המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:ברוקלין נטס מינו את קני אטקינסון למאמן ראשי: http://basketball.realgm.com/wiretap/24 ... Head-Coach
MaccabiTA כתב:דאלאס היא ללא ספק הקבוצה השנואה האהובה עליי, יש לי איתם יחסי הערכה-שנאה כבר מעל עשור ועם הזמן ההערכה עולה על השנאה.
לבוא לאוקלהומה עם רשימת פציעות מכובדת, אחרי תבוסה ב38 הפרש, עדיין תחת העננה של אובדן גל מקל בתחילת העונה, ולגנוב אחד בחוץ. קשה שלא להעריך את קרלייל.
yanay21 כתב:דאלאס גברים רצח.
הם קבוצה של אובר אצ'יברים, ואני מת על זה. גם ב2014, הם היו במקום השמיני, וגררו את הספרס לשבעה משחקים(בדיעבד, הסדרה הכי תחרותית שהייתה לספרס באותה שנה).
לא שאני חושב שזה יקרה, אבל הלוואי והם יקחו את הסדרה הזו, אין לי כוח להתמודד מול OKC בסיבוב השני.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דאלאס גברים רצח.
הם קבוצה של אובר אצ'יברים, ואני מת על זה. גם ב2014, הם היו במקום השמיני, וגררו את הספרס לשבעה משחקים(בדיעבד, הסדרה הכי תחרותית שהייתה לספרס באותה שנה).
לא שאני חושב שזה יקרה, אבל הלוואי והם יקחו את הסדרה הזו, אין לי כוח להתמודד מול OKC בסיבוב השני.
אני לא רואה אותם לוקחים את הסדרה (הלוואי.. יחסוך לנו הרבה מאוד בלגאן, אוקלהומה קבוצה שלא קל לספרס להתמודד איתה)
אבל ההתאמות שקרלייל יעשה וההתמודדות של אוקלהומה איתן יכולות להיות אחלה חומר למחשבה לפופ לקראת הסיבוב השני
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דאלאס גברים רצח.
אני לא רואה אותם לוקחים את הסדרה (הלוואי.. יחסוך לנו הרבה מאוד בלגאן, אוקלהומה קבוצה שלא קל לספרס להתמודד איתה)
אבל ההתאמות שקרלייל יעשה וההתמודדות של אוקלהומה איתן יכולות להיות אחלה חומר למחשבה לפופ לקראת הסיבוב השני
כן, אני לא באמת מציאותי עם הפנטזיה הזאת, הרי זה נגמר נקודה הפרש, כשדוראנט היה מחריד. אבל אני מקווה שהספרס יעשו סוויפ על הגריזליס, ושדאלאס יגררו את אוקלהומה לשישה משחקים לפחות(ינצחו בבית אחד, יפסידו את שלושת הבאים).
לא שאני מבין גדול, אבל חוץ מדוראנט ו-ווסטברוק אין לOKC יותר מדי מה למכור, אז קוואי על דוראנט ודני גרין על ראסל. ואז הווריורס
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:דאלאס גברים רצח.
כן, אני לא באמת מציאותי עם הפנטזיה הזאת, הרי זה נגמר נקודה הפרש, כשדוראנט היה מחריד. אבל אני מקווה שהספרס יעשו סוויפ על הגריזליס, ושדאלאס יגררו את אוקלהומה לשישה משחקים לפחות(ינצחו בבית אחד, יפסידו את שלושת הבאים).
לא שאני מבין גדול, אבל חוץ מדוראנט ו-ווסטברוק אין לOKC יותר מדי מה למכור, אז קוואי על דוראנט ודני גרין על ראסל. ואז הווריורס
היו העונה 2 משחקים שהקבוצות היו בהרכבים מלאים זה נגמר ב1-1 כשהביתית ניצחה כל משחק.
בעייה שחזרה העונה איתם היא שהם לקחו יותר מדי ריבאונד התקפה, נהיה חייבים להגביל את זה, לתסכל את ראסל כמה שאפשר ולתת לו להזכיר לנו למה הוא לפעמים נראה כמו השחקן הכי מטומטם שיש לליגה הזאת להציע.
אני האמת אוהב יותר את הרעיון של קוואי על ראסל ודני גרין על דוראנט. לתת לקוואי לתסכל את ראסל ולנצל את השומר on-ball הכי טוב שיש לנו לזרוק עליו ולתת לדני גרין להדבק לדוראנט ולמנוע ממנו את הכדור עד כמה שאפשר. דוראנט ינצל את הגובה והכוח שיש לו על דני גרין אבל אם הצלחת לתסכל את ראסל ניצחת את המשחק, זה הסוד מולם ולשם אנחנו צריכים לחתור.
בכל מקרה עם יתרון ביתיות אנחנו פייבוריטים גבוליים מולם אבל לדעתי זה יגמר ב7 משחקים.
"היו כמה שריקות שתסכלו את השחקנים שלי", "הם צריכים להבין, לברון הוא לברון. הם לא ישרקו נגדו עבירות תוקף. הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. הם חייבים להבין את זה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, שמוליק ו־9 אורחים