פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

15 יולי 2015, 09:25

roy1000 כתב:
אחדשיודע כתב:באופן עקרוני יש להם כרגע רק 3 ישראלים בכירים מעל גיל 25 (פישר, אליהו והלפרין), ככה שיש להם מקום לעוד אחד.
יש להם שני שחקנים במשבצת הצעיר מתחת לגיל 25 (צריך אחד), בר טימור ואיגור מאיור. במקרה שיגיע ישראלי נוסף מעל גיל 25, סביר להניח שישאילו את מאיור / יעשו רוטציה.

מאיור ומנקו מתחת ל- 22. טימור מתחת ל- 25. הם יכולים להוסיף עוד ישראלי מעל ל- 25 בלי רוטציה.
ההחתמה הזו מראה את ההבדל בין הקבוצות - מכבי מכינה את עצמה ליורוליג עם זרים חזקים וירושלים הולכת על הליגה המקומית עם סגל ישראלי חזק.

מאיור יהיה מעל 22 בפתיחת העונה. הוא נכנס למשבצת של הצעיר מתחת לגיל 25.

ankram כתב:3 שחקני חמשיית נבחרת ישראל בירושליים , מעניין.
אם מכבי לא מחתימה גבוה ישראלי איך בדיוק נראה בליגה מבחינת הרכבים? אוחיון + יבזורי בגארדים והשאר זרים? פארמר יירשם כישראלי?
לדעתי זה MUST להביא גבוה ישראלי אם קיים כזה בשוק.

זה בטח לא פתרון אופטימלי, אבל סביר להניח שבונים על פניני בעמדה 4 בליגה.

15 יולי 2015, 09:30

החתמה טובה של ירושלים אבל סכום כזה יקר מדי עבורם

15 יולי 2015, 09:33

החתמה טובה שלהם.
אבל כרגע למכבי הוא באמת מיותר. יש לנו כבר 5 ישראלים בכירים מעל 25 ו2 סנטרים.
קצת בספק אם פישר היה מסכים לשחק כסנטר שלישי בשביל פירורי דקות. בשביל זה מביאים ילד ( דניאל רום?? )
אומנם זה קצת יסבך אותנו עם החוק הרוסי אבל נסתדר איכשהו.

15 יולי 2015, 09:34

rc4991 כתב:החתמה טובה של ירושלים אבל סכום כזה יקר מדי עבורם

מה זה משנה? זה כסף מונופול. אורי אלון עושה מה שבא לו.

15 יולי 2015, 09:36

עגל הזהב כתב:גייטס ופישר לא יביאו אותם רחוק

לא שאני חושב שהם יגיעו רחוק, אבל פישר היה בעונה האחרונה סנטר פותח בקבוצת יורוליג וקלע 13 נקודות למשחק. ליורוקאפ ולליגה הישראלית הוא בטח מספיק טוב.

15 יולי 2015, 09:38

לירושלים כבר אין בעייה לשחק עם 6 זרים ומתאזרח, האלטרנטיבה כחיקוי דהוי.

15 יולי 2015, 09:40

roy1000 כתב:
עגל הזהב כתב:גייטס ופישר לא יביאו אותם רחוק

לא שאני חושב שהם יגיעו רחוק, אבל פישר היה בעונה האחרונה סנטר פותח בקבוצת יורוליג וקלע 13 נקודות למשחק. ליורוקאפ ולליגה הישראלית הוא בטח מספיק טוב.

אבל תחשוב על גייטס ופישר ביחד
סנטרים נורמלים ביורוקאפ יאנסו אותם

15 יולי 2015, 09:51

פישר נתן כמה תצוגות גדולות העונה ביורוליג, במיוחד אחרי שפשוטין הגיע ונתן יותר קרדיט לפישר. זאת החתמה ראויה ביותר מבחינת ירושלים.

15 יולי 2015, 10:01

לא מבין את הזלזול של חלק מהאנשים פה בירושליים. יש להם סגל טוב מאד. אני ממש לא חושב שהסגל של מכבי משמעותית יותר חזק.

15 יולי 2015, 10:07

roy1000 כתב:
ankram כתב:3 שחקני חמשיית נבחרת ישראל בירושליים , מעניין.
אם מכבי לא מחתימה גבוה ישראלי איך בדיוק נראה בליגה מבחינת הרכבים? אוחיון + יבזורי בגארדים והשאר זרים? פארמר יירשם כישראלי?
לדעתי זה MUST להביא גבוה ישראלי אם קיים כזה בשוק.

כבר אמרו שפארמר יירשם כישראלי. אני חושב שזו טעות חמורה כי זה אומר שהוא ישחק פה רק שנה אחת. אין גבוה ישראלי בשוק. רוטבארת מעבר לכביש וכדיר באילת. השוק סגור.

זה כי מכבי לא עשו שום מהלך לא עם רוטבארט ולא עם פישר ושניהם היו על המדף.האם הם טובים למכבי? לא יודע , אני רק יודע שמכבי לא עשו שום מהלך להביא אותם.
חכם? ימים יגידו , אני חושש שאוחיון שוב יהיה הפרונט שלנו בליגה ולירושליים שוב יהיה ייתרון בחוק הרוסי.

סתם לדוגמא חמשייה של הלפרין,רייט,דונטה,ליאור, פישר , לא רחוקה מחמשייה של אוחיון , פארמר,סמית,זר לעמדה 4, פבריאני\אמבקווה.

15 יולי 2015, 10:11

אם פארמר משחק כישראלי זה רמה אחרת לגמרי ממה שיש לירושלים.

15 יולי 2015, 10:18

החתמה מרשימה מאוד של הפועל ירושלים.
החתימו את הסנטר הישראלי הטוב ביותר היום בכסף גדול. לא ראיתי את זה בא.

אני מוכרח לציין שאני מאוכזב ממכבי. איך הם אפשרו לדבר כזה לקרות? זה חיזוק רציני ליריבה.
מדוע מכבי לא הביאה את פישר? מדובר בסנטר ישראלי מוכח שיכול לתרום גם ברמות הגבוהות.
עכשיו מכבי נשארת כנראה רק עם דניאל רום שלא ברור מה הוא יכול לתת ברמות הגבוהות.
אם גם מקל חס וחלילה חותם בירושלים, מכבי בבעיה.

15 יולי 2015, 10:22

שימו לב איך אורי אלון עוקץ את מכבי

"הישראלים הטובים בוחרים לשחק באלופה, הפועל ירושלים", כתב אלון על התמונה שפירסם בעמוד הפייסבוק הרשמי שלו. "ברוכים הבאים לסגל של נבחרת ישראל, ד'אור פישר".

15 יולי 2015, 10:22

שמואל1 כתב:החתמה מרשימה מאוד של הפועל ירושלים.

אני מוכרח לציין שאני מאוכזב ממכבי. איך הם אפשרו לדבר כזה לקרות? זה חיזוק רציני ליריבה.
מדוע מכבי לא הביאה את פישר? מדובר בסנטר ישראלי מוכח שיכול לתרום גם ברמות הגבוהות.

שיחתום שם אמן.
שיראו שהוא חתיכת פלופ העאלק שחקן nba הזה.

15 יולי 2015, 10:24

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:החתמה מרשימה מאוד של הפועל ירושלים.

שיחתום שם אמן.
שיראו שהוא חתיכת פלופ העאלק שחקן nba הזה.

פלופ הוא לא. מקל מוכח ברמת הליגה הישראלית.

15 יולי 2015, 10:25

שמואל1 כתב:שימו לב איך אורי אלון עוקץ את מכבי

"הישראלים הטובים בוחרים לשחק באלופה, הפועל ירושלים", כתב אלון על התמונה שפירסם בעמוד הפייסבוק הרשמי שלו. "ברוכים הבאים לסגל של נבחרת ישראל, ד'אור פישר".

פתאטי, נראה כמו נער מתלהב יותר מבעלים רציני.

בוחרים לשחק באלופה ?. כל הישראלים הבכירים שלו שיחקו במכבי בשיאם, עכשיו הם מתאימים לירושלים, זה הכול.

15 יולי 2015, 10:28

וואו, זה הרבה כסף.

15 יולי 2015, 10:30

MTA2311 כתב:וואו, זה הרבה כסף.

כן, אבל לפי ONE אין עליו מיסוי. בשורה התחתונה הם השקיעו כסף על סנטר בכיר ועל הדרך הוא גם ישראלי.
החתמה מאוד מאוד טובה שלהם.

15 יולי 2015, 10:34

אדגר פו כתב:אם פארמר משחק כישראלי זה רמה אחרת לגמרי ממה שיש לירושלים.

פארמר + רוצ'סטי (במידה ופארמר ישראלי) זה קו אחורי קטלני התקפית , אבל חדל אישים בהגנה מולו תעמיד קו אחורי של ברייסי רייט + רכז זר , אתה מקבל שוויון + ייתרון קל למכבי התקפית.

15 יולי 2015, 10:35

עזבו עכשיו פתטי או לא. זה שאורי אלון הוא ילד כאפות זה ברור... השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו היא למה ירושלים מחתימה מישהו שרצינו ולא החתמנו כי היה יקר מדי.
והשאלה הנוספת - למה הקו הקדמי של ירושלים טוב יותר משלנו כרגע.
נושא נעול