המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:הנקודה של רוני הייתה שחלקיכם שופטיםלא באותו אופן ולא באותה חומרה את מכבי מול שאר הקבוצות. מוצאים פגמים במכבי בכל הזדמנות ומאדירים סגלים של קבוצות אחרות. אני דווקא מסכים איתו.
כן? מכבי שווה מקום באחת מ-8 הקבוצות הטובות כרגע?
למה שלא נשפוט את מכבי בחומרה? אנחנו רוצים לראות אותה הכי טובה שיש, שאר הקבוצות לא באמת מעניינות אותנו. לא מבין מה הבעיה בזה.
זוכר שאמרת לי לנשום ולהירגע? בינתיים אתה זקוק לזה
לא אמרתי שמכבי יותר טובה, תקלוט את זה כבר (יותר דאגתי לצמצום הפערים בין הקבוצות שמאדירים בפורום)
LIAV10 כתב:טוב חציל, נסיים את הוויכוח, לא נמצא איפה העמק שווה בינינו, אני לא מוכן שיהיה בכל רגע נתון שחקן שיעביר את החצי, גם זה לא משהו שארז ירצה, אני בטוח שהוא יתעקש על קומבו.
דמיין רגע חצי גמר היורוליג 2014, רייס ואוחיון על המגרש במאני טיים, נראה לך שאנחנו מגיעים לגמר?
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:1. אני די בטוח (ושוב, נשאיר בצד את הפציעה) שמילר יראה כמה הוא טוב השנה ושאם היה כאן סקר הרוב היו מעדיפים אותו
2. יאנג הושבת לשנה שלמה וספק רב שיחזור לעצמו, אם היה שחקן כזה במכבי הוא וההנהלה כבר היו נשחטים
3. אתה מדבר כאילו המחליף שלהם איזה שחקן איכותי ושמכבי לא תחתים סנטר
4. ושיהיה ברור, לא אמרתי שהקו הקדמי של מכבי יותר טוב אבל נראה לי שפתאום אנשים קולטים שהוא גם לא כזה טוב
1. פרינטזיס שחקן מוכח ממילר, ואני באופן אישי לא הייתי מתנגד להחליף ביניהם (לעונה אחת).
2. היו שחקנים במכבי שעברו פציעה כזאת (כל שנה בעצם), ובאופן כללי היו שחקנים שחזרו ממנה טוב.
3. בירץ'? ראית אותו משחק? אתה חושב שמכבי תביא שחקן טוב ממנו לעמדת המחליף?
4. הקו הקדמי של מכבי (שהושלם ב-3/4) בינוני מאוד בהשוואה לרוב הקבוצות הבכירות ביבשת.
וגם אלו שיש להן קו קדמי ברמה דומה לזאת של מכבי (בהנחה אופטימית שמכבי תביא שחקן טוב לעמדת הסנטר), מתוחזקות יותר ממכבי בשאר העמדות.
אז לא, מכבי אפילו לא נמצאת בפוזיציה של הצלבה נכון לעכשיו. ממה יש להיות מרוצים? לא הבנתי.
טוב, אין לי כח להמשיך עם הסעיפים
לא אמרתי שצריכים להיות מרוצים, ממש לא!
מה שאני אומר זה שחלק מהיריבות לא חזקות כמו שעושים מהן (ושאותנו תמיד שופטים לחומרה)
jay כתב:אני אנתח בצורה רדודה.
יש ביורוליג 8 קבוצות "חלשות" ו-8 חזקות. השחקן האחרון והחיבור הקבוצתי ייקבעו אם נהיה בחצי העליון או בחצי התחתון.
קצת יותר מפורט...
מנצחים: אפס, באמברג, הכוכב האדום, גלא, קוצ'ה, קאזאן, ז'לגיריס
ראש בראש: דרושפאקה, מילאנו, פנא, אולי
מפסידים: צסק"א, בארסה, פנר, ריאל מדריד
יש לנו שני "שוברי שיוויון" על הנייר - ווימס וגאודלוק. אני מקווה שגם צירבאס וראד, אבל אני לא בונה על זה.
מעריך שהשחקן האחרון שיביאו ייקבע אם נהיה בראש ה-"ראש בראש" או בתחתית.
אם הוא טוב, והקבוצה מתחברת בצורה יוצאת דופן, אנחנו מאיימים על אלה שאנחנו צפויים להפסיד להם.
אם הוא רע, והקבוצה לא מתחברת, אנחנו נדשדש בין הקבוצות אותן אנחנו "אמורים" לנצח.
אחדשיודע כתב:סחטיין על ההשקעה חציל.
רק לגבי דרושפאקה - אוזמיזראק ודאדלי לא מופיעים בסגל של הקבוצה לעונה הבאה לפי מה שראיתי.
החתיכה האחרונה בפאזל תוכל לרמז לנו לאן מכבי מכוונת.
מכבי צריכה החתמה משמעותית בשביל להסתכל לגדולות בלבן של העיניים (וגם זה כמובן לא מבטיח כלום).

החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:סחטיין על ההשקעה חציל.
רק לגבי דרושפאקה - אוזמיזראק ודאדלי לא מופיעים בסגל של הקבוצה לעונה הבאה לפי מה שראיתי.
החתיכה האחרונה בפאזל תוכל לרמז לנו לאן מכבי מכוונת.
מכבי צריכה החתמה משמעותית בשביל להסתכל לגדולות בלבן של העיניים (וגם זה כמובן לא מבטיח כלום).
לחלק מהקבוצות אין רשימת סגל מעודכנת באתר היורוליג.
במקרה של דרושפאקה למשל, דאדלי ואוזמיזראק הופיעו בהודעה על פתיחת האימונים (ובתמונות) באתר הרשמי של הקבוצה.
כל למשל גם עם מריו דלאס שהופיע פתאום בתמונה כשחקן אימונים בקוצ׳ה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים