06 אוקטובר 2015, 13:56
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:קובי כתב:הוא מדבר על עמית סלונים.
אני יודע. דני פדרמן מביך ברמות חדשות דרך אגב.
אתה מבין? לזה הוא מוצא זמן להתייחס. לברך של פבראני לעומת זאת..
06 אוקטובר 2015, 14:01
06 אוקטובר 2015, 14:39
jol9 כתב:שמואל1 כתב:העניין הוא שזאת החתמה לא סבירה בכל קנה מידה.
מכבי מסוגלת להרבה יותר מנגר שמן שמתסובב כל הקריירה (!!) בדי ליג. אם קבוצות ליגה ישראלית מסוגלות, גם מכבי מסוגלת.
הוא אפילו לא פליט NBA, שזה בעצם מה שמכבי חיפשה, לא כך?
אתה רצית את בורוסיס, שהיה עולה נניח מליון דולר. מכבי התחייבה ל-60 אלף, ואם השחקן יהיה טוב, אז ל-200...
אתה מבין את ההבדלים כאן, לא?
06 אוקטובר 2015, 14:41
שמואל1 כתב:הבעיה מתחילה בכך שמכבי מלכתחילה מחפשת מציאות מהדי ליג. זה לא ראוי לקבוצה בסדר גודל של מכבי.
ודרך אגב, גם ב- 200K היה אפשר למצוא יותר טוב. דני פדרמן החליט ללכת על הזול שבזול.
06 אוקטובר 2015, 14:48
יוסי22 כתב:קובי כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:זה פתוח רק לחברים , הוא צריך לשנות את הגדרות הפרטיות כדי שכולם יוכלו לראות והוא כנראה לא מעוניין משום מה ...
ובתור חבר קרוב, למה "הוא" לא מעוניין?
הוא מדבר על עמית סלונים.
הוא הבין ...![]()
האמת שאני לא חבר שלו בפייס ... הוא מאשר חברות ?
כי אני לא אוהב לשלוח חברות באופן כללי , בוודאי לא לחינם ...
06 אוקטובר 2015, 14:48
06 אוקטובר 2015, 14:51
06 אוקטובר 2015, 14:54
גל גל כתב:בורוסיס הוא סנטר דומיננטי שלא יכול להיות סנטר שלישי ויטור לא היה רואה דקות בגלל בורוסיס ובסופו של דבר הם אותו סוג שחקן סנטר עם הפנים לסל לדעתי אונואקו מביא יותר גיוון
ומשחק פנים קלאסי של פוסט עוצמה וריבאונד
06 אוקטובר 2015, 15:04
06 אוקטובר 2015, 15:32
אדגר פו כתב:שמואל על רנדל אחרי החתימה שלו בפעם הראשונה במכבי :
דעתי על ההחתמה לא השתנתה, וזה כלל לא רלוונטי אם יש עליו מס של ישראלי או זר.
רנדל שחקן שלא מתאים לרמות הגבוהות, חד וחלק. בהתקפה אין לו מה למכור גם ברמות הליגה הישראלית והיורוקאפ הבינוניות, אז ביורוליג בטח שלא.
ההגנה, כשהיא כביכול הצד החזק שלו, תהיה דווקא בעוכריו ברמות הגבוהות. שחקן של 2.03 ובלי מסה כמוהו, שנוטה לפציעות, פשוט לא יצליח להתמודד עם הגופות של היורוליג.
בליגה הישראלית הוא פגש מספרי 4 בגובה 2 מטר, ביורוליג הוא יפגוש שחקנים קשוחים שנושקים ל 2.10.
אני מקווה שמכבי לא באמת מתכננת להציב את רנדל כ- 4 הפותח כמו שלגדסטון טוען. מכבי חסכה לא מעט כסף בקיץ הזה ואני מצפה להחתמה גדולה בעמדה 3-4.
06 אוקטובר 2015, 15:35
06 אוקטובר 2015, 15:38
אדגר פו כתב:אין לי אג'נדה מיוחדת, אני רק לא אוהב החלטיות מוגזמת.
גם אני אם הייתי צריך להמר על כסף הייתי מהמר נגד ההצלחה של השחקן החדש אבל אני אף פעם לא נחרץ כאילו מדובר במדע מדויק. צניעות.
ד"א מה האג'נדה שלי ?
06 אוקטובר 2015, 15:42
שמואל1 כתב:אדגר פו כתב:אין לי אג'נדה מיוחדת, אני רק לא אוהב החלטיות מוגזמת.
גם אני אם הייתי צריך להמר על כסף הייתי מהמר נגד ההצלחה של השחקן החדש אבל אני אף פעם לא נחרץ כאילו מדובר במדע מדויק. צניעות.
ד"א מה האג'נדה שלי ?
לפסול על הסף בזלזול כל דעה שלי. וזה לא רק אתה, אני כבר רגיל לזה.
06 אוקטובר 2015, 15:43
ד"א מה האג'נדה שלי ?
06 אוקטובר 2015, 15:43
ד"א מה האג'נדה שלי ?
06 אוקטובר 2015, 16:46
06 אוקטובר 2015, 17:01
איכס!!!!!
הודעהעל ידי שמואל1 » ה' יולי 04, 2013 10:34 pm
עוד החתמה הזויה ומביכה של מכבי.
החתמה של טייריס רייס מסמלת מבחינתי את הכיוון שמכבי הולכת אליו בעונה הבאה, וזה לא לשלבים הגבוהים .
אגב לדעתי ההחתמה הזו סוללת את הגעתו של שאראס. ושוב פעם, במקום להשקיע כסף בשחקן אחד איכותי מחלקים אותו לשני שחקנים בינוניים.
06 אוקטובר 2015, 17:05
roy1000 כתב:אפשר להתווכח על נחרצות או לא, אבל שחקן שמגיע בחוזה זמני של 20 אלף דולר לחודש ועם רזומה של ליגה שניה בסין, הרבה דיליג ו-9 משחקי NBA, זה לא שחקן לבנות עליו תקוות גדולות, גם לא כמחליף ל- 5 דקות.
אפשר כמובן להתנחם בקטעי יוטוב וובזה שאף אחד לא מכיר את השחקן הזה, אבל ההצלחות של מכבי עם שחקני דיליג זה משהו כמו אפס מ- 20.
06 אוקטובר 2015, 17:14
06 אוקטובר 2015, 17:17
ankram כתב:רוי , תמיד יש פעם ראשונה , ואל תשכח שיש רזומה ויש מה השחקן הזה שווה כיום. דונטה סמית' הסתובב עשור מבלי שאף אחד בכלל ידע מי הוא , לרנדל אף אחד לא פנתה מהיורוליג (וזה עוד לפני ההיסטוריה הרפואית שלו)
רוצ'סטי היה על הרדאר של לא מעט קבוצות באירופה כולל מישראל עד העונה הקודמת שלו , אף אחת לא בחרה בו.
ויש גם יותר דוגמאות על שחקנים מוכחים , שהיו שחקני יורוליג לכל דבר ועניין (קיינר מדלי , שארמנדיני , ועוד) , שקרסו במכבי.