Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:למישהו יצא לראות חמישיות? הבנתי שפיני גרשון זרק רמז עבה מאוד שאדלשטיין חתם במכבי.
ממי הבנת? זה שהבנת ממנו לא יכול לפרט קצת יותר?
חכי, בקרוב יפתח ת'רד חדש עם כל הפרטים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:למישהו יצא לראות חמישיות? הבנתי שפיני גרשון זרק רמז עבה מאוד שאדלשטיין חתם במכבי.
ממי הבנת? זה שהבנת ממנו לא יכול לפרט קצת יותר?
rc4991 כתב:תגיד אתה רציני?
אוחיון לא חטף פה אפילו חצי מהביקורת שמקל מקבל וזה עוד למרות שמקל הרבה יותר טוב
MTA2311 כתב:לא יוני. אתה צריך להיות בצד הנגדי בשביל שזה יהיה כיף כמו בימי ליאור.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:תגיד אתה רציני?
אוחיון חטף פי 10 ואני בכלל לא בטוח שמקל יותר טוב לקבוצה שרוצה לעשות משהו ביורוליג. מקל משתלט על המשחק באופן מוחלט. אף שחקן לא נראה טוב לידו. אז כן, הוא משיג נקודות בליגה בזכות הפיזיות העדיפה שלו, אבל ביורוליג זה לא שווה כלום. ראינו את זה בכוכב האדום.
אני מאוד מפחד ממקל בתור שחקן מוביל במכבי. יש פער עצום בין איך שמקל תופס את עצמו לבין היכולות שלו בפועל. אז זה יכול להיות נחמד שלשחקן יש ביטחון ו"חוצפה", אבל אם הוא הולך לכדרר 20 שניות בהתקפה ולזרוק 10 אבנים במשחק, זה ייגמר רע מאוד מבחינת מכבי והבעיה שבניגוד לכוכב, למכבי לא יהיה פשוט לזרוק אותו באמצע העונה ולתקן.
jol9 כתב:אני לא חושב שצריך לזרוק אותו באמצע העונה, אלא פשוט לדאוג שיהיה לנו קו אחורי בכיר באמת,
כשמקל, יוגב וסילי עולים מהספסל.
צריכים לזכור שזאת תהיה עונת יורוליג ארוכה, וצריך סגל ארוך.
לא הגיוני שקו הגארדים שלנו יכלול פחות משני גארדים זרים בכירים (ולא, סילי הוא לא כזה).
אנטוניו כתב:לא כל כך מבין את הביקורת נגד אדלשטיין.
הוא בהחלט מועמד ראוי, האיש מבין וחי את המשחק , בעל ניסיון רב
ונימצא בדיוק במקום הנכון לקחת את מכבי להצלחות(כמו פיני בשעתו).
אני מקווה שהוא יהיה המאמן ומברך על כך.
אם גם רמי הדר יגיע כעוזר מעמד אז אכן פעמיים כי טוב.
ומכבי התחזקה משמעותית בעמדה זו.
yellow83 כתב:בתחילת חמישיות עידו גור אמר ערב טוב לאדלשטיין, שבתגובה ענה (בשמחה מוגזמת משהו): "יום שלישי, פעמיים כי טוב", ואז פיני אמר לארז: "פעמיים כי טוב זה אומר שחותמים חוזה היום או שבוע הבא?"
ואז עידו גור הוסיף: "נו פיני, אנחנו מאבדים אותו בשולחן?"
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שצריך לזרוק אותו באמצע העונה, אלא פשוט לדאוג שיהיה לנו קו אחורי בכיר באמת,
לא הגיוני שקו הגארדים שלנו יכלול פחות משני גארדים זרים בכירים (ולא, סילי הוא לא כזה).
אתה לא יכול להפוך את אוחיון לרכז שלישי. לא יביאו עוד רכז.
יש בעייתיות ברורה בזה שמקל הוא הרכז הראשון ואין לזה פתרון.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:תגיד אתה רציני?
אוחיון חטף פי 10 ואני בכלל לא בטוח שמקל יותר טוב לקבוצה שרוצה לעשות משהו ביורוליג. מקל משתלט על המשחק באופן מוחלט. אף שחקן לא נראה טוב לידו. אז כן, הוא משיג נקודות בליגה בזכות הפיזיות העדיפה שלו, אבל ביורוליג זה לא שווה כלום. ראינו את זה בכוכב האדום.
אני מאוד מפחד ממקל בתור שחקן מוביל במכבי. יש פער עצום בין איך שמקל תופס את עצמו לבין היכולות שלו בפועל. אז זה יכול להיות נחמד שלשחקן יש ביטחון ו"חוצפה", אבל אם הוא הולך לכדרר 20 שניות בהתקפה ולזרוק 10 אבנים במשחק, זה ייגמר רע מאוד מבחינת מכבי והבעיה שבניגוד לכוכב, למכבי לא יהיה פשוט לזרוק אותו באמצע העונה ולתקן.
אנטוניו כתב:לא כל כך מבין את הביקורת נגד אדלשטיין.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שצריך לזרוק אותו באמצע העונה, אלא פשוט לדאוג שיהיה לנו קו אחורי בכיר באמת,
אתה לא יכול להפוך את אוחיון לרכז שלישי. לא יביאו עוד רכז.
יש בעייתיות ברורה בזה שמקל הוא הרכז הראשון ואין לזה פתרון.
er79 כתב:בשלב הזה כבר כדאי אולי לפתוח ת'רד בניית סגל. ככל שאני חושב על זה יותר, אני אומר למה בעצם לשרוף סכום כסף די משמעותי על צירבס, במקום למשל לחסוך קצת (והרי בין כה אם משחררי את אמבקווה והנדריקס צריך לפצותם) ולהחתים את דרל מונרו, שהוכיח השנה שבליגה שלנו הוא קרקס את כל הקבוצות, ולשמור כמה שניתן לסנטר ברמה הכי גבוהה כמו למשל ראדוליצה. אם צירבס סיכם ולא חתם זה לא מאוחר מדי. אני עדיין בעמדה שאם מגדילים את התקציב, בסגל הנוכחי חייב להיות גבוה איכותי וגארד איכותי ברמת טופ יורוליג. הם, יחד עם מקל, ווימס ומילר, ייצרו שלד מספיק טוב לאירופה. זה יכול למשל להיראות כך:
1. מקל, יוגב
2. דילייני/רייס/גארד ברמה גבוהה, ישראלי (או לשמור על רוצ'סטי, שאני לא בעד, או להביא את ריברס, שאני יכול לחיות עם זה כישראלי מהספסל אבל לא מסיבות העלות שלו, או דוסון או השארת יבזורי, אופציה שאני דווקא מעדיף)
3. ווימס, לנדסברג
4. מילר, זר (אפשר להביא חוטב עצים או שחקן הגנה זול), פניני
5. ראדוליצה/סנטר שהוא שחקן מטרה ברמה גבוהה, מונרו, שגב
סך הכל 12 שחקנים, אני מניח שאליהם מצטרף נער פוסטר ואולי עוד ישראלי בעמדות הגבוהים, משעור יכול להיות אופציה נחמדה.
החיסרון היחיד בסגל הזה זה הירידה באיכות קלעי השלוש, מצד שני גודס הבטיח לנו סגל של קלעים מעל 40% מחוץ לקשת והקונספט הזה התפוצץ לנו בפנים, אז אולי עדיף להסתדר עם השלד הזה כמו שהוא ולפחות יהיה לנו גארד יוצר דומיננטי מאחורה ושחקן מטרה בצבע.
roy1000 כתב:אנטוניו כתב:לא כל כך מבין את הביקורת נגד אדלשטיין.
אדלשטיין עדיף בהרבה מטבק, בזה אין ספק.הביקורת היא לגבי ההתאמה שלו, לא היכולות.
ברור לי לחלוטין שהאו מאמן מצויין, אבל השאלה היא איך הוא יכול לחיות עם ההנהלה של מכבי, כי אדלשטיין הוא לא ממהתפשרים.
אני מפחד שהסיפור הזה ייגמר בפיצוץ בתוך זמן קצר.
roy1000 כתב:אנטוניו כתב:לא כל כך מבין את הביקורת נגד אדלשטיין.
אדלשטיין עדיף בהרבה מטבק, בזה אין ספק.הביקורת היא לגבי ההתאמה שלו, לא היכולות.
ברור לי לחלוטין שהאו מאמן מצויין, אבל השאלה היא איך הוא יכול לחיות עם ההנהלה של מכבי, כי אדלשטיין הוא לא ממהתפשרים.
אני מפחד שהסיפור הזה ייגמר בפיצוץ בתוך זמן קצר.
שועל כתב:er79 כתב:בשלב הזה כבר כדאי אולי לפתוח ת'רד בניית סגל. ככל שאני חושב על זה יותר, אני אומר למה בעצם לשרוף סכום כסף די משמעותי על צירבס, במקום למשל לחסוך קצת (והרי בין כה אם משחררי את אמבקווה והנדריקס צריך לפצותם) ולהחתים את דרל מונרו, שהוכיח השנה שבליגה שלנו הוא קרקס את כל הקבוצות, ולשמור כמה שניתן לסנטר ברמה הכי גבוהה כמו למשל ראדוליצה. אם צירבס סיכם ולא חתם זה לא מאוחר מדי. אני עדיין בעמדה שאם מגדילים את התקציב, בסגל הנוכחי חייב להיות גבוה איכותי וגארד איכותי ברמת טופ יורוליג. הם, יחד עם מקל, ווימס ומילר, ייצרו שלד מספיק טוב לאירופה. זה יכול למשל להיראות כך:
1. מקל, יוגב
2. דילייני/רייס/גארד ברמה גבוהה, ישראלי (או לשמור על רוצ'סטי, שאני לא בעד, או להביא את ריברס, שאני יכול לחיות עם זה כישראלי מהספסל אבל לא מסיבות העלות שלו, או דוסון או השארת יבזורי, אופציה שאני דווקא מעדיף)
3. ווימס, לנדסברג
4. מילר, זר (אפשר להביא חוטב עצים או שחקן הגנה זול), פניני
5. ראדוליצה/סנטר שהוא שחקן מטרה ברמה גבוהה, מונרו, שגב
סך הכל 12 שחקנים, אני מניח שאליהם מצטרף נער פוסטר ואולי עוד ישראלי בעמדות הגבוהים, משעור יכול להיות אופציה נחמדה.
החיסרון היחיד בסגל הזה זה הירידה באיכות קלעי השלוש, מצד שני גודס הבטיח לנו סגל של קלעים מעל 40% מחוץ לקשת והקונספט הזה התפוצץ לנו בפנים, אז אולי עדיף להסתדר עם השלד הזה כמו שהוא ולפחות יהיה לנו גארד יוצר דומיננטי מאחורה ושחקן מטרה בצבע.
כריס רייט שחקן הגנה מעולה ואתלט על. אבל אני באופן אישי לא אוהב שחקן בעמדה 4 ללא קליעה, אלא אם כן הוא מחפה על זה באיכויות יוצאות דופן אחרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־8 אורחים