05 יולי 2016, 00:20
05 יולי 2016, 00:20
Holiday_Armadillo כתב:
רק אני לא יכולה לדמיין את עצמי גרה עם שותפים?
כאילו..אני מעדיפה לגור בקרטון משלי מאשר באחוזה עם עוד אנשים
05 יולי 2016, 00:21
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:
אני יודע שזה לא בדיוק הכיוון שלך, אבל אם את מחפשת אזור נגיש יחסית, שווה לבדוק בקטמונים. יש דירה אחת ממש נחמדה שמצאתי שם.
לא תודה, לא האיזור בשבילי![]()
האמת שכרגע אני גם מחפשת ביחד עם אחותי (ושוקו כמובן)
אבל עכשיו גם האחות הקטנה התחילה להתייאש ושוקלת להצטרף אלינו
די להיות אשכנזייה מתנשאת, יש שם אחלה מקומות (אני לא יודע אם את אשכנזייה, זה פשוט בא לי ביחד), ואני דווקא ממש מפונק.
אה, עם אחיות זה סבבה, ככה את יכולה לחפש ישר דירה ריקה, ולא להצטרף לאחרים. וככה אפשר לסחוט מההורים צ'ק משותף, זה מעולה![]()
חשבתן על נחלאות? יותר זול מקטמון
האמת שאני די זורמת אבל אחותי לא רוצה לעזוב את השכונה...![]()
ומסתבר שאני כוזרית או וואטאבר...
וקטמונים לא שייך למתנשאת אלא לרצון לחיות
05 יולי 2016, 00:21
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:
אני יודע שזה לא בדיוק הכיוון שלך, אבל אם את מחפשת אזור נגיש יחסית, שווה לבדוק בקטמונים. יש דירה אחת ממש נחמדה שמצאתי שם.
די להיות אשכנזייה מתנשאת, יש שם אחלה מקומות (אני לא יודע אם את אשכנזייה, זה פשוט בא לי ביחד), ואני דווקא ממש מפונק.
אה, עם אחיות זה סבבה, ככה את יכולה לחפש ישר דירה ריקה, ולא להצטרף לאחרים. וככה אפשר לסחוט מההורים צ'ק משותף, זה מעולה![]()
05 יולי 2016, 00:22
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לגמרי מסכימה איתך.
לכן זה או אחותי או לבד (לאחותי אני כבר די רגילה אז זה כמו לבד)
05 יולי 2016, 00:23
05 יולי 2016, 00:23
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לגמרי מסכימה איתך.
יש לך כסף לחיות לבד? לא אומרת שאני גולד דיגרית אבל..היי
05 יולי 2016, 00:24
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:
לגמרי מסכימה איתך.
יש לך כסף לחיות לבד? לא אומרת שאני גולד דיגרית אבל..היי
לא ממש ולכן... אחותי....
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:
האמת שאני די זורמת אבל אחותי לא רוצה לעזוב את השכונה...![]()
ומסתבר שאני כוזרית או וואטאבר...
וקטמונים לא שייך למתנשאת אלא לרצון לחיות
MTA2311 כתב:מה כוזרית? רציני?
אבי ביטר עשה סרט על המורשת שלך. רק אומר.
05 יולי 2016, 00:25
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:מה כוזרית? רציני?
זה לא אני החלטתי, אלא אנשים (אהמ אהמ) כאן בפורום החליטו.
05 יולי 2016, 00:25
חנו'ש כתב:ינאי, אם אתה לומד בעברית אז למה אתה לא מחפש בגבעה הצרפתית? המחירים שם דווקא ממש סבבה
05 יולי 2016, 00:27
yanay21 כתב:עד כדי כך בוער לה להישאר בשכונה? מילא זו הייתה שכונה מגעילה, אבל נחלאות זה חלום. קטמון זה לכל מיני עולים חדשים שמשלמים בדולרים, לא בשבילנו, האנשים הנורמליים
05 יולי 2016, 00:29
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:עד כדי כך בוער לה להישאר בשכונה? מילא זו הייתה שכונה מגעילה, אבל נחלאות זה חלום. קטמון זה לכל מיני עולים חדשים שמשלמים בדולרים, לא בשבילנו, האנשים הנורמליים
לא לי, לאחותי (רוצה רק קרוב לפארק סן סימון כדי שיהיה לה קל לקחת את שוקו למתחם כלבים שם שהיא ממש אוהבת)
וקטמון ממש לא, אני דווקא ממש אוהבת את האוכלוסיה.
שלא לדבר על איזור מרכז הביצה
05 יולי 2016, 00:30
yanay21 כתב:חנו'ש כתב:ינאי, אם אתה לומד בעברית אז למה אתה לא מחפש בגבעה הצרפתית? המחירים שם דווקא ממש סבבה
ממש קרוב למעונות שלי יש בית קברות ישן, שקבורים בו חיילים בריטים. עוד שנה באזור הגבעה, שם אסיים את חיי. זה מקום מת, אחרת הייתי נשאר במעונות. אני רוצה לגור בשכונה שכיף לטייל בה, שיש מה לראות. לא סתם דירה כדי להגיד שאני גר בדירה.
05 יולי 2016, 00:33
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:ינאי, אם אתה לומד בעברית אז למה אתה לא מחפש בגבעה הצרפתית? המחירים שם דווקא ממש סבבה
ממש קרוב למעונות שלי יש בית קברות ישן, שקבורים בו חיילים בריטים. עוד שנה באזור הגבעה, שם אסיים את חיי. זה מקום מת, אחרת הייתי נשאר במעונות. אני רוצה לגור בשכונה שכיף לטייל בה, שיש מה לראות. לא סתם דירה כדי להגיד שאני גר בדירה.
קודם כל תהיה חייל בריטי, אחרת זה ישירות לגבעת שאול...
דבר שני, מה אתה חופר לי על נחלאות? לך אתה לשם, זה בול המקום בשבילך (ויש שם דירות חדר כוכיות עם הרבה אופי...)
ואם לא זה אז מוסררה גם אופציה טובה.
05 יולי 2016, 00:34
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:מה כוזרית? רציני?
זה לא אני החלטתי, אלא אנשים (אהמ אהמ) כאן בפורום החליטו.
רגע..את לא כוזרית? את אמרת
05 יולי 2016, 00:36
yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:ינאי, אם אתה לומד בעברית אז למה אתה לא מחפש בגבעה הצרפתית? המחירים שם דווקא ממש סבבה
דבר שני, מה אתה חופר לי על נחלאות? לך אתה לשם, זה בול המקום בשבילך (ויש שם דירות חדר כוכיות עם הרבה אופי...)
הדירות האלו יקרות מדי. ואין לי בעיה עם כוכים, אבל שיתאימו למחיה, ושוב, אני לא אנה פרנקXD
מוסררה זה אוסום. למרות שתכל'ס, החלום הבלתי מושג תמיד יהיה ימין משה.
05 יולי 2016, 00:36
yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:עד כדי כך בוער לה להישאר בשכונה? מילא זו הייתה שכונה מגעילה, אבל נחלאות זה חלום. קטמון זה לכל מיני עולים חדשים שמשלמים בדולרים, לא בשבילנו, האנשים הנורמליים
לא לי, לאחותי (רוצה רק קרוב לפארק סן סימון כדי שיהיה לה קל לקחת את שוקו למתחם כלבים שם שהיא ממש אוהבת)
וקטמון ממש לא, אני דווקא ממש אוהבת את האוכלוסיה.
שלא לדבר על איזור מרכז הביצה
האמת ששקלתי לעשות בדיחה על הביצה ועל מציאת בעל, החלטתי להשאיר את זה למניאקים ממני.
יש שם אחלה אוכלוסייה, לא בקטע רע, אבל האוכלוסייה הזו מעלה את המחירים לשמיים. אם יש לכן תקציב, לכו על זה, אבל אלו די הרבה דרישות כשמדברים על עיר שאין לה שום אלטרנטיבות באזור.
05 יולי 2016, 00:38
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:yanay21 כתב:חנו'ש כתב:ינאי, אם אתה לומד בעברית אז למה אתה לא מחפש בגבעה הצרפתית? המחירים שם דווקא ממש סבבה
הדירות האלו יקרות מדי. ואין לי בעיה עם כוכים, אבל שיתאימו למחיה, ושוב, אני לא אנה פרנקXD
מוסררה זה אוסום. למרות שתכל'ס, החלום הבלתי מושג תמיד יהיה ימין משה.
חחחחח ימין משה.
אולי אם יום אחד תמצא מאגר גז בים, וגם אז לא בטוח.