פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פארמר שוחרר, גל מקל חתם

11 ינואר 2016, 13:44

פארמר היה חייב לעוף, הבנאדם עשה נזק טהור לקבוצה. מספיק היה להסתכל על הפרצופים שלו כשהוא היה על המגרש כדי להבין שהוא פשוט לא בעניין...

לגבי מקל, וואלה אין לי מושג. גם אני לא סובל את הבחור הזה ובקיץ ככ רציתי שהוא לא יחתום פה. מצד שני, עכשיו כשאין יורוליג על הראש והאליפות היא בעצם המטרה העיקרית הוא דווקא כן יכול להתאים. יש בהחתמה שלו משהו שמאוד מכוון לשם, ועם כמה שאני לא מחזיק ממנו עם העבודה שהבנאדם יודע להופיע במאני טיים אין וויכוח - ככה שלליגת פיינל פור הוא נותן מענה לא רע.

לטווח הארוך אני חושב שאם זה על חשבון יוגב אוחיון אז זו החתמה טובה, ואם זה במקום הזר העתידי זו החתמה מבישה.

11 ינואר 2016, 13:54

חנו'ש כתב:
קובי כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:חני לא יוצאת עם דושבגים.

אז אין לכם עתיד משותף.

אני מוכן להשתנות בשבילה.

:worship :worship :worship

חנוש?

מה יש להגיב?? מסתבר שהבחור נואש....
פיר, נעלבתי :beee

בצדק

11 ינואר 2016, 14:40

צ'שר כתב:פארמר היה חייב לעוף, הבנאדם עשה נזק טהור לקבוצה. מספיק היה להסתכל על הפרצופים שלו כשהוא היה על המגרש כדי להבין שהוא פשוט לא בעניין...

לגבי מקל, וואלה אין לי מושג. גם אני לא סובל את הבחור הזה ובקיץ ככ רציתי שהוא לא יחתום פה. מצד שני, עכשיו כשאין יורוליג על הראש והאליפות היא בעצם המטרה העיקרית הוא דווקא כן יכול להתאים. יש בהחתמה שלו משהו שמאוד מכוון לשם, ועם כמה שאני לא מחזיק ממנו עם העבודה שהבנאדם יודע להופיע במאני טיים אין וויכוח - ככה שלליגת פיינל פור הוא נותן מענה לא רע.

לטווח הארוך אני חושב שאם זה על חשבון יוגב אוחיון אז זו החתמה טובה, ואם זה במקום הזר העתידי זו החתמה מבישה.

גם ארינזה אוונאקו חייב לעוף, הוא חור בהגנה ועושה נזק לקבוצה שחקנים צריכים לחפות על החורים שהוא משאיר בהגנה ומשאירים את השחקנים שלהם פנויים בגללו.

11 ינואר 2016, 15:02

מני כתב:
צ'שר כתב:פארמר היה חייב לעוף, הבנאדם עשה נזק טהור לקבוצה. מספיק היה להסתכל על הפרצופים שלו כשהוא היה על המגרש כדי להבין שהוא פשוט לא בעניין...

גם ארינזה אוונאקו חייב לעוף, הוא חור בהגנה ועושה נזק לקבוצה שחקנים צריכים לחפות על החורים שהוא משאיר בהגנה ומשאירים את השחקנים שלהם פנויים בגללו.

גם אוחיון חייב לעוף כי הוא חור בהתקפה וזה כאילו משחקים 4 על 5. הוא מכדרר את עצמו לדעת והקליעה שלו כל כך רעה ולא יציבה שההגנות סוגרות הצבע כל כך חזק שהוא מקבל כדור על הקשת ה3. שלא נדבר על זה שהוא בשנתיים האחרונות נפצע כמעט כמו רנדל..

גם פניני חייב לעוף כי הוא בשולי הקריירה והחוזה שלו הרבה יותר מדי גבוה. הוא ידפוק פה ושם שלשה אבל לא תקבל ממנו יותר מדי...

גם סילבן חייב לעוף כי את הקפיצה ברמת הכדורסל שלו כבר כנראה לעולם לא נראה כי ההגנה שלו מביכה לפעמים שגם שהוא נורא מתאמץ ורץ אחרי שחקנים זה נראה כמו ילדה קטנה שמרביצה עם הידיים.

גם אמבקווה חייב לעוף כי בחיים שלי לא ראיתי מישו עם ידי מרגרינה כמו שהוא והיציאה שלו על שחקנים בהגנה היא כל כך לא מתואמת וכל כך חסרת איניטיליגנציית משחק שהחברים לקבוצה פשוט לא מבינים איך תמיד השחקנים שלו נשארים לבד מול הסל. ועוד לא דיברנו על ההתקפה הרעה והחסרת אתלטיות עם ניתור שלא עובר את יוגי...

גם סמית חייב לעוף כי גם הוא בשולי הקריירה והחוזה שלו הרבה יותר מדי גבוה....ההגנה שלו בגדר נעלם וגם בהתקפה הוא מפגין חוסר יציבות ומגיע רק למשחקים הלא חשובים שחוץ מ2(פיינל פור במילאנו) הוא לא מגיע לשום משחק מאני טיים.

גם רנדל חייב לעוף כי היה ברור שהוא בינוני ומקס שחקן מחליף בעמדה 4 אבל גם את זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו כי הוא פשוט פצוע כל הזמן..זה בלתי אפשרי יותר לבנות עליו...

גם טיילור חייב לעוף כי זה לא הגיוני שהקו האחורי שלנו יהיה זה של קבוצת יורוקאפ שבמקרה הגיע פעם אחת בחייה לטופ 16...אין לו הגנה אבל בקטע מפחיד..מול חיפה זה כבר סתם היה משפיל..

גם אופייבו חייב לעוף כי הוא לא מספק את הסחורה והוא כבר לא יקפוץ מדרגה בגיל 30+ הקליעה שלו לא יציבה ובגדול הוא עוד שחקן בינוני ומטה..

גם שגב חייב לעוף כי הוא נגר שקורא תיגר אפילו על הנגרות של אונואקו...

גם עידן פז חייב לעוף- כי מי זה לעזאזל עידן פז?!

גם בנדר חייב לעוף- עם דראפט בלי דראפט אני רציני לא מבין איך מישו רואה בו שחקן גדול בפוטנציה...טוב אולי בפוטנציה...

גם טבק חייב לעוף כי ברצינות אני לא מבין למה הוא מאמן אותנו מלבד העובדה שהוא חבר של ניקולה...

גם ניקולה חייב לעוף כי אני לא מבין מה הוא עושה בניהול הקבוצה שלנו מלבד העובדה שהוא דואג למקורבים...

גם אבי אבן חייב לעוף- וכל מילה מיותרת...

11 ינואר 2016, 15:47

אורי, מה שאתה עושה זה לקחת את החסרונות בכל שחקן ולהחליט בגלל זה שהוא לא מתאים
לכל שחקן שמכבי תביא יהיו חסרונות ויש פה כמה שהיתרונות שלהם הרבה יותר משמעותיים מהחסרונות

11 ינואר 2016, 16:28

מזל טוב לגל שהתארס השבוע עם דניאל סימס. :rose
והכי חשוב- קיבל את כרטיס המכביסט VIP שלו.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 11 ינואר 2016, 16:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

11 ינואר 2016, 16:31

בחורה מוצלחת מאוד יש לציין

11 ינואר 2016, 16:43

מזל טוב לגל שהתארס השבוע עם דניאל סימס

הבת של ווילי?

11 ינואר 2016, 16:45

felix_r כתב:

הבת של ווילי?

אכן

felix_r כתב:

הבת של ווילי?

כמובן

rc4991 כתב:אורי, מה שאתה עושה זה לקחת את החסרונות בכל שחקן ולהחליט בגלל זה שהוא לא מתאים
לכל שחקן שמכבי תביא יהיו חסרונות ויש פה כמה שהיתרונות שלהם הרבה יותר משמעותיים מהחסרונות

החיסרון הגדול והברור זה שמדובר בשחקן בריא שכבר הרבה מאוד שנים לא משחק כדורסל בצורה רציפה.

11 ינואר 2016, 16:50

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:

הבת של ווילי?

כמובן

היא מדריכת כושר אם אני זוכר נכון.

חבל רק שהיא דומה בפנים לאבא :laugh2
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 11 ינואר 2016, 16:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

11 ינואר 2016, 16:54

גם דוגמנית.

תמונה

11 ינואר 2016, 17:08

זה פשוט לא השבוע של חנוש, עוד חתן פוטנציאל יצא מהרדאר

11 ינואר 2016, 17:17

rc4991 כתב:זה פשוט לא השבוע של חנוש, עוד חתן פוטנציאל יצא מהרדאר

גם אור התארס?

11 ינואר 2016, 17:18

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:זה פשוט לא השבוע של חנוש, עוד חתן פוטנציאל יצא מהרדאר

גם אור התארס?

התערס

11 ינואר 2016, 20:05

מקל:" אמרו לי שרוצים להחזיר את הזהות הישראלית".

מדהים איך כל כמה שנים חוזר אותו סיפור. כישלון מקצועי, מנסים להחזיר את הצביון הישראלי, קולטים באיחור רב שהישראלים הם הם לא העניין, זורקים ישראלים, בונים מחדש וחוזר חלילה.

11 ינואר 2016, 20:10

MTA2311 כתב:מקל:" אמרו לי שרוצים להחזיר את הזהות הישראלית".

מדהים איך כל כמה שנים חוזר אותו סיפור. כישלון מקצועי, מנסים להחזיר את הצביון הישראלי, קולטים באיחור רב שהישראלים הם הם לא העניין, זורקים ישראלים, בונים מחדש וחוזר חלילה.

גם לי המשפט הזה קפץ לעין

11 ינואר 2016, 20:17

אחלה ראיון :)
מקל קצת צנון בדיבור שלו, אבל הוא יודע להתראיין..

12 ינואר 2016, 00:46

לפי צנציפר, מכבי יכולה לצאת מהחוזה של מקל בכל סוף שנה עבור פיצוי של 200 אלף דולר.
פרסם תגובה