פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
15 יולי 2016, 18:55
טוב חציל, נסיים את הוויכוח, לא נמצא איפה העמק שווה בינינו, אני לא מוכן שיהיה בכל רגע נתון שחקן שיעביר את החצי, גם זה לא משהו שארז ירצה, אני בטוח שהוא יתעקש על קומבו.
דמיין רגע חצי גמר היורוליג 2014, רייס ואוחיון על המגרש במאני טיים, נראה לך שאנחנו מגיעים לגמר?
15 יולי 2016, 18:59
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:הנקודה של רוני הייתה שחלקיכם שופטיםלא באותו אופן ולא באותה חומרה את מכבי מול שאר הקבוצות. מוצאים פגמים במכבי בכל הזדמנות ומאדירים סגלים של קבוצות אחרות. אני דווקא מסכים איתו.
כן? מכבי שווה מקום באחת מ-8 הקבוצות הטובות כרגע?
למה שלא נשפוט את מכבי בחומרה? אנחנו רוצים לראות אותה הכי טובה שיש, שאר הקבוצות לא באמת מעניינות אותנו. לא מבין מה הבעיה בזה.
זוכר שאמרת לי לנשום ולהירגע? בינתיים אתה זקוק לזה
לא אמרתי שמכבי יותר טובה, תקלוט את זה כבר (יותר דאגתי לצמצום הפערים בין הקבוצות שמאדירים בפורום)
אני רגוע מאוד, אתה זה שעושה עניין מתגובות ששופטות את מכבי בחומרה. היא ראויה לזה (בוודאי אחרי השנתיים האחרונות), וכך צריך להיות. זאת מכבי, לא הפועל חולון.
15 יולי 2016, 19:01
הבעיה שלי עם מכבי הנוכחית היא שאין התנהלות תלויית מצב. וואלה, אם פעם בכמה זמן הם יתעצלו בבניית הסגל, בסדר, אני לא אמות. אבל אנחנו מדברים פה על שנה סופר קריטית. לא רק שלא טרחנו להגיע לגמר בישראל כבר שנתיים(וקבוצה עם חצי תקציב דווקא כן), אלא שגם באירופה אנחנו מפשלים. הרי אם דווין סמית' לא היה נותן עונת שיא, גם הצלבה לא היינו עושים ב2015. ואם לבלו לא היה מתאים לחזור ב2014? ב2013 בדרך נס השתחלנו להצלבה, והושפלנו עד עפר. אנחנו שופטים את מכבי בצורה קשה, כי בניגוד ליווניות, או לריאל ובארסה, או כל קבוצה אחרת, אנחנו במלחמה על עצם ההגדרה שלנו כמועדון פאר. ואנחנו מתנהלים כאילו אנחנו סתם אחרי הפסד אליפות בארץ.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
15 יולי 2016, 19:01
LIAV10 כתב:טוב חציל, נסיים את הוויכוח, לא נמצא איפה העמק שווה בינינו, אני לא מוכן שיהיה בכל רגע נתון שחקן שיעביר את החצי, גם זה לא משהו שארז ירצה, אני בטוח שהוא יתעקש על קומבו.
דמיין רגע חצי גמר היורוליג 2014, רייס ואוחיון על המגרש במאני טיים, נראה לך שאנחנו מגיעים לגמר?
זה עניין של סיסטם אחי. יש לך שני שחקנים אמריקאים בקליבר מאוד גבוה ובהרבה כסף. לדעתי אתה לא צריך קומבו גארד שיזיז אותם הצידה וישחק הירו בול.
15 יולי 2016, 19:16
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:1. אני די בטוח (ושוב, נשאיר בצד את הפציעה) שמילר יראה כמה הוא טוב השנה ושאם היה כאן סקר הרוב היו מעדיפים אותו
2. יאנג הושבת לשנה שלמה וספק רב שיחזור לעצמו, אם היה שחקן כזה במכבי הוא וההנהלה כבר היו נשחטים
3. אתה מדבר כאילו המחליף שלהם איזה שחקן איכותי ושמכבי לא תחתים סנטר
4. ושיהיה ברור, לא אמרתי שהקו הקדמי של מכבי יותר טוב אבל נראה לי שפתאום אנשים קולטים שהוא גם לא כזה טוב
1. פרינטזיס שחקן מוכח ממילר, ואני באופן אישי לא הייתי מתנגד להחליף ביניהם (לעונה אחת).
2. היו שחקנים במכבי שעברו פציעה כזאת (כל שנה בעצם), ובאופן כללי היו שחקנים שחזרו ממנה טוב.
3. בירץ'? ראית אותו משחק? אתה חושב שמכבי תביא שחקן טוב ממנו לעמדת המחליף?
4. הקו הקדמי של מכבי (שהושלם ב-3/4) בינוני מאוד בהשוואה לרוב הקבוצות הבכירות ביבשת.
וגם אלו שיש להן קו קדמי ברמה דומה לזאת של מכבי (בהנחה אופטימית שמכבי תביא שחקן טוב לעמדת הסנטר), מתוחזקות יותר ממכבי בשאר העמדות.
אז לא, מכבי אפילו לא נמצאת בפוזיציה של הצלבה נכון לעכשיו. ממה יש להיות מרוצים? לא הבנתי.
טוב, אין לי כח להמשיך עם הסעיפים
לא אמרתי שצריכים להיות מרוצים, ממש לא!
מה שאני אומר זה שחלק מהיריבות לא חזקות כמו שעושים מהן (ושאותנו תמיד שופטים לחומרה)
רוני, זה בעייתי להסתכל על הקבוצות האחרות בשלב הזה. אנחנו צריכים להסתכל עלינו.
הקבוצה שלנו לא מוכנה כרגע לשום ליגה, וההנחה שיגיעו עוד 2 שחקנים טובים היא הנחה מסוכנת.
בוודאי שצריכים לדבר על זה, ועכשיו.
19 יולי 2016, 23:43
רציתם כתום? קיבלתם כתום.
02 ספטמבר 2016, 21:44
מוזמנים להתחיל לנתח קצת יותר לעומק את הסגלים ביורוליג.
אני נתתי את ההתרשמות שלי (נערך בתחילת האשכול).
02 ספטמבר 2016, 22:06
תודה חציל, נהניתי לקרוא.
עם זאת, קצת פדחתי שראיתי את ה4-5 של שאר קבוצות הטופ. מעט מביך.
03 ספטמבר 2016, 02:46
אני אנתח בצורה רדודה.
יש ביורוליג 8 קבוצות "חלשות" ו-8 חזקות. השחקן האחרון והחיבור הקבוצתי ייקבעו אם נהיה בחצי העליון או בחצי התחתון.
קצת יותר מפורט...
מנצחים: אפס, באמברג, הכוכב האדום, גלא, קוצ'ה, קאזאן, ז'לגיריס
ראש בראש: דרושפאקה, מילאנו, פנא, אולי
מפסידים: צסק"א, בארסה, פנר, ריאל מדריד
יש לנו שני "שוברי שיוויון" על הנייר - ווימס וגאודלוק. אני מקווה שגם צירבאס וראד, אבל אני לא בונה על זה.
מעריך שהשחקן האחרון שיביאו ייקבע אם נהיה בראש ה-"ראש בראש" או בתחתית.
אם הוא טוב, והקבוצה מתחברת בצורה יוצאת דופן, אנחנו מאיימים על אלה שאנחנו צפויים להפסיד להם.
אם הוא רע, והקבוצה לא מתחברת, אנחנו נדשדש בין הקבוצות אותן אנחנו "אמורים" לנצח.
03 ספטמבר 2016, 03:48
4 חזקות: צסק״א, ריאל, פנר׳ ובארסה פשוט מעל כולם
4 ״חלשות״: באמברג, קזאן, ז׳לגיריס והכוכב האדום אולי יפתיעו פה ושם אבל לא יהיו ב 8 העולות
8 ״שוות״: מכבי, אפס, גלא׳, דרושפאקה, פנא׳, אולי׳, מילנו, קוצ׳ה יאבקו על 4 מקומות ופה הרבה תלוי בחיבור וכדומה
03 ספטמבר 2016, 08:44
פרט מעניין, לקוצ׳ה אין אף שחקן ספרדי בסגל, רק, דיופ,הסנטר השלישי אפשר לקרוא לו ספרדי כי הוא גדל בה אבל נולד בסנגל
03 ספטמבר 2016, 11:44
jay כתב:אני אנתח בצורה רדודה.
יש ביורוליג 8 קבוצות "חלשות" ו-8 חזקות. השחקן האחרון והחיבור הקבוצתי ייקבעו אם נהיה בחצי העליון או בחצי התחתון.
קצת יותר מפורט...
מנצחים: אפס, באמברג, הכוכב האדום, גלא, קוצ'ה, קאזאן, ז'לגיריס
ראש בראש: דרושפאקה, מילאנו, פנא, אולי
מפסידים: צסק"א, בארסה, פנר, ריאל מדריד
יש לנו שני "שוברי שיוויון" על הנייר - ווימס וגאודלוק. אני מקווה שגם צירבאס וראד, אבל אני לא בונה על זה.
מעריך שהשחקן האחרון שיביאו ייקבע אם נהיה בראש ה-"ראש בראש" או בתחתית.
אם הוא טוב, והקבוצה מתחברת בצורה יוצאת דופן, אנחנו מאיימים על אלה שאנחנו צפויים להפסיד להם.
אם הוא רע, והקבוצה לא מתחברת, אנחנו נדשדש בין הקבוצות אותן אנחנו "אמורים" לנצח.
לדעתי אפס היא דווקא בקבוצת ראש בראש ומכבי גם כזאת בלי קשר להחתמה האחרונה. ההחתמה האחרונה תקבע על הנייר אם אנחנו בראש של הראש בראש (:)) או במקום נמוך יותר. שאלת החיבור היא כמובן קריטית ועליה נוכל לענות רק בהמשך כמובן.
03 ספטמבר 2016, 12:44
סחטיין על ההשקעה חציל.
רק לגבי דרושפאקה - אוזמיזראק ודאדלי לא מופיעים בסגל של הקבוצה לעונה הבאה לפי מה שראיתי.
החתיכה האחרונה בפאזל תוכל לרמז לנו לאן מכבי מכוונת.
מכבי צריכה החתמה משמעותית בשביל להסתכל לגדולות בלבן של העיניים (וגם זה כמובן לא מבטיח כלום).
03 ספטמבר 2016, 13:37
ההחתמה האחרונה יכולה להיות ההבדל בין f4 לבין להחמיץ את ההצלבה, לא פחות.
אחרי צסקא ופנר (שחוץ מזה שהן מוכשרות, הן ייהנו מאוד מההמשכיות בסגל), יש ״בטן״ מאוד גדול בליגה הזו, שכוללת לדעתי את ריאל (הקו הקדמי הטוב בליגה, אבל קו אחורי לא מספיק טוב), ברצלונה ואולימפיאקוס (ההובלה אצלן תיוותר בידי המזדקנים, ולכן יחסית לרוסטר המעולה שלהן, יפתיעו לרעה לדעתי), אפס ודרושאפקה (עם פרסוביץ׳ ובלאט שיעשו הבדל לעומת שנה כושלת רגילה שלהן), מכבי ופנא (סגלים טובים אך לא מעולים עם מאמנים לא מנוסים), וגם גאלא ומילאנו ואולי אולי באמברג.
סנטר טוב, עוגן הגנתי, יוכל לעשות את זה מקום 4. מלקולם תומאס 2.0 יעשה את זה 9-10 בלי בעיה.
03 ספטמבר 2016, 14:09
אחדשיודע כתב:סחטיין על ההשקעה חציל.
רק לגבי דרושפאקה - אוזמיזראק ודאדלי לא מופיעים בסגל של הקבוצה לעונה הבאה לפי מה שראיתי.
מכבי צריכה החתמה משמעותית בשביל להסתכל לגדולות בלבן של העיניים (וגם זה כמובן לא מבטיח כלום).
לחלק מהקבוצות אין רשימת סגל מעודכנת באתר היורוליג.
במקרה של דרושפאקה למשל, דאדלי ואוזמיזראק הופיעו בהודעה על פתיחת האימונים (ובתמונות) באתר הרשמי של הקבוצה.
כך למשל גם עם מריו דלאס שהופיע פתאום בתמונה כשחקן אימונים בקוצ׳ה.
נערך לאחרונה על ידי
החציל האצטקי בתאריך 03 ספטמבר 2016, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
03 ספטמבר 2016, 14:18
חציל, פשוט כיף לקרוא את הניתוח שלך, תודה.
03 ספטמבר 2016, 14:34
מטריד מאוד הקו הקדמי, רק לקובנה ולכוכב יש קו קדמי פחות טוב, אולי גם לקאחה ובאמברג.
חייבים שחקן שחקן (במיוחד בהגנה).
03 ספטמבר 2016, 14:46
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:סחטיין על ההשקעה חציל.
לחלק מהקבוצות אין רשימת סגל מעודכנת באתר היורוליג.
במקרה של דרושפאקה למשל, דאדלי ואוזמיזראק הופיעו בהודעה על פתיחת האימונים (ובתמונות) באתר הרשמי של הקבוצה.
כל למשל גם עם מריו דלאס שהופיע פתאום בתמונה כשחקן אימונים בקוצ׳ה.
אתה צודק, הצצתי לתומי רק באתר של היורוליג.
בכל אופן אלו שחקנים שכנראה לא יראו יותר מידי דקות באירופה.
04 ספטמבר 2016, 01:40
חציל, אתה אח על מלא. אני חושש מהכימיה שלנו. גם אם יביאו גבוה טוב, מי יודע מה יהיה עם שלישיית ארז-ווימס-גאודלוק. אבל יש פוטנציאל לעונה ממש טובה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
04 ספטמבר 2016, 07:24
מאמין שקשור לזה, איפה ישודר היורוליג ? רק ב5 לייב ?.