פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ארז אדלשטיין

01 אוקטובר 2016, 23:08

לפני שמעיפים את ארז. צריך להעיף 3 שחקנים: צירבס מקל ואייברסון. 3 שחקנים שלא הבנתי מלכתחילה למה החתימו אותם פשוט בושה.

01 אוקטובר 2016, 23:10

MTA2311 כתב:אני מכיר את התירוצים רוי, אלה לא סיבות מספיק טובות.

אני חושב שהיו החלטות גרועות בשנה שעברה, אבל בגדול רובן היו במתחם הסבירות תחת האילוצים של חסכון בכסף ו/או אילוצים שונים אחרים.

בקיץ בנו סגל בכסף לא קטן ככה שאי אפשר להאשים את הכל בקמצנות הכרונית של ההנהלה. הוציאו כסף, אבל את חלקו הגדול פשוט זרקו לפח על שחקנים מיותרים ו/או לא מתאימים אחד ו/או למאמן. קשה לי להאמין שהם לא הבינו את זה בזמן אמת. זה טרוף לשמו.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 אוקטובר 2016, 23:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

01 אוקטובר 2016, 23:11

yehooda כתב:לפני שמעיפים את ארז. צריך להעיף 3 שחקנים: צירבס מקל ואייברסון. 3 שחקנים שלא הבנתי מלכתחילה למה החתימו אותם פשוט בושה.

אין שום סיבה להעיף את צירבס.

01 אוקטובר 2016, 23:14

אני חושב שהעונה הזאת תהיה עונת המבחן של ניקולה.
אם באמת קרה הדבר ויש למכבי מנכל מקצוען, אז הצוות המקצועי יעמוד למבחן בסוף העונה הזאת.

תוצאות גרועות, ואני מאמין שנראה שידוד מערכות רציני לקראת עונה הבאה בכל החזיתות

01 אוקטובר 2016, 23:15

jol9 כתב:אני חושב שהעונה הזאת תהיה עונת המבחן של ניקולה.
אם באמת קרה הדבר ויש למכבי מנכל מקצוען, אז הצוות המקצועי יעמוד למבחן בסוף העונה הזאת.

אני חושש שזה יהיה מאוחר מדי

01 אוקטובר 2016, 23:15

לא מאמין שיהיה משו רציני...מקס' יפטרו את ניקולה...
אל תשכח שעוד שנה תעבור ואבי יהיה בשל יותר..

01 אוקטובר 2016, 23:16

אם לא ראינו שידוד מערכות אמיתי אחרי השנתיים האחרונות זה כבר לא יקרה

01 אוקטובר 2016, 23:17

חחחח לפטר את ניקולה. אני באמת ובתמים מאמין שאין להם מושג הבעיה היא בהנהלה. כבר כתבתי את זה בעבר, זה כמו דיקטטור בשקיעה שעורף ראשים, ולא מבין שהוא הבעיה.

01 אוקטובר 2016, 23:20

אני חושב שראינו התחלה של שידוד מערכות. דני פדרמן כבר לא איתנו, ויש מנכ"ל שהוא איש ראוי עם
נסיון אמיתי במשק.

ניקולה באמת לא היה זה שקיבל את כל ההחלטות בשנים האחרונות. הוא היה דמות בולטת, אבל
האחריות לא היתה עליו. עכשיו האחריות היא עליו, ולכן עונת כשלון נוספת לדעתי תשנה דברים.

בסה"כ, אם אני קורא את המפה נכון, הבעלים זזו קצת הצידה, ונתנו למנכ"ל החדש לנהל את העניינים
כמו שהוא רואה לנכון.
אני דווקא נותן לזה צ'אנס.

01 אוקטובר 2016, 23:21

jol9 כתב:אני חושב שראינו התחלה של שידוד מערכות. דני פדרמן כבר לא איתנו, ויש מנכ"ל שהוא איש ראוי עם
נסיון אמיתי במשק.

ניקולה באמת לא היה זה שקיבל את כל ההחלטות בשנים האחרונות. הוא היה דמות בולטת, אבל
האחריות לא היתה עליו. עכשיו האחריות היא עליו, ולכן עונת כשלון נוספת לדעתי תשנה דברים.

בסה"כ, אם אני קורא את המפה נכון, הבעלים זזו קצת הצידה, ונתנו למנכ"ל החדש לנהל את העניינים
כמו שהוא רואה לנכון.

אתה אופטימי חסר תקנה שמעון פרס סטייל.
זה קטע של גיל כנראה.

01 אוקטובר 2016, 23:22

האמת, זה יותר מייאש אותי. כי בואו נהיה אופטימיים, נגיד שעשו שידוד מערכות. ז ה מה שקיבלנו? פאק מי.

01 אוקטובר 2016, 23:24

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שראינו התחלה של שידוד מערכות. דני פדרמן כבר לא איתנו, ויש מנכ"ל שהוא איש ראוי עם
נסיון אמיתי במשק.

כמו שהוא רואה לנכון.

אתה אופטימי חסר תקנה שמעון פרס סטייל.
זה קטע של גיל כנראה.

יוסי זה שמעון פרס סטייל... אם הייתי כזה, הייתי עוד בונה על רפא שישבור את השיא...

01 אוקטובר 2016, 23:28

נסיון אמיתי במשק.

כמו שהוא רואה לנכון.

אני לא מאמין שדני פדרמן "כבר לא איתנו".
שום דבר לא השתנה במכבי השנה. מכבי עדיין מחתימה שחקנים בדיוק באותה שיטה. מקציבים סכום מסויים ואז עוברים על רשימת השחקנים הכי טובים בעמדה עד שמישהו מסכים. ככה הביאו את ווימס, גאודלוק ובעצם כל הזרים במכבי. אין שום מחשבה על איך השחקנים מתאימים איך לשני ו/או למאמן.

01 אוקטובר 2016, 23:30

אין סיכוי שמקל ילך במהלך העונה הקרובה. אם ירצו להביא במקומו זר איך אנחנו אמורים להתמודד עם החוק הרוסי? ועוד כששגב בחוץ..
ארז עשה טעות חמורה עם היחס לאלכסנדר ויבזורי וההרכבים שהוא יכול להעלות בליגה מגוחכים במשחקים כמו אלה.

01 אוקטובר 2016, 23:31

roy1000 כתב:
נסיון אמיתי במשק.

כמו שהוא רואה לנכון.

אני לא מאמין שדני פדרמן "כבר לא איתנו".
שום דבר לא השתנה במכבי השנה. מכבי עדיין מחתימה שחקנים בדיוק באותה שיטה. מקציבים סכום מסויים ואז עוברים על רשימת השחקנים הכי טובים בעמדה עד שמישהו מסכים. ככה הביאו את ווימס, גאודלוק ובעצם כל הזרים במכבי. אין שום מחשבה על איך השחקנים מתאימים איך לשני ו/או למאמן.

ייקח עוד כמה זמן לתקן את מה שנעשה במועדון בשנים האחרונות.

01 אוקטובר 2016, 23:32

הצופה כתב:אין סיכוי שמקל ילך במהלך העונה הקרובה. אם ירצו להביא במקומו זר איך אנחנו אמורים להתמודד עם החוק הרוסי? ועוד כששגב בחוץ..
ארז עשה טעות חמורה עם היחס לאלכסנדר ויבזורי וההרכבים שהוא יכול להעלות בליגה מגוחכים במשחקים כמו אלה.

יחס או לא יחס, מדובר בשחקנים שלא אמורים להיות במכבי. בדיוק כמו סילי ואייברסון,
אלא אם כן, בשאר העמדות משחקים פארקר, שאראס, ניקולה ובאסטון.

01 אוקטובר 2016, 23:38

jol9 כתב:
הצופה כתב:אין סיכוי שמקל ילך במהלך העונה הקרובה. אם ירצו להביא במקומו זר איך אנחנו אמורים להתמודד עם החוק הרוסי? ועוד כששגב בחוץ..

מה זה לא אמורים? הם השחקנים. הם הוחתמו בזמן שהוא המאמן (למעט יבזורי). הוא לא יכול להתעלם מהם..

01 אוקטובר 2016, 23:46

הצופה כתב:
jol9 כתב:

מה זה לא אמורים? הם השחקנים. הם הוחתמו בזמן שהוא המאמן (למעט יבזורי). הוא לא יכול להתעלם מהם..

הוא יכול וצריך להתעלם מכל שחקן גרוע.

02 אוקטובר 2016, 10:54

הרחשים מתחילים: http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

ארז יהיה הקורבן הראשון והכי קל. יש לו חוזה רק לעונה אחת, ככה שפיטורים שלו יהיו זולים. מה אתם אומרים על רמי הדר ואבי אבן?

02 אוקטובר 2016, 10:59

roy1000 כתב:הרחשים מתחילים: http://www.one.co.il/Article/16-17/2,62 ... tml?ref=hp

ארז יהיה הקורבן הראשון והכי קל. יש לו חוזה רק לעונה אחת, ככה שפיטורים שלו יהיו זולים. מה אתם אומרים על רמי הדר ואבי אבן?

הרבה זמן ה''רחשים'' לא התחילו כל כך מוקדם
מאז אפי נראה לי
נושא נעול