פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: די ג'יי סילי סיכם במכבי ת"א לשנתיים

07 יוני 2016, 13:17

אני מחבב את השחקן הזה מרחוק כבר תקופה. יהיה מעניין לראות איך ישתלב במכבי.
אמנם לא זוהר אבל אחלה בחלה של קומבו גארד. מהז'אנר של קרלון בראון. קליעה טובה מאוד, יכולת לייצר מצבים. לא רכש רע.

07 יוני 2016, 17:01

rc4991 כתב:
jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
הרי שוב אותם הכשלונות שהביאו את מכבי עד הלום, בונים את הסגל... אז מה עשינו בזה?

בדיוק, בסך הכל הוא אחלה מחליף אבל למה מתעסקים בזה לפני שחקני חמישיה ולפני שיש מאמן?
ובכלל, בפעם האלף, עדיף שחקן אחד תותח משניים בינוניים
הכסף הזה יכול להיות בדיוק ההבדל בין צירבס לראדוליצה

כמה מחליפים בדיוק צריך? יש לך את יוגב ומקל וסילבן (וגם יבזורי חתום). כמה גארדים מחליפים צריכה קבוצה אחת?

07 יוני 2016, 17:23

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?

בדיוק, בסך הכל הוא אחלה מחליף אבל למה מתעסקים בזה לפני שחקני חמישיה ולפני שיש מאמן?

כמה מחליפים בדיוק צריך? יש לך את יוגב ומקל וסילבן (וגם יבזורי חתום). כמה גארדים מחליפים צריכה קבוצה אחת?

אתה משכנע את המשוכנע

07 יוני 2016, 17:26

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

לצערנו יוגב ומקל לא מוגדרים כשחקנים משלימים. גם בעונה הבאה סביר להניח שהם ינהלו את ההתקפה של מכבי, וזה רע מאוד.
ועל סילבן בונים כמחליף לווימס.

07 יוני 2016, 17:28

החציל האצטקי כתב:אני מחבב את השחקן הזה מרחוק כבר תקופה. יהיה מעניין לראות איך ישתלב במכבי.
אמנם לא זוהר אבל אחלה בחלה של קומבו גארד. מהז'אנר של קרלון בראון. קליעה טובה מאוד, יכולת לייצר מצבים. לא רכש רע.

אני והחציל מכירים אותו כבר שנתיים. באמת שחקן טוב, אלגנטי. ג'אמפ שכיף לראות. מהספסל הוא אחלה ל15 דק'. שתדעו שהרבה קבוצות הביעו בו עניין.

07 יוני 2016, 17:35

שועל כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

לצערנו יוגב ומקל לא מוגדרים כשחקנים משלימים. גם בעונה הבאה סביר להניח שהם ינהלו את ההתקפה של מכבי, וזה רע מאוד.
ועל סילבן בונים כמחליף לווימס.

ומה עם פניני?

שים לב כמה שחקנים יש לך כבר בסגל: מקל, יוגב, סילי, סילבן, ווימס, פניני, מילר, אמבקווה, ציברס, שגב.

עשרה שחקנים חתומים בסגל. מעבר לזה יש לך את דווין, הנדריקס, רוצ'סטי, ויבזורי שחתומים ואולי ישוחררו. אני לא רואה הרבה טעם בלשלם פיצויים לרוצ'סטי ולהביא במקומו את ברייסי רייט. זה מהלך רוחבי.

11 יוני 2016, 15:18

אני צופה בקצת קטעי וידיאו של סילי כדי לראות איך נראה בגראן קנאריה.
אחד הקטעים המעניינים הוא זה:

אפשר להתרשם פה מכמה דברים:
1. מדובר בשחקן התקפה מצויין. סקורר מגוון ושחקן יוצר. קומבו גארד אמיתי שמסוגל לייצר מפיק אנד רול בצורה מצויינת וגם להתפנות לקליעה ללא כדור- ואלה באמת חדשות טובות.
2. הבחור דורש את הכדור אליו ברגעים מכריעים ומגלה הרבה אגרסיביות. קטע הוידיאו הזה הוא סיום המשחק בו גלאטסריי עלתה לגמר היורוקאפ, אחרי שניצחה במשחק הראשון ב-14 הפרש. את המשחק סיים עם 23 נק', 5 אסיסטים ו-4 ריבאונדים ומדד 28.
3. החדשות הפחות טובות: במשחק הקריטי הזה, הוא החטיא שתי זריקות עונשין (בעצם, 3- יכל לגמור את הסדרה גם בזמן החוקי) ואיבד כדור מכריע שבסופו של דבר היטה את הכף להפסד של גראן קנאריה.

11 יוני 2016, 16:01

אם הוא שחקן גדול כמו שאתה מתרשם ממנו, היה סביבו באז והוא היה משחק בקבוצה יותר גדולה. נכון לנקודת זמן זו, בקבוצה שמתיימרת להיות קבוצת יורוליג כמו מכבי, זה לא מספיק ליותר משחקן ספסל, ואני מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות ויימנעו מלהביא גארד בכיר יותר.

11 יוני 2016, 16:03

er79 כתב:אם הוא שחקן גדול כמו שאתה מתרשם ממנו, היה סביבו באז והוא היה משחק בקבוצה יותר גדולה. נכון לנקודת זמן זו, בקבוצה שמתיימרת להיות קבוצת יורוליג כמו מכבי, זה לא מספיק ליותר משחקן ספסל, ואני מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות ויימנעו מלהביא גארד בכיר יותר.

הגארד הבכיר יותר הוא סוני ווימס. סילי הוא הקומבו-גארד שעולה מהספסל.
הספקות שלי הן לגבי עמדת הרכז, וככל שאני חושב על זה יותר אני מאמין שמכבי תשאיר את מקל, רוצ'סטי ויוגב.

11 יוני 2016, 16:11

הוויכוח הזה נטחן זמן רב. אם מכבי מביאה את ווימס כגארד, היא עושה טעות גדולה בעיניי. ווימס צריך לשחק כשלוש, סילי לא ראוי בנקודת זמן זו להיות יותר מגארד מחליף. אני מאוד מקווה שאתה טועה. קו אחורי של מקל, יוגב, רוצ'סטי וסילי לא משדרג כלום ושום דבר מהעונה שעברה. מקווה שהטפשים בהנהלה בכל זאת למדו את הלקח.

11 יוני 2016, 16:12

החציל האצטקי כתב:
er79 כתב:אם הוא שחקן גדול כמו שאתה מתרשם ממנו, היה סביבו באז והוא היה משחק בקבוצה יותר גדולה. נכון לנקודת זמן זו, בקבוצה שמתיימרת להיות קבוצת יורוליג כמו מכבי, זה לא מספיק ליותר משחקן ספסל, ואני מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות ויימנעו מלהביא גארד בכיר יותר.

הגארד הבכיר יותר הוא סוני ווימס. סילי הוא הקומבו-גארד שעולה מהספסל.
הספקות שלי הן לגבי עמדת הרכז, וככל שאני חושב על זה יותר אני מאמין שמכבי תשאיר את מקל, רוצ'סטי ויוגב.

ווימס הוא פורוורד... יש לו יכולות של גארד בכל מה שקשור בחדירה ובקליעה, אבל הוא פורוורד,
ומבחינתי הוא מגיע במקום דווין.
מכבי צריכה גארד ברמה גבוהה יותר מסילי, ואם סילי מגיע לעלות מהספסל, אז היא צריכה גארד
ברמה גבוהה יותר שיעלה בחמישייה.

11 יוני 2016, 16:19

הרי אדלשטיין בעצמו אמר, לפני המינוי, שסילי להערכתו יעלה מהספסל. האם ארז באמת ובתמים מאמין שקו אחורי של סילי, יוגב, טיילור ומקל מספיק? אם כן, שיעזוב אותנו במנוחה, שישים כבר עכשיו את המפתחות, ושמכבי תמשיך את חופשת הקיץ כבר עד ספטמבר 2017

11 יוני 2016, 16:23

ווימס שימש בצסק"א מוביל כדור שני לכל דבר ועניין. ביורוליג היתרון שלו יבוא לידי ביטוי ב-2 מול שחקנים כמו דה קולו, בוגדנוביץ', רודי.
סילי הוא 2 שיוכל לתת קצת דקות בעמדה 1 ואולי גם קצת 3. פיק אנד רולר שקולע טוב מבחוץ ושומר וחוטף הרבה יותר טוב מרוצ'סטי, נניח.

זה אחלה רכש כשחקן משלים מהספסל, תפקיד שבעונה האחרונה הוא מילא בהצלחה (בקבוצה קטנה בהרבה אמנם, אבל אם נשווה רמות אימון וכשרון... לא פרייארית בכלל)
יתן גמישות טובה בהרכבים שארז יוכל להעמיד על המגרש

11 יוני 2016, 16:24

אז הסכמנו שסילי עולה מהספסל, הכל טוב ויפה, אבל ווימס כ-2, גם אם יכול לשחק ככזה, זה רעיון פשוט נורא בעיניי, סורי. ואם מכבי חושבת שהיא תתבסס עוד עונה על קו אחורי ללא שחקן יוצר במרכז, היא חוזרת על אותה טעות.

11 יוני 2016, 16:31

קח בחשבון עוד נקודה.
קווינסי מילר הוא לא 4 קלאסי, אלא סוג של גארד בגוף של פורוורד.

הוא שחקן יוצר שעושה הרבה מהנזק שלו באייזוליישן עם הפנים לסל. הוא יהיה אופציה התקפית מובילה בהתקפה של מכבי, וצריך לקחת את זה בחשבון.
גם יותר מדי שחקנים שצריכים את הכדור זו בעיה.

11 יוני 2016, 16:37

אי אפשר לתייג מראש שחקן כשחקן מחליף או שחק לככה וככה דקות כבר למדנו שזה לא עובד ככה , יש התאמות לקבוצה לשחקנים למערכת שדכולים להפתיע לכאן ולכאן מ.

ג'רדן פארמר וטייריס רייס אחד שחקן ידוע ויקר מאוד והשני זול ודיי אלמוני הם דוגמאות הפוכות לש2 המקרים , אופוריה בהחתמה של אחד ודיפרסיה בשני ואיך זה נגמר כולם יודעים .

11 יוני 2016, 16:38

מקאדו 3 כתב:אי אפשר לתייג מראש שחקן כשחקן מחליף או שחק לככה וככה דקות כבר למדנו שזה לא עובד ככה , יש התאמות לקבוצה לשחקנים למערכת שדכולים להפתיע לכאן ולכאן מ.

ג'רדן פארמר וטייריס רייס אחד שחקן ידוע ויקר מאוד והשני זול ודיי אלמוני הם דוגמאות הפוכות לש2 המקרים , אופוריה בהחתמה של אחד ודיפרסיה בשני ואיך זה נגמר כולם יודעים .

זה גם נכון.
בשורה התחתונה- הרושם שאני מקבל על השחקן הזה הוא שהוא שווה הרבה יותר מהמספרים שהוא הראה עד עכשיו בקריירה.
נקווה שגם יוכיח את זה על המגרש.

11 יוני 2016, 16:41

הגארדים של צסקא הם ארון ג'קסון, מילוש, דה קולו ופרידזון.
ארבעתם שיחקו למעלה מ-90 דקות בממוצע למשחק בעונה שווימס שיחק שם.
ווימס עצמו שיחק למעלה מ-26 דקות... איזו עמדה בדיוק נשארה בשבילו?

ווימס הוא 3. לא 2, לא קומבו, לא מוביל כדור נוסף. 3. נקודה.

11 יוני 2016, 16:52

צסק"א שיחקה בהרכבים גבוהים עם חריאפה ב-3 ולפעמים גם עם שני סנטרים (מזכיר: קרסטיץ', היינס ו-קאון בקבוצה גם יחד, ובנוסף ורונטסביץ' בעמדה 4).
ווימס הוא לא קומבו, אבל הוא 2-3 שמסר כמעט 4 אסיסטים למשחק. וכן, צריך לבנות עליו בעמדה הזאת כי המצ' אפים שלו יהיו מול שחקנים בסייז הזה ועם סט היכולות הזה.

אני לא חולק על זה שצריך להגיע שחקן נוסף לקו האחורי (לפחות- יצטרכו שניים במידה וגם רוצ'סטי בחוץ), ושהוא צריך להיות שחקן ורסטילי.
הייתי רוצה שזה יהיה דאוסון, גם אם לדעת לא מעטים מכם הוא לא מתאים לרמה כרגע.

11 יוני 2016, 16:59

אתם לא חושבים שרוצ'סטי יכול להתאים יותר בקבוצה שנבנת ? צריך לבחון את זה ביחס לשאר ההחתמות לפני שממהרים לחתוך אותו בסה'כ מדובר בשחקן הרבה יותר טוב מאיך שהוא נראה בהרכב השחקנים המסריח הזה .
פרסם תגובה