המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
הרי שוב אותם הכשלונות שהביאו את מכבי עד הלום, בונים את הסגל... אז מה עשינו בזה?
בדיוק, בסך הכל הוא אחלה מחליף אבל למה מתעסקים בזה לפני שחקני חמישיה ולפני שיש מאמן?
ובכלל, בפעם האלף, עדיף שחקן אחד תותח משניים בינוניים
הכסף הזה יכול להיות בדיוק ההבדל בין צירבס לראדוליצה
roy1000 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
בדיוק, בסך הכל הוא אחלה מחליף אבל למה מתעסקים בזה לפני שחקני חמישיה ולפני שיש מאמן?
כמה מחליפים בדיוק צריך? יש לך את יוגב ומקל וסילבן (וגם יבזורי חתום). כמה גארדים מחליפים צריכה קבוצה אחת?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
כמה מחליפים בדיוק צריך? יש לך את יוגב ומקל וסילבן (וגם יבזורי חתום). כמה גארדים מחליפים צריכה קבוצה אחת?
החציל האצטקי כתב:אני מחבב את השחקן הזה מרחוק כבר תקופה. יהיה מעניין לראות איך ישתלב במכבי.
אמנם לא זוהר אבל אחלה בחלה של קומבו גארד. מהז'אנר של קרלון בראון. קליעה טובה מאוד, יכולת לייצר מצבים. לא רכש רע.
שועל כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:למה אבל מביאים שחקני ספסל, לפני שסוגרים את השחקנים המרכזיים, ולמה מחתימים שחקנים לפני שיש מאמן?
לצערנו יוגב ומקל לא מוגדרים כשחקנים משלימים. גם בעונה הבאה סביר להניח שהם ינהלו את ההתקפה של מכבי, וזה רע מאוד.
ועל סילבן בונים כמחליף לווימס.
er79 כתב:אם הוא שחקן גדול כמו שאתה מתרשם ממנו, היה סביבו באז והוא היה משחק בקבוצה יותר גדולה. נכון לנקודת זמן זו, בקבוצה שמתיימרת להיות קבוצת יורוליג כמו מכבי, זה לא מספיק ליותר משחקן ספסל, ואני מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות ויימנעו מלהביא גארד בכיר יותר.
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:אם הוא שחקן גדול כמו שאתה מתרשם ממנו, היה סביבו באז והוא היה משחק בקבוצה יותר גדולה. נכון לנקודת זמן זו, בקבוצה שמתיימרת להיות קבוצת יורוליג כמו מכבי, זה לא מספיק ליותר משחקן ספסל, ואני מאוד מקווה שלא יעשו את הטעות ויימנעו מלהביא גארד בכיר יותר.
הגארד הבכיר יותר הוא סוני ווימס. סילי הוא הקומבו-גארד שעולה מהספסל.
הספקות שלי הן לגבי עמדת הרכז, וככל שאני חושב על זה יותר אני מאמין שמכבי תשאיר את מקל, רוצ'סטי ויוגב.
מקאדו 3 כתב:אי אפשר לתייג מראש שחקן כשחקן מחליף או שחק לככה וככה דקות כבר למדנו שזה לא עובד ככה , יש התאמות לקבוצה לשחקנים למערכת שדכולים להפתיע לכאן ולכאן מ.
ג'רדן פארמר וטייריס רייס אחד שחקן ידוע ויקר מאוד והשני זול ודיי אלמוני הם דוגמאות הפוכות לש2 המקרים , אופוריה בהחתמה של אחד ודיפרסיה בשני ואיך זה נגמר כולם יודעים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־26 אורחים