20 דצמבר 2015, 18:53
20 דצמבר 2015, 19:40
refael כתב:כמה שמות מעניינים שיכולים להיות ריאלים למכבי שנה הבאה
מארק ציברס,מלקלום דיילני,קוונסי מילר,דיאנטה גארט מאשדוד
מה מצב החוזה של נמניה נדוביץ ממלאגה? שחקן שאני מאוד אוהב עושה קצת מהכל ויכול להתאים ליד רוצסטי שחקן הגנה לא רע בכלל
20 דצמבר 2015, 20:43
ankram כתב:כתבה מדוייקת להפליא:
http://sports.walla.co.il/item/2917172
ואוסיף ואומר , שפיני גרשון מנסה לדחוף למכבי את החברים שלו , וזה כבר מתחיל להציק. בהתחלה דחף לגודס וטבק את דן שמיר , אח"כ את אדלשטיין לתפקיד המאמן , ולבסוף הגדיל ודחף את האוזמן לתפקיד הסקאוט מנג'ר.
אם בהתחלה חשבתי על פיני כג'נרל מנג'ר ואדלשטיין כמאמן , עכשיו כבר יש לי היסוסים , מסתמן שמה שנשאר מפיני זה בדיחות קרש , חוסר טאקט ותכונה מוגברת של קירוב מקורבים , שחושבים על זה לעומק , רואים שזה לא רחוק כל כך ממשפחת פדרמן
ומזרחי , ב 2 המקרים מדובר על אנשים שעשו כבר הכל , ובחרותם מביישת את נעוריהם , ב2 המקרים יש דחיפה של אנשים שלא מהטעמים הנכונים (פדרמן את הבן שלו כי הוא הבן שלו , וגרשון את אדלשטיין,שמיר וקובלבקי כי הם חברים שלו) , הקיצר , לא פשוט.
אם מכבי רוצה להתקדם לעשור השני של 2000 היא צריכה לחשוב מחוץ לקופסא , פיני,אדלשטיין,שמיר הם שמות מוכרים ואולי הראשונים שקופצים לראש ,אבל לא בטוח בכלל שהם מתאימים (פיני בכלל לא נראה לי בא לעבודה , שמיר כבר סופר כשלון 3 מהדהד , אדלשטיין היסטרי,לחוץ וחסר קבלות) , יש לא מעט כדורסל טוב באירופה , ואולי כדי לבדוק מנג'רים זרים איכותיים , בשילוב מאמנים זרים איכותיים (קציאקריס,מאמן נבחרת ליטא), ואפילו צוות סקאוט זר (כמו שעשו בבאמברג).
21 דצמבר 2015, 20:17
21 דצמבר 2015, 20:21
21 דצמבר 2015, 20:23
21 דצמבר 2015, 20:51
MTA2311 כתב:שמעון מזרחי:" טבק יאמן את מכבי בעונה הבאה בכל מקרה"
לתשומת לבך יוני.
21 דצמבר 2015, 21:07
21 דצמבר 2015, 21:10
החציל האצטקי כתב:אני לא אוהב להגיד את זה, אבל זו התבטאות אומללה של שמעון.
באופן כללי הייתי מצפה מכל בעלי המניות בקבוצה לסתום את הפה שלהם אלא אם הם רוצים להגיד שהם מתנצלים בפני כל אותם אנשים ששילמו הון תועפות כדי לראות את המוצר המסריח שהם ניפקו לנו השנה.
21 דצמבר 2015, 21:12
ankram כתב:כתבה מדוייקת להפליא:
http://sports.walla.co.il/item/2917172
ואוסיף ואומר , שפיני גרשון מנסה לדחוף למכבי את החברים שלו , וזה כבר מתחיל להציק. בהתחלה דחף לגודס וטבק את דן שמיר , אח"כ את אדלשטיין לתפקיד המאמן , ולבסוף הגדיל ודחף את האוזמן לתפקיד הסקאוט מנג'ר.
אם בהתחלה חשבתי על פיני כג'נרל מנג'ר ואדלשטיין כמאמן , עכשיו כבר יש לי היסוסים , מסתמן שמה שנשאר מפיני זה בדיחות קרש , חוסר טאקט ותכונה מוגברת של קירוב מקורבים , שחושבים על זה לעומק , רואים שזה לא רחוק כל כך ממשפחת פדרמן
ומזרחי , ב 2 המקרים מדובר על אנשים שעשו כבר הכל , ובחרותם מביישת את נעוריהם , ב2 המקרים יש דחיפה של אנשים שלא מהטעמים הנכונים (פדרמן את הבן שלו כי הוא הבן שלו , וגרשון את אדלשטיין,שמיר וקובלבקי כי הם חברים שלו) , הקיצר , לא פשוט.
אם מכבי רוצה להתקדם לעשור השני של 2000 היא צריכה לחשוב מחוץ לקופסא , פיני,אדלשטיין,שמיר הם שמות מוכרים ואולי הראשונים שקופצים לראש ,אבל לא בטוח בכלל שהם מתאימים (פיני בכלל לא נראה לי בא לעבודה , שמיר כבר סופר כשלון 3 מהדהד , אדלשטיין היסטרי,לחוץ וחסר קבלות) , יש לא מעט כדורסל טוב באירופה , ואולי כדי לבדוק מנג'רים זרים איכותיים , בשילוב מאמנים זרים איכותיים (קציאקריס,מאמן נבחרת ליטא), ואפילו צוות סקאוט זר (כמו שעשו בבאמברג).
21 דצמבר 2015, 21:17
jol9 כתב:MTA2311 כתב:שמעון מזרחי:" טבק יאמן את מכבי בעונה הבאה בכל מקרה"
לתשומת לבך יוני.
כן...
שוב, אני לא רוי. אין לי בעיה עקרונית עם טבק. הבעיה שלי היא שלהנהלה הזאת אין דרך.
למה מזרחי בכלל צריך לדבר על העונה הבאה?
אם הם מתכוונים להביא GM למועדון, אז שוב יהיה כאן מאמן מסורס, שיעוף אחרי המשבר הראשון?
אם לא יביאו GM, אז מי ומה אמור לקרות שהמועדון ייצא מהמשבר אליו נקלע?
21 דצמבר 2015, 21:17
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:אני לא אוהב להגיד את זה, אבל זו התבטאות אומללה של שמעון.
באופן כללי הייתי מצפה מכל בעלי המניות בקבוצה לסתום את הפה שלהם אלא אם הם רוצים להגיד שהם מתנצלים בפני כל אותם אנשים ששילמו הון תועפות כדי לראות את המוצר המסריח שהם ניפקו לנו השנה.
באופן כללי הראיונות של שמעון הם הגרועים ביותר שיש
זה מעצבן פי כמה כשהמצב הוא כמו שהוא
22 דצמבר 2015, 00:26
23 דצמבר 2015, 02:13
מכבי תל אביב: ארינזה אונואקו הסכים לחוזה לחודש נוסף
הצהובים כבר התכוונו להיפרד משחקן הפנים המאכזב, אך לא הצליחו למצוא לו מחליף
23 דצמבר 2015, 08:08
23 דצמבר 2015, 08:58
23 דצמבר 2015, 09:56
23 דצמבר 2015, 12:20
23 דצמבר 2015, 12:40
25 דצמבר 2015, 12:13
אחדשיודע כתב:בלייזר? לא, אפילו היה בסגל המורחב של הנבחרת.
לפי ההתנהלות בקיץ, נראה שמכבי פשוט וויתרה מראש על האופציה של הצעירים, ובכלל, לא נערכה כראוי לחוק הצעירים ההזוי.