתחבר אליהם יותר.

06 יולי 2015, 22:56

felix_r כתב:אתה זוכר את פארגו בהקדנציה הראשונה במכבי? הוא לא היה הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא היה הגארד הכי אתלטי באירופה. כשפארגו היה דופק דאנק, היו מראים את זה בכל אירופה, ולפעמים אפילו בארה"ב... אצל פארמר אין שום דבר כזה. הוא לא שחקן של היי-לייטס. הוא לא יעשה איזה מהלך, שהאנשים יתפסו את הראש כלא מאמינים למראה עיניהם. אין לו את המהלך הזה שהאוהדים יחכו לו בכל משחק.

ובוא תגיד לי לאן ההתמכרות הזו של פארגו להיילייטס הביאה אותנו?
אני רוצה קבוצה טובה וחכמה שמנצחת משחקים לא את ההארלם גלובטרוטרס.
אדם כתב:אני מתלהב מפארמר ומעריך את היכולות שלו הוא אחד מ5 הגארדים הטובים באירופה , אבל אין לו תדבר הזה שלקחת קבוצה קדימה , לעשות תקפיצה מדרגה , שהוא הבחור שסוחב קדימה, הוא טוב מאוד אבל הוא לבד לא יעשה את ההבדל .

לגבי זה שהוא לא הוביל אף קבוצה, אני חושבת שזה קצת לא הוגן כי הקריירה שלו באירופה כללה רק עונה אחת שלמה באותה קבוצה וזו היתה אפס פילזן.
ההנחה שלי היא שאפילו ספאנוליס בעצמו לא היה מביא קבוצה טורקית לתואר - פשוט לא בקארמה שלהם...
ואני מניחה שאף אחד לא מצפה ממנו להוביל קבוצה בנ.ב.א??
בואו ניתן לו צ'אנס להוביל קבוצה כמו מכבי עונה שלמה ואז נשפוט.
וחוץ מזה שהוא לא יהיה לבד במכבי, כרגע יש לו לצידו את מלך הסלים של היורוליג ושחקן מהחמישייה השנייה של היורוליג בעונה שעברה ואחד הסמולים הטובים באירופה. בוא נחכה גם לראות מי יהיו הגבוהים שלצידו.

06 יולי 2015, 23:02

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:אתה זוכר את פארגו בהקדנציה הראשונה במכבי? הוא לא היה הרכז הכי טוב באירופה, אבל הוא היה הגארד הכי אתלטי באירופה. כשפארגו היה דופק דאנק, היו מראים את זה בכל אירופה, ולפעמים אפילו בארה"ב... אצל פארמר אין שום דבר כזה. הוא לא שחקן של היי-לייטס. הוא לא יעשה איזה מהלך, שהאנשים יתפסו את הראש כלא מאמינים למראה עיניהם. אין לו את המהלך הזה שהאוהדים יחכו לו בכל משחק.

ובוא תגיד לי לאן ההתמכרות הזו של פארגו להיילייטס הביאה אותנו?
אני רוצה קבוצה טובה וחכמה שמנצחת משחקים לא את ההארלם גלובטרוטרס.
אדם כתב:אני מתלהב מפארמר ומעריך את היכולות שלו הוא אחד מ5 הגארדים הטובים באירופה , אבל אין לו תדבר הזה שלקחת קבוצה קדימה , לעשות תקפיצה מדרגה , שהוא הבחור שסוחב קדימה, הוא טוב מאוד אבל הוא לבד לא יעשה את ההבדל .

לגבי זה שהוא לא הוביל אף קבוצה, אני חושבת שזה קצת לא הוגן כי הקריירה שלו באירופה כללה רק עונה אחת שלמה באותה קבוצה וזו היתה אפס פילזן.
ההנחה שלי היא שאפילו ספאנוליס בעצמו לא היה מביא קבוצה טורקית לתואר - פשוט לא בקארמה שלהם...
ואני מניחה שאף אחד לא מצפה ממנו להוביל קבוצה בנ.ב.א??
בואו ניתן לו צ'אנס להוביל קבוצה כמו מכבי עונה שלמה ואז נשפוט.
וחוץ מזה שהוא לא יהיה לבד במכבי, כרגע יש לו לצידו את מלך הסלים של היורוליג ושחקן מהחמישייה השנייה של היורוליג בעונה שעברה ואחד הסמולים הטובים באירופה. בוא נחכה גם לראות מי יהיו הגבוהים שלצידו.

לא רק זה, אבל אנשים שוכחים שבאותה עונה אנדאולו אפס הגיעה להצלבה נגד אולימפיאקוס שהייתה אלופת אירופה באותה עונה והפסידה לה רק 3-2! כשפארמר נפצע במשחק האחרון ולא שיחק(אם אני זוכר נכון) אז גם להגיד שהוא לא הוביל את אנדולו לשום מקום זה מאוד לא מדוייק. זה היה הישג השיא שלהם בהרבה שנים האחרונות (אני יודע שהם הגיעו פעם לפיינל פור אבל מזמן).
וגם מסכים לגבי הרצון לראות שחקן חכם וקבוצתי יותר מאשר עוד הייליטס או שלושה של פארגו מחצי מגרש.

06 יולי 2015, 23:02

אלי סהר בדיחה. הוא לא מרוצה מגו'רדן פארמר.

06 יולי 2015, 23:08

שמואל1 כתב:אלי סהר בדיחה. הוא לא מרוצה מגו'רדן פארמר.

בול מה שחשבתי.
איפה האוזמן?? :beee

06 יולי 2015, 23:14

מישהו אחת ולתמיד יכול להסביר לי מה הסיפור שלו? כשהוא היה פרשן בערוץ 1 הייתי בטוח שהוא שלנו בקטע אחר. בשנים האחרונות זה נראה שהוא מאוד לא... בכלל הוא נהיה טיפוס מעצבן בטירוף שתמיד אומר את הדעה ההפוכה סתם כדי לצאת מגניב.

אז מה הוא רוצה מאיתנו?

06 יולי 2015, 23:17

צ'שר כתב:

מישהו אחת ולתמיד יכול להסביר לי מה הסיפור שלו? כשהוא היה פרשן בערוץ 1 הייתי בטוח שהוא שלנו בקטע אחר. בשנים האחרונות זה נראה שהוא מאוד לא... בכלל הוא נהיה טיפוס מעצבן בטירוף שתמיד אומר את הדעה ההפוכה סתם כדי לצאת מגניב.

אז מה הוא רוצה מאיתנו?

זה פשוט. גם בעתונות יש אופנה.

כמו שבפוליטיקה כל העתונאים הם נגד נתניהו, ככה בעתונות הספורט כולם נגד מכבי. אם אתה לא עושה את זה, אתה לא בבראנג'ה.

06 יולי 2015, 23:20

צ'שר כתב:

אז מה הוא רוצה מאיתנו?

צריך פסיכולוג כדי לפענח את זה, אבל אני די בטוח שהוא נפגע ממזרחי וממכבי באופן כללי בכמה תאקלים שהיו בעבר.
חוץ מזה, יש לו דעה משלו. אמנם הוא בחר להתעלם מהאיכויות של פארמר, אבל הוא אמר גם שהוא חשב שמכבי היתה צריכה גארד גבוה עם הגנה טובה יותר. שזו דעה לגיטימית.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 06 יולי 2015, 23:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 יולי 2015, 23:21

לחטוף נוקאאוט בטח לא עזר חחחחחחחחחח

06 יולי 2015, 23:24

האגרוף מצ'ורה עדיין רודף אחריו ? חשבתי כבר עבר לו.

06 יולי 2015, 23:27

אחדשיודע כתב:
צ'שר כתב:

אז מה הוא רוצה מאיתנו?

צריך פסיכולוג כדי לפענח את זה, אבל אני די בטוח שהוא נפגע ממזרחי וממכבי באופן כללי בכמה תאקלים שהיו בעבר.
חוץ מזה, יש לו דעה משלו. אמנם הוא בחר להעתלם מהאיכויות של פארמר, אבל הוא אמר גם שהוא חשב שמכבי היתה צריכה גארד גבוה והגנה טובה יותר. שזו דעה לגיטימית.

זה גם מה שאני אמרתי, אבל ברגע שמביאים את גורדן פארמר אז אני לא מתלונן בכלל ואומר תודה.אבל זה רק אני.
לא יודע אם לאלי סהר יש קטע עם מכבי אבל שמתי לב שלרב הוא מביע את דעותיו ויוצא לא מעט פעמים שאני מסכים איתו.

06 יולי 2015, 23:28

הנה תזכורת מהדברים שג'ורדן פארמר יודע לעשות. הופעת השיא שלו נגד ריאל מדריד

06 יולי 2015, 23:35

אגב, למכבי 3 שחקנים שפארמר כבר שיחק איתם בקדנציה הקודמת שלו פה ( סמית', אוחיון ופניני)
זה כבר יתרון נחמד.
פרסם תגובה